nema vozacku i nije prilagodila brzinu uvjetima na cesti , treba li odgovarati ?
Page 3 of 24
Page 3 of 24 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24
Re: nema vozacku i nije prilagodila brzinu uvjetima na cesti , treba li odgovarati ?
djevojcica se bacila na vozilo ministrice , skrivena iza grma
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Re: nema vozacku i nije prilagodila brzinu uvjetima na cesti , treba li odgovarati ?
Hrvati su zaslužili ovakvu vlast...Ona je ogledalo manjine koja uvijek glasa za istu vlast, a velika većina i dalje šuti...I pasivnost se računa...
red wolf-
2016-02-10
Možda joj je guzica virila iz auta, za što je potrebma C kategorija pa je s njom pokupila nesretno dijete koje je šetalo uz cestu.
debotoijusto wrote:djevojcica se bacila na vozilo ministrice , skrivena iza grma
Jel ih to uče na vjeronauku.
Ili je mala pomislila da će izvući odštetu od G. ministrice
........mama je nagovorila
red wolf wrote:Hrvati su zaslužili ovakvu vlast...Ona je ogledalo manjine koja uvijek glasa za istu vlast, a velika većina i dalje šuti...I pasivnost se računa...
sve sto imam sam ukrao, samo sam diplomu i vozacku kupio :)
Insofar as it is educational, it is not compulsory;
And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Leviathan2 wrote:sve sto imam sam ukrao, samo sam diplomu i vozacku kupio :)
I ja :)
Pa odgovarala je...debotoijusto wrote:MINISTRICA Gabrijela Žalac nema važeću vozačku dozvolu. Potvrdila je to policija u priopćenju u kojemu ne navodi identitet vozačice već samo da se radi o 40-godišnjoj vozačici.
"S obzirom da je vozačica upravljala vozilom s nevažećom vozačkom dozvolom, sukladno članku 196. st.1 Zakona o sigurnosti prometa na cestama, izrečena joj je novčana kazna u iznosu od 1000,00 kn, odnosno 500,00 kn ukoliko se plati na mjestu utvrđenja prekršaja, što je vozačica odmah i učinila", priopćila je policija nakon završenog očevida.
"Do prometne nesreće je došlo kada je 10-godišnje dijete neoprezno pretrčavalo kolnik u trenutku kada se kolnikom kretalo osobno vozilo te je došlo do udara vozila u dijete.
U Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima utvrđeno je kako je dijete teže ozlijeđeno te je prevezeno u KBC Osijek radi daljnjeg liječenja.
Nad 40-godišnjakinjom je na mjestu događaja izvršeno alkotestiranje te nije utvrđena prisutnost alkohola (0,00 g/kg).
https://www.index.hr/vijesti/clanak/ministrica-zalac-nije-imala-vazecu-vozacku-kad-je-autom-naletjela-na-curicu/2069684.aspx
Piše ti fino da je platila propisanu novčanu kaznu...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Ući u Vaš desničarski mozak, je veliki rizik po vlastiti razum...T. wrote:Pa odgovarala je...debotoijusto wrote:MINISTRICA Gabrijela Žalac nema važeću vozačku dozvolu. Potvrdila je to policija u priopćenju u kojemu ne navodi identitet vozačice već samo da se radi o 40-godišnjoj vozačici.
"S obzirom da je vozačica upravljala vozilom s nevažećom vozačkom dozvolom, sukladno članku 196. st.1 Zakona o sigurnosti prometa na cestama, izrečena joj je novčana kazna u iznosu od 1000,00 kn, odnosno 500,00 kn ukoliko se plati na mjestu utvrđenja prekršaja, što je vozačica odmah i učinila", priopćila je policija nakon završenog očevida.
"Do prometne nesreće je došlo kada je 10-godišnje dijete neoprezno pretrčavalo kolnik u trenutku kada se kolnikom kretalo osobno vozilo te je došlo do udara vozila u dijete.
U Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima utvrđeno je kako je dijete teže ozlijeđeno te je prevezeno u KBC Osijek radi daljnjeg liječenja.
Nad 40-godišnjakinjom je na mjestu događaja izvršeno alkotestiranje te nije utvrđena prisutnost alkohola (0,00 g/kg).
https://www.index.hr/vijesti/clanak/ministrica-zalac-nije-imala-vazecu-vozacku-kad-je-autom-naletjela-na-curicu/2069684.aspx
red wolf-
2016-02-10
Sreća pa vi ljevičari se snosite taj rizik...
red wolf wrote:Ući u Vaš desničarski mozak, je veliki rizik po vlastiti razum...T. wrote:Pa odgovarala je...debotoijusto wrote:MINISTRICA Gabrijela Žalac nema važeću vozačku dozvolu. Potvrdila je to policija u priopćenju u kojemu ne navodi identitet vozačice već samo da se radi o 40-godišnjoj vozačici.
nakon zareza ne more dojti enklitika, sokrate
2014-04-16
dijete istrčalo pred auto, nije bilo alkohola niti je bila prevelika brzina a vozačka joj nije oduzeta zbog kazne ili nečeg drugog nego jednostavno nije obratila pažnju da joj je istekla, čista tehnička stvar. Zamisli ujdurmu da ju je službeni vozač vozio po vinkovcima dok obavlja svoje poslove, debo bi izvršio harakiri na markovom trgu kao znak protesta protiv protekcije i trošenja državne love na hirove ministriceMaggie19 wrote:Onda, barem sto se tice vozacke, nema potrebe za ostavkom.RayMabus wrote:Ima vozačku nego joj je istekla, to se meni desilo pa san dvi godine vozija s nevažećon vozačkon a da to nisan ni zna pa slučajno vidija pa napravija novu a nove su ti one plastične kartice.Maggie19 wrote:Pitanje je je li joj ostala vozacka u drugom novcaniku ili torbici (sto se meni stalno dogadja, btw), ili vozacku uopce nema, oduzeta joj je, etc.
Vrlo bitni detalji koji se ovdje ne preciziraju.
Okolnosti nesrece su druga stvar, no o tome ne znamo puno.
Pa cekamo.
Ljevičari da...Ali ja nemam problema ulaziti u Vaše umove...T. wrote:Sreća pa vi ljevičari se snosite taj rizik...
red wolf-
2016-02-10
Ako ti kažeš...Bravo...aben wrote:red wolf wrote:Ući u Vaš desničarski mozak, je veliki rizik po vlastiti razum...T. wrote:Pa odgovarala je...debotoijusto wrote:MINISTRICA Gabrijela Žalac nema važeću vozačku dozvolu. Potvrdila je to policija u priopćenju u kojemu ne navodi identitet vozačice već samo da se radi o 40-godišnjoj vozačici.
nakon zareza ne more dojti enklitika, sokrate
red wolf-
2016-02-10
nekada je nemoguće izbjeći nesreću pa da si sumaher iz najboljih dana. Ja sam u više navrata uspio izbjeći ali držim da je to sama anđeoska intervencija bila u igri, neshvatljivo sam bez ikakvih razloga svaki put usporio tako da sam stigao stati i ne udariti dijete i djecu kada su se od nikuda pojavili pred autom. Naježim se kad se toga sjetim.pismejker wrote:jbjg..voznju treba prilagoditi okolini..cesto odem sa Rujkom na kofi u omiljeno mjesto Nordheim,gdje je u glavnoj ulici dozvoljeno voziti 20kmh..sve ima svoje..penzionerski dom,dosta i djece,i to stalno baulja preko ceste..
aKO SE PAZI,jednostavno ti nitko ne moze iskociti da na vrijeme ne zakocis..i to je to..
Istina ima puno idiota i idiotkinja,koje i za vrijeme voznje moraju vacapovati i biti "dostupne"..
ja znam kad vozim,srastem sa autom,ne vidim nish osim ooga sto se tice voznje,a i 4 kamere se brinu da na vrijeme upozore me na eventualnu opasnost..interesantno,komp izracunava situaciju preko kamere i onda procjenjujejel vozim rizicno i da bi eventualno do sudara moglo doci..pametan neki ajuto..
upravo tako, isto bi napisao i da se pupavcu to dogodilo a znaš koliko ga "volim"veber wrote:glupostiAssadNaPodmornici wrote:čekaj vozila bez vozačke i zgazila dijete, a ova se misli o ostavci?
da sam ja to napravija, došao bi po mene kordon specijalaca ili bilo tko drugi
HDZ nema alternativu
dozvola je samo da ti uzmu lovu svakih deset godina.
ili znaš vozit ili ne znaš.
ne ulazim u političku opciju, ali to se svakom od nas moglo desiti.
koliko vidim dijete je ok, nije ok zbog sudara.
da se desilo bilo kome od nas nitko ne bi pisao o tome.
a, svima se to može desiti.
Ali si imao valjanu vozačku valjda?tre wrote:nekada je nemoguće izbjeći nesreću pa da si sumaher iz najboljih dana. Ja sam u više navrata uspio izbjeći ali držim da je to sama anđeoska intervencija bila u igri, neshvatljivo sam bez ikakvih razloga svaki put usporio tako da sam stigao stati i ne udariti dijete i djecu kada su se od nikuda pojavili pred autom. Naježim se kad se toga sjetim.pismejker wrote:jbjg..voznju treba prilagoditi okolini..cesto odem sa Rujkom na kofi u omiljeno mjesto Nordheim,gdje je u glavnoj ulici dozvoljeno voziti 20kmh..sve ima svoje..penzionerski dom,dosta i djece,i to stalno baulja preko ceste..
aKO SE PAZI,jednostavno ti nitko ne moze iskociti da na vrijeme ne zakocis..i to je to..
Istina ima puno idiota i idiotkinja,koje i za vrijeme voznje moraju vacapovati i biti "dostupne"..
ja znam kad vozim,srastem sa autom,ne vidim nish osim ooga sto se tice voznje,a i 4 kamere se brinu da na vrijeme upozore me na eventualnu opasnost..interesantno,komp izracunava situaciju preko kamere i onda procjenjujejel vozim rizicno i da bi eventualno do sudara moglo doci..pametan neki ajuto..
red wolf-
2016-02-10
što mislim o vladi, kradezeju i prilržečima, zna se.tre wrote:dijete istrčalo pred auto, nije bilo alkohola niti je bila prevelika brzina a vozačka joj nije oduzeta zbog kazne ili nečeg drugog nego jednostavno nije obratila pažnju da joj je istekla, čista tehnička stvar. Zamisli ujdurmu da ju je službeni vozač vozio po vinkovcima dok obavlja svoje poslove, debo bi izvršio harakiri na markovom trgu kao znak protesta protiv protekcije i trošenja državne love na hirove ministriceMaggie19 wrote:Onda, barem sto se tice vozacke, nema potrebe za ostavkom.RayMabus wrote:Ima vozačku nego joj je istekla, to se meni desilo pa san dvi godine vozija s nevažećon vozačkon a da to nisan ni zna pa slučajno vidija pa napravija novu a nove su ti one plastične kartice.Maggie19 wrote:Pitanje je je li joj ostala vozacka u drugom novcaniku ili torbici (sto se meni stalno dogadja, btw), ili vozacku uopce nema, oduzeta joj je, etc.
Pa cekamo.
bilo kome od nas to se moglo desiti,
a, nismo političari.
veber-
2014-12-30
Da sjedneš u auto s nevažećom vozačkom?...veber wrote:što mislim o vladi, kradezeju i prilržečima, zna se.tre wrote:dijete istrčalo pred auto, nije bilo alkohola niti je bila prevelika brzina a vozačka joj nije oduzeta zbog kazne ili nečeg drugog nego jednostavno nije obratila pažnju da joj je istekla, čista tehnička stvar. Zamisli ujdurmu da ju je službeni vozač vozio po vinkovcima dok obavlja svoje poslove, debo bi izvršio harakiri na markovom trgu kao znak protesta protiv protekcije i trošenja državne love na hirove ministriceMaggie19 wrote:Onda, barem sto se tice vozacke, nema potrebe za ostavkom.RayMabus wrote:Ima vozačku nego joj je istekla, to se meni desilo pa san dvi godine vozija s nevažećon vozačkon a da to nisan ni zna pa slučajno vidija pa napravija novu a nove su ti one plastične kartice.Maggie19 wrote:Pitanje je je li joj ostala vozacka u drugom novcaniku ili torbici (sto se meni stalno dogadja, btw), ili vozacku uopce nema, oduzeta joj je, etc.
Pa cekamo.
bilo kome od nas to se moglo desiti,
a, nismo političari.
red wolf-
2016-02-10
'Prilagoditi vožnju uvjetima na cesti' ne odnosi se na iznenadne i neočekivane događaje koje prosječan vozač ne bi mogao predvidjeti...tre wrote:nekada je nemoguće izbjeći nesreću pa da si sumaher iz najboljih dana. Ja sam u više navrata uspio izbjeći ali držim da je to sama anđeoska intervencija bila u igri, neshvatljivo sam bez ikakvih razloga svaki put usporio tako da sam stigao stati i ne udariti dijete i djecu kada su se od nikuda pojavili pred autom. Naježim se kad se toga sjetim.pismejker wrote:jbjg..voznju treba prilagoditi okolini..cesto odem sa Rujkom na kofi u omiljeno mjesto Nordheim,gdje je u glavnoj ulici dozvoljeno voziti 20kmh..sve ima svoje..penzionerski dom,dosta i djece,i to stalno baulja preko ceste..
A prosječan vozač ne bi mogao predvidjeti da će osoba ići prelaziti cestu na, za to neobilježenom mjestu...
Uvjeti na cesti odnose se na stanje kolnika, gustoću prometa, vremenske (ne)prilike i sl. ...
To je barem jasno...
No ljevica u hrvata, u nedostatku političkog programa te potpore građana, hvata se za važenje vozačkih dozvola članova vlade i sl. trivijalije ...
Ukratko, tragično, kako za ljevicu u hrvata tako i za hrvate i sve građane RH...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Page 3 of 24 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24
Similar topics
» Inzko : Nije dobro što Federacija BiH nema svoju vladu i zato idući put treba majorizirat Hrvate na toj razini
» Nema više biljega za vozačku i putovnicu
» Tolušić: 'Netko iz bivše Vlade treba kazneno odgovarati za nepravilne i nepoštene natječaje!'
» Karamarko o Milanoviću: Na njegovu prostačku retoriku nema smisla odgovarati. Volio bih da pobijedi u SDP-u
» CRKVA NEMA PA JOJ TREBA
» Nema više biljega za vozačku i putovnicu
» Tolušić: 'Netko iz bivše Vlade treba kazneno odgovarati za nepravilne i nepoštene natječaje!'
» Karamarko o Milanoviću: Na njegovu prostačku retoriku nema smisla odgovarati. Volio bih da pobijedi u SDP-u
» CRKVA NEMA PA JOJ TREBA
Page 3 of 24