Pupovac : "Za dom spremni" su u ratu uveli nasljednici Ustaša
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pupovac : "Za dom spremni" su u ratu uveli nasljednici Ustaša
toliko mu je dobro da mu nije dobro
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Jedina mu je eticka vrijednost novac i vlast.
:-S
;-D
:-S
;-D
Nemam pojma o čemu ti.mortal wrote:zašto su rušili Hrvatskodzango wrote:I na kraju se pokazalo da jeste.flumen wrote:dzango wrote:Čovek javno rekao ono što krijete kao zmija noge.
oprostite gospon, za vas smo bili ustase i kad smo petokraku nosili i naivno vjerovali da je JNA ujedno i armija naseg naroda.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Pupovac je samo rekao šta jeste.
da,tako on uvijek kaze istinu, pa suruje s vladajucima.dzango wrote:Pupovac je samo rekao šta jeste.
Ili kaze istinu kad namjesti Bandicu onaj novvic za Bozic.
I svasta jos.
Olicenje postenja.
;-D
Pa dobro majku mu i Austrijanci propupali
Od 1. ožujka u Austriji stupa na snagu nova uredba o zabranjenim simbolima, u koju su ovaj puta uvršteni i ustaški simboli te je za njihovo isticanje predviđena visoka novčana kazna.
Ministarstvo unutarnjih poslova načinilo je spisak zabranjenih političkih simbola u kojem se po prvi put nalaze i ustaška obilježja.
Na listi objavljenoj na internetskoj stranici Ministarstva nalazi se 13 zastava i simbola, od kojih se dio odnosi na terorističke organizacije i oružane skupine.
Na novoj su listi i simboli organizacija poput Muslimanske braće, Hamasa, Hezbollaha, kao i kurdskog PKK-a i turskih "Sivih vukova".
Zabrana korištenja simbola s te liste stupa na snagu od petka, a uredba je dopuna ranije zabranjenih simbola, među kojima su već bili simboli skupine Islamska država Irak i Levant (ISIL) i Al-Kaide, ali i prije svega nacistički simboli, prenosi Tanjug.
Od 1. ožujka u Austriji stupa na snagu nova uredba o zabranjenim simbolima, u koju su ovaj puta uvršteni i ustaški simboli te je za njihovo isticanje predviđena visoka novčana kazna.
Ministarstvo unutarnjih poslova načinilo je spisak zabranjenih političkih simbola u kojem se po prvi put nalaze i ustaška obilježja.
Na listi objavljenoj na internetskoj stranici Ministarstva nalazi se 13 zastava i simbola, od kojih se dio odnosi na terorističke organizacije i oružane skupine.
Na novoj su listi i simboli organizacija poput Muslimanske braće, Hamasa, Hezbollaha, kao i kurdskog PKK-a i turskih "Sivih vukova".
Zabrana korištenja simbola s te liste stupa na snagu od petka, a uredba je dopuna ranije zabranjenih simbola, među kojima su već bili simboli skupine Islamska država Irak i Levant (ISIL) i Al-Kaide, ali i prije svega nacistički simboli, prenosi Tanjug.
A msjku mu
Najgore mi zao da se ustase izjednacava s MUSLIMSNSKOM BRAĆOM
To mi zao bas
Kak ne znaju za muslimane ustase ha?
To mi zao bas
a nu zabranili i tvoje komunjare iz Kurdistana...gdje li će im dušaSora wrote:A msjku mu
To mi zao bas
2014-04-15
Predstavka muslimana iz Nove Varoši od 10. svibnja 1941. povjereniku za Bosnu i Hercegovinu u Sarajevu za pripajanje Sandžaka Nezavisnoj Državi HrvatskojSora wrote:A msjku mu
To mi zao bas
Gosp. P O V J E R E N I K U Z A B O S N U I H E R C E G O V I N U
profesoru Hakiji Hadžiću u
S A R A J E V O
Mi, dolje potpisani muslimani iz Nove Varoši-Sandžaka izražavamo Vam i ovom prilikom odanost i privrženost na putu, kojim vodite tako mudro, nesebično i korisno za stvar Bosne i Hercegovine u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj, pa želimo da istaknemo da su životni interesi Sandžaka potpuno podudarni sa životnim interesima Bosne i Hercegovine, da su naše želje, misli naši putevi bez ikakve rezerve upućeni u šeher Sarajevo, kao piemont naše stare slave i našeg budućeg zajedničkog i nerazdjeljivog života u slobodnoj i nezavisnoj Državi Hrvatskoj....Za političkog povjerenika: Mustafu Šečeragića, trgovca iz Nove Varoši
Za njegova zamjenika: Ibrahima Bajrovića, trgovca iz Nove Varoši
Za kotarskog pretstojnika: Osmana Hadžića, bivšeg gradskog poglavara
Za njegova zamjenika: Bećiragić Ćamila, pol. činovnika[1]
Za gradonačelnika: Salka Šečeragića, trgovca iz Nove Varoši
Za njegova zamjenika: Nazifa Krdžovića, mesara iz Nove Varoši
---------------
Sve Hrvat do Hrvata
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pupovac:Trazimo hitnu reakciju zbog Kineza ustasa
» Pupovac:"U Domovinskom ratu nije zvijezda petokraka vodila rat, rat su vodili oni koji su pripadali ultranacionalističkim i profašističkim grupacijama"
» Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
» MESIĆ U JASENOVCU 'Ako netko govori kao ustaša, onda je on ustaša
» “Za dom spremni” i “Za dom spremni” nisu isto .. KOLINDA
» Pupovac:"U Domovinskom ratu nije zvijezda petokraka vodila rat, rat su vodili oni koji su pripadali ultranacionalističkim i profašističkim grupacijama"
» Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
» MESIĆ U JASENOVCU 'Ako netko govori kao ustaša, onda je on ustaša
» “Za dom spremni” i “Za dom spremni” nisu isto .. KOLINDA
Page 2 of 2