Venezuela zbirno -nestašica struje već par dana ,(i vode) , sada piju otpadne vode
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Venezuela zbirno -nestašica struje već par dana ,(i vode) , sada piju otpadne vode
n_razbojnik wrote:Marksistička pamet je na cijeni...ali 60€AssadNaPodmornici wrote:isuse otvorio sam advance.hr prvi put nakon X godina, i da vidim malo šta piše marksistički trash portal, i ono ekipa mi traži 60€ za čitanje marksisitčke propagande umjesto da meni plaćaju.. hahah
male sive stanice, poirot goli kurac a i sherlock se može sakrit
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Venezuela zbirno -nestašica struje već par dana ,(i vode) , sada piju otpadne vode
jbte, to sranje jos postoji?AssadNaPodmornici wrote:isuse otvorio sam advance.hr prvi put nakon X godina, i da vidim malo šta piše marksistički trash portal, i ono ekipa mi traži 60€ za čitanje marksisitčke propagande umjesto da meni plaćaju.. hahah
indijci navodno spremaju sankcije na venezuelu, dakle neće više uvoziti njihovu naftu
Meni pare nisu problem. Koji te članak interesuje đoda, copy pastat ću ti. :D
:D neke o venezueli zadnje, vidia sam da si stavio gore neki članak, otišao na izvor, ono ekipa traži 60 €..
https://www.reddit.com/r/venezuela/
https://www.reddit.com/r/venezuela/
POTVRDA DA JE JUAN GUAIDO MARIONETA ZA STRANE INTERESE? NJEGOV SAVJETNIK ZA VRIJEME GOVORA U HOUSTONU: "Prvi plan nam je privatizirati naftnu industriju i dati stranim kompanijama veću prisutnost na venezuelanskim naftnim poljima"
Dok vlasti u Venezueli nastoje stabilizirati postojeću tešku situaciju zbog, kako ističu, sabotaže na energetskoj mreži zbog čega je znatan dio zemlje ostao u mraku, samoproglašeni "predsjednik" Juan Guaido priprema velike planove kao da već jest preuzeo vlast. Naime, kako prenosi novinska agencija Reuters, na temelju izjava opozicijskih savjetnika i nacrta koji je navodno već napravljen - jedan od prvih poteza kojeg Guaido planira napraviti po dolasku na vlast je privatizirati venezuelansku naftnu industriju.
Nadalje, privatnim naftnim korporacijama dao bi se veći pristup venezuelanskim naftnim poljima dok bi se u isto vrijeme smanjio pristup za venezuelansku državnu naftnu kompaniju PDVSA.
"Moramo promijeniti trenutni model ... moramo otvoriti naftnu industriju privatnim investicijama", rekao je Ricardo Hausmann, Guaidov delegat pri Interameričkoj razvojnoj banci. Govoreći na energetskoj konferenciji u Houstonu, Hausmann je istaknuo kako uloga PDVSA-a "mora biti ograničena zbog svoje operativne i financijske slabosti".
Dakako, ove izjave lako mogu poslužiti kao potvrda Madurovih tvrdnji kako je Guaido samo marioneta za vanjske interese, no pitanje je mare li za to njegovi pristaše koji se pripremaju za veliki marš na Caracas i rušenje Madura s vlasti.
Izvori:
elcomercio.pe | bloomberg.com | Reuters_________________
I ask not for a lighter burden, but for broader shoulders.
AlfaOmega- Posts : 10385
2015-09-11
Samo vala priznati da svaki put ubodu u kost.
Inače mi je advance.hr preporučija nikonov. Njegovom ukusu virujem i nisam se pokaja
Inače mi je advance.hr preporučija nikonov. Njegovom ukusu virujem i nisam se pokaja
pametno. prvo što bi i ja napravio, jest privatizira naftnu industriju, elektrprivedu, pa čak i vodoopskrbu.
Jebate 60 ojra, ak ti je to puno, mislim ono... Ja u kafani toliko potrošim za jednu noć. Navijam za Madura, ti za ovog kapitalistu, a ispade ja veći kapitalist od tebe.
biti će gadno Maduru izdržati, sve manje država kupuje njegovu naftu, a radi nestanka struje stanovništvo je sve nezadovoljnije, a nafta se čak ne proizvodi čitao sam.. to sve skupa znači manje dolara za njegove lojalne generale i kvartove, a onda je samo pitanje vremena kada će završiti kao onaj Rumunjski čaučesku ili gadafi
nije problem lova, problem je što ne želim financirati trash marksističku propagandu.AlfaOmega wrote:Jebate 60 ojra, ak ti je to puno, mislim ono... Ja u kafani toliko potrošim za jednu noć. Navijam za Madura, ti za ovog kapitalistu, a ispade ja veći kapitalist od tebe.
bili ti radije dao 1000€ iranu, ili 20€ izraelu, da ti netko stavi pištolj.. tako i ja , ne želim financirati marksističku propagandu, a pun internet foruma itd
evo reddit aktivan, iden ga čačkti prije spavanja
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Ak bi bira između tisuću Iranu ili 20 ojra ćifutima pod pritnjom pištoljem, onda 20 ojra ćifutima.
Komunac si i to je to...AlfaOmega wrote:Jebate 60 ojra, ak ti je to puno, mislim ono... Ja u kafani toliko potrošim za jednu noć. Navijam za Madura, ti za ovog kapitalistu, a ispade ja veći kapitalist od tebe.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nije dovoljno pametan da završi kao Asad ... iako je u boljoj poziciji nego što je on bio... Trpi samo opsadu države, a oporba mu nisu ljudožderi...AssadNaPodmornici wrote: pitanje vremena kada će završiti kao onaj Rumunjski čaučesku ili gadafi
sad ćeš opet napisati da su drugi započeli tebe vrijeđati jel tako gnječoGnječ wrote:marcellus wrote:Gnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:http://konzerva.hr/2019/03/13/socijalizam-u-akciji-venezuelanci-sakupljaju-pitku-vodu-iz-kanalizacije/
SOCIJALIZAM U AKCIJI: Venezuelanci sakupljaju pitku vodu … IZ KANALIZACIJE!
evo link sa twitera,
https://twitter.com/NTN24ve/status/1105137607091146753
really? pored toliko rijeka oni piju vodu iz kanalizacije??? i ti misliš da će netko u tu smontiranu laž i fake news povjerovati? ajde razguli jebote pogledaj tvoju udboustašku satrapiju u kojoj gnjiliš.
a orinoco teče kroz caracas, nema beda, kad ožedniš prošećeš 50 km do prve nezagađene rijeke
dobro mogo bi se i vozit autom kad bi benzina bilo
mentano poremećeno huškačo govno ti si kao novinar nešto kao tvoj otac? jebote još imaš muda se nakeljit na wikipediju na stranicu tvog oca i napisati da si renomirani hrvatski novinar sin tog tvog oca. ma kako te nije sramota pička ti materina.
glupane, vode ima ali ne rade elektromotori na pumpama koje pumpaju vodu u vodovod ZATO JER JE NETKO NAPRAVIO SABOTAŽU NA JEDNOM OD GLAVNIH DALEKOVODA 765-KILOVOLTI i nastao je blackout u cijeloj Venezueli. sad se stanje normalizira jer su ekipe na terenu sanirale dalekovod. jel ti sad jebeno jasno? i pogodi tko je sabotirao dalekovod? hint: USA, CIA.
eskapedinjo ima na žalost jako ozbiljnih problema, mentalnih i emocionalnih
nu ga opet, sad te i yoda prvi počeo vrijeđati, jel tako gnječoGnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:marcellus wrote:
a orinoco teče kroz caracas, nema beda, kad ožedniš prošećeš 50 km do prve nezagađene rijeke
dobro mogo bi se i vozit autom kad bi benzina bilo
nema kod vas ni mrve objektivnosti. vi ste obične američke podguzne muhe zunzare.
napisao sam da vode ima ali je nestalo struje jer je netko sabotirao jedan od glavnih dalekovoda. ali tebi glupanu i tvom mentoru huškaču marčelu taj podatak jednostavno ne treba nije vam u interesu i ne uklapa se u vašu proameričku huškačku propagandu. pljuc usa podguzne muhe zunzare.
meni izvrjeđa majku i optuži me da sam prvi počeo. Sad ću mu malo lijepiti ovakve stvarčice da se može pljunuti u ogledalo kad se pogledamarcellus wrote:eskapedinjo ima na žalost jako ozbiljnih problema, mentalnih i emocionalnih
opet marc prvi vrijeđa gnječu, odgovor je brz i žestok i pravedan i opravdan :DGnječ wrote:marcellus wrote:a to što vodovodna mreža i električna nisu popravljane 20 godina i više, niti je ulagano u proizvodnju nafte i zamjenu dotrajale opreme ili nove bušotine, to nema veze i to su laži imperijalista.
istina je da je cheney negdje probušio vodovod i presjeko kabel od struje, kad nađu di sve će bit riješeno
to što vode i struje uglavnom nema već sedam osam godina to je isto kriv cheney i cvikcange
MA JEBEM TI KRVAVU MATER POGLEDAJ STANJE ELEKTRO OPSKRBNE MREŽE U TVOJOJ SATRAPIJI RVACKOJ JOŠ JE CIJELA INFRASTRUKTURA IZ DOBA SFRJ POSTAVLJENA NAKON 2 SVJ. RATA JEBEM LI TI MAJKU SATRANU SMRDLJIVU GOVNO HUŠKAČKO.
KOLIKO JE SATRAPIJA RVACKA MODERNIZIRALA ELEKTRODISTRIBUCIJU??? NIŠTA!!!! VENEZUELA IMA MODERNIJU DISTRIBUCIJU EL ENERGIJE NEGO SATRAPIJA RVACKA GOVNO HUŠKAČKO A DA NE PRIČAM O VODI U SATRAPIJI RVACKOJ KOJE 80% ISURI OD IZVORA PA PO POROZNIM CIJEVIMA KOJE NISU MIJENJANE JOŠ OD DOBA FRANJE JOSIPA PIČKA TI KRVAVA KOJA TE OKOTILA.
Gnječ wrote:marcellus wrote:uglavnom, njihov glavni problem je što ne mogu ponovo pokrenuti mrežu jer je "black start", iz ničega, komplicirana tehnička procedura, a nitko je u venezueli očito ne zna izvesti otkad je maduro otpustio sve stručnjake iz svih državnih poduzeća i postavio pouzdan partijski kadar koji se ne zna potpisat na sva direktorska mjesta.
a da krivi su ameri
je to je komplicirana tehnička procedura i to će ti svaki stručnjak dokazati. procedura ukapčanja ide postepeno i to traje danima i tjednima ovisno o težini havarije. ali no ti si fanatički američki štakor i korisna huškačka nepismena budala pa se kužiš u struju ko marica u krivi kurac. ajde jebote ušuti nemoj pisati o stvarima koje neznaš.
Last edited by tre on 14/3/2019, 09:01; edited 1 time in total
da nisi zao i pun mržnje onda bi znao da je priča izmišljena i da ta muslimanka koja ga je navodno optužila uopće ne postoji. Druga je stvar što ti svoju mržnju ne možeš sakriti i prosipaš je ovdje ko pijan lovuYehudim wrote:dijagram wrote:Koji Vice, Vukov?epikur37 wrote:Sinoc gledam film Vice o Dick Chaniju.....ahm haha.
Jel to onaj impotentni usraša - silovatelj
neko smeće u počasnom blajbug vodu ?
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Piju Turci, piju kmetovi, piju i katolici i pravoslavni podjednako revnosno, a vidjeh i svećenike (od sve tri vjere – neka im Bog oprosti!) kako im nije mrsko to smeće
» Tursku bi ovog ljeta mogla zadesiti najveća nestašica vode ikada
» Centar za socijalnu skrb odlučio da im baka bez struje i vode mora vratiti 50.000 kuna
» Kaštela : Pretučenom Lovri i njegovoj obitelji obnovit će se kuća u kojoj sad nema ni struje ni vode
» Slovenija od sada i Ustavom brani prodaju izvora vode
» Tursku bi ovog ljeta mogla zadesiti najveća nestašica vode ikada
» Centar za socijalnu skrb odlučio da im baka bez struje i vode mora vratiti 50.000 kuna
» Kaštela : Pretučenom Lovri i njegovoj obitelji obnovit će se kuća u kojoj sad nema ni struje ni vode
» Slovenija od sada i Ustavom brani prodaju izvora vode
Page 6 of 10