Bande imigrantskih lopova ismijavaju njemačku policiju na Facebooku
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Bande imigrantskih lopova ismijavaju njemačku policiju na Facebooku
Tajna je u stedljivosti Marcus..kamata direktno ovisi o njoj..banke su zaista dobra stvar,ako kuzis neke stvari...marcus-t wrote:....a židov bankar mu daje povoljan kredit.Eva wrote:Kad već "mudrujemo", moja baka je imala uzrečicu; Teško onome koga odvjetnik brani i apoteka hrani!marcus-t wrote:Eva wrote:Tko radi u banci, ne boji se gladi!marcus-t wrote:Nisu u početku istina. No do zrele dobi se dobro opare.Eva wrote:Njega je više mučilo kaj mu je falilo 1 jaje. I koje predrasude. Pa nisu svi bogati.marcus-t wrote:Jadan, židovski korijeni a bio siromašan. Mora da ga je to jako ogorčavalo.Eva wrote:Da, 1/4. Njegovu Mutti je napravil mladi Židov. Bolje bi bilo da je drkao kao Longimarcus-t wrote:S židovskim korijenima.Eva wrote:Wolfie je bio jednojajni Austrijanaczgdosada wrote:Kako ste vi naivni. Ja imam bratiča u Kolnu. Bio sam u Njemačkoj puno puta. Razgovarao sa pravim Njemcima i mogu vam jednu važnu stvari reči. Njemci vjeruju u Fatherland. U nikakvu demokraciju u nikakvu EU u nikakvo jedinostvo. Nego u bogatu u močnu Njemačku. I sve je ok dok oni u to vjeruju to je ok.. A kada prestanu. Onda se pazite. Jer košto sam rekao jednom su prestali. I onda se stvorio odnegdje stanoviti Adolf. I vratio im vjeru i Njemačku. Ostalo je povijesti koju nitko ne bi volio ponoviti.
Guest- Guest
Samo što Njemci vrlo dobro znaju kako je postati i kako biti bogata u močna država. Dva puta su ratovali protiv cijelog svijeta. Dva puta su bili poraženi. Njemačka je bila sravnjena sa zemljom podjeljena namjerno uništavana i politički i socijalno nakon rata. I opet su najbogatija i najmočnije država europe. Tako da Njemci znaju kako izgleda njihova očevina i znaju je braniti tako treba. Puno bolje od hrvata recimo.Fénix wrote:Kako taj Vaterland izgleda za Nijemca? Ili ga projicira kao psić, kako mu gazda(Merkelica) kaže?zgdosada wrote:Kako ste vi naivni. Ja imam bratiča u Kolnu. Bio sam u Njemačkoj puno puta. Razgovarao sa pravim Njemcima i mogu vam jednu važnu stvari reči. Njemci vjeruju u Fatherland. U nikakvu demokraciju u nikakvu EU u nikakvo jedinostvo. Nego u bogatu u močnu Njemačku. I sve je ok dok oni u to vjeruju to je ok.. A kada prestanu. Onda se pazite. Jer košto sam rekao jednom su prestali. I onda se stvorio odnegdje stanoviti Adolf. I vratio im vjeru i Njemačku. Ostalo je povijesti koju nitko ne bi volio ponoviti.
Inače svaki narod sam po sebi valjda sebe vidi kao bogatog i moćnog.
Guest- Guest
Hmmm...Samo dobro znaju organizirati druge da rmpaju za njih..nema tu nikakve mudrosti..samo upravljanje radnom snagom...zgdosada wrote:Samo što Njemci vrlo dobro znaju kako je postati i kako biti bogata u močna država. Dva puta su ratovali protiv cijelog svijeta. Dva puta su bili poraženi. Njemačka je bila sravnjena sa zemljom podjeljena namjerno uništavana i politički i socijalno nakon rata. I opet su najbogatija i najmočnije država europe. Tako da Njemci znaju kako izgleda njihova očevina i znaju je braniti tako treba. Puno bolje od hrvata recimo.Fénix wrote:Kako taj Vaterland izgleda za Nijemca? Ili ga projicira kao psić, kako mu gazda(Merkelica) kaže?zgdosada wrote:Kako ste vi naivni. Ja imam bratiča u Kolnu. Bio sam u Njemačkoj puno puta. Razgovarao sa pravim Njemcima i mogu vam jednu važnu stvari reči. Njemci vjeruju u Fatherland. U nikakvu demokraciju u nikakvu EU u nikakvo jedinostvo. Nego u bogatu u močnu Njemačku. I sve je ok dok oni u to vjeruju to je ok.. A kada prestanu. Onda se pazite. Jer košto sam rekao jednom su prestali. I onda se stvorio odnegdje stanoviti Adolf. I vratio im vjeru i Njemačku. Ostalo je povijesti koju nitko ne bi volio ponoviti.
Guest- Guest
A koje to druge ? Koji su to ljudi radili za njih dok su bili po okupacijom ? Koji su ljudi stvarili zapadnu Njemačku ? Što doseljenici ?bogomdani wrote:Hmmm...Samo dobro znaju organizirati druge da rmpaju za njih..nema tu nikakve mudrosti..samo upravljanje radnom snagom...zgdosada wrote:Samo što Njemci vrlo dobro znaju kako je postati i kako biti bogata u močna država. Dva puta su ratovali protiv cijelog svijeta. Dva puta su bili poraženi. Njemačka je bila sravnjena sa zemljom podjeljena namjerno uništavana i politički i socijalno nakon rata. I opet su najbogatija i najmočnije država europe. Tako da Njemci znaju kako izgleda njihova očevina i znaju je braniti tako treba. Puno bolje od hrvata recimo.Fénix wrote:Kako taj Vaterland izgleda za Nijemca? Ili ga projicira kao psić, kako mu gazda(Merkelica) kaže?zgdosada wrote:Kako ste vi naivni. Ja imam bratiča u Kolnu. Bio sam u Njemačkoj puno puta. Razgovarao sa pravim Njemcima i mogu vam jednu važnu stvari reči. Njemci vjeruju u Fatherland. U nikakvu demokraciju u nikakvu EU u nikakvo jedinostvo. Nego u bogatu u močnu Njemačku. I sve je ok dok oni u to vjeruju to je ok.. A kada prestanu. Onda se pazite. Jer košto sam rekao jednom su prestali. I onda se stvorio odnegdje stanoviti Adolf. I vratio im vjeru i Njemačku. Ostalo je povijesti koju nitko ne bi volio ponoviti.
Guest- Guest
Pun si predrasuda,. Kredit dobiva onaj tko dokaže da mu ne treba.marcus-t wrote:....a židov bankar mu daje povoljan kredit.Eva wrote:Kad već "mudrujemo", moja baka je imala uzrečicu; Teško onome koga odvjetnik brani i apoteka hrani!marcus-t wrote:Eva wrote:Tko radi u banci, ne boji se gladi!marcus-t wrote:Nisu u početku istina. No do zrele dobi se dobro opare.Eva wrote:Njega je više mučilo kaj mu je falilo 1 jaje. I koje predrasude. Pa nisu svi bogati.marcus-t wrote:Jadan, židovski korijeni a bio siromašan. Mora da ga je to jako ogorčavalo.Eva wrote:Da, 1/4. Njegovu Mutti je napravil mladi Židov. Bolje bi bilo da je drkao kao Longimarcus-t wrote:S židovskim korijenima.Eva wrote:Wolfie je bio jednojajni Austrijanaczgdosada wrote:Kako ste vi naivni. Ja imam bratiča u Kolnu. Bio sam u Njemačkoj puno puta. Razgovarao sa pravim Njemcima i mogu vam jednu važnu stvari reči. Njemci vjeruju u Fatherland. U nikakvu demokraciju u nikakvu EU u nikakvo jedinostvo. Nego u bogatu u močnu Njemačku. I sve je ok dok oni u to vjeruju to je ok.. A kada prestanu. Onda se pazite. Jer košto sam rekao jednom su prestali. I onda se stvorio odnegdje stanoviti Adolf. I vratio im vjeru i Njemačku. Ostalo je povijesti koju nitko ne bi volio ponoviti.
Guest- Guest
na startu oni,pa su zakljucili da je bolje upregnutu Balkanace i Turke..zgdosada wrote:A koje to druge ? Koji su to ljudi radili za njih dok su bili po okupacijom ? Koji su ljudi stvarili zapadnu Njemačku ? Što doseljenici ?bogomdani wrote:Hmmm...Samo dobro znaju organizirati druge da rmpaju za njih..nema tu nikakve mudrosti..samo upravljanje radnom snagom...zgdosada wrote:Samo što Njemci vrlo dobro znaju kako je postati i kako biti bogata u močna država. Dva puta su ratovali protiv cijelog svijeta. Dva puta su bili poraženi. Njemačka je bila sravnjena sa zemljom podjeljena namjerno uništavana i politički i socijalno nakon rata. I opet su najbogatija i najmočnije država europe. Tako da Njemci znaju kako izgleda njihova očevina i znaju je braniti tako treba. Puno bolje od hrvata recimo.Fénix wrote:Kako taj Vaterland izgleda za Nijemca? Ili ga projicira kao psić, kako mu gazda(Merkelica) kaže?zgdosada wrote:Kako ste vi naivni. Ja imam bratiča u Kolnu. Bio sam u Njemačkoj puno puta. Razgovarao sa pravim Njemcima i mogu vam jednu važnu stvari reči. Njemci vjeruju u Fatherland. U nikakvu demokraciju u nikakvu EU u nikakvo jedinostvo. Nego u bogatu u močnu Njemačku. I sve je ok dok oni u to vjeruju to je ok.. A kada prestanu. Onda se pazite. Jer košto sam rekao jednom su prestali. I onda se stvorio odnegdje stanoviti Adolf. I vratio im vjeru i Njemačku. Ostalo je povijesti koju nitko ne bi volio ponoviti.
Guest- Guest
E bas tako...Ako imas na racunu 100 k Ojra,i trazis 50 000 dobit ces ih u tren..i to neka mizerna kamata..Eva wrote:Pun si predrasuda,. Kredit dobiva onaj tko dokaže da mu ne treba.marcus-t wrote:....a židov bankar mu daje povoljan kredit.Eva wrote:Kad već "mudrujemo", moja baka je imala uzrečicu; Teško onome koga odvjetnik brani i apoteka hrani!marcus-t wrote:Eva wrote:Tko radi u banci, ne boji se gladi!marcus-t wrote:Nisu u početku istina. No do zrele dobi se dobro opare.Eva wrote:Njega je više mučilo kaj mu je falilo 1 jaje. I koje predrasude. Pa nisu svi bogati.marcus-t wrote:Jadan, židovski korijeni a bio siromašan. Mora da ga je to jako ogorčavalo.Eva wrote:Da, 1/4. Njegovu Mutti je napravil mladi Židov. Bolje bi bilo da je drkao kao Longimarcus-t wrote:S židovskim korijenima.Eva wrote:Wolfie je bio jednojajni Austrijanaczgdosada wrote:Kako ste vi naivni. Ja imam bratiča u Kolnu. Bio sam u Njemačkoj puno puta. Razgovarao sa pravim Njemcima i mogu vam jednu važnu stvari reči. Njemci vjeruju u Fatherland. U nikakvu demokraciju u nikakvu EU u nikakvo jedinostvo. Nego u bogatu u močnu Njemačku. I sve je ok dok oni u to vjeruju to je ok.. A kada prestanu. Onda se pazite. Jer košto sam rekao jednom su prestali. I onda se stvorio odnegdje stanoviti Adolf. I vratio im vjeru i Njemačku. Ostalo je povijesti koju nitko ne bi volio ponoviti.
Guest- Guest
...i da mu banka može zaplijeniti imovine barem u tri puta većem iznosu od duga.Eva wrote:Pun si predrasuda,. Kredit dobiva onaj tko dokaže da mu ne treba.marcus-t wrote:....a židov bankar mu daje povoljan kredit.Eva wrote:Kad već "mudrujemo", moja baka je imala uzrečicu; Teško onome koga odvjetnik brani i apoteka hrani!marcus-t wrote:Eva wrote:Tko radi u banci, ne boji se gladi!marcus-t wrote:Nisu u početku istina. No do zrele dobi se dobro opare.Eva wrote:Njega je više mučilo kaj mu je falilo 1 jaje. I koje predrasude. Pa nisu svi bogati.marcus-t wrote:Jadan, židovski korijeni a bio siromašan. Mora da ga je to jako ogorčavalo.Eva wrote:Da, 1/4. Njegovu Mutti je napravil mladi Židov. Bolje bi bilo da je drkao kao Longimarcus-t wrote:S židovskim korijenima.Eva wrote:Wolfie je bio jednojajni Austrijanaczgdosada wrote:Kako ste vi naivni. Ja imam bratiča u Kolnu. Bio sam u Njemačkoj puno puta. Razgovarao sa pravim Njemcima i mogu vam jednu važnu stvari reči. Njemci vjeruju u Fatherland. U nikakvu demokraciju u nikakvu EU u nikakvo jedinostvo. Nego u bogatu u močnu Njemačku. I sve je ok dok oni u to vjeruju to je ok.. A kada prestanu. Onda se pazite. Jer košto sam rekao jednom su prestali. I onda se stvorio odnegdje stanoviti Adolf. I vratio im vjeru i Njemačku. Ostalo je povijesti koju nitko ne bi volio ponoviti.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Hrvati znaju obraniti kad treba braniti, ali ne cijene što imaju. To i je razlika između Hrvata s jedne strane i Poljaka, Čeha, Slovaka, Mađara, Nijemaca i mnogih drugih naroda. Koji narod kmeči za domnacijom drugog naroda? Samo Bošnjaci koji su poturčeni Hrvati i Srbi pa onda kmeče za Turcima, a ne mogu uopće u isti koš ni s Turcima.zgdosada wrote:Samo što Njemci vrlo dobro znaju kako je postati i kako biti bogata u močna država. Dva puta su ratovali protiv cijelog svijeta. Dva puta su bili poraženi. Njemačka je bila sravnjena sa zemljom podjeljena namjerno uništavana i politički i socijalno nakon rata. I opet su najbogatija i najmočnije država europe. Tako da Njemci znaju kako izgleda njihova očevina i znaju je braniti tako treba. Puno bolje od hrvata recimo.Fénix wrote:Kako taj Vaterland izgleda za Nijemca? Ili ga projicira kao psić, kako mu gazda(Merkelica) kaže?zgdosada wrote:Kako ste vi naivni. Ja imam bratiča u Kolnu. Bio sam u Njemačkoj puno puta. Razgovarao sa pravim Njemcima i mogu vam jednu važnu stvari reči. Njemci vjeruju u Fatherland. U nikakvu demokraciju u nikakvu EU u nikakvo jedinostvo. Nego u bogatu u močnu Njemačku. I sve je ok dok oni u to vjeruju to je ok.. A kada prestanu. Onda se pazite. Jer košto sam rekao jednom su prestali. I onda se stvorio odnegdje stanoviti Adolf. I vratio im vjeru i Njemačku. Ostalo je povijesti koju nitko ne bi volio ponoviti.
Opet, Yankee general Marshall ima ogromne zasluge za današnju post-WW2 Njemačku.
Guest- Guest
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Dubravko Mandić, istaknuti član stranke Alternativa za Njemačku: Na mene tjeraju policiju, a ja sam obični njemački domoljub!
» DŽIHADISTI ISMIJAVAJU TRUMPA
» otjerala lopova
» HDZ stao iza čardak lopova Lucića
» anemični sociopata viče drž'te lopova
» DŽIHADISTI ISMIJAVAJU TRUMPA
» otjerala lopova
» HDZ stao iza čardak lopova Lucića
» anemični sociopata viče drž'te lopova
Page 7 of 7