Hrvatska pala na ispod 4 miljona stanovnika
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hrvatska pala na ispod 4 miljona stanovnika
Nezanima me uopće i iskreno već deset godina me pička nezanima. To je zadnja stvar o kojoj razmišljam ( seks , pička , cura , žena , djeca , obitelj ).epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ja san super zadovoljan sa svojim životom. Moglo je bit i gore : da san se oženija i ima djecu , sad bi ima problema mali miljon a društvo bi me držalo za jaja. Ne , hvala.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Nemoraju.Zašto bi ?Maggie19 wrote:
znam, ali vi ste svoje obavili..trebaju i drugi podijelit odgovornost ;-@
Morate, inače će vam život ostati besmislen a vi sve nezadovoljniji.
Prati prirodu, smisao i svrha je reproducirati se.
Ne možeš ostavriti puninu svog ljudskog bića bez toga, niti možeš na prave načine upoznati svoju starost i kraj bez toga.
Traži dalje , ima ljudi koji oće djecu , fino im digni porodiljne naknade , spusti poreze , olakšaj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pričat će o nama kao o Ilirima u budućnosti...
red wolf-
2016-02-10
RayMabus wrote:epikur37 wrote:RayMabus wrote:epikur37 wrote:RayMabus wrote:
Oke, samo sam se šalio, ne ulazim u tvoja opredjeljenja.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Šta te briga , ionako ćeš se inkarnirat negdje drugdje bilo na ovoj planeti bilo na drugoj.red wolf wrote:Pričat će o nama kao o Ilirima u budućnosti...
Ko će pričat ? Opet ti samo sad u drugoj naciji.
2014-04-11
Ja se nešalim.epikur37 wrote:
Oke, samo sam se šalio, ne ulazim u tvoja opredjeljenja.
Upoznat sam sa : pola duša na ovoj planeti misli da je tijelo a pola vjeruje u nešto drugo.
Ove prve zovem Vog i igram na kartu plašenja :: Nestat ćete ako neukinete matrijaharnu imperiju.
Radim to namjerno i sa ciljem.
2014-04-11
Vog je osoba koja misli da je tijelo i da nepostoji nešto više.
Npr moji roditelji su Vog i moj način manipuliranja njima je : Neću imat djecu ako nebude po mome.
E.
Ja se nešalim znaš.
Npr moji roditelji su Vog i moj način manipuliranja njima je : Neću imat djecu ako nebude po mome.
E.
Ja se nešalim znaš.
2014-04-11
Pa ne baš...RayMabus wrote:Šta te briga , ionako ćeš se inkarnirat negdje drugdje bilo na ovoj planeti bilo na drugoj.red wolf wrote:Pričat će o nama kao o Ilirima u budućnosti...
Ko će pričat ? Opet ti samo sad u drugoj naciji.
red wolf-
2016-02-10
Potpuno isti recept primjenjujem na društvo ( pola društva je Vog )RayMabus wrote:Vog je osoba koja misli da je tijelo i da nepostoji nešto više.
E.
Ja se nešalim znaš.
Ukinite matrijaharnu imperiju ili izumirete.
Ili ti ga u prevodu : Ne bude li po mome vi nestajete.
2014-04-11
epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ja san super zadovoljan sa svojim životom. Moglo je bit i gore : da san se oženija i ima djecu , sad bi ima problema mali miljon a društvo bi me držalo za jaja. Ne , hvala.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Nemoraju.Zašto bi ?Maggie19 wrote:
znam, ali vi ste svoje obavili..trebaju i drugi podijelit odgovornost ;-@
Morate, inače će vam život ostati besmislen a vi sve nezadovoljniji.
Prati prirodu, smisao i svrha je reproducirati se.
Ne možeš ostavriti puninu svog ljudskog bića bez toga, niti možeš na prave načine upoznati svoju starost i kraj bez toga.
Tako sam ja mislio. Jedva čekam da imam ženu i djecu, sve će dobiti smisao
Budala.
crvenkasti-
2014-04-17
RayMabus wrote:
Nezanima me uopće i iskreno već deset godina me pička nezanima. To je zadnja stvar o kojoj razmišljam ( seks , pička , cura , žena ).
Na što drkaš?
crvenkasti-
2014-04-17
Na Kolindu.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:
Nezanima me uopće i iskreno već deset godina me pička nezanima. To je zadnja stvar o kojoj razmišljam ( seks , pička , cura , žena ).
Na što drkaš?
Još koji misec i napunit ću 40 godina i iskreno nerazmišljam previše o tom seksu nit me cila ga priča a pogotovo ne cura , žena , obitelj , djeca i to zanimaju.
2014-04-11
Tražite drugu žrtvu koja će bit rob i hranit vaš matrijahart sistem di žene vladaju a ja sam nitko i ništa.
Fino gledajte kako vam se demografija raspada i to ne samo u Hrvatskoj nego svugdje gdje ste taj sistem uveli ; Srbija , Njemačka itd
Gdje nema razuma pričat će šake a pošto to meni netriba jer sam ja udarač ako me ideš manipulirat i pravit budalom ( ne zato jer si spol nego duša koja me ide prcat u zdrav mozak a ja udaram uvijek kad mi to netko radi jer dijete koje je pasivno i nepruža otpor je mentalno bolesno a ja to nisam nego sam Sparta jer takvu slabu djecu utapamo jer samo borci imaju pravo na opstanak ) onda neželim sa kretenima imat posla ako nemoram a to je u ovom slučaju ženski spol.
Fino gledajte kako vam se demografija raspada i to ne samo u Hrvatskoj nego svugdje gdje ste taj sistem uveli ; Srbija , Njemačka itd
Gdje nema razuma pričat će šake a pošto to meni netriba jer sam ja udarač ako me ideš manipulirat i pravit budalom ( ne zato jer si spol nego duša koja me ide prcat u zdrav mozak a ja udaram uvijek kad mi to netko radi jer dijete koje je pasivno i nepruža otpor je mentalno bolesno a ja to nisam nego sam Sparta jer takvu slabu djecu utapamo jer samo borci imaju pravo na opstanak ) onda neželim sa kretenima imat posla ako nemoram a to je u ovom slučaju ženski spol.
2014-04-11
Zamislite se nad ovim gadom?Eroo wrote:U EU ste, pobogu. Ako ljudi nema tu onda su u Njemačkoj ili di već.
Posljedice tiga sto taj covjek govori
Jel uopce itko shvaca sto su krajnje posljedice ?
I zasto ja govorim da nije hrvat, daje pace neprijatelj Hrvata i dubre tuđinsko od kojeg ce Hrvati skroz najebati
Što govorim? Neprijateljskim dotepencima će se ukinit nezaslužene peMzije i morat će odselit u Irsku.Prirodni proces.Sora wrote:Zamislite se nad ovim gadom?Eroo wrote:U EU ste, pobogu. Ako ljudi nema tu onda su u Njemačkoj ili di već.
Posljedice tiga sto taj covjek govori
Jel uopce itko shvaca sto su krajnje posljedice ?
PS:
Jebote, došla iz bosanske vukojebine podučavat Hrvate što je za njih dobro.
I ne samo to, nego im još objašnjava koji su Hrvati dobri i koje treba sve pobit.
Šta očekuje? Da ćemo je maziti...ma noga u dupe i neka ide tamo odakle je i dopuzala.
Jebote, došla iz bosanske vukojebine podučavat Hrvate što je za njih dobro.
I ne samo to, nego im još objašnjava koji su Hrvati dobri i koje treba sve pobit.
Šta očekuje? Da ćemo je maziti...ma noga u dupe i neka ide tamo odakle je i dopuzala.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvatska je pala ispod četiri milijuna stanovnika
» Australija dosegla brojku od 25 miljona stanovnika
» Švedska prešla prag od 10 miljona stanovnika
» Bugarska od 1989 izgubila dva miljona stanovnika
» Broj stanovnika u Turskoj u 2020 godini veći za skoro pola miljona
» Australija dosegla brojku od 25 miljona stanovnika
» Švedska prešla prag od 10 miljona stanovnika
» Bugarska od 1989 izgubila dva miljona stanovnika
» Broj stanovnika u Turskoj u 2020 godini veći za skoro pola miljona
Page 3 of 3