Biskup Egidije Živković: Komunističke zločine prikrivaju djeca i unuci počinitelja
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: Biskup Egidije Živković: Komunističke zločine prikrivaju djeca i unuci počinitelja
Re: Biskup Egidije Živković: Komunističke zločine prikrivaju djeca i unuci počinitelja
Socijalizam i komunizam nisu isto a biskup je govorio o žrtvama komunističkog terora iz drugog svjetskog rata ( pri tom se nemisli na ustaše ili samo njih nego mnoge druge ).
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
immortal-
2014-04-16
ljevičari moraju nadipuniti sebi u korist, ali ne uspjevajuRayMabus wrote:Socijalizam i komunizam nisu isto a biskup je govorio o žrtvama komunističkog terora iz drugog svjetskog rata ( pri tom se nemisli na ustaše ili samo njih nego mnoge druge ).
immortal-
2014-04-16
Biskup? Krscanin?
zaboravio je na rijeci Isusa:
»Kraljevstvo moje nije od ovoga svijeta. Kad bi moje kraljevstvo bilo od ovoga svijeta, moje bi se sluge borile da ne budem predan Židovima. Ali kraljevstvo moje nije odavde.«
Popovima bi trebalo biti zabranjeno brljaviti o politici i nacionalizmu
»Kraljevstvo moje nije od ovoga svijeta. Kad bi moje kraljevstvo bilo od ovoga svijeta, moje bi se sluge borile da ne budem predan Židovima. Ali kraljevstvo moje nije odavde.«
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Bilo bi skroz u recu govoriti o zrtvama kapitalizma, tudmsnizma, nacionalizma,mortal wrote:ljevičari moraju nadipuniti sebi u korist, ali ne uspjevajuRayMabus wrote:Socijalizam i komunizam nisu isto a biskup je govorio o žrtvama komunističkog terora iz drugog svjetskog rata ( pri tom se nemisli na ustaše ili samo njih nego mnoge druge ).
Zatim o zrtvama katoličkih i drugih vjerskih ratova i progona
O zrtvana nasilja u crkvi
O masovnom zaglupljivanju indoktrinacijom religije
O tome KOLIKO ONO CRKVA IMA NOVACA A NAROD ZOVI U BIJEDI I KLANJA SE DEBELIM TRBUSIMA POPOVA
ITD
JER DOBAR PASTIR STO KAZUJE INOM
SVAKIM SVOJIM DOKAZUJE ČINOM
Jebslo te kraljevstvo i slugeflumen wrote:Biskup? Krscanin?
Pa taj narativ odavno nema veze s vezom
Samo podrzava sluganstvo i neslobodu
Okmortal wrote:ljevičari moraju nadipuniti sebi u korist, ali ne uspjevajuRayMabus wrote:Socijalizam i komunizam nisu isto a biskup je govorio o žrtvama komunističkog terora iz drugog svjetskog rata ( pri tom se nemisli na ustaše ili samo njih nego mnoge druge ).
Mrvicu ti napreduješ draga
Ljevicari bi mogli znaci nrku korist imati od popa
.
Ha ha
Upm
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» IZRAELCI KAO DA PRIKRIVAJU VLASTITI ZLOČIN
» Preminuo Predrag Živković Tozovac
» Unuci za bake i djedove upisuju da su ateisti umjesto katolici
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Vladimir Zivkovic covjek koji nije htio biti agresor
» Preminuo Predrag Živković Tozovac
» Unuci za bake i djedove upisuju da su ateisti umjesto katolici
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Vladimir Zivkovic covjek koji nije htio biti agresor
Page 3 of 3