Koruška katolička crkva zabranila mise u Bleiburgu
Page 1 of 9
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Koruška katolička crkva zabranila mise u Bleiburgu
Ha ha ha
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2069453
Baš mi je drago šta van se po toj Austriji ljudi masovno ispisuju iz crkve , raste broj muslimana i ostalih.
Austrija : Konačan pad.
Baš mi je drago šta van se po toj Austriji ljudi masovno ispisuju iz crkve , raste broj muslimana i ostalih.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Koruška katolička crkva zabranila mise u Bleiburgu
Znači da rezoniramo , tu su pobijeni ljudi u zbjegu i tebi radi političke korektnosti ti ćeš zabraniti misu. Hmmm. Dobro. Sad ste prešli crvenu liniju moje tolerancije.
2014-04-11
Pa Kršćanska Crkva bi se bas trebala radikalizirati,a ne skinuti gaće i naguziti se...
eeeehhh..stara dobra vremena kad je rulala Inkvizicija,a crkva bila strah i trepet...Nije tada bilo moslemdžija u Europi,da se bahate i rade sto hoce..
eeeehhh..stara dobra vremena kad je rulala Inkvizicija,a crkva bila strah i trepet...Nije tada bilo moslemdžija u Europi,da se bahate i rade sto hoce..
Guest- Guest
Neće oni ( Nijemci ) ništa. Jedna stvar je zabrana ustaških simbola a ovo je nešto drugo. Sad će Austrija :: KONAČAN PAD.pismejker wrote:Pa Kršćanska Crkva bi se bas trebala radikalizirati,a ne skinuti gaće i naguziti se...
2014-04-11
Dakle da rezoniramo , obrnit ćemo situaciju : u Hrvatskoj je pobijeno par stotina austrijskih vojnika i hrvatska katolička crkva zabrani mise.
O kako ćeš najebat sad. Pročitao san vas.
O kako ćeš najebat sad. Pročitao san vas.
2014-04-11
Tek sad ću vas razjebat
https://m.vecernji.hr/vijesti/sve-vise-ljudi-ispisuje-se-iz-katolicke-crkve-1293580
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Austria
https://m.vecernji.hr/vijesti/sve-vise-ljudi-ispisuje-se-iz-katolicke-crkve-1293580
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Austria
2014-04-11
Ovo nema veze s katoličanstvom al ima veze s nečim drugim a to je austrijski ( njemački ) nacionalizam jer pola te Koruške su oteli Slovencima a sad 2020 puštaju Hrvate na svoje tržište rada.
U prevodu žele da se Hrvati tamo asimiliraju i postanu Austrijanci ( Nijemci ).
E pa vidiš pajdo neće jer ako su mi susjedi Turci , Srbi , Bošnjaci onda tebe tu nema u većini.
Sad ćete najebat.
U prevodu žele da se Hrvati tamo asimiliraju i postanu Austrijanci ( Nijemci ).
E pa vidiš pajdo neće jer ako su mi susjedi Turci , Srbi , Bošnjaci onda tebe tu nema u većini.
Sad ćete najebat.
2014-04-11
Šta više neaustrijanaca ( nenjemaca ) u Austriji to je više nemoguća asimilacija Hrvata u Austrijance ( Nijemce ).
Saš dobit po pički. Pročitao sam te.
Saš dobit po pički. Pročitao sam te.
2014-04-11
Austrijski jugozomboidi na djelu
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Nije nego austrijska KC. Austrijski nacionalizam.Oh_Femder wrote:Austrijski jugozomboidi na djelu
2014-04-11
Spremaju se za dolazak onih iz Deir ez'Zora (Sirija).
Misa bi bila vrijeđanje njihovih vjerskih osjećaja.
Misa bi bila vrijeđanje njihovih vjerskih osjećaja.
Neka su oni to zabranili , ja san ioanko scientolog no ovo nema veze sa katoličanstvom nego austrijskim nacionalizmom. To van je isto ko da kc u Hrvatskoj zabrani mise nekim poginulim austrijskim vojnicima negdje u Hrvatskoj.
Baš zato šta je Austrijski nackonalizam a ja sam Hrvat ja ću ti sad odgovorit.
Prvo opet će ić delegacija tamo , dakle nisi ništa postiga.
Drugo šta više nenjemaca u Austriju teže ćeš asimilirat Hrvate i druge katolike Slavene tamo.
Kad završim s vama razbit ću van glavu oba zid.
Austrija : Konačni pad.
Baš zato šta je Austrijski nackonalizam a ja sam Hrvat ja ću ti sad odgovorit.
Prvo opet će ić delegacija tamo , dakle nisi ništa postiga.
Drugo šta više nenjemaca u Austriju teže ćeš asimilirat Hrvate i druge katolike Slavene tamo.
Kad završim s vama razbit ću van glavu oba zid.
Austrija : Konačni pad.
2014-04-11
RayMabus wrote:Znači da rezoniramo , tu su pobijeni ljudi u zbjegu i tebi radi političke korektnosti ti ćeš zabraniti misu.
Hmmm. Dobro. Sad ste prešli crvenu liniju moje tolerancije.
Nitko nije pobijen tamo na Blajbugu.
Tamo su stradali samo neki usraše u medjusobnom sukobu ( još su bili naoružani )
Zato su Englezi i ponudili svoje tnkove Partizanima
u slučaju da se usraše ne razoružaju ili odbiju predati.
Austriji , za spriječavanje budućih usraških derneka ili veličanje nacizma
X
Seri ti šta god oćeš al ovo je ( zabrana mise ) isto ko da ja zabranim njima to u Hrvatskoj.Yehudim wrote:RayMabus wrote:Znači da rezoniramo , tu su pobijeni ljudi u zbjegu i tebi radi političke korektnosti ti ćeš zabraniti misu.
Hmmm. Dobro. Sad ste prešli crvenu liniju moje tolerancije.
Nitko nije pobijen tamo na Blajbugu.
Tamo su stradali samo neki usraše u medjusobnom sukobu ( još su bili naoružani )
Zato su Englezi i ponudili svoje tnkove Partizanima
u slučaju da se usraše ne razoružaju ili odbiju predati.
Austriji , za spriječavanje budućih usraških derneka ili veličanje nacizma
X
Donja Austrija , miljon i šesto tisuća stanovnika , 8% populacije
Imaju malo stranaca u ukupnoj populaciji , povečat na 20% stranaca u narednim godinama
Razbijanje austrijskog nacionalizma
2014-04-11
Ne razumijem zasto uopce u bleiburgu obiljezavanje kriznog puta?..tamo je bila samo predaja tj pregovori...razumijem obiljezavanje za verijeme juge kad nisi to smio u jugi...ovako samo dozvoljavas da silje kurac prema tebi...imas toliko mjesta u hr gdje mos komotno obiljezit krizni put bez problema a oni se uhvatili bleirburga zbog par starih romanticara
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Koga brige za Bleiburg ? Poanta je da su Austrijanci ovim činom ponizili sve Hrvate i rekli im da su građani drugog reda u Austriji.vuksadinare wrote:Ne razumijem zasto uopce u bleiburgu obiljezavanje kriznog puta?..tamo je bila samo predaja tj pregovori...razumijem obiljezavanje za verijeme juge kad nisi to smio u jugi...ovako samo dozvoljavas da silje kurac prema tebi...imas toliko mjesta u hr gdje mos komotno obiljezit krizni put bez problema a oni se uhvatili bleirburga zbog par starih romanticara
Super a sad ide moj protunapad
2014-04-11
Herojima koji su pobili ustase, cetnike, bjelogardejce i ostalo smece, treba dici spomenik.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ponizili su ustaške govnojede. Svaka im čast.RayMabus wrote:Koga brige za Bleiburg ? Poanta je da su Austrijanci ovim činom ponizili sve Hrvate i rekli im da su građani drugog reda u Austriji.vuksadinare wrote:Ne razumijem zasto uopce u bleiburgu obiljezavanje kriznog puta?..tamo je bila samo predaja tj pregovori...razumijem obiljezavanje za verijeme juge kad nisi to smio u jugi...ovako samo dozvoljavas da silje kurac prema tebi...imas toliko mjesta u hr gdje mos komotno obiljezit krizni put bez problema a oni se uhvatili bleirburga zbog par starih romanticara
Super a sad ide moj protunapad
2015-09-24
JAdni siroti ustaški govnojedi . šmrc snif šmrc ... niko ih ne razumije ... čak ni austrijska crkvaRayMabus wrote:Ha ha ha
2015-09-24
Nisu zabranili mise nego da biskupi iz Hrvatske nesmiju držat mise nego samo obični svećenici
https://m.dw.com/hr/jasna-poruka-katoličke-crkve-u-austriji-organizatorima-bleiburga/a-47827747
Onda ništa , sve je ok , to može , ipak nije zabrana mise kao takve nego nešto drugo.
https://m.dw.com/hr/jasna-poruka-katoličke-crkve-u-austriji-organizatorima-bleiburga/a-47827747
Onda ništa , sve je ok , to može , ipak nije zabrana mise kao takve nego nešto drugo.
2014-04-11
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» I dok scientološka crkva pomaže napaćenoj Baniji,katolička crkva opstruira volontere
» Katolička Crkva u 21.stoljeću
» Filipinski predsjednik: Katolička Crkva je puna govana
» Katolička crkva otpisala Orbana
» Soroš: Katolička Crkva je korisni idiot
» Katolička Crkva u 21.stoljeću
» Filipinski predsjednik: Katolička Crkva je puna govana
» Katolička crkva otpisala Orbana
» Soroš: Katolička Crkva je korisni idiot
Page 1 of 9