ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kurvica mu sjebala život

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

kurvica mu sjebala život - Page 3 Empty Re: kurvica mu sjebala život

Post by Šandor Winnetou 7/3/2019, 16:54

n_razbojnik wrote:auf, spade knjiga na Eru
lol! 6 :aw

Šandor Winnetou

2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest 7/3/2019, 16:54

mortal wrote:
pismejker wrote:zene bi trebalo kazniti kad nakon vise godina prijave silovanje..yebate,pa ako si silovana,trkom u ambulantu i trazi medicinsku potvrdu,jerbo tu nema faila..silovanje uvijek ostavi tragove ,sto tragove sperme,sto mikrokrvarenja u kapilarama vulvije i nadublje..i sa tim,je sve vjerodostojno..ostalo je samo presipanje iz supljeg u prazno... :cleanteeth
ja bi uvela drugačija pravila
zamjenila pitanje - da li je bilo nasilja pitanjem da li si imao sexualni kontakt
sexualni odnosi ne bi smjeli završavati povredom jedne ni druge strane
a vi pričajte što želite

stranice previše obiluju omalovažavanjem žena, osudama, prozivanjima žena, porugama, pozivom na podređivanje žena
jebite se !!!!!!!!!!!!
bez obzira na društveno uređenje u državi, odnosi prema ženama moraju biti na visini
ženama se daje ljubav i pažnja
ako to niste u stanju tražite druge opcije
nema povrede ako nema silovanja,jel,cist logika..uostalom ti imas zena koje same hoce da je zesce pojebu bez obaveza,jerbo imaju 5minutnog Mjuza,koji svrsav prije nego li zenu ili curu zadovoljni..
Mortalka,oko 60% svih web stranica je cisti sex,a zene,na tim stranicama nitko ne sili da se jebu sa čamugama,gang-bangaju,jebu se sa psima,konjima,magarcima,a u picku trpaju i pitone(prave zmije)..

Ima i gorih stvari ako mosh zamisliti,nedavno sam isprepadao Kica,kad sam stavio sliku fine sexa zene koja prima odostraga..nesto..moze biti surla mladog slona,moze biti zmija,moze biti konjki kikić,ili čamugin iberpenis..

necu ponovno sokirati Kica,ali u Darknetu,ima jos i gorih stvari,koje zene cine za novac..

Sto se tice paznje i ljubavi..pa covjek rado to pruza zeni,ako ona to zasluzuje..i vice versa..ne vidim problem,osim sto su zene po difoltu postali progonitelji moškijah kojima se vjeruje na rijec,koju one jako cesto i bespotrebno gaze i iz puno manjih razloga.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora 7/3/2019, 16:59

tre wrote:
Sora wrote:Mrtav si tre 
U mojim ocima 
Mrtav
ma sore ti bi me najradije udavila u čaši vode i to mi je jasno, glasnike sa lošim vijestima su uvijek ubijali.Mogao bi te sad zaista izvrjeđati da bi ti suze na oči krenule ali ne želim sore, čak i ti zaslužuješ šansu jer te dragi Bog drži živom i daje ti šansu da se pokaješ za zlo koje si počinila. Samo se ugledaj na drugove prije tebe koji su zazvali Boga i svećenike kad su im vile pred oči došle, drug Boljkovac na primjer, drug Šprem na primjer... čak navodno i sam drug tito je zvao svećenika kad je ugledao vraga pred smrt i zato sore pamet u glavu i dođi sebi dok imaš kome :)

Boga je izmislio covjek 
A crkvu popovi da dobro zive na racun sirotinje 

Religija je opijum za narod jer su sve gluplji i gluplji ljudi ovdje 
Sjebase drzavu koliko,su glupavi i nesposobni 
Amen

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 7/3/2019, 17:01

mortal wrote:
T. wrote:Padaš s marsa...
Žena je u braku...
To je uradila švaleru...
Il je i to u redu?
kako je postao švaler
pricalo se po selu...a tko je pricao?'..upravo poseksane zene..uvijek krene od jedne koja se pohvali frendicama
Ima kod mene jedna stara zena,Čaićeva..cula da Marka ciga ima velikog kurca pa se pozelje pojebati..avaj..bio je prevelik i zavrsila na sivanju....
..kazu radoznalost je ubila macku.. lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 7/3/2019, 17:06

Sora wrote:
tre wrote:
Sora wrote:Mrtav si tre 
U mojim ocima 
Mrtav
ma sore ti bi me najradije udavila u čaši vode i to mi je jasno, glasnike sa lošim vijestima su uvijek ubijali.Mogao bi te sad zaista izvrjeđati da bi ti suze na oči krenule ali ne želim sore, čak i ti zaslužuješ šansu jer te dragi Bog drži živom i daje ti šansu da se pokaješ za zlo koje si počinila. Samo se ugledaj na drugove prije tebe koji su zazvali Boga i svećenike kad su im vile pred oči došle, drug Boljkovac na primjer, drug Šprem na primjer... čak navodno i sam drug tito je zvao svećenika kad je ugledao vraga pred smrt i zato sore pamet u glavu i dođi sebi dok imaš kome :)

Boga je izmislio covjek 
A crkvu popovi da dobro zive na racun sirotinje 

Religija je opijum za narod jer su sve gluplji i gluplji ljudi ovdje 
Sjebase drzavu koliko,su glupavi i nesposobni 
Amen
zanimljivo da du to isto goborili i spomenuti drugovi gore nabrojani a onda im vrag sa vilama pred oči dođe i gle čuda, posraše se na svoja životna uvjerenja i pozvaše svećenika priznavši Boga i tražeći oprost

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by marcellus 7/3/2019, 17:11

mortal wrote:
tre wrote:
Noor wrote:
marcellus wrote:
mortal wrote:zašto je kurvica

kurvetina zapravo
i to teška!
Malo je ipak savjest zapekla pa je na kraju izvukla čovjeka iz bajte pa joj ne bi dao epitet teška no što je napravila momku je svakako za jebačku osudu. čamiti u zatvoru koju godinu da bi ona priznala da je pogrješila je stvarno ono dno. Jebo je i sudac i svi sudski djelatnici i zakoni koji joj  daju za pravo čim je zinula ne davši mladiću ni trunke mogučnosti da se obrani od ljubomorne beštije. Upropastila mu je život i to doslovce.
pazi
što je on napravio da se ona osjetila ljubomornom
očito je navukao i odjebao
ja bi mu poduplala dozu

odjebat luđakinju nije kazneno djelo

onda treba i ženu kad napusti muža ko u iranu toljagom?

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 7/3/2019, 17:18

mortal wrote:
tre wrote:
Noor wrote:
marcellus wrote:
mortal wrote:zašto je kurvica

kurvetina zapravo
i to teška!
Malo je ipak savjest zapekla pa je na kraju izvukla čovjeka iz bajte pa joj ne bi dao epitet teška no što je napravila momku je svakako za jebačku osudu. čamiti u zatvoru koju godinu da bi ona priznala da je pogrješila je stvarno ono dno. Jebo je i sudac i svi sudski djelatnici i zakoni koji joj  daju za pravo čim je zinula ne davši mladiću ni trunke mogučnosti da se obrani od ljubomorne beštije. Upropastila mu je život i to doslovce.
pazi
što je on napravio da se ona osjetila ljubomornom
očito je navukao i odjebao
ja bi mu poduplala dozu

Ma zemska glavo,ne moras nish napraviti ludoj zemskoj,da je napravis ljubomornom..
Dovoljno je da ludaru zdravo pojebes,nakon 3-4 godine i 5 minutnog seksa sa mjuzem,pa da postanes BOg za nju,i da se boji da ce ostati bez tog bogomdanog seksa..deza vu..upravo je to bio moj slucaj.,tijekom rata,dripac je curi napravio dvoje klinaca,i uz to sto je katastrofa seksao,cesto je bio na terenu..cura je setala klince kao pokrice i samo molila Boga da je netko pojebe..a to je bio tek SEKS... king king king..cura je specijalno kupovala sekski komletice svaki put kad sam je pohodio..nekako je to izmaklo kontroli,htjela je tog svog ostaviti i da ju ja zenim..ejjj..respect curo ali ja sam jos premlad(tada bvio za tako nesto)..
I naravno curi ne ispunis zelju odmah postanes negativvac,,,okrenula spiku,pocela siriti pricu da sam je silovao i tako to.JA,lipota bozja i bogomdanost,perfidna profinjenosti sarmantnost..KOGA JA moram silovati??Pa same daju,ako vidim ne trza nimalo,idemo dalje...puno benignije iskustvo nego tre,ali dovboljno..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/3/2019, 17:19

usput,jako je licila na Noorku,tijelom i facom.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 7/3/2019, 17:23

pismejker wrote:usput,jako je licila na Noorku,tijelom i facom.. :clown
Noor ničim ne podsjeća na ovu kozu koja nit je pametna niti joj može parirati u bilo čemu
Noor :tu

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest 7/3/2019, 17:24

tre wrote:
pismejker wrote:usput,jako je licila na Noorku,tijelom i facom.. :clown
Noor ničim ne podsjeća na ovu kozu koja nit je pametna niti joj može parirati u bilo čemu
Noor :tu
Ma ona moja koju sam tad servisirao..dakle kompliment na izgled..nije bila cak niti neka zlica,ali malo pretjerala u ocekivanjima.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 7/3/2019, 18:45

A zasto bi joj vjerovali sada da se zezala tada  ?
Mozda je tada rekla istinu a sada se dogovorila s njim da promjeni pricu ha?
Uostalom ne pise tu, koliko je dana bio u zatvoru ?..0 pretpostavljam.
Imaju jedan postupak koji traje 10 godina jer suci imaju rociste umjesto pon, ut, sri, cet i petak,  u pon i onda drugi put u pon ali druge godine. Zalbe, opet rociste jednom godisnje i ovo dvoje se jednostavno umorilo i dogovorilo da odustanu jer ce do starosti biti na sudu.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by marcellus 7/3/2019, 18:47

kaya wrote:A zasto bi joj vjerovali sada da se zezala tada  ?
Imaju jedan postupak koji traje 10 godina jer suci imaju rociste umjesto pon, ut, sri, cet i petak,  u pon i onda drugi put u pon ali druge godine. Zalbe, opet rociste jednom godisnje i ovo dvoje se jednostavno umorilo i dogovorilo da odustanu jer ce do starosti biti na sudu.

pa jer je priznala mužu ili sadašnjem dečku što je napravila i ovaj ju je nagovorio da se prijavi

bio je u zatvoru jasno jer te odmah spreme u istražni a i da nije dosta je da te osude za silovanje da ti je život uništen i ugled

2014-04-16

Back to top Go down

Post by darth_vader 7/3/2019, 18:52

Koliko sam shvatio problem je u tome što ju je nedovoljno puta...hm...silovao...kurbetina 1/1 u fiksu, a u kombinator stavljam Pupi ipak priznaje da Oluja nije bila genocid u zamjenu za ostanak u Vladi te Kalmetinu nevinost pred pravosuđem po svim optužnicama...čist zgoditak...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kaya 7/3/2019, 18:59

marcellus wrote:
kaya wrote:A zasto bi joj vjerovali sada da se zezala tada  ?

pa jer je priznala mužu ili sadašnjem dečku što je napravila i ovaj ju je nagovorio da se prijavi

bio je u zatvoru jasno jer te odmah spreme u istražni a i da nije dosta je da te osude za silovanje da ti je život uništen i ugled
Ne vidim tu da je odsluzio kaznu jer su stalno isle zalbe i obnove postupka. Ovo kako je decko nagovorio je suplja prica jer mora nesto reci, zasto se predmislila - reko mi decko!
Tu je doslo do zamora sudenjem ili joj je lovu ponudio. Nitko ne ide reci da se zezao jer mu je decko rekao jer to povlaci njoj kazneno djelo.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 7/3/2019, 19:07

Prijave silovanja ima oko 2000 godisnje, u stvarnosti ih je vjerojatno dva puta  vise ali ne prijave . Izmisliti i suocavati se s pitanjima  jeste popili, jeste se branili.. tesko. Postupci traju par do 7-8 godina. Pocinitelji su u zatvoru 7,8 mjeseci. Da je istraziti slucaj mogla bih se kladiti da je pocinitelj danas bogat, ona i muz siromasni a njegovom ugledu ili politickoj ambiciji smeta presuda i ponudio joj je lovu.

Last edited by kaya on 7/3/2019, 19:08; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by marcellus 7/3/2019, 19:13

kaya wrote:Prijave silovanja ima oko 2000 godisnje, u stvarnosti ih je vjerojatno dva puta  vise ali ne prijave . Izmisliti i suocavati se s pitanjima  jeste popili, jeste se branili.. tesko. Postupci traju par do 7-8 godina. Pocinitelji su u zatvoru 7,8 mjeseci. Da je istraziti slucaj mogla bih se kladiti da je pocinitelj danas bogat, ona i muz siromasni a njegovom ugledu ili politickoj ambiciji smeta presuda i ponudio joj je lovu.

svejedno i dalje se često događa da se prijavi silovanje koje se nije dogodilo, a to se teško dokazuje

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 7/3/2019, 19:15

fbi kaže oko 8% prijava je lažnjaka

"Other studies have figures in the same range. The FBI has put the number of "unfounded" rapes - those determined to be false after investigation - at 8%."

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-45565684

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kaya 7/3/2019, 19:22

marcellus wrote:fbi kaže oko 8% prijava je lažnjaka

"Other studies have figures in the same range. The FBI has put the number of "unfounded" rapes - those determined to be false after investigation - at 8%."

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-45565684

Znaci 92% pravih i jedno 100% neprijavljenih. 
Ponovljeni iskaz joj je vrlo neuvjerljiv , joj zao mi bilo nakon 6 godina , kaznite me nema veze, ipak sam za pravicu . Gle.. tesko:). I da je tada lagala , ostala bi pri tome. Ne bi se izlozila kaznenom progonu... osim ako to nije dobro placeno.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 7/3/2019, 19:27

Da je doci do imena slavonca, roditelja, mozda mu je netko politicar i statusa u smislu ambucija , ovo naglo  “ pokajanje” bi bilo puno jasnije.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by marcellus 7/3/2019, 19:31

gle to mu je bivša cura, frajer joj je dao nogu, ona ga je prijavila za silovanje, klasika

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kaya 7/3/2019, 19:36

marcellus wrote:gle to mu je bivša cura, frajer joj je dao nogu, ona ga je prijavila za silovanje, klasika
Pa to je tako glupo ako je tako. Uvijek je bilo puno bolje zaljubiti se u njegovog najboljeg prijatelja dok ne zavrsi na normabelu a to je obicno nakon saznanja o novoj ljubavi.

Last edited by kaya on 7/3/2019, 19:38; edited 2 times in total (Reason for editing : .)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics