USA
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: USA
Bijeli labud
Za sada neprikosloveni strateški bombarder
A ovo je budući
Čiji prototip već leti.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Čini se da imaju teretanu unutri, možda i bazen......
nogometni stadion ili šta već.
nogometni stadion ili šta već.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Džaba. Taj isto opambrči o ledinu u Buđanovcima kao i oni stariji.Ero wrote:Amerikanci grade novi superbombarder. Cijena: 564 milijuna dolara po zrakoplovu
Pomoćnik tajnika za ratno zrakoplovstvo Bill LaPlante na konferenciji za novinare je rekao da bi prosječna cijena nabave bombardera bila 564 milijuna dolara po zrakoplovu,
Autor:
Hina
Tvrtka Northrop Grumman pobijedila je tvrtke Boeing i Lockheed Martin te dobila ugovor za izgradnju i razvoj nove generacije američkih dalekometnih bombardera.
Pomoćnik tajnika za ratno zrakoplovstvo Bill LaPlante na konferenciji za novinare je rekao kako bi prosječna cijena nabave bombardera bila 564 milijuna dolara po zrakoplovu, a planira se nabaviti 100 strateških bombardera.
Američki ministar obrane Ash Carter naglasio je kako je izgradnja bombardera strateško ulaganje u sljedećih 50 godina te dodao da to "pokazuje našu i predanost naših saveznika nad potencijalnim neprijateljima". Izgradnja novih bombardera početak je zamjene starih zrakoplova B-52 i B-1.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
F-22 je također financijski promašaj, avion sa tisuću problema. Planirali se nekih 700 komada ali nakon 180 čini mi se ili tu negdje, su odustali I prekinuli program proizvodnje.bogomdani wrote:Pa o tome i govorim...zadnje vojno letalo sto su dobro zdelali je F-16,hajmo reci i F-22,ali se taj jos nije dokazao u praksi i na duze staze pod full opterecenjem..ovo zadnje,samo pranje para...zgdosada wrote:E ja sam malo gledao mi se bunimo protiv korupcije. Onako kada čitaš kaj se tamo dešava pogotovo u tom sektoru. Proizvodnja oružja za vojsku od strane privatnih firmi. To su igre bez granica.bogomdani wrote:usput,kad proizvodis i prodajes samo sebi,to je prilicno los dill...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ne izgubiti iz vida sljedeću činjenicu: Rješenje sirijskog i iračkog problema nema bez sile na terenu. Rusi oru pustinju a ISIL i dalje povećava teritorij, osvaja gradove...Nakon uključenja ruske avijacije samo ide sa slabijeg na lošije.
Ameri konačno uključuju svoje kopnene sile, što je dobar znak da bi ova bliskoistočno kriza mogla ići ka rješenju.
Stoput sam ovdje rekao i opet ponavljam: Ameri imaju i novac i moć...ostali su na nivou PR-a i ništa više od toga.
Ameri konačno uključuju svoje kopnene sile, što je dobar znak da bi ova bliskoistočno kriza mogla ići ka rješenju.
Stoput sam ovdje rekao i opet ponavljam: Ameri imaju i novac i moć...ostali su na nivou PR-a i ništa više od toga.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ha...Rusija dokazuje da ima sredstva za praviti svjetske probleme. Ima ih i Pakistan.
Samo zamislite situaciju u kojoj bi ih se Pakistan i poslužio. Kužite?
Samo zamislite situaciju u kojoj bi ih se Pakistan i poslužio. Kužite?
ero,samo duduci se raduju okupaciji..Mislim ebo ti drzavu u koju strana vojska useta samo tako..bez pitanja..
Guest- Guest
Saveznike prati policija, to je po protokolu...Možda je i na poziv, šta misliš? Tuk na utuk.bogomdani wrote:ero,samo duduci se raduju okupaciji..Mislim ebo ti drzavu u koju strana vojska useta samo tako..bez pitanja..
2014-04-23
Reko bih...Ameri hodaju gdje hoce,a domaci bas i nemaju izbora...
saveznici?? mda.,..ono,Ameri imaju nekog interesa,domaci,naguzite se da vam uzmemo mjeru..
uz to,valjda dolaze neka nagovaranja(citaj:bezpogovorni prijedlozi) o zbrinjavanju Khozoepa u RH..
saveznici?? mda.,..ono,Ameri imaju nekog interesa,domaci,naguzite se da vam uzmemo mjeru..
uz to,valjda dolaze neka nagovaranja(citaj:bezpogovorni prijedlozi) o zbrinjavanju Khozoepa u RH..
Guest- Guest
Jbga, važno je da te ne tuku, ostalo se da podnijet...bogomdani wrote:Reko bih...Ameri hodaju gdje hoce,a domaci bas i nemaju izbora...
2014-04-23
Nedo vam Bog da ja stisnem zube...Yehudi wrote:Stisni zube Ero. Možeš ti sve istrpiti.
2014-04-23
Nije okupacija ako su tu uz odobrenje države domaćina. Isto kao što su Rusi i Iranci u Siriji, jel?bogomdani wrote:ero,samo duduci se raduju okupaciji..Mislim ebo ti drzavu u koju strana vojska useta samo tako..bez pitanja..
Jel onda slijedi rafal 0.50 iz guzice??Ero wrote:Nedo vam Bog da ja stisnem zube...Yehudi wrote:Stisni zube Ero. Možeš ti sve istrpiti.
Guest- Guest
A Sirija sva sretna i berićetna... ...Kako da kazem,cim su vojne snage USA u RH,RH je legalno postala potencijalna meta..no to je vec i malo otprije..gleda se kao potencijalna neprijateljska logisticka zona..uglavnom,na vise od jednog srednjeg dometa njuka,ne racunajte..sasvim dovoljnoAlfaOmega wrote:Nije okupacija ako su tu uz odobrenje države domaćina. Isto kao što su Rusi i Iranci u Siriji, jel?bogomdani wrote:ero,samo duduci se raduju okupaciji..Mislim ebo ti drzavu u koju strana vojska useta samo tako..bez pitanja..
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3