USA
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
USA
VIDEO: 'OVO JE STRATEŠKA INVESTICIJA ZA SLJEDEĆIH 50 GODINA' Amerikanci naručili 100 superbombardera, vojnih aviona budućnosti
http://www.jutarnji.hr/video---ovo-je-strateska-investicija-za-sljedecih-50-godina--amerikanci-narucili-100-superbombardera--vojnih-aviona-buducnosti/1446746/
http://www.jutarnji.hr/video---ovo-je-strateska-investicija-za-sljedecih-50-godina--amerikanci-narucili-100-superbombardera--vojnih-aviona-buducnosti/1446746/
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: USA
:D znači naručili ...jebeno
još ako budu učinkoviti kao ona zadnja skalamerija mislim da najviše straha trebaju imati jameri ;)
još ako budu učinkoviti kao ona zadnja skalamerija mislim da najviše straha trebaju imati jameri ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Na što će ličit taj novi superbombarder? B-2 je bio toliko skup da su ih uspjeli kupiti jedva 21.
Ero wrote:Dodatak Yehudipediji.
Mišljenja sam da je potrebno nekoliko tema staviti na sticky. Recimo ovu , zatim o Siriji, izbjeglicama.
europi i sl.
Jer toliko glupih tema otvaraš ti i još neki, pai duplih,troduplih , da se ono bitno prebrzo izgubi.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
epikur37 wrote::D znači naručili ...jebeno
Amen
2014-04-20
Lako tebi se zaebavat kad si na sigurnom.epikur37 wrote::D znači naručili ...jebeno
PS: Imaš temu na pdf Znanost, Rusi se spremaju za osvajanje Jupitera i Saturna. Majkemi.
2014-04-23
South CarolinaBrutale Verhaftung schwarzer Schülerin empört Amerika
Ein weißer Polizist nimmt eine schwarze Schülerin in einem Klassenraum fest, er packt sie und schleift sie brutal durch den Raum. Mitschüler filmen den Vorfall auf Video, er sorgt für Entsetzen im ganzen Land.Amerika šokirana brutalnošću policije pri hapšenju učenice.
Video ( u linku ) su snimili učenici.
http://www.faz.net/aktuell/politik/ausland/south-carolina-brutale-verhaftung-schwarzer-schuelerin-empoert-amerika-13880403.html
2014-04-20
Amerikanci grade novi superbombarder. Cijena: 564 milijuna dolara po zrakoplovu
Pomoćnik tajnika za ratno zrakoplovstvo Bill LaPlante na konferenciji za novinare je rekao da bi prosječna cijena nabave bombardera bila 564 milijuna dolara po zrakoplovu,
Autor:
Hina
Tvrtka Northrop Grumman pobijedila je tvrtke Boeing i Lockheed Martin te dobila ugovor za izgradnju i razvoj nove generacije američkih dalekometnih bombardera.
Pomoćnik tajnika za ratno zrakoplovstvo Bill LaPlante na konferenciji za novinare je rekao kako bi prosječna cijena nabave bombardera bila 564 milijuna dolara po zrakoplovu, a planira se nabaviti 100 strateških bombardera.
Američki ministar obrane Ash Carter naglasio je kako je izgradnja bombardera strateško ulaganje u sljedećih 50 godina te dodao da to "pokazuje našu i predanost naših saveznika nad potencijalnim neprijateljima". Izgradnja novih bombardera početak je zamjene starih zrakoplova B-52 i B-1.
Pomoćnik tajnika za ratno zrakoplovstvo Bill LaPlante na konferenciji za novinare je rekao da bi prosječna cijena nabave bombardera bila 564 milijuna dolara po zrakoplovu,
Autor:
Hina
Tvrtka Northrop Grumman pobijedila je tvrtke Boeing i Lockheed Martin te dobila ugovor za izgradnju i razvoj nove generacije američkih dalekometnih bombardera.
Pomoćnik tajnika za ratno zrakoplovstvo Bill LaPlante na konferenciji za novinare je rekao kako bi prosječna cijena nabave bombardera bila 564 milijuna dolara po zrakoplovu, a planira se nabaviti 100 strateških bombardera.
Američki ministar obrane Ash Carter naglasio je kako je izgradnja bombardera strateško ulaganje u sljedećih 50 godina te dodao da to "pokazuje našu i predanost naših saveznika nad potencijalnim neprijateljima". Izgradnja novih bombardera početak je zamjene starih zrakoplova B-52 i B-1.
2014-04-23
https://en.wikipedia.org/wiki/Long_Range_Strike_BomberAlfaOmega wrote:Na što će ličit taj novi superbombarder? B-2 je bio toliko skup da su ih uspjeli kupiti jedva 21.
The Air Force plans to purchase 80–100 LRS-B aircraft at a cost of $550 million each in 2010 prices[1] or $606 million each in 2016 fiscal costs.
It has been projected to enter service in 2037 as a stealth, supersonic, long-range bomber aircraft with possible capability for unmanned operation.
Last edited by ostrakon on 28/10/2015, 10:11; edited 1 time in total
Guest- Guest
2014-04-23
Ovo mi sve lici na komunisticku propagandu..PROIZVEST ĆE..NADMASIT CE 5GODISNJI PLAN..da se sjetimo onog leteceg pajceka F-35,ciji je projekt probio ukupnu cijenu od 1 trilijuna dolara,dakle 1000 milijardi...
I cemu ovo bude sluzilo..?? Sto je sa B-1,F-111,B-2..?? nisu se bas nalijetali kroz svoje postojanje,a bili su prilicno dobri...ehhh da..bitno je imati,proizvesti,premasiti 5-o godisnji plan...
I cemu ovo bude sluzilo..?? Sto je sa B-1,F-111,B-2..?? nisu se bas nalijetali kroz svoje postojanje,a bili su prilicno dobri...ehhh da..bitno je imati,proizvesti,premasiti 5-o godisnji plan...
Guest- Guest
E ja sam malo gledao mi se bunimo protiv korupcije. Onako kada čitaš kaj se tamo dešava pogotovo u tom sektoru. Proizvodnja oružja za vojsku od strane privatnih firmi. To su igre bez granica.bogomdani wrote:usput,kad proizvodis i prodajes samo sebi,to je prilicno los dill...
Guest- Guest
Pa o tome i govorim...zadnje vojno letalo sto su dobro zdelali je F-16,hajmo reci i F-22,ali se taj jos nije dokazao u praksi i na duze staze pod full opterecenjem..ovo zadnje,samo pranje para...zgdosada wrote:E ja sam malo gledao mi se bunimo protiv korupcije. Onako kada čitaš kaj se tamo dešava pogotovo u tom sektoru. Proizvodnja oružja za vojsku od strane privatnih firmi. To su igre bez granica.bogomdani wrote:usput,kad proizvodis i prodajes samo sebi,to je prilicno los dill...
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Page 1 of 3