Tako treba: đihadije imaju kirbaj i paradu kroz centar Hannovera
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Tako treba: đihadije imaju kirbaj i paradu kroz centar Hannovera
kaja_333 wrote:Ne, ja bi na mađarskom ..
Guest- Guest
Da? Nisi li mene prije koji tjedan optuživala za mađaronstvo?kaja_333 wrote:Ne, ja bi na mađarskom ..
Pa jesam kad si madaron .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kajo,pa on se na svom avataru uslikao sa tobom!kaja_333 wrote:Pa jesam kad si madaron .
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa zbilja me ti svapsko đubre sad naljutilo, pustiti tu bolestinu u Europu , pa treba ju ugušiti u onom smeću sto za sobom ostavljaju
2015-08-15
Tko, ne vidim nis sada, kad sam na mobu
2015-08-15
ako su šije i nisu neki problem, zapravo je najveći problem što je Njemačka velika saveznica KSAEva wrote:
Kermit-
2014-04-17
Brzo u krpe, poslje 11 idu teme na srpsko-hrvatskomkaja_333 wrote:Tko, ne vidim nis sada, kad sam na mobu
Kermit-
2014-04-17
Islam zabranit u Europi, porušit sve džamije i zatvorit islamističke centre, a njih protjerat sve od kud su došli. Drugog rješenja problema s njima ja ne vidim. Teror koji oni vrše nad domicilnim stanovništvom i to sada dok još nisu većina je dovoljan za šup kartu.
Guest- Guest
Regoč.kaja_333 wrote:Tko, ne vidim nis sada, kad sam na mobu
2014-04-22
U Rijeci su derviši u svojoj tekiji na Pehlinu neki dan proslavili Ašuru.asilovski wrote:ako su šije i nisu neki problem, zapravo je najveći problem što je Njemačka velika saveznica KSAEva wrote:
2014-04-22
To je posljedica, a ne uzrok...osim toga konzumerističkim švabama koji su izgubili identitet i svoje ja u biti i trebaju muslimani da bi isti ponovno dobili natrag...Eva wrote:Islam zabranit u Europi, porušit sve džamije i zatvorit islamističke centre, a njih protjerat sve od kud su došli. Drugog rješenja problema s njima ja ne vidim. Teror koji oni vrše nad domicilnim stanovništvom i to sada dok još nisu većina je dovoljan za šup kartu.
Kermit-
2014-04-17
U krpama sam my love , ali idem sada to work something , ali javiti cu ti se later..
2015-08-15
Ja,kao mistik opet imam svoje objašnjenje.asilovski wrote:To je posljedica, a ne uzrok...osim toga konzumerističkim švabama koji su izgubili identitet i svoje ja u biti i trebaju muslimani da bi isti ponovno dobili natrag...Eva wrote:Islam zabranit u Europi, porušit sve džamije i zatvorit islamističke centre, a njih protjerat sve od kud su došli. Drugog rješenja problema s njima ja ne vidim. Teror koji oni vrše nad domicilnim stanovništvom i to sada dok još nisu većina je dovoljan za šup kartu.
Europi je ovo kao bumerang za Holokaust.
2014-04-22
Stvarno? To bi volio vidjeti, zapravo najviše bi volio vidjeti šiitsku ašuru u Karbali to ponovno proživljavanje herojske smrti Aliajastreb wrote:U Rijeci su derviši u svojoj tekiji na Pehlinu neki dan proslavili Ašuru.asilovski wrote:ako su šije i nisu neki problem, zapravo je najveći problem što je Njemačka velika saveznica KSAEva wrote:
Kermit-
2014-04-17
Da.asilovski wrote:Stvarno? To bi volio vidjeti, zapravo najviše bi volio vidjeti šiitsku ašuru u Karbali to ponovno proživljavanje herojske smrti Alia
U Rijeci (kao jednom od rijetkih mjesta čak i na Balkanu) imaju dervišku tekiju.
Postoje i derviši koji ondje izvode svoje rituale.
2014-04-22
Nisam, samo objektivno sagledavam povijest hrvatsko-mađarskih odnosah.kaja_333 wrote:Pa jesam kad si madaron .
No, čudi me Eva, dosad je bila "antifašistica", je li netrpeljivost naspram muslimana potaknuta navodnim židovstvom?
Sufije. Jako su miroljubivi i dobri sa kršćanima.
Inače,vehabije im prijete na svakom koraku.
Inače,vehabije im prijete na svakom koraku.
2014-04-22
A da, ona je počela sama vjerovati izgleda u to sto prica.
2015-08-15
Pa tak djeluje, kao neka kozmička pravda. Nisi znao cijeniti kaj si imao sad ćeš to spoznat na grubi način. A opet nije da Europljani kroz povijest nisu haračali druge. Kompleksno je, no kak god bilo, Europaljani su trenutno najpozitivniji likovi na svjetskoj sceni. Ne smiju se prepustit letargiji i moraju pružiti otpor dok još imaju nadmoć.jastreb wrote:Ja,kao mistik opet imam svoje objašnjenje.asilovski wrote:To je posljedica, a ne uzrok...osim toga konzumerističkim švabama koji su izgubili identitet i svoje ja u biti i trebaju muslimani da bi isti ponovno dobili natrag...Eva wrote:Islam zabranit u Europi, porušit sve džamije i zatvorit islamističke centre, a njih protjerat sve od kud su došli. Drugog rješenja problema s njima ja ne vidim. Teror koji oni vrše nad domicilnim stanovništvom i to sada dok još nisu većina je dovoljan za šup kartu.
Europi je ovo kao bumerang za Holokaust.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zašto Luki Modriću se treba progledati kroz prste za razliku od Uli Honnesa ili Borisa Beckera kojima vlast u Njemačkoj nije progledala kroz prste zbog utaje poreza,kriminalnih aktivnosti i lažnih svjedočenja?
» Glumio Isusa i kroz centar Zadra nosio križ s hrvatskom šahovnicom
» Autocesta za Dubrovnik treba biti kroz BiH
» Sarkozi: Centar za izbjeglice treba otvoriti u Africi i Srbiji
» Trump se složio da Ukrajini treba pomoći, ali kroz kreditne aranžmane
» Glumio Isusa i kroz centar Zadra nosio križ s hrvatskom šahovnicom
» Autocesta za Dubrovnik treba biti kroz BiH
» Sarkozi: Centar za izbjeglice treba otvoriti u Africi i Srbiji
» Trump se složio da Ukrajini treba pomoći, ali kroz kreditne aranžmane
Page 2 of 3