Pitali smo Lidiju Bačić kojih joj je pet omiljenih knjiga
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
prije 6 sati
LIDIJA Bačić jedna je od najpopularnijih pjevačica i estradnih umjetnica u Hrvatskoj. Rođena je 1985. u Splitu. Pjevanjem se počela baviti kao desetogodišnjakinja, a prvi javni nastup imala je na Dječjem Festivalu 1997. godine, odmah osvojivši prvu nagradu žirija i publike s pjesmom "Zaljubljeni dječak".
Samostalnu pjevačku karijeru započela je 2008. i jedna je od najpopularnijih estradnih umjetnica u Hrvatskoj i regiji.
Lidija Bačić se svojim hrabrim tjelesnim izričajem na sceni opire teroru puritanske opresije kojom se u hrvatskom društvu želi sputavati žene, o čemu svjedoči i njezin zadnji album “Tijelo kao pjesma”.
Evo izbor njenih pet omiljenih knjiga.
Sto godina samoće - Gabriel García Márquez
Sto godina samoće, a vrijeme radnje je potpuno neodređeno. Najznačajnije djelo ovog pisca. Oduševljava slojevitost naizgled obične radnje te je nešto što mogu čitati iznova i uživati.
Zla kuća - Agatha Christie
Bilo mi je teško izabrati najdraži naslov iz bogatog opusa Agathe, no ovaj je definitivno moj favorit. Način na koji razvija radnju paralelno s puno likova i dovodi neočekivan rasplet, nešto je što samo Agatha može.
Šapudl, i što je bilo poslije - Pavao Pavličić
Autobiografski zapisi o Vukovaru i ulici Šapudl objavljivani za vrijeme Domovinskog rata koji Pavličić ni jednom nije spomenuo. Meni jedna od dražih knjiga.
Tkanje života - Mirjana Krizmanić
Obožavateljica sam self help priručnika, a ovaj me se posebno dojmio jer se umjesto klasičnih savjeta hvata u koštac sa životnim situacijama i hoda korak po korak uz tempo života.
Mali princ - Antoine de Saint-Exupéry
Svako malo treba čitati Malog princa jer te podsjeti na to kako je lijepo biti dobar. To je jednostavna tajna koja treba biti prisutna u našim životima. Sve stane u rečenicu: Čovjek samo srcem dobro vidi, bitno je očima nevidljivo.
prije 6 sati
LIDIJA Bačić jedna je od najpopularnijih pjevačica i estradnih umjetnica u Hrvatskoj. Rođena je 1985. u Splitu. Pjevanjem se počela baviti kao desetogodišnjakinja, a prvi javni nastup imala je na Dječjem Festivalu 1997. godine, odmah osvojivši prvu nagradu žirija i publike s pjesmom "Zaljubljeni dječak".
Samostalnu pjevačku karijeru započela je 2008. i jedna je od najpopularnijih estradnih umjetnica u Hrvatskoj i regiji.
Lidija Bačić se svojim hrabrim tjelesnim izričajem na sceni opire teroru puritanske opresije kojom se u hrvatskom društvu želi sputavati žene, o čemu svjedoči i njezin zadnji album “Tijelo kao pjesma”.
Evo izbor njenih pet omiljenih knjiga.
Sto godina samoće - Gabriel García Márquez
Sto godina samoće, a vrijeme radnje je potpuno neodređeno. Najznačajnije djelo ovog pisca. Oduševljava slojevitost naizgled obične radnje te je nešto što mogu čitati iznova i uživati.
Zla kuća - Agatha Christie
Bilo mi je teško izabrati najdraži naslov iz bogatog opusa Agathe, no ovaj je definitivno moj favorit. Način na koji razvija radnju paralelno s puno likova i dovodi neočekivan rasplet, nešto je što samo Agatha može.
Šapudl, i što je bilo poslije - Pavao Pavličić
Autobiografski zapisi o Vukovaru i ulici Šapudl objavljivani za vrijeme Domovinskog rata koji Pavličić ni jednom nije spomenuo. Meni jedna od dražih knjiga.
Tkanje života - Mirjana Krizmanić
Obožavateljica sam self help priručnika, a ovaj me se posebno dojmio jer se umjesto klasičnih savjeta hvata u koštac sa životnim situacijama i hoda korak po korak uz tempo života.
Mali princ - Antoine de Saint-Exupéry
Svako malo treba čitati Malog princa jer te podsjeti na to kako je lijepo biti dobar. To je jednostavna tajna koja treba biti prisutna u našim životima. Sve stane u rečenicu: Čovjek samo srcem dobro vidi, bitno je očima nevidljivo.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Pitali smo Lidiju Bačić kojih joj je pet omiljenih knjiga
procitala nije nista , moguce cula za malog princa i pogledala slike u tkanje zivota , koef. 1.35
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
zoč tako misliš, pa žene više čitaju od muških
2014-04-16
aben wrote:zoč tako misliš, pa žene više čitaju od muških
gajim predrasude iz njenog glazbeno/scenskog nastupa
2014-04-12
debotoijusto wrote:aben wrote:zoč tako misliš, pa žene više čitaju od muških
gajim predrasude iz njenog glazbeno/scenskog nastupa
a, sve more biti,
al, jo joj verujen da je prečitala sve te pizdarije, osin mologa princa, to je ozbiljna knjiga.
2014-04-16
i ja sam to pomisliladebotoijusto wrote:procitala nije nista , moguce cula za malog princa i pogledala slike u tkanje zivota , koef. 1.35
ima spremne odgovore na sva pitanja
immortal-
2014-04-16
Djela Tolstojevskog biće...
darth_vader-
2014-04-17
A, jesu knjige neke.
Mozda je cak i procitala.
Mozda je cak i procitala.
Lidija zakon...ne biti ljubomorni...ona je komad i pol
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Lidija zakon...ne biti ljubomorni...ona je komad i pol
Kraljica autoservisa :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
svejedno..oprostio joj en bi pa da ne procita ni jednu...sta bi je u krevet trebao odvuci sa knjigom.. ...to pederi nek pokusaju sa debom..on voli citat knjige i kad ga guzeHektorović wrote:vuksadinare wrote:Lidija zakon...ne biti ljubomorni...ona je komad i pol
2015-09-08
vuksadinare wrote:svejedno..oprostio joj en bi pa da ne procita ni jednu...sta bi je u krevet trebao odvuci sa knjigom.. ...to pederi nek pokusaju sa debom..on voli citat knjige i kad ga guzeHektorović wrote:vuksadinare wrote:Lidija zakon...ne biti ljubomorni...ona je komad i pol
lidija je procitana knjiga , nesrico
2014-04-12
dao bi joj ti papriku svejedno bila procitana ili nedebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:svejedno..oprostio joj en bi pa da ne procita ni jednu...sta bi je u krevet trebao odvuci sa knjigom.. ...to pederi nek pokusaju sa debom..on voli citat knjige i kad ga guzeHektorović wrote:vuksadinare wrote:Lidija zakon...ne biti ljubomorni...ona je komad i pol
lidija je procitana knjiga , nesrico
2015-09-08
dobro je nacrtana trebalo bi to vidit live a ne bit pod stimulansom
no mislim da bi
no mislim da bi
2014-04-12
pa oke, bar cita, sto godina samoce je vrh, jako slojevita i vitalna knjiga, nema suvisne recenice tamo..
ja je po(h)valjujem^^
Posve ok, Lidija +
em zgodna, em uspješna, em solidnu literaturu čita...
em zgodna, em uspješna, em solidnu literaturu čita...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ja sam jucer procitao bambija
2015-09-08
ja bi joj još preporučio Otok Svijeta od M. O Briena, uostalom tu bi knjigu preporučio svakom Hrvatu pa čak i debi mada sumnjam da isti ne bi povratio desetak puta ako bi se natjerao da je čita
Lidija izgleda dobro, putena zgodna zenskica.
dijagram-
2015-08-09
ja sam uspio procitat sve brojeve Komandanta Marka - jel se i to racuna?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pitali smo povjesničare: Što se doista dogodilo u Srbu '41.?
» Bačić: Koalicija je stabilna i čvrsta
» Paladinu mjenja Branko Bacic
» Ako ste se ikad pitali kako izgleda ovca s maskom...
» Jeste li se ikad pitali koliko ima novca u svijetu? Evo i odgovora
» Bačić: Koalicija je stabilna i čvrsta
» Paladinu mjenja Branko Bacic
» Ako ste se ikad pitali kako izgleda ovca s maskom...
» Jeste li se ikad pitali koliko ima novca u svijetu? Evo i odgovora
Page 1 of 2