Pjesma nichetu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Pjesma nichetu
Serbia Strong wrote:Tupa igla, kakva pederčina bože dragi...
Bracals pokopao deklariranog pedera.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Sigurnija je stobom nego sa nasim zupnikom.tupa igla wrote:
sto, hoce ti keva bit tamo?
Pedofilcino pederska
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
tupa igla wrote:ratnici i poete cesto idu skupa..violator wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Sta zena radi na ovom pdf..
Viola javi se momcima ujutro ispred vojarne.
Ma nista vojnici. Slaba sam na poete.
Ma znam, ali Pablo mi se ne cini kao ratnik.. Vidis da su mu milije diple i narodni plesovi.
Guest- Guest
PABLO ESCOBAR wrote:Momci ce te pokupit ujutro. Ne plasi se brzo ce sve zavrsiti. Obicno se radi o 8 poeticara. Koji na taktove nazovimo mentora repetiraju svoju violine i sa jednim taktom zavrse posao poslje dolazi dirigent i odradi zavrsni cin u glavu.violator wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Sta zena radi na ovom pdf..
Zahvali im se u moje ime, u drugacijim.okolnostima bila bih pocascena paznjom osam dicnih momaka, ma ja bih radije slusala tvoje gusle u onim trenucima kad ne posvecujes Nicheu novonastale sonete. :)
Guest- Guest
Svaka ti cast al sad odskaci sa ovog svetog nogometnog pdf. Inace cu zvat Casperlu.violator wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Momci ce te pokupit ujutro. Ne plasi se brzo ce sve zavrsiti. Obicno se radi o 8 poeticara. Koji na taktove nazovimo mentora repetiraju svoju violine i sa jednim taktom zavrse posao poslje dolazi dirigent i odradi zavrsni cin u glavu.violator wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Sta zena radi na ovom pdf..
Zahvali im se u moje ime, u drugacijim.okolnostima bila bih pocascena paznjom osam dicnih momaka, ma ja bih radije slusala tvoje gusle u onim trenucima kad ne posvecujes Nicheu novonastale sonete. :)
2015-09-13
violator wrote:fridrih_niche wrote:E, moja draga Violatorice, ovo mi je posvetija već ko zna koju pismu po redu...
<3
:^O
Ha ha, eto kakvo je vrijeme doslo... Sve te snazne zene ogrubjele pa muskarci muskarcima pisu pjesme...
:^O
Voli mene Ante...
<3
Last edited by fridrih_niche on 12/3/2019, 17:53; edited 1 time in total (Reason for editing : Hjk)
Guest- Guest
tupa igla wrote:
Ante je najbolji pjesnik.. i to stvarno mislim (sorry niche :^^)
Šta se tiče epike, tu mu nema premca...
Ima onaj zanos Matana i puno je bolji od mene...
<3
Al u lirici mi nije ravan...
:D
Guest- Guest
PABLO ESCOBAR wrote:Niche je peder
Nisan navijač ni Juvea ni Reala ni Dinama...
Ergo, ne mogu bit peder, pederu stari...
Guest- Guest
Violatorviolator wrote:A gle fanboyinga! :D Niche, tebi i pjesme pisu. Awic!
Sumnjivo je ovo, ti si nicheov decko
Awic hahahahahahahahaha
skripar-
2015-08-09
Violator je dama, nesrico...
I ime jednog od najboljih albuma svih vrimena...
<3
I ime jednog od najboljih albuma svih vrimena...
<3
Guest- Guest
Dok ne promjeni nick u viola za mene je peder i tvoj decko
Last edited by skripar on 12/3/2019, 18:03; edited 1 time in total (Reason for editing : Hgf)
skripar-
2015-08-09
Vidi se da si navijač Juventusa...
Ja ka hetero ispadan homo, a CR ka bi ispada hetero...
Ja ka hetero ispadan homo, a CR ka bi ispada hetero...
Guest- Guest
Skripar 1skripar wrote:Dok ne promjeni nick u viola za mene je peder i tvoj decko
Niche 0
2015-09-13
Sinko dali ti mozda navijac za HNK HAJDUK SPLIT???fridrih_niche wrote:Samo nek večeras bude Juve - Atletico 0:1
<3
aha sad mi je jasna tvoja zavist
2015-09-13
Napusi se kurca dubrovacka nicheovska pedercino
2015-09-13
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 5