Uginuo ježić kojeg su izudarala djeca u Splitu
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Uginuo ježić kojeg su izudarala djeca u Splitu
kaya wrote:pismejker wrote: Sadisti i psihopati su produkt koji nastaje,kad roditelji ne usade u dijete osjecaj empatije za zivinu i druge ljude..
Kad dijete zavoli zivotinje,zavolit ce i druge ljude i nece biti grub prema njima,niti ljudima niti zivotinjama..no ovo je malo previse zahtijevati od ionako genetski sjebanih balkanaca..
Uglavnom je tako. Mada nekada imas rodenog monstruma i ne mozes tu nista usaditi.
Pa da..zato i kazem,za noge i glavudžom o zid..ne Ježa naravno..
Guest- Guest
imao sam ja ježa u vrtu, napravio mu neku rupu i oblozio liscem, malo frktao ali se udomio par mjeseci...a onda ga strlo na cesti pred kucom...htio u "komsiluk"...e jebiga...malo mi bilo zao, ali ne toliko da bih 10 stranica o njemu pisao. svaka cast na temi i autoru iste...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Sta je bilo sa jezicem ...je l' se netko nabo na njega.???::)))))
Guest- Guest
uvjek sam obozavao jezeve,korisna zivotinjica i simpaticna,tamani miseve,zmije i razne stetocine,voli i oteti hranu mackama ne zamjeram mu
Hrvati jebem vam mater bolesnu ma gdje bili ,,,kako ovo moze proci nekaznjeno..gdje su domoljubi..gdje je Ero i onaj srbin vuchko da otvore temu kako ubijaju djecu u Hrvatskoj...
https://www.index.hr/vijesti/clanak/maleni-carlos-umro-u-istoj-sobi-kao-i-gabrijel-komora-takva-djeca-ionako-umiru/2097599.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/maleni-carlos-umro-u-istoj-sobi-kao-i-gabrijel-komora-takva-djeca-ionako-umiru/2097599.aspx
Guest- Guest
Bit ce, bit ceSerbinho-3 wrote:Nema Srba, pa moze i jež proci.
immortal-
2014-04-16
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» sanaderu smjestilo, ježić lagao
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Uginuo posljednji sumatranski nosorog
» Kada bi čovek uginuo, Zemlja bi bila raj"
» ZAŠTO: Posetioci zoološkog vrta kamenovali krokodila, nakon čega je uginuo!
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Uginuo posljednji sumatranski nosorog
» Kada bi čovek uginuo, Zemlja bi bila raj"
» ZAŠTO: Posetioci zoološkog vrta kamenovali krokodila, nakon čega je uginuo!
Page 11 of 11