Pucnjava u Đamiji, Novi Zeland
Page 13 of 33
Page 13 of 33 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 33
Re: Pucnjava u Đamiji, Novi Zeland
Zato šta nevidiš svijet bez religija , svijet ljudi koji su se oslobodili religija , zlih duhova i vanzemaljske manipulacije.mortal wrote:ti previše odudaraš s upisimaRayMabus wrote:Pa normalno da je bolesno. A šta bi ti da ja plaćen nad time. Crkve su pune zlih duhova. Najviše zlih duhova ima u đamijama i crkvama.mortal wrote:bolesnoRayMabus wrote:Mene je ova vijest baš obradovala. Kao šta bi me obradovala i vijest da je musliman pobio 50 vjernika u crkvi.סמאל wrote:
E vidiš,tu griješiš.Samo monstrum može da se veseli i opravdava bilo kakav zločin,ovdje se samo razglaba o uzrocima,posljedicama.
Bilo da se radi o islamskim,kršćanskim,ili bilo kojim drugim manijacima,zašto napadaju civile,zašto neki islamisti ne izvedu teroristički napad na neku neonacističku skupinu a isto tako,zašto neki neonacisti ne napadaju islamiste a ne obične ljude samo zato što su druge boje kože ili vjere.
Kad bi se neki islamist zaletio kamionom na neonaciste ili one koji izravno rade sranja po muslimanskom svijetu,uopće mi ne bi bilo žao,a ne oni su ubijali obične ljude.Isto tako,da je ovaj psihopat upao u neku islamističku bandu,ne bi mi bilo žao,ali ići napadat ljude za vrijeme molitve,zaslužuje najgoru kaznu.
Iskreno se nadam kako će zatvorsku ćeliju djelit s nekim muslimanima,po mogućnosti radikalnim
Šta sam ti ja onda u toj priči ?
Veseljko.
Ziklon C.
Jadni vjernici. Ubijaju se zbog religije.Šmrc.
danas ovako, sutra kontra
A upravo ovo zadnje su moji najjuću neprijatelji jer sam ja general galaktičke federacije s pet zvjezdica
Koljite se stoko. Planeta će da vas čisti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Voladoresi,tako ih neki nazivaju.Hrane se takvom vrstom energije.RayMabus wrote:
Pa normalno da je bolesno. A šta bi ti da ja plaćen nad time. Crkve su pune zlih duhova. Najviše zlih duhova ima u đamijama i crkvama.
Jadni vjernici. Ubijaju se zbog religije.Šmrc.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
..pa ima vec vremena..neke Mosche u Berlinu,cak je bilo i napada na policiju od strane selefija i sljedbenika,cak imam i slike toga negdje na hardu...mortal wrote:od kad to... prvi glaspismejker wrote:u Švabiji su zatvorene brojne Mosche,Džamije,radi sirenja islamistickih i serijatskih ideaja i poticanja mladih na teror i bezakonje...
prikazivali su videa na kojima su se i Njmačka djeca morala klanjati da se ti novopridošli mali muslimani ne bi osjećali neugodno
Svabi rade jako pametno..pozatvari pola tuucetea moschi i priprijetili ostalima da ako otkriju iste takve aktivnosti,sve ce ih lockati..bilo je to jos u vrijeme Merkelica kad je bila najjaca..valjda se i ona malo uplasila pa do odobrila..
mfff..moram ti nesh uslikati sto sam vidio da je radjeno na rutama izmedju malih sela i zaseoka,podalje Menea..panoi koji prikazuju liberalne i ljevicarske svabe i svabice kako kao prihvacaju Kozojepsku djecu,igraju se sa njima i pustaju ih da se druze sa njihovom djecom..
Ono vrlo sofisticirano pranje mozga i propaganda..sve samo da svabima uvale ovu stoku arapsku
Guest- Guest
Ajde,ovo nam je zajedničko.RayMabus wrote:svijet bez religija , svijet ljudi koji su se oslobodili religija ,
2015-07-23
Samo su metode drukčije.Ja ipak vojno razmišljam. Fino će se pobit međusobno.סמאל wrote:Ajde,ovo nam je zajedničko.RayMabus wrote:svijet bez religija , svijet ljudi koji su se oslobodili religija ,
2014-04-11
https://www.informazioneconsapevole.com/2015/06/carlos-castaneda-e-la-teoria-dei.html
2015-07-23
sve je do ljudi koji cine religiju..eto japanska šinto religija,japanci zaguljeni do boli,a nikom stete ne nanose..
Guest- Guest
Zapravo i nisu,samo su moje suptilnije.RayMabus wrote:Samo su metode drukčije.Ja ipak vojno razmišljam. Fino će se pobit međusobno.סמאל wrote:Ajde,ovo nam je zajedničko.RayMabus wrote:svijet bez religija , svijet ljudi koji su se oslobodili religija ,
2015-07-23
zabranili Islam..pametno..Kinezići isto ne daju ovima da rog dignu gori..
Guest- Guest
Zabranit sve abrahamske religije,eto to je rješenje.pismejker wrote:zabranili Islam..pametno..Kinezići isto ne daju ovima da rog dignu gori..
2015-07-23
Vidi postoji evolucija i ima raznih religija i ove koje su malo slobodnije veća je mogućnost duhovnosti tj tog odbacivanja religije kao manipulacije negativnih vanzemaljaca.pismejker wrote:sve je do ljudi koji cine religiju..eto japanska šinto religija,japanci zaguljeni do boli,a nikom stete ne nanose..
2014-04-11
https://www.dropbox.com/s/xj7ow5u0jwe2ucd/10000000_776384872734713_506695528340258816_n.mp4?dl=0
Issuse...
Issuse...
Nisu ljudi toliko još pametni. Prvo će se pobit međusobno. O tome Nostradamus piše. Treći svjetski rat.סמאל wrote:Zabranit sve abrahamske religije,eto to je rješenje.pismejker wrote:zabranili Islam..pametno..Kinezići isto ne daju ovima da rog dignu gori..
2014-04-11
Opcenito vidim religije kao zlo kojim se manipulira zilijunima ljudi.Ja jesam vjernik,vjerujem u Boga i to je to..ne trebaju meni unteninteligentne individue objasnjavati nista u vezi vjere..to me vrijedja..סמאל wrote:Zabranit sve abrahamske religije,eto to je rješenje.pismejker wrote:zabranili Islam..pametno..Kinezići isto ne daju ovima da rog dignu gori..
abrahamske religije..tja..dobili ste Jesusa Trojanca..o Islamu sam vec rekao sve uglavnom..no uvijek i ponovno me iznenade nekim stvarima..njih bez cekanja i razmisljanja bi trebalo njukati..dok nisu previse metastazirali..
Guest- Guest
Ajmo sad malo plakat za ubijenim vjernicima u đamiji.RayMabus wrote:Nisu ljudi toliko još pametni. Prvo će se pobit međusobno. O tome Nostradamus piše. Treći svjetski rat.סמאל wrote:Zabranit sve abrahamske religije,eto to je rješenje.pismejker wrote:zabranili Islam..pametno..Kinezići isto ne daju ovima da rog dignu gori..
Kme kme kme
Nema bolje stvari od vjerske netolerancije. Dižeš tlak egu onoj drugoj strani i onda oni krenu u pohod. Fino globalni rat.
Kme kme kme
2014-04-11
RayMabus wrote:
Triba vas sve pobit. Navijan za obje strane istodobno. Istrijebite se pizda van materina.
Koljite se stoko. Planeta će da vas čisti.
Recycling emanycypacya
Kme kme kme
https://www.klix.ba/vijesti/bih/islamska-zajednica-napadac-na-novom-zelandu-ocito-inspirisan-istom-mrznjom-prisutnoj-u-bih/190315074
Reci ti njima.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/islamska-zajednica-napadac-na-novom-zelandu-ocito-inspirisan-istom-mrznjom-prisutnoj-u-bih/190315074
Reci ti njima.
2014-04-11
Globalni rat je neminovan,samo je pitanje na koji način će se odigrat,no uzroci su ekonomski a vjerske budalaštine su samo smokvin list.
2015-07-23
Pa normalno. Brige negativne vanzemaljce za religije. Njima trebaju resursi ove planete ( minerali i biološki materijal ).סמאל wrote:Globalni rat je neminovan,samo je pitanje na koji način će se odigrat,no uzroci su ekonomski a vjerske budalaštine su samo smokvin list.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ajmo sad malo plakat za ubijenim vjernicima u đamiji.RayMabus wrote:Nisu ljudi toliko još pametni. Prvo će se pobit međusobno. O tome Nostradamus piše. Treći svjetski rat.סמאל wrote:Zabranit sve abrahamske religije,eto to je rješenje.pismejker wrote:zabranili Islam..pametno..Kinezići isto ne daju ovima da rog dignu gori..
Kme kme kme
Nema bolje stvari od vjerske netolerancije. Dižeš tlak egu onoj drugoj strani i onda oni krenu u pohod. Fino globalni rat.
Kme kme kme
Kmeee,Kmeeee,Kmeeee...pas im goozicu poharo ...
Guest- Guest
Page 13 of 33 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 33
Similar topics
» Pucnjava u Parizu : Rafali u đamiji , najmanje jedna osoba teško ranjena
» Novi Zeland veseli se imigrantima
» Izrael i Novi Zeland u ratu?
» Novi Zeland uvodi taksu na stoku zbog podrigivanja i nadutosti
» Oš'o Novi zeland u onu stvar:U Novom zelandu izbacili premijera iz parlamenta
» Novi Zeland veseli se imigrantima
» Izrael i Novi Zeland u ratu?
» Novi Zeland uvodi taksu na stoku zbog podrigivanja i nadutosti
» Oš'o Novi zeland u onu stvar:U Novom zelandu izbacili premijera iz parlamenta