Pjesma nichetu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Pjesma nichetu
Ovako ima više smislafridrih_niche wrote:Violator je dama, nesrico...
I ime jednog od najboljih 100 albuma svih vrimena...
<3
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Kakav se ovo ovdi pederluk zbiva. Vidin da je kicinjo sveprisutan odmah znas da se tema pritvara u teski pederluk a i niche je aktivan. I vidim neke argumentirane rasprave a svi znamo dobro bogami da svaka argumentirana rasprava vodi u izravni pederluk
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Krepajes li u vlastitom djubrovskom povracanju koje si danas izasra na tu guzicetinu sa ramenafridrih_niche wrote:Pripremi se!
Još Juve vodi, ajme...
:D
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
skripar wrote:Ne salji puse mojoj djevojci ja sam ljubomoranviolator wrote:skripar wrote:Ne zelim pusu bit ce mi cura ljubomorna evo bas sjedim s njomviolator wrote:skripar wrote:
Violator
Sumnjivo je ovo, ti si nicheov decko
Awic hahahahahahahahaha
Zelis pusu? :) Ne mogu. Oci su mi upravljene u Pabla...koji pise sonete Nicheu.. Dakle, sjor, ne razumijem vasu logiku. Kako sam to ja Nicheov decko?
Pa nick ti je violator a to je koliko ja znam u muskom rodu a ti me ispravi ako nisam u pravu
A zelis li ti meni reci da je Pablito uistinu "Pablo Escobar"? :) No dobro, nacelna primjedba stoji. Svatko moze svasta " fejkat'" ovdje. Spol je najmanji problem. Pusa tvojoj djevojci.
Ja sam joj pusu poslala, a ti je pokusaj presresti, kad si tako ljubomoran.
Guest- Guest
PABLO ESCOBAR wrote:Kakav se ovo ovdi pederluk zbiva. Vidin da je kicinjo sveprisutan odmah znas da se tema pritvara u teski pederluk a i niche je aktivan. I vidim neke argumentirane rasprave a svi znamo dobro bogami da svaka argumentirana rasprava vodi u izravni pederluk
Reci ti njima, reci. :D Da samo znaju koliko je Sokrat imao udvaraca, odmah bi prestali piskarat'.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Juve je ima srice da odgodi agoniju ispadanja...
Nešto ala Junajtid...
Moga' si mu cestitat' radije. Nemoj bit' na kraj srca. :)
Guest- Guest
Ma tebe cu presrest pa ce bitviolator wrote:skripar wrote:Ne salji puse mojoj djevojci ja sam ljubomoranviolator wrote:skripar wrote:Ne zelim pusu bit ce mi cura ljubomorna evo bas sjedim s njomviolator wrote:
Zelis pusu? :) Ne mogu. Oci su mi upravljene u Pabla...koji pise sonete Nicheu.. Dakle, sjor, ne razumijem vasu logiku. Kako sam to ja Nicheov decko?
Pa nick ti je violator a to je koliko ja znam u muskom rodu a ti me ispravi ako nisam u pravu
A zelis li ti meni reci da je Pablito uistinu "Pablo Escobar"? :) No dobro, nacelna primjedba stoji. Svatko moze svasta " fejkat'" ovdje. Spol je najmanji problem. Pusa tvojoj djevojci.
Ja sam joj pusu poslala, a ti je pokusaj presresti, kad si tako ljubomoran.
skripar-
2015-08-09
violator wrote:fridrih_niche wrote:Juve je ima srice da odgodi agoniju ispadanja...
Nešto ala Junajtid...
Moga' si mu cestitat' radije. Nemoj bit' na kraj srca. :)
Ma zna on da mi je drago zbog njega...
Zasluzija se malo veselit...
<3
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 5