Zajednica albanskih opcina na jugu Srbije - Beograd zabrinut ha ha ha
Page 1 of 1
Zajednica albanskih opcina na jugu Srbije - Beograd zabrinut ha ha ha
http://www.index.hr/vijesti/clanak/beograd-zabrinut-neozbiljnim-i-neprihvatljivim-formiranjem-zajednice-albanskih-opcina-na-jugu-srbije/841320.aspx
ALBANCI sa juga spremaju kontraudar. Njihovi odbornici iz Preševa, Bujanovca i Medveđe u subotu će verovatno proglasiti svoju asocijaciju opština kao odgovor na formiranje ZSO na Kosovu i Metohiji!
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:566606-Albanci-prave-svoju-zajednicu-opstina
ALBANCI sa juga spremaju kontraudar. Njihovi odbornici iz Preševa, Bujanovca i Medveđe u subotu će verovatno proglasiti svoju asocijaciju opština kao odgovor na formiranje ZSO na Kosovu i Metohiji!
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:566606-Albanci-prave-svoju-zajednicu-opstina
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Zajednica albanskih opcina na jugu Srbije - Beograd zabrinut ha ha ha
Kako ih je naguzilo. Ovi potpisali zajednicu srpskih opcina na sjevernom Kosovu a sad ide protuudar ...zajednica albanskih , zajednica sanđackih , zajednica mađarskih .......
Ha ha ha ha ha
Ha ha ha ha ha
2014-04-11
2014-04-11
Mogu onda i Hrvati tražiti zajednicu hrvatskih općina u Srbiji!
Ipak kad malo bolje razmislim, bolje da šute i ne traže jer će onda i Srbi tražiti kod nas.
Ipak kad malo bolje razmislim, bolje da šute i ne traže jer će onda i Srbi tražiti kod nas.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hrvati baš i nemogu al mogu :
2014-04-11
A u pm...Ode Srbija... :)
Tražio bi i ja Severini. Ali neće da da.
Ja Mili Horvat... :)
A kako ovi Šiptari guze Srbe pa to je cudo ....prvo ništa od grckog toka ....drugo sad mogu i Mađari i ovi na Sanđaku tražit nešto slicno šta ce i bit u skorijoj budcnosti.
Srbija baš nema pravne mogucnosti da to odbije pogotovo nakon šta je stavila svoj potpis na zajednicu srpskih opcina u drugoj državi ( Kosovo ).
Srbija baš nema pravne mogucnosti da to odbije pogotovo nakon šta je stavila svoj potpis na zajednicu srpskih opcina u drugoj državi ( Kosovo ).
2014-04-11
Kaj ima s njom novoga?Stanojko wrote:Ja Mili Horvat... :)
Guest- Guest
Neka se ljudi druže i udružuju, nema u tome ništa lošeg.
Izgleda bolje, malo jest blijeda.Eva wrote:Kaj ima s njom novoga?Stanojko wrote:Ja Mili Horvat... :)
Ma nece biti nista, Merkel promovira Vucica, papa Franjo slusa migove Beograda, Stepinac i Medjugorje na ledu...kakvi Albanci, utjecajna je to sila. :)
Guest- Guest
Pa ne znam, ti mi reci... Meni deluje bolje... :)Eva wrote:Kaj ima s njom novoga?Stanojko wrote:Ja Mili Horvat... :)
Jebozovna? Što bi prost narod rekao.Stanojko wrote:Pa ne znam, ti mi reci... Meni deluje bolje... :)Eva wrote:Kaj ima s njom novoga?Stanojko wrote:Ja Mili Horvat... :)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Dobra je milfa, jedina koja valja u sportskoj redakciji. Nazalost, ima raka, dao joj Bog zdravlja. Dobra voditeljica, simpaticna i vrhunska picka. Ne bi tako satro ni Mirnu Berend...
Guest- Guest
Similar topics
» Beograd ozbiljno zabrinut zbog Šućuraja
» Naoružani Albanci upali u selo na jugu Srbije
» 1200 ljudi ostalo bez posla na jugu Srbije
» Sve opasnije izjave srpskih i albanskih politicara Vulin i Stefanović uzvratili Tačiju:Puzat češ pred Vosjkom Srbije!
» Poruka iz Nemačke: Hitno rešiti problem Albanaca na jugu Srbije
» Naoružani Albanci upali u selo na jugu Srbije
» 1200 ljudi ostalo bez posla na jugu Srbije
» Sve opasnije izjave srpskih i albanskih politicara Vulin i Stefanović uzvratili Tačiju:Puzat češ pred Vosjkom Srbije!
» Poruka iz Nemačke: Hitno rešiti problem Albanaca na jugu Srbije
Page 1 of 1