Tako treba: đihadije imaju kirbaj i paradu kroz centar Hannovera
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Tako treba: đihadije imaju kirbaj i paradu kroz centar Hannovera
Pa tak djeluje, kao neka kozmička pravda. Nisi znao cijeniti kaj si imao sad ćeš to spoznat na grubi način. A opet nije da Europljani kroz povijest nisu haračali druge. Kompleksno je, no kak god bilo, Europaljani su trenutno najpozitivniji likovi na svjetskoj sceni. Ne smiju se prepustit letargiji i moraju pružiti otpor dok još imaju nadmoć.jastreb wrote:Ja,kao mistik opet imam svoje objašnjenje.asilovski wrote:To je posljedica, a ne uzrok...osim toga konzumerističkim švabama koji su izgubili identitet i svoje ja u biti i trebaju muslimani da bi isti ponovno dobili natrag...Eva wrote:Islam zabranit u Europi, porušit sve džamije i zatvorit islamističke centre, a njih protjerat sve od kud su došli. Drugog rješenja problema s njima ja ne vidim. Teror koji oni vrše nad domicilnim stanovništvom i to sada dok još nisu većina je dovoljan za šup kartu.
Europi je ovo kao bumerang za Holokaust.
Guest- Guest
Eva,zašto se bosanski Židovi uglavnom deklariraju kao Hrvati?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja sam kao klinka bila u tekiji na Buni. Moj deda je imal frenda u Počitelju, g. Bedeković koji je tam bil liječnik godinama nas je vodil. Sve do rata je tam živil, kad je došel u ZG. Nažalost, već dugo godina je pokojni.jastreb wrote:Da.asilovski wrote:Stvarno? To bi volio vidjeti, zapravo najviše bi volio vidjeti šiitsku ašuru u Karbali to ponovno proživljavanje herojske smrti Alia
U Rijeci (kao jednom od rijetkih mjesta čak i na Balkanu) imaju dervišku tekiju.
Postoje i derviši koji ondje izvode svoje rituale.
Guest- Guest
Ne znam. Ja ti znam jednog Igora iz Bosne, i taj se tak ne deklarira, i Maju koja je u Londonu.jastreb wrote:Eva,zašto se bosanski Židovi uglavnom deklariraju kao Hrvati?
Guest- Guest
Mislim da sam tu Maju jednom upoznao.Eva wrote:Ne znam. Ja ti znam jednog Igora iz Bosne, i taj se tak ne deklarira, i Maju koja je u Londonu.jastreb wrote:Eva,zašto se bosanski Židovi uglavnom deklariraju kao Hrvati?
2014-04-22
Potaknuta je zdravim razumom. Ti ćeš držat ruke spuštene i okretat i drugi obraz da te šamarju? Ja neću nikada. Vratit ću uvijek, po mogućnosti s kamatama!Regoč wrote:Nisam, samo objektivno sagledavam povijest hrvatsko-mađarskih odnosah.kaja_333 wrote:Pa jesam kad si madaron .
No, čudi me Eva, dosad je bila "antifašistica", je li netrpeljivost naspram muslimana potaknuta navodnim židovstvom?
Guest- Guest
Vjerojatno, same ideje kultrunog marksizma i masovne emigracije potiče upravo od žida, ali...jastreb wrote:Ja,kao mistik opet imam svoje objašnjenje.asilovski wrote:To je posljedica, a ne uzrok...osim toga konzumerističkim švabama koji su izgubili identitet i svoje ja u biti i trebaju muslimani da bi isti ponovno dobili natrag...Eva wrote:Islam zabranit u Europi, porušit sve džamije i zatvorit islamističke centre, a njih protjerat sve od kud su došli. Drugog rješenja problema s njima ja ne vidim. Teror koji oni vrše nad domicilnim stanovništvom i to sada dok još nisu većina je dovoljan za šup kartu.
Europi je ovo kao bumerang za Holokaust.
Kermit-
2014-04-17
Ti si upoznao i g. Bluma, kaj ne?jastreb wrote:Mislim da sam tu Maju jednom upoznao.Eva wrote:Ne znam. Ja ti znam jednog Igora iz Bosne, i taj se tak ne deklarira, i Maju koja je u Londonu.jastreb wrote:Eva,zašto se bosanski Židovi uglavnom deklariraju kao Hrvati?
Guest- Guest
Ne,nego Oskara Danona.Eva wrote:Ti si upoznao i g. Bluma, kaj ne?jastreb wrote:Mislim da sam tu Maju jednom upoznao.Eva wrote:Ne znam. Ja ti znam jednog Igora iz Bosne, i taj se tak ne deklarira, i Maju koja je u Londonu.jastreb wrote:Eva,zašto se bosanski Židovi uglavnom deklariraju kao Hrvati?
2014-04-22
A kaj nisi i Bluma spominjao ili sam nekaj pobrkala? No, never mind, me ne vado, devo lavorare. Ciao, a più tardijastreb wrote:Ne,nego Oskara Danona.Eva wrote:Ti si upoznao i g. Bluma, kaj ne?jastreb wrote:Mislim da sam tu Maju jednom upoznao.Eva wrote:Ne znam. Ja ti znam jednog Igora iz Bosne, i taj se tak ne deklarira, i Maju koja je u Londonu.jastreb wrote:Eva,zašto se bosanski Židovi uglavnom deklariraju kao Hrvati?
Guest- Guest
asilovski wrote:Švabe se jedino mogu spasiti ako prihvate šiitizam ubiju babu Merkl i krenu na Karbalu, da oni budu skrivena mehdijeva armija...
A vidiš da se ovi množe ko zecovi a švabe su prigrlili pederluk i pedofiliju i imat djecu je ono katolibanski zaostalo homofobno ponašanje
marcellus- Posts : 46003
2014-04-16
20% Njemaca rade za 1300 EUR mjesečno, plaćaju poreze najam itd. za njih više djece znači veće siromaštvo.marcellus wrote:asilovski wrote:Švabe se jedino mogu spasiti ako prihvate šiitizam ubiju babu Merkl i krenu na Karbalu, da oni budu skrivena mehdijeva armija...
A vidiš da se ovi množe ko zecovi a švabe su prigrlili pederluk i pedofiliju i imat djecu je ono katolibanski zaostalo homofobno ponašanje
Imigranti od socijalnih službi dobivaju oko 2000 Eura mjesečno. Više djece za imigrante znači imati veće prihode.
Glupi Njemci i Grci neradnici...
Guest- Guest
Veliš, ti Ištvane, šije su dobri
Mamu im jebem. Polit benzinom i zapalit.
Guest- Guest
Neću ni ja, ta priča mi je uviek bila kretenska. Mnogo mi je draži borbeni Krist, Krist koji istjeruje trgovce iz hrama, meni je to primjer kršćanske predanosti.Eva wrote:Potaknuta je zdravim razumom. Ti ćeš držat ruke spuštene i okretat i drugi obraz da te šamarju? Ja neću nikada. Vratit ću uvijek, po mogućnosti s kamatama!Regoč wrote:Nisam, samo objektivno sagledavam povijest hrvatsko-mađarskih odnosah.kaja_333 wrote:Pa jesam kad si madaron .
No, čudi me Eva, dosad je bila "antifašistica", je li netrpeljivost naspram muslimana potaknuta navodnim židovstvom?
ostrakon wrote:20% Njemaca rade za 1300 EUR mjesečno, plaćaju poreze najam itd. za njih više djece znači veće siromaštvo.marcellus wrote:asilovski wrote:Švabe se jedino mogu spasiti ako prihvate šiitizam ubiju babu Merkl i krenu na Karbalu, da oni budu skrivena mehdijeva armija...
Imigranti od socijalnih službi dobivaju oko 2000 Eura mjesečno. Više djece za imigrante znači imati veće prihode.
Glupi Njemci i Grci neradnici...
socijalna država uništava natalitet, iako ekipa govori "obrnuto". "država će platiti za svako dijete".. prvo država će nekoj mladoj familiji uzeti novac, da bi nekom drugom dala.. nije problem uzet>dati koliko će država u toj cijeloj transkaciji napraviti hrpu troškova.. platiti birokraciju, troškove itd..
u prijevodu da bi karamarko nekoj mladoj familiji dao 1000€ za novorođeno dijete, on će drugoj mladoj familiji koja ima obitelj preko poreza uzeti 2000€ , da bi ovi dobili 1000€
1000€ će u tom procesu uzeti birokracija, računovodstvo, troškovi obračuna , kriterija, ureda, struje, vode...
bilo bi bolje da mladim obiteljima snizi poreze, onda će lakše ovi do potomstva
a još gora je situacija u razvijenim socijalnim državama na zapadu.. pa tamo bijelci rade, da bi arapi se množili.. horor. te socijalne države jednostavno treba ukinuti, barem većinu toga.
Guest- Guest
Te poticati društvenu i individualnu sviet o važnosti barem četiri djeteta po obitelji.
U svakom slučaju bolji od židaEva wrote:Veliš, ti Ištvane, šije su dobri
Kermit-
2014-04-17
Sreća pa nisi musliman. Sad bi ostao bez glave za ovakvu blasfemiju.Regoč wrote:Neću ni ja, ta priča mi je uviek bila kretenska. Mnogo mi je draži borbeni Krist, Krist koji istjeruje trgovce iz hrama, meni je to primjer kršćanske predanosti.Eva wrote:Potaknuta je zdravim razumom. Ti ćeš držat ruke spuštene i okretat i drugi obraz da te šamarju? Ja neću nikada. Vratit ću uvijek, po mogućnosti s kamatama!Regoč wrote:Nisam, samo objektivno sagledavam povijest hrvatsko-mađarskih odnosah.kaja_333 wrote:Pa jesam kad si madaron .
Guest- Guest
Evo, preporučim ti jedan izvrstan iranski film, inače zabranjen u Iranu. Mala nećakinja mu je odlična, samo zbog nje se isplati pogledat.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zašto Luki Modriću se treba progledati kroz prste za razliku od Uli Honnesa ili Borisa Beckera kojima vlast u Njemačkoj nije progledala kroz prste zbog utaje poreza,kriminalnih aktivnosti i lažnih svjedočenja?
» Glumio Isusa i kroz centar Zadra nosio križ s hrvatskom šahovnicom
» Autocesta za Dubrovnik treba biti kroz BiH
» Sarkozi: Centar za izbjeglice treba otvoriti u Africi i Srbiji
» Trump se složio da Ukrajini treba pomoći, ali kroz kreditne aranžmane
» Glumio Isusa i kroz centar Zadra nosio križ s hrvatskom šahovnicom
» Autocesta za Dubrovnik treba biti kroz BiH
» Sarkozi: Centar za izbjeglice treba otvoriti u Africi i Srbiji
» Trump se složio da Ukrajini treba pomoći, ali kroz kreditne aranžmane
Page 3 of 3