nema vozacku i nije prilagodila brzinu uvjetima na cesti , treba li odgovarati ?
Page 4 of 24
Page 4 of 24 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24
Re: nema vozacku i nije prilagodila brzinu uvjetima na cesti , treba li odgovarati ?
'Prilagoditi vožnju uvjetima na cesti' ne odnosi se na iznenadne i neočekivane događaje koje prosječan vozač ne bi mogao predvidjeti...tre wrote:nekada je nemoguće izbjeći nesreću pa da si sumaher iz najboljih dana. Ja sam u više navrata uspio izbjeći ali držim da je to sama anđeoska intervencija bila u igri, neshvatljivo sam bez ikakvih razloga svaki put usporio tako da sam stigao stati i ne udariti dijete i djecu kada su se od nikuda pojavili pred autom. Naježim se kad se toga sjetim.pismejker wrote:jbjg..voznju treba prilagoditi okolini..cesto odem sa Rujkom na kofi u omiljeno mjesto Nordheim,gdje je u glavnoj ulici dozvoljeno voziti 20kmh..sve ima svoje..penzionerski dom,dosta i djece,i to stalno baulja preko ceste..
aKO SE PAZI,jednostavno ti nitko ne moze iskociti da na vrijeme ne zakocis..i to je to..
Istina ima puno idiota i idiotkinja,koje i za vrijeme voznje moraju vacapovati i biti "dostupne"..
ja znam kad vozim,srastem sa autom,ne vidim nish osim ooga sto se tice voznje,a i 4 kamere se brinu da na vrijeme upozore me na eventualnu opasnost..interesantno,komp izracunava situaciju preko kamere i onda procjenjujejel vozim rizicno i da bi eventualno do sudara moglo doci..pametan neki ajuto..
A prosječan vozač ne bi mogao predvidjeti da će osoba ići prelaziti cestu na, za to neobilježenom mjestu...
Uvjeti na cesti odnose se na stanje kolnika, gustoću prometa, vremenske (ne)prilike i sl. ...
To je barem jasno...
No ljevica u hrvata, u nedostatku političkog programa te potpore građana, hvata se za važenje vozačkih dozvola članova vlade i sl. trivijalije ...
Ukratko, tragično, kako za ljevicu u hrvata tako i za hrvate i sve građane RH...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Re: nema vozacku i nije prilagodila brzinu uvjetima na cesti , treba li odgovarati ?
Dakle, možemo zaključiti gojo da ti smatraš da je u redu voziti auto s nevažećom vozačkom dozvolom?T. wrote:'Prilagoditi vožnju uvjetima na cesti' ne odnosi se na iznenadne i neočekivane događaje koje prosječan vozač ne bi mogao predvidjeti...tre wrote:nekada je nemoguće izbjeći nesreću pa da si sumaher iz najboljih dana. Ja sam u više navrata uspio izbjeći ali držim da je to sama anđeoska intervencija bila u igri, neshvatljivo sam bez ikakvih razloga svaki put usporio tako da sam stigao stati i ne udariti dijete i djecu kada su se od nikuda pojavili pred autom. Naježim se kad se toga sjetim.pismejker wrote:jbjg..voznju treba prilagoditi okolini..cesto odem sa Rujkom na kofi u omiljeno mjesto Nordheim,gdje je u glavnoj ulici dozvoljeno voziti 20kmh..sve ima svoje..penzionerski dom,dosta i djece,i to stalno baulja preko ceste..
aKO SE PAZI,jednostavno ti nitko ne moze iskociti da na vrijeme ne zakocis..i to je to..
Istina ima puno idiota i idiotkinja,koje i za vrijeme voznje moraju vacapovati i biti "dostupne"..
ja znam kad vozim,srastem sa autom,ne vidim nish osim ooga sto se tice voznje,a i 4 kamere se brinu da na vrijeme upozore me na eventualnu opasnost..interesantno,komp izracunava situaciju preko kamere i onda procjenjujejel vozim rizicno i da bi eventualno do sudara moglo doci..pametan neki ajuto..
A prosječan vozač ne bi mogao predvidjeti da će osoba ići prelaziti cestu na, za to neobilježenom mjestu...
Uvjeti na cesti odnose se na stanje kolnika, gustoću prometa, vremenske (ne)prilike i sl. ...
To je barem jasno...
No ljevica u hrvata, u nedostatku političkog programa te potpore građana, hvata se za važenje vozačkih dozvola članova vlade i sl. trivijalije ...
Ukratko, tragično, kako za ljevicu u hrvata tako i za hrvate i sve građane RH...
red wolf-
2016-02-10
od kako sam položio vozački no nije u tome poanta. Da je otišla do MUPa ili samo da je nazvala kao ministrica vozačku bi dobila istog trena. Dakle nije ona zaboravila voziti ili nije nikada položila nego joj je isteklo vremensko trajanje vozačke, nešto slično kao kad ti istekne osobna. Nisi ti prestao biti građanin zbog toga niti su ti ukinuti porezi, niti obveze niti prava, čista tehnička stvar.red wolf wrote:Ali si imao valjanu vozačku valjda?tre wrote:nekada je nemoguće izbjeći nesreću pa da si sumaher iz najboljih dana. Ja sam u više navrata uspio izbjeći ali držim da je to sama anđeoska intervencija bila u igri, neshvatljivo sam bez ikakvih razloga svaki put usporio tako da sam stigao stati i ne udariti dijete i djecu kada su se od nikuda pojavili pred autom. Naježim se kad se toga sjetim.pismejker wrote:jbjg..voznju treba prilagoditi okolini..cesto odem sa Rujkom na kofi u omiljeno mjesto Nordheim,gdje je u glavnoj ulici dozvoljeno voziti 20kmh..sve ima svoje..penzionerski dom,dosta i djece,i to stalno baulja preko ceste..
Vas hadezeovce treba voljeti...Sad razumijem zašto Vas narod voli...Vi ste nenadjebivi...tre wrote:od kako sam položio vozački no nije u tome poanta. Da je otišla do MUPa ili samo da je nazvala kao ministrica vozačku bi dobila istog trena. Dakle nije ona zaboravila voziti ili nije nikada položila nego joj je isteklo vremensko trajanje vozačke, nešto slično kao kad ti istekne osobna. Nisi ti prestao biti građanin zbog toga niti su ti ukinuti porezi, niti obveze niti prava, čista tehnička stvar.red wolf wrote:Ali si imao valjanu vozačku valjda?tre wrote:nekada je nemoguće izbjeći nesreću pa da si sumaher iz najboljih dana. Ja sam u više navrata uspio izbjeći ali držim da je to sama anđeoska intervencija bila u igri, neshvatljivo sam bez ikakvih razloga svaki put usporio tako da sam stigao stati i ne udariti dijete i djecu kada su se od nikuda pojavili pred autom. Naježim se kad se toga sjetim.pismejker wrote:jbjg..voznju treba prilagoditi okolini..cesto odem sa Rujkom na kofi u omiljeno mjesto Nordheim,gdje je u glavnoj ulici dozvoljeno voziti 20kmh..sve ima svoje..penzionerski dom,dosta i djece,i to stalno baulja preko ceste..
red wolf-
2016-02-10
Pa..neocikivano-ocekivani dogadjaji su upravo eventualno pretrcavanje pješadije..naravno ako vidis da je primjer,subotom lijepo vrijeme,puno pjesadije na ulicama opcenito,treba svakako pripaziti..osim toga ovdje u svabiji,ne do Bog da nekog obogaljis ili pospremis u kolica...biciklisti i pjesadija su zasticeni kao licki medjedi,pa bi ti se moglo dogoditi da nekom placas zdravstvenu skrb plus dodatne programe do kraja zivota..zATO u svabiji svi voze pazljivo,ne radi neke suosjecajnosti..Kao vozac,ti moras predvidjeti i najnemogucije dogadjaje i sve ih imati u glavi dok vozis..jerbo kad vozis,onda vozi,ne gladi smurtfoun..T. wrote:'Prilagoditi vožnju uvjetima na cesti' ne odnosi se na iznenadne i neočekivane događaje koje prosječan vozač ne bi mogao predvidjeti...tre wrote:nekada je nemoguće izbjeći nesreću pa da si sumaher iz najboljih dana. Ja sam u više navrata uspio izbjeći ali držim da je to sama anđeoska intervencija bila u igri, neshvatljivo sam bez ikakvih razloga svaki put usporio tako da sam stigao stati i ne udariti dijete i djecu kada su se od nikuda pojavili pred autom. Naježim se kad se toga sjetim.pismejker wrote:jbjg..voznju treba prilagoditi okolini..cesto odem sa Rujkom na kofi u omiljeno mjesto Nordheim,gdje je u glavnoj ulici dozvoljeno voziti 20kmh..sve ima svoje..penzionerski dom,dosta i djece,i to stalno baulja preko ceste..
To je barem jasno...
ja volim jako ubrzavati autom,ali se u konacnici strogo drzim ogranicenja u gradu,i po mjestima..Hvala Bogu,dosada,nikog nisam udario..malo se izgustam na pustim lokalnim cestama i mir..u gradu,kud svi Turci tud i mali Mujo..sve po Pravilima..
Guest- Guest
da, ono tatalna glupost i nesposobnost ljevice i zato plenki jebe i ne vadi jer su ovi sa lijeve strane totalno podkapacitirani, glasnogovornik iz paštete čim nešto zucne SDPu padne potpora koji promil isti tren. Sa druge je strane onaj moron što broji dužinu aplauza Kuščević ali su u HDZu odma spremili brnjicu za istoga da ne laje dok mu gazde ne dozvoleT. wrote:'Prilagoditi vožnju uvjetima na cesti' ne odnosi se na iznenadne i neočekivane događaje koje prosječan vozač ne bi mogao predvidjeti...tre wrote:nekada je nemoguće izbjeći nesreću pa da si sumaher iz najboljih dana. Ja sam u više navrata uspio izbjeći ali držim da je to sama anđeoska intervencija bila u igri, neshvatljivo sam bez ikakvih razloga svaki put usporio tako da sam stigao stati i ne udariti dijete i djecu kada su se od nikuda pojavili pred autom. Naježim se kad se toga sjetim.pismejker wrote:jbjg..voznju treba prilagoditi okolini..cesto odem sa Rujkom na kofi u omiljeno mjesto Nordheim,gdje je u glavnoj ulici dozvoljeno voziti 20kmh..sve ima svoje..penzionerski dom,dosta i djece,i to stalno baulja preko ceste..
To je barem jasno...
https://www.index.hr/vijesti/clanak/ostavka/2069732.aspx
Hrvatski narod mora prestati šutjeti...
Hrvatski narod mora prestati šutjeti...
red wolf-
2016-02-10
pokušao sam ti objasniti jebiga, nisam ja kriv što ti zaista ništa ne razumiješ i što preskačeš terapiju no to je tvoj problem pa ga nastoj riješitired wolf wrote:Vas hadezeovce treba voljeti...Sad razumijem zašto Vas narod voli...Vi ste nenadjebivi...tre wrote:od kako sam položio vozački no nije u tome poanta. Da je otišla do MUPa ili samo da je nazvala kao ministrica vozačku bi dobila istog trena. Dakle nije ona zaboravila voziti ili nije nikada položila nego joj je isteklo vremensko trajanje vozačke, nešto slično kao kad ti istekne osobna. Nisi ti prestao biti građanin zbog toga niti su ti ukinuti porezi, niti obveze niti prava, čista tehnička stvar.red wolf wrote:Ali si imao valjanu vozačku valjda?tre wrote:nekada je nemoguće izbjeći nesreću pa da si sumaher iz najboljih dana. Ja sam u više navrata uspio izbjeći ali držim da je to sama anđeoska intervencija bila u igri, neshvatljivo sam bez ikakvih razloga svaki put usporio tako da sam stigao stati i ne udariti dijete i djecu kada su se od nikuda pojavili pred autom. Naježim se kad se toga sjetim.pismejker wrote:jbjg..voznju treba prilagoditi okolini..cesto odem sa Rujkom na kofi u omiljeno mjesto Nordheim,gdje je u glavnoj ulici dozvoljeno voziti 20kmh..sve ima svoje..penzionerski dom,dosta i djece,i to stalno baulja preko ceste..
Kušćević je po mom skromnom smatranju toliko duboko u pljenjkijevom dupetu da začuđuje kako se ne nalazi na mup-ovom popisu nestalih osoba...
Prijatelju, ja sjedam u auto jer znam da imam važeću vozačku dozvolu...Za Vas hadezeovce vrijede druga pravila...tre wrote:pokušao sam ti objasniti jebiga, nisam ja kriv što ti zaista ništa ne razumiješ i što preskačeš terapiju no to je tvoj problem pa ga nastoj riješitired wolf wrote:Vas hadezeovce treba voljeti...Sad razumijem zašto Vas narod voli...Vi ste nenadjebivi...tre wrote:od kako sam položio vozački no nije u tome poanta. Da je otišla do MUPa ili samo da je nazvala kao ministrica vozačku bi dobila istog trena. Dakle nije ona zaboravila voziti ili nije nikada položila nego joj je isteklo vremensko trajanje vozačke, nešto slično kao kad ti istekne osobna. Nisi ti prestao biti građanin zbog toga niti su ti ukinuti porezi, niti obveze niti prava, čista tehnička stvar.red wolf wrote:Ali si imao valjanu vozačku valjda?tre wrote:
nekada je nemoguće izbjeći nesreću pa da si sumaher iz najboljih dana. Ja sam u više navrata uspio izbjeći ali držim da je to sama anđeoska intervencija bila u igri, neshvatljivo sam bez ikakvih razloga svaki put usporio tako da sam stigao stati i ne udariti dijete i djecu kada su se od nikuda pojavili pred autom. Naježim se kad se toga sjetim.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Prijatelju, ja sjedam u auto jer znam da imam važeću vozačku dozvolu...Za Vas hadezeovce vrijede druga pravila...tre wrote:pokušao sam ti objasniti jebiga, nisam ja kriv što ti zaista ništa ne razumiješ i što preskačeš terapiju no to je tvoj problem pa ga nastoj riješitired wolf wrote:Vas hadezeovce treba voljeti...Sad razumijem zašto Vas narod voli...Vi ste nenadjebivi...tre wrote:od kako sam položio vozački no nije u tome poanta. Da je otišla do MUPa ili samo da je nazvala kao ministrica vozačku bi dobila istog trena. Dakle nije ona zaboravila voziti ili nije nikada položila nego joj je isteklo vremensko trajanje vozačke, nešto slično kao kad ti istekne osobna. Nisi ti prestao biti građanin zbog toga niti su ti ukinuti porezi, niti obveze niti prava, čista tehnička stvar.red wolf wrote:
Ali si imao valjanu vozačku valjda?
jo sun misli da ti nisi de ovoga svita, a ti imoš i dozvolu...
2014-04-16
Ti pokušavaš dobro raditi za HDZ, ali sad ti nije ni vrijeme ni mjesto...aben wrote:red wolf wrote:Prijatelju, ja sjedam u auto jer znam da imam važeću vozačku dozvolu...Za Vas hadezeovce vrijede druga pravila...tre wrote:pokušao sam ti objasniti jebiga, nisam ja kriv što ti zaista ništa ne razumiješ i što preskačeš terapiju no to je tvoj problem pa ga nastoj riješitired wolf wrote:Vas hadezeovce treba voljeti...Sad razumijem zašto Vas narod voli...Vi ste nenadjebivi...tre wrote:
od kako sam položio vozački no nije u tome poanta. Da je otišla do MUPa ili samo da je nazvala kao ministrica vozačku bi dobila istog trena. Dakle nije ona zaboravila voziti ili nije nikada položila nego joj je isteklo vremensko trajanje vozačke, nešto slično kao kad ti istekne osobna. Nisi ti prestao biti građanin zbog toga niti su ti ukinuti porezi, niti obveze niti prava, čista tehnička stvar.
jo sun misli da ti nisi de ovoga svita, a ti imoš i dozvolu...
red wolf-
2016-02-10
Wolfe, šta voziš?
Jel dodaš još jednog konja?
Šta je hadezeovče, ostao si bez teksta? Kako ćeš opravdati svojoj partiji da si sjebao ovdje posao?T. wrote:Wolfe, šta voziš?
red wolf-
2016-02-10
Ni za to nisi sposoban...
red wolf-
2016-02-10
T. wrote:Kušćević je po mom skromnom smatranju toliko duboko u pljenjkijevom dupetu da začuđuje kako se ne nalazi na mup-ovom popisu nestalih osoba...
No kako rekoh stavili su mu brnjicu dok su ovi iz SDPa i oporbe općenito nešto kao bijesnk kerovi koji laju na sve i svašta bez ikakve kontrole, ono maras im je poglavica u prosipanju gluposti, skoro ko naš ezekiel i sora
jo un misli da su papirnate dozvolje, čekanje u redu na prometnoj poiciji i slično, stvori za ljudska govna,
ali izgljedo da i univerzalna kozmička svijest moro isto projti..
2014-04-16
Da li voziš auto bez vozačke?...Nije teško pitanje...tre wrote:T. wrote:Kušćević je po mom skromnom smatranju toliko duboko u pljenjkijevom dupetu da začuđuje kako se ne nalazi na mup-ovom popisu nestalih osoba...
No kako rekoh stavili su mu brnjicu dok su ovi iz SDPa i oporbe općenito nešto kao bijesnk kerovi koji laju na sve i svašta bez ikakve kontrole, ono maras im je poglavica u prosipanju gluposti, skoro ko naš ezekiel i sora
red wolf-
2016-02-10
Sjebo sam priznajem...red wolf wrote:Šta je hadezeovče, ostao si bez teksta? Kako ćeš opravdati svojoj partiji da si sjebao ovdje posao?T. wrote:Wolfe, šta voziš?
Dodaješ 2 konja...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
To su vaša ljudska pravila. Ja ih nisam izmišljao...aben wrote:jo un misli da su papirnate dozvolje, čekanje u redu na prometnoj poiciji i slično, stvori za ljudska govna,
red wolf-
2016-02-10
Sjebao si ti sjebao...Partija će ti biti zadovoljna tvojim učinkom...T. wrote:Sjebo sam priznajem...red wolf wrote:Šta je hadezeovče, ostao si bez teksta? Kako ćeš opravdati svojoj partiji da si sjebao ovdje posao?T. wrote:Wolfe, šta voziš?
Dodaješ 2 konja...
red wolf-
2016-02-10
Page 4 of 24 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24
Similar topics
» Inzko : Nije dobro što Federacija BiH nema svoju vladu i zato idući put treba majorizirat Hrvate na toj razini
» Nema više biljega za vozačku i putovnicu
» Tolušić: 'Netko iz bivše Vlade treba kazneno odgovarati za nepravilne i nepoštene natječaje!'
» Karamarko o Milanoviću: Na njegovu prostačku retoriku nema smisla odgovarati. Volio bih da pobijedi u SDP-u
» CRKVA NEMA PA JOJ TREBA
» Nema više biljega za vozačku i putovnicu
» Tolušić: 'Netko iz bivše Vlade treba kazneno odgovarati za nepravilne i nepoštene natječaje!'
» Karamarko o Milanoviću: Na njegovu prostačku retoriku nema smisla odgovarati. Volio bih da pobijedi u SDP-u
» CRKVA NEMA PA JOJ TREBA
Page 4 of 24