Zašto uopće plaćamo HRT preplatu ? Nema tv prenosa Dinamo Benfica
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zašto uopće plaćamo HRT preplatu ? Nema tv prenosa Dinamo Benfica
sad se možda i hajduk dočepa evropeRayMabus wrote:E odlično , imamo pet predstavnika u Europi 2020/21
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2069266
Nerješeno ili pobjeda nas diže iznad Danske i Švicarske po uefa ljestvici i usrani hrt al doslovno usrani hrt to neprenosi na tv kao nebitna utakmica jelte. Ma seronje jedne obične.
Bravo Dinamo , odlična igra , sad možete i izgubit u gostima kod Benfice jer ste već napravili ono šta me zanimalo : pet predstavnika u Europi 2020/21.
Čestitke.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
A šta misliš zašto san ja tija gledat utakmicu i popizdija šta nema prenosa na tv ? Onu kod Benfice 99,9999% sigurno neće dobit a teško je i očekivat nerješeno znači ova kod kuće je to ili ili i ako je nerješeno ili pobjeda imamo pet predstavnika 2020/21 u Europi.tre wrote:sad se možda i hajduk dočepa evropeRayMabus wrote:E odlično , imamo pet predstavnika u Europi 2020/21
Nerješeno ili pobjeda nas diže iznad Danske i Švicarske po uefa ljestvici i usrani hrt al doslovno usrani hrt to neprenosi na tv kao nebitna utakmica jelte. Ma seronje jedne obične.
Bravo Dinamo , odlična igra , sad možete i izgubit u gostima kod Benfice jer ste već napravili ono šta me zanimalo : pet predstavnika u Europi 2020/21.
Čestitke.
I usrani hrt to uopće neprenosi. Pa normalno da ću popizdit. A sad mogu i izgubit u Benfice u gostima , nije mi više ni bitno oće il neće al ruku na srce malo je vjerojatno a ovo mi je bilo bitno , da vidin oće ode bit bar nerješeno.
Čestitke još jednom , jeste malo traljavi u napadu al 1:0 i pet predstavnika u Europi 2020/21.
Bravo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
rezultat nije loš, sa golom u gostima benfici treba pobjeda 3:1 a to i nije baš tako lako postići. Dinamo si je večeras dobro dignuo šanse mada je benfica i dalje debeli favoritRayMabus wrote:A šta misliš zašto san ja tija gledat utakmicu i popizdija šta nema prenosa na tv ? Onu kod Benfice 99,9999% sigurno neće dobit a teško je i očekivat nerješeno znači ova kod kuće je to ili ili i ako je nerješeno ili pobjeda imamo pet predstavnika 2020/21 u Europi.tre wrote:sad se možda i hajduk dočepa evropeRayMabus wrote:E odlično , imamo pet predstavnika u Europi 2020/21
Čestitke.
I usrani hrt to uopće neprenosi. Pa normalno da ću popizdit. A sad mogu i izgubit u Benfice u gostima , nije mi više ni bitno oće il neće al ruku na srce malo je vjerojatno a ovo mi je bilo bitno , da vidin oće ode bit bar nerješeno.
Čestitke još jednom , jeste malo traljavi u napadu al 1:0 i pet predstavnika u Europi 2020/21.
Bravo.
A dobro bit će šta bude , to je više bitnije sad samom Dinamu no stvarno mi nije jasno da taj hrt nije ovu utakmicu prenosija kad to zanima cili nogometni svijet u Hrvatskoj oće li ovi izvuć bar jedno nerješeno kod kuće s njima.
Sad imaš 2020/21 pet predstavnika u Europi a inače imaš četiri , prije je jedan u ligu prvaka a tri u europa ligu a sad ćeš imat dva predstavnika za ligu prvaka i tri za europu , znači tko bude drugi 2020/21 u prvenstvu Hrvatske isto igra u Ligi prvaka.
Eto Hajduka u Ligi prvaka nadajmo se.
Sad imaš 2020/21 pet predstavnika u Europi a inače imaš četiri , prije je jedan u ligu prvaka a tri u europa ligu a sad ćeš imat dva predstavnika za ligu prvaka i tri za europu , znači tko bude drugi 2020/21 u prvenstvu Hrvatske isto igra u Ligi prvaka.
Eto Hajduka u Ligi prvaka nadajmo se.
2014-04-11
Da to tamo sad mora Benfica dva razlike tuč za pobjedu no da su ovdje izgubili pa opet tamo šta je više vjerovatnije ne bi imali pet predstavnika u Europi a ovako smo mirni koji god rezultat tamo bude jer je igralo najmanje jedan nerješen dvoboj a to imaju sa ovom pobjedom tj jednu od dvije utakmice nisu izgubili.
Smjenit ravnatelja HRT-a , pojebat mu ženu i ćer za kaznu.
Smjenit ravnatelja HRT-a , pojebat mu ženu i ćer za kaznu.
2014-04-11
Evo
https://www.klix.ba/sport/nogomet/pola-hrvatske-lige-ce-za-dvije-godine-igrati-u-evropi-dva-predstavnika-u-ligi-prvaka/190307146
I oni to neprenose !!!! Pa sramota živa. Zašto plaćamo tv preplatu ? Sramota , sramota , sramota. Sram ih bilo. Sramota.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/pola-hrvatske-lige-ce-za-dvije-godine-igrati-u-evropi-dva-predstavnika-u-ligi-prvaka/190307146
I oni to neprenose !!!! Pa sramota živa. Zašto plaćamo tv preplatu ? Sramota , sramota , sramota. Sram ih bilo. Sramota.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» OTETI NORVEŽANIN GAJI SIMPATIJE PREMA UMJERENIM ISLAMISTIMA? 'Nema šanse da plaćamo otkupninu za njega'
» Drago Krpina:'Zasto u HDZ-u pristaju na Plenkoviceva ponizavanja i vlastite stranke i njih samih?Pa zato jer bez Plenkovica nema ni briselskog novca time nema ni njima u novcaniku.'
» Zasto se Kosovo i Republika Srpska ne mogu uopce usporediti
» Dok mi školujemo djecu za prodavače, Amazon je pokrenuo dućan u kojem ih uopće nema
» OTETI NORVEŽANIN GAJI SIMPATIJE PREMA UMJERENIM ISLAMISTIMA? 'Nema šanse da plaćamo otkupninu za njega'
» Drago Krpina:'Zasto u HDZ-u pristaju na Plenkoviceva ponizavanja i vlastite stranke i njih samih?Pa zato jer bez Plenkovica nema ni briselskog novca time nema ni njima u novcaniku.'
» Zasto se Kosovo i Republika Srpska ne mogu uopce usporediti
» Dok mi školujemo djecu za prodavače, Amazon je pokrenuo dućan u kojem ih uopće nema
Page 2 of 2