Uginuo ježić kojeg su izudarala djeca u Splitu
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Uginuo ježić kojeg su izudarala djeca u Splitu
mozda se varam ali klinci koji muce zivotinje su oni klinci koji su frustrirani..koji su meta klinaca glavnih meta kvartovskih mangupa za zajebanciju..pa shodno u njima se javlja poriv da nekog muce kad ne mogu glavne mangupe i obicno stradaju onda zivotinje...poput ovog jeza,golubova,macki...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa neki, da. Ne svi. Propali abortusi , ne zovi ih klinci jer to zvuci slatko.vuksadinare wrote:....pa koliko je meni poznato oduvijek su neki klinci imali zelju muciti zivotinje...sjecam se kao klinac u kvartu da su dva klinca iz susjedne ulice probadali bolesnog ili ranjenog goluba stapovima...interesantno jedan od njih ej danas kirurg...kaya wrote:Nemaju svi, samo izuzetno losi. Takve spodobe nisu djeca nego propali neinteligentni abortusi , vrlo los genetski zlocinacki materijal koji su samo mami slatki , dok ne zapale i nju.Maggie19 wrote:od rodjenja imaju sklonost, da.crvenkasti wrote:Sjećam se, prošle ili pretprošle godine sam prolazio Fallerovim šetalištem dok sam išao sa Remize. Dolje, u travi je gorila neka vatra, a 5-6 djece je stajalo oko nje. Kad sam se približio, vidio sam što u stvari rade.
Jedan od dječaka je držao malu mačkicu za rep, i stavljao je i vadio iz vatre. Ostali su gledali.
Potrčao sam dolje, i kad su me vidjeli, razbježali su se.
Pogledao sa mačkicu, bila je još živa, crna, izgorjelog krzna.
Razmišljao sam poslije. Ta djeca nisu imala vremena naučiti se okrutnostima i mučenjima. Nisu ih mučili ili tukli roditelji. To je bilo u njima.
Od rođenja smo takvi.
Djeca su samo iskrena.
Onda odredjene zivotne situacije kliknu te sklonosti i nastaju ti koji nastaju.
Oni su samo male zivotne dobi ali veliki zlocinci. U europi ih stiti zakon u americi ih sprze ko pomfri.
Ne zbog goluba ali krenu oni i na ljude u nekom momentu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ti si nesto mlađa od mene ali mozda se i ti sjecas..tamo osamdesetih su bile dosta popularne zracne puske..dosta ih je ljudi imalo jer nije trebala dozvola za njih...meni je od frenda u ulazu tata imao zracnu pusku..mislim da sam imao tada 12,13 godina..kao i taj frend..i ja dođem kod njega u stan..i tu jos zateknem dvojicu frendova...ovom roditelji nisu bili doma..i lik..kaze ajmo zracnicom gađati golubove,macke,pese sa prozora..u biti on i jos jedan su gađali dok ja i ovaj drugi smo gledali..mislim da su uspjeli pogoditi jednu macku svi drugi su promasaji bili..ali nije poanta u tome..nego nasupot nase zgrade lik je popravlajo motor auta ili nesto prckao i bio je naguzen prema nama..i ovaj se dosjeti da mu gađa guzicu..i tako on lika dva puta strefi u guzicu..a ovaj se okrece i gleda tko ga to u guzicu 'bocka' ...i da zavrsim taj frend jbg tad mi ej bil frend bili smo klinci isti ulaz ista skvadra...vrsnjaci...kasnije kad se ozenio lemao je zenu...postao je kroner..maltretirao susjedstvo...danas ne znam sto je sa njim jer se bio odselio krajem devdesetih negdje drugdje i od tad ga nisam vidiokaya wrote:pa neki, da. Ne svi. Propali abortusi , ne zovi ih klinci jer to zvuci slatko.vuksadinare wrote:....pa koliko je meni poznato oduvijek su neki klinci imali zelju muciti zivotinje...sjecam se kao klinac u kvartu da su dva klinca iz susjedne ulice probadali bolesnog ili ranjenog goluba stapovima...interesantno jedan od njih ej danas kirurg...kaya wrote:Nemaju svi, samo izuzetno losi. Takve spodobe nisu djeca nego propali neinteligentni abortusi , vrlo los genetski zlocinacki materijal koji su samo mami slatki , dok ne zapale i nju.Maggie19 wrote:od rodjenja imaju sklonost, da.crvenkasti wrote:Sjećam se, prošle ili pretprošle godine sam prolazio Fallerovim šetalištem dok sam išao sa Remize. Dolje, u travi je gorila neka vatra, a 5-6 djece je stajalo oko nje. Kad sam se približio, vidio sam što u stvari rade.
Jedan od dječaka je držao malu mačkicu za rep, i stavljao je i vadio iz vatre. Ostali su gledali.
Razmišljao sam poslije. Ta djeca nisu imala vremena naučiti se okrutnostima i mučenjima. Nisu ih mučili ili tukli roditelji. To je bilo u njima.
Od rođenja smo takvi.
Djeca su samo iskrena.
Oni su samo male zivotne dobi ali veliki zlocinci. U europi ih stiti zakon u americi ih sprze ko pomfri.
2015-09-08
jebo ježa...kolko komentara...a za onu djecu s paga upola manje...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
U Splitu isto vrijedi
Kaksv otac tajav sin
Kakvi drvo takav klin
Splicani su postali neprepoznatljivi
Daleko je to od grada heroja koji je dao tisuce partizana
Evo ti na ustase sta rade ..
Mlate ježeve
Da bar morske ne bi rec rekla
Kaksv otac tajav sin
Kakvi drvo takav klin
Mlate ježeve
nisi ti normalna...Sora wrote:U Splitu isto vrijedi
Kaksv otac tajav sin
Kakvi drvo takav klin
Mlate ježeve
2015-09-08
I taj sto ste ga bocksli u guzicu NIJE uginuovuksadinare wrote:Oti si nesto mlađa od mene ali mozda se i ti sjecas..tamo osamdesetih su bile dosta popularne zracne puske..dosta ih je ljudi imalo jer nije trebala dozvola za njih...meni je od frenda u ulazu tata imao zracnu pusku..mislim da sam imao tada 12,13 godina..kao i taj frend..i ja dođem kod njega u stan..i tu jos zateknem dvojicu frendova...ovom roditelji nisu bili doma..i lik..kaze ajmo zracnicom gađati golubove,macke,pese sa prozora..u biti on i jos jedan su gađali dok ja i ovaj drugi smo gledali..mislim da su uspjeli pogoditi jednu macku svi drugi su promasaji bili..ali nije poanta u tome..nego nasupot nase zgrade lik je popravlajo motor auta ili nesto prckao i bio je naguzen prema nama..i ovaj se dosjeti da mu gađa guzicu..i tako on lika dva puta strefi u guzicu..a ovaj se okrece i gleda tko ga to u guzicu 'bocka' ...i da zavrsim taj frend jbg tad mi ej bil frend bili smo klinci isti ulaz ista skvadra...vrsnjaci...kasnije kad se ozenio lemao je zenu...postao je kroner..maltretirao susjedstvo...danas ne znam sto je sa njim jer se bio odselio krajem devdesetih negdje drugdje i od tad ga nisam vidiokaya wrote:pa neki, da. Ne svi. Propali abortusi , ne zovi ih klinci jer to zvuci slatko.vuksadinare wrote:....pa koliko je meni poznato oduvijek su neki klinci imali zelju muciti zivotinje...sjecam se kao klinac u kvartu da su dva klinca iz susjedne ulice probadali bolesnog ili ranjenog goluba stapovima...interesantno jedan od njih ej danas kirurg...kaya wrote:Nemaju svi, samo izuzetno losi. Takve spodobe nisu djeca nego propali neinteligentni abortusi , vrlo los genetski zlocinacki materijal koji su samo mami slatki , dok ne zapale i nju.Maggie19 wrote:
od rodjenja imaju sklonost, da.
A jezic je
I u time je problem.
Oblici nasilja su sve okrutniji i morbidnih.
Jbt
Silovanje mixerom necu zaboraviti
Student iz Podstrana kod
St
Ne u tvojim kretirijimavuksadinare wrote:nisi ti normalna...Sora wrote:U Splitu isto vrijedi
Kaksv otac tajav sin
Kakvi drvo takav klin
Mlate ježeve
U mojima ti si mali od kuzine koji se nesto gura barbi kapetanu u gujscu
kao što sam napisao već prije, dica su okrutna jer nemaju osjećaj samilosti , žaljenja, i takve stvari. te stvari im se tek razviju kasnije, odgojem ili hormonima ili neman pojma kako , ali dica kada rade sranja, ona uopće nemaju osjećaj da rade sranja
Mješaš empatiju i posljedice...djeca nisu svjesna posljedica, empatična jesu, ali neka ne kuže što znači šutirati ježa dok ovaj ne gecrkne...isto tako nisu svjesna što znači dobiti keca u školi dok doma ne dobiju batine za istu, pa uče, ne jer su željna znanja već znaju što su posljedice...isto bi znala i ova da ih je netko dobro našamarao kada su prvi puta šutali neku životinjicuAssadNaPodmornici wrote:kao što sam napisao već prije, dica su okrutna jer nemaju osjećaj samilosti , žaljenja, i takve stvari. te stvari im se tek razviju kasnije, odgojem ili hormonima ili neman pojma kako , ali dica kada rade sranja, ona uopće nemaju osjećaj da rade sranja
2014-04-15
Nije opravdanje..kako rekoh,sto ljudi usadjuju u djecu,takva ce biti..ovo ce izrasti u hrpu Dextera..AssadNaPodmornici wrote:kao što sam napisao već prije, dica su okrutna jer nemaju osjećaj samilosti , žaljenja, i takve stvari. te stvari im se tek razviju kasnije, odgojem ili hormonima ili neman pojma kako , ali dica kada rade sranja, ona uopće nemaju osjećaj da rade sranja
Guest- Guest
kaya wrote:pa neki, da. Ne svi. Propali abortusi , ne zovi ih klinci jer to zvuci slatko.vuksadinare wrote:....pa koliko je meni poznato oduvijek su neki klinci imali zelju muciti zivotinje...sjecam se kao klinac u kvartu da su dva klinca iz susjedne ulice probadali bolesnog ili ranjenog goluba stapovima...interesantno jedan od njih ej danas kirurg...kaya wrote:Nemaju svi, samo izuzetno losi. Takve spodobe nisu djeca nego propali neinteligentni abortusi , vrlo los genetski zlocinacki materijal koji su samo mami slatki , dok ne zapale i nju.Maggie19 wrote:od rodjenja imaju sklonost, da.crvenkasti wrote:Sjećam se, prošle ili pretprošle godine sam prolazio Fallerovim šetalištem dok sam išao sa Remize. Dolje, u travi je gorila neka vatra, a 5-6 djece je stajalo oko nje. Kad sam se približio, vidio sam što u stvari rade.
Od rođenja smo takvi.
Djeca su samo iskrena.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:....pa koliko je meni poznato oduvijek su neki klinci imali zelju muciti zivotinje...sjecam se kao klinac u kvartu da su dva klinca iz susjedne ulice probadali bolesnog ili ranjenog goluba stapovima...interesantno jedan od njih ej danas kirurg...kaya wrote:Nemaju svi, samo izuzetno losi. Takve spodobe nisu djeca nego propali neinteligentni abortusi , vrlo los genetski zlocinacki materijal koji su samo mami slatki , dok ne zapale i nju.Maggie19 wrote:od rodjenja imaju sklonost, da.crvenkasti wrote:Sjećam se, prošle ili pretprošle godine sam prolazio Fallerovim šetalištem dok sam išao sa Remize. Dolje, u travi je gorila neka vatra, a 5-6 djece je stajalo oko nje. Kad sam se približio, vidio sam što u stvari rade.
Od rođenja smo takvi.
Djeca su samo iskrena.
kirurg psihopata.
Guest- Guest
točno to.n_razbojnik wrote:Mješaš empatiju i posljedice...djeca nisu svjesna posljedica, empatična jesu, ali neka ne kuže što znači šutirati ježa dok ovaj ne gecrkne...isto tako nisu svjesna što znači dobiti keca u školi dok doma ne dobiju batine za istu, pa uče, ne jer su željna znanja već znaju što su posljedice...isto bi znala i ova da ih je netko dobro našamarao kada su prvi puta šutali neku životinjicuAssadNaPodmornici wrote:kao što sam napisao već prije, dica su okrutna jer nemaju osjećaj samilosti , žaljenja, i takve stvari. te stvari im se tek razviju kasnije, odgojem ili hormonima ili neman pojma kako , ali dica kada rade sranja, ona uopće nemaju osjećaj da rade sranja
nisam psiholog, ali dica su okrutna.. jedino što ih od toga da rade sranja spriječava jesu batine od roditelja.. oni nemaju vlastite "moralne kočinice".. mislim da se to tek razvija oko puberteta
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
To što je ježić umro i još usput patio pokazuje kako smo mi ljudi iznad životinja inače bi one nas maltretirale i pojele.
Taj prokleti jež nije morao smetat ljudima pa ne bi najebo. Mene iskreno u srcu veseli kad čujem da se životinje maltretraju. Idu mi na kurac svi oni koji brane životinje.
Oni ne vole ljude nego samo životinje, a prije bi spasio Hitlera da mogu nego ježa jer on je moja rasa.
Taj prokleti jež nije morao smetat ljudima pa ne bi najebo. Mene iskreno u srcu veseli kad čujem da se životinje maltretraju. Idu mi na kurac svi oni koji brane životinje.
Oni ne vole ljude nego samo životinje, a prije bi spasio Hitlera da mogu nego ježa jer on je moja rasa.
Guest- Guest
crvenkasti broj 2 ??????????alexberger wrote:To što je ježić umro i još usput patio pokazuje kako smo mi ljudi iznad životinja inače bi one nas maltretirale i pojele.
immortal-
2014-04-16
ajd mani se psihologijeAssadNaPodmornici wrote:točno to.n_razbojnik wrote:Mješaš empatiju i posljedice...djeca nisu svjesna posljedica, empatična jesu, ali neka ne kuže što znači šutirati ježa dok ovaj ne gecrkne...isto tako nisu svjesna što znači dobiti keca u školi dok doma ne dobiju batine za istu, pa uče, ne jer su željna znanja već znaju što su posljedice...isto bi znala i ova da ih je netko dobro našamarao kada su prvi puta šutali neku životinjicuAssadNaPodmornici wrote:kao što sam napisao već prije, dica su okrutna jer nemaju osjećaj samilosti , žaljenja, i takve stvari. te stvari im se tek razviju kasnije, odgojem ili hormonima ili neman pojma kako , ali dica kada rade sranja, ona uopće nemaju osjećaj da rade sranja
nisam psiholog, ali dica su okrutna.. jedino što ih od toga da rade sranja spriječava jesu batine od roditelja.. oni nemaju vlastite "moralne kočinice".. mislim da se to tek razvija oko puberteta
naravno da imaju
2014-04-19
bolje ježeve nego vlastitu djecuSora wrote:U Splitu isto vrijedi
Kaksv otac tajav sin
Kakvi drvo takav klin
Mlate ježeve
mislim da ti to razvijaju roditelji do negdje 6 godine jer dijete možda nema osjećaj boli li nekoga nešto i koliko zapravo. najbolje ti to razviju nogom u guzicu ili pljuskom pa shavtiš da boli tebe. sjećam se kao mala na plaži, nas 5,6, bratića i sestrični skraćivali smo dan hvatajući rakove u plićaku i stavljali ih u kanticu. odrasli su bili tu da objasne da more mora biti u kantici da prežive, kantica mora biti u hladu i navečer ih se puštalo natrag u more. naravno da je bratićima palo na pamet vidjeti hoda li rak po travi i može li ako mu držiš nogu ali taj kraval bi odrasli prekinuli iste sekunde kada bi vidjeli uz kazne, momentalno puštanje rakova u more i objašnjavanje da ih to boli.AssadNaPodmornici wrote:točno to.n_razbojnik wrote:Mješaš empatiju i posljedice...djeca nisu svjesna posljedica, empatična jesu, ali neka ne kuže što znači šutirati ježa dok ovaj ne gecrkne...isto tako nisu svjesna što znači dobiti keca u školi dok doma ne dobiju batine za istu, pa uče, ne jer su željna znanja već znaju što su posljedice...isto bi znala i ova da ih je netko dobro našamarao kada su prvi puta šutali neku životinjicuAssadNaPodmornici wrote:kao što sam napisao već prije, dica su okrutna jer nemaju osjećaj samilosti , žaljenja, i takve stvari. te stvari im se tek razviju kasnije, odgojem ili hormonima ili neman pojma kako , ali dica kada rade sranja, ona uopće nemaju osjećaj da rade sranja
no danas imam osjećaj da mame od 24 sata i rvati tate uopće ne odgajaju tu djecu iako su mame 24 sata (one nemaju posao) , dapače ako im u školi nešto kažu i njih pozivaju na red. veličanstvo može gaziti maloga ježa jer to je jež a on je njegovo veličanstvo njihovo dijete, šmrkavo, glupo, bezosjećajno, neodgojeno i degenerično ali njihovo. i ako imaju 5 takvih još bolje.
vidiš kako skrivaju tko su roditelji ovih, jesu prijavljeni i hoće li odgovarati kada već propali abortus ne može zbog godina.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
mislim da bi klinci trebali jebat ježa
ono
ono
a pazi tek ove bolide ovo stvarno ne razumijem
https://www.vecernji.hr/vijesti/oskara-su-tukli-pucali-u-njega-i-ostavili-ga-da-ugine-u-mukama-1306801
https://www.vecernji.hr/vijesti/oskara-su-tukli-pucali-u-njega-i-ostavili-ga-da-ugine-u-mukama-1306801
Similar topics
» sanaderu smjestilo, ježić lagao
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Uginuo posljednji sumatranski nosorog
» Kada bi čovek uginuo, Zemlja bi bila raj"
» ZAŠTO: Posetioci zoološkog vrta kamenovali krokodila, nakon čega je uginuo!
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Uginuo posljednji sumatranski nosorog
» Kada bi čovek uginuo, Zemlja bi bila raj"
» ZAŠTO: Posetioci zoološkog vrta kamenovali krokodila, nakon čega je uginuo!
Page 9 of 11