Biskup Egidije Živković: Komunističke zločine prikrivaju djeca i unuci počinitelja
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Biskup Egidije Živković: Komunističke zločine prikrivaju djeca i unuci počinitelja
U novije vrijeme Rastko Močnik, jedan od vodećih slovenskih javnih intelektualaca, zaključuje kako kapitalizam ne smije opstati jer će uništiti planet te da socijalizam ostaje kao ideja koju treba postaviti drugačije od historijskog socijalizma na globalnim temeljima. Osim toga, socijalizam u sebi sadrži značajnu ideju društvene solidarnosti nasuprot društva sukoba i ideje rata svih protiv svih.
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: Biskup Egidije Živković: Komunističke zločine prikrivaju djeca i unuci počinitelja
Sora wrote:Tariq Ali, jedan od najutjecajnijih lidera suvremene međunarodne ljevice, smjerodavno zaključuje: ”Socijalizam je imao mnogo loših stvari i svi smo svjesni da se radilo o neuspjelom eksperimentu, ali i kapitalizam je podbacio najmanje 30 puta tijekom proteklih 200 godina i nitko ga ne smatra propalim projektom. Stoga mi se socijalizam, unatoč svemu, čini mnogo prihvatljivijom opcijom, pod uvjetom da počnemo iznova, svjesni pogrešaka i voljni da ih ispravimo”.
kakve ti to mudžahedine uzimaš za uzore na kršćanskom tlu
daj se saberi i obuzdaj
doslovno ne seri !
2014-04-16
Dok u postkomunističkim zemljama Srednje i Istočne Europe stariji žale za socijalizmom, u Americi socijalizam nailazi na neocekivanu podršku mladih. Nedavna od američke vlade sponzorirana istraživanja pokazuju da 43 posto mlađih od trideset godina pozitivno gleda na socijalizam dok istovremeno samo 32 posto ima pozitivno mišljenje o kapitalizmu.
Jos više iznenađuje najnovije ispitivanje javnog mnijenja jednog poznatog republikanskog stručnjaka koje zaključuje da 58 posto mladih ljudi bira socijalizam nasuprot kapitalizmu koji odabire 33 posto mladih. Mladi su sve nezadovoljniji ogromnim razlikama između manjine najbogatijih i većine koja jedva preživljava. 66 posto drži da je korporativna Amerika ”utjelovljenje svega što ne valja s Amerikom”.
Jos više iznenađuje najnovije ispitivanje javnog mnijenja jednog poznatog republikanskog stručnjaka koje zaključuje da 58 posto mladih ljudi bira socijalizam nasuprot kapitalizmu koji odabire 33 posto mladih. Mladi su sve nezadovoljniji ogromnim razlikama između manjine najbogatijih i većine koja jedva preživljava. 66 posto drži da je korporativna Amerika ”utjelovljenje svega što ne valja s Amerikom”.
Last edited by Sora on 27/2/2019, 18:42; edited 1 time in total
Pa socijalizam jeste budućnost, kapitallizam ne može opstati jer sve se mijenja pa i društveni odnosi. Ali se postavlja pitanje - šta je socijalizam ... jer ono što se nazivalo socijalizmom je bila slijepa ulica koja drukčije i nije mogla završiti.Sora wrote:Tariq Ali, jedan od najutjecajnijih lidera suvremene međunarodne ljevice, smjerodavno zaključuje: ”Socijalizam je imao mnogo loših stvari i svi smo svjesni da se radilo o neuspjelom eksperimentu, ali i kapitalizam je podbacio najmanje 30 puta tijekom proteklih 200 godina i nitko ga ne smatra propalim projektom. Stoga mi se socijalizam, unatoč svemu, čini mnogo prihvatljivijom opcijom, pod uvjetom da počnemo iznova, svjesni pogrešaka i voljni da ih ispravimo”.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Jebi se ti s popovimamortal wrote:Sora wrote:Tariq Ali, jedan od najutjecajnijih lidera suvremene međunarodne ljevice, smjerodavno zaključuje: ”Socijalizam je imao mnogo loših stvari i svi smo svjesni da se radilo o neuspjelom eksperimentu, ali i kapitalizam je podbacio najmanje 30 puta tijekom proteklih 200 godina i nitko ga ne smatra propalim projektom. Stoga mi se socijalizam, unatoč svemu, čini mnogo prihvatljivijom opcijom, pod uvjetom da počnemo iznova, svjesni pogrešaka i voljni da ih ispravimo”.
daj se saberi i obuzdaj
doslovno ne seri !
I ne očekuj da tu ja drzim svijecu
Glupaco katotalbanska
Ringo10 wrote:Pa socijalizam jeste budućnost, kapitallizam ne može opstati jer sve se mijenja pa i društveni odnosi. Ali se postavlja pitanje - šta je socijalizam ... jer ono što se nazivalo socijalizmom je bila slijepa ulica koja drukčije i nije mogla završiti.Sora wrote:Tariq Ali, jedan od najutjecajnijih lidera suvremene međunarodne ljevice, smjerodavno zaključuje: ”Socijalizam je imao mnogo loših stvari i svi smo svjesni da se radilo o neuspjelom eksperimentu, ali i kapitalizam je podbacio najmanje 30 puta tijekom proteklih 200 godina i nitko ga ne smatra propalim projektom. Stoga mi se socijalizam, unatoč svemu, čini mnogo prihvatljivijom opcijom, pod uvjetom da počnemo iznova, svjesni pogrešaka i voljni da ih ispravimo”.
ako socijalizam i dođe na površinu uzore nam neće predstavljati oni koji genima ne pripadaju tlu na kojem obitavaju
2014-04-16
Daj rasističke teze za šeširić zataknimortal wrote:Ringo10 wrote:Pa socijalizam jeste budućnost, kapitallizam ne može opstati jer sve se mijenja pa i društveni odnosi. Ali se postavlja pitanje - šta je socijalizam ... jer ono što se nazivalo socijalizmom je bila slijepa ulica koja drukčije i nije mogla završiti.Sora wrote:Tariq Ali, jedan od najutjecajnijih lidera suvremene međunarodne ljevice, smjerodavno zaključuje: ”Socijalizam je imao mnogo loših stvari i svi smo svjesni da se radilo o neuspjelom eksperimentu, ali i kapitalizam je podbacio najmanje 30 puta tijekom proteklih 200 godina i nitko ga ne smatra propalim projektom. Stoga mi se socijalizam, unatoč svemu, čini mnogo prihvatljivijom opcijom, pod uvjetom da počnemo iznova, svjesni pogrešaka i voljni da ih ispravimo”.
ako socijalizam i dođe na površinu uzore nam neće predstavljati oni koji genima ne pripadaju tlu na kojem obitavaju
Mpji su geni moja stvar kso tebi tvoja pizda ne?
Last edited by Sora on 27/2/2019, 18:46; edited 1 time in total
Ti bogmater
U Americi se socijalist SANDERS aktivno bori za popravljanje socijalnih prava Amera
A gamad popvska ovdje kod nas baca anatema na nasu socijslisticki proslost
Dabogda gorjeli
U Americi se socijalist SANDERS aktivno bori za popravljanje socijalnih prava Amera
A gamad popvska ovdje kod nas baca anatema na nasu socijslisticki proslost
Dabogda gorjeli
ako su ti uzor tamo neki Tariq Aliji seli se u svijet gdje oni živeSora wrote:Jebi se ti s popovimamortal wrote:Sora wrote:Tariq Ali, jedan od najutjecajnijih lidera suvremene međunarodne ljevice, smjerodavno zaključuje: ”Socijalizam je imao mnogo loših stvari i svi smo svjesni da se radilo o neuspjelom eksperimentu, ali i kapitalizam je podbacio najmanje 30 puta tijekom proteklih 200 godina i nitko ga ne smatra propalim projektom. Stoga mi se socijalizam, unatoč svemu, čini mnogo prihvatljivijom opcijom, pod uvjetom da počnemo iznova, svjesni pogrešaka i voljni da ih ispravimo”.
daj se saberi i obuzdaj
doslovno ne seri !
I ne očekuj da tu ja drzim svijecu
Glupaco katotalbanska
ni Bosna ne pripada takvima
to je povijesno Hrvatsko tlo
bosanci izmišljena nacija
2014-04-16
Ne meni su uzori MARX I ENGELS
I TITO
I TITO
Bernie Sanders nije neki idealističko-socijalistički zanesenjak, nego realni političar koji je dobro proučio skandinavske modele socijaldemokracije te Amerikancima ukazao na perspektive bolje i pravednije budućnosti od sadašnje vladavine nepravednog kapitalizma. Stoga on obečava veće poreze za bogate, veću zaposlenost kroz organizaciju javnih radova, besplatno školovanje na državnim sveučilištima i zdravstveno osiguranje za sve građane.
Pitanje u Americi i Europi, a posebice u zemljama takozvanog Trećeg svijeta, više nije socijalizam ili kapitalizam, nego ”Kakav socijalizam”?
Blagostanje društva, socijalna odgovornost, pravda te sloboda i ravnopravnost za sve građane moraju biti temeljni kriteriji pri formulaciji odgovora na to ključno pitanje budućnosti čovječanstva.
Pitanje u Americi i Europi, a posebice u zemljama takozvanog Trećeg svijeta, više nije socijalizam ili kapitalizam, nego ”Kakav socijalizam”?
Blagostanje društva, socijalna odgovornost, pravda te sloboda i ravnopravnost za sve građane moraju biti temeljni kriteriji pri formulaciji odgovora na to ključno pitanje budućnosti čovječanstva.
zatakni i ti sebi da ćete vi nehrvati voditi Hrvatsku gdje i kako vi hoćeteSora wrote:Daj rasističke teze za šeširić zataknimortal wrote:Ringo10 wrote:Pa socijalizam jeste budućnost, kapitallizam ne može opstati jer sve se mijenja pa i društveni odnosi. Ali se postavlja pitanje - šta je socijalizam ... jer ono što se nazivalo socijalizmom je bila slijepa ulica koja drukčije i nije mogla završiti.Sora wrote:Tariq Ali, jedan od najutjecajnijih lidera suvremene međunarodne ljevice, smjerodavno zaključuje: ”Socijalizam je imao mnogo loših stvari i svi smo svjesni da se radilo o neuspjelom eksperimentu, ali i kapitalizam je podbacio najmanje 30 puta tijekom proteklih 200 godina i nitko ga ne smatra propalim projektom. Stoga mi se socijalizam, unatoč svemu, čini mnogo prihvatljivijom opcijom, pod uvjetom da počnemo iznova, svjesni pogrešaka i voljni da ih ispravimo”.
sve ono čim najviše obiluješ kao osoba izbija iz tebe kroz svaku rečenicu
2014-04-16
Sta taj pop govori ?
Covjece
Kaze da svatko radi sa svojim tijelom sto hoce
A E
To mi treba pop reci
Aupm
Covjece
Kaze da svatko radi sa svojim tijelom sto hoce
A E
To mi treba pop reci
Aupm
pridruži im se tamo gdje jesu!Sora wrote:Ne meni su uzori MARX I ENGELS
I TITO
2014-04-16
Ja voditi Hrbatskumortal wrote:zatakni i ti sebi da ćete vi nehrvati voditi Hrvatsku gdje i kako vi hoćeteSora wrote:Daj rasističke teze za šeširić zataknimortal wrote:Ringo10 wrote:Pa socijalizam jeste budućnost, kapitallizam ne može opstati jer sve se mijenja pa i društveni odnosi. Ali se postavlja pitanje - šta je socijalizam ... jer ono što se nazivalo socijalizmom je bila slijepa ulica koja drukčije i nije mogla završiti.Sora wrote:Tariq Ali, jedan od najutjecajnijih lidera suvremene međunarodne ljevice, smjerodavno zaključuje: ”Socijalizam je imao mnogo loših stvari i svi smo svjesni da se radilo o neuspjelom eksperimentu, ali i kapitalizam je podbacio najmanje 30 puta tijekom proteklih 200 godina i nitko ga ne smatra propalim projektom. Stoga mi se socijalizam, unatoč svemu, čini mnogo prihvatljivijom opcijom, pod uvjetom da počnemo iznova, svjesni pogrešaka i voljni da ih ispravimo”.
sve ono čim najviše obiluješ kao osoba izbija iz tebe kroz svaku rečenicu
Ha ha
Imas ti neke planove za mene
Da se javim na izbore za precednicu
.
Aj babo ne lsprdaj
Otkini se vise od mene .
S tim glupim popom
mortal wrote:pridruži im se tamo gdje jesu!Sora wrote:Ne meni su uzori MARX I ENGELS
I TITO
Samo poslije tebe
ti žudiš za njima.... meni ne trebajuSora wrote:mortal wrote:pridruži im se tamo gdje jesu!Sora wrote:Ne meni su uzori MARX I ENGELS
I TITO
Samo poslije tebe
immortal-
2014-04-16
pa ok
Velim poslije tebe , nije vazno komu se ti mislis pridružiti na nebu
Problem je što svi oni na pojam scoijalizma gledaju samo kroz prizmu Blajburga i Blajburgomanije i tih razračunavanja iz Svibnja 45te kao i uništenja njima neprežaljene endehazije.Sora wrote:pa ok
I na žalost mora se priznati da je endehazijanerstvo medju Hrvatima žestoko ukorijenjeno.
I oni iz tog kalupa iskoračiti ne mogu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
a ti pametan ??Ringo10 wrote:Pobij djecu pocinitelja. Pobij unuke pocinitelja. Pobij praunuke pocinitelja.
Ovi popovi su fakat gomila idiota.
immortal-
2014-04-16
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» IZRAELCI KAO DA PRIKRIVAJU VLASTITI ZLOČIN
» Preminuo Predrag Živković Tozovac
» Unuci za bake i djedove upisuju da su ateisti umjesto katolici
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Vladimir Zivkovic covjek koji nije htio biti agresor
» Preminuo Predrag Živković Tozovac
» Unuci za bake i djedove upisuju da su ateisti umjesto katolici
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Vladimir Zivkovic covjek koji nije htio biti agresor
Page 2 of 3