Svjetska organizacija za emigraciju: treba još puno više emigranata, a Evropa se mora "educirati" da ih prihvati
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Svjetska organizacija za emigraciju: treba još puno više emigranata, a Evropa se mora "educirati" da ih prihvati
Ti bi da provjeris??..E nece ici...*dudette* wrote:Jel njištiš?
Guest- Guest
Re: Svjetska organizacija za emigraciju: treba još puno više emigranata, a Evropa se mora "educirati" da ih prihvati
Sad..Kayu finu i stamenu usporediti sa mrtvim cetnikom....nije fino...Starhemberg wrote:Budimo realni, tebe bi erocki i mrtvi četnik uzbudio....bogomdani wrote:Uzbudjujes me Kayo...erocki...kaja_333 wrote:Ja bi članove ove organizacije mogla streljat, mrtvo ladno.
Guest- Guest
Ne, ja samo pitam.bogomdani wrote:Ti bi da provjeris??..E nece ici...*dudette* wrote:Jel njištiš?
Guest- Guest
Nije usporedba s Kajom, nešto sasvim drugo... :)bogomdani wrote:Sad..Kayu finu i stamenu usporediti sa mrtvim cetnikom....nije fino...Starhemberg wrote:Budimo realni, tebe bi erocki i mrtvi četnik uzbudio....bogomdani wrote:Uzbudjujes me Kayo...erocki...kaja_333 wrote:Ja bi članove ove organizacije mogla streljat, mrtvo ladno.
Guest- Guest
Ostajes bez odgovora.. ...No ti bi definitivno njištala..mozda cak i rzala..*dudette* wrote:Ne, ja samo pitam.bogomdani wrote:Ti bi da provjeris??..E nece ici...*dudette* wrote:Jel njištiš?
Guest- Guest
"Developed countries must become more culturally diverse because they need workers while poorer regions have high unemployment, says head of International Organization of Migration " ime nije bitno već ono što predlaže, a to je masovna emigracija, transformacija, multikulti i to na potpuno lažnim premisama, ponajviše nedostatak KV-e pekača kebaba i dilera spida*dudette* wrote:Mijenja, emigracija i migracija nisu istoznačnice. Odi prilezi.asilovski wrote:Joj da to u cijelsoti mijenja situaciju i on nije izrekao ili tražio bilo što je rečeno u tekstu, majkomila zbog ovoga nisi morala ustajati iz kreveta...*dudette* wrote:Kakva svjetska organizacija za emigraciju? Čitaj kako piše:
International Organization for Migration = Međunarodna organizacija za migracije
https://www.iom.int/
Kermit-
2014-04-17
Ne bih ni rzala ni trzala.bogomdani wrote:Ostajes bez odgovora.. ...No ti bi definitivno njištala..mozda cak i rzala..*dudette* wrote:Ne, ja samo pitam.bogomdani wrote:Ti bi da provjeris??..E nece ici...*dudette* wrote:Jel njištiš?
Guest- Guest
bi,kao da te drma haj voltage.. ...no dobro,necemo o erotizmu na VIP-u..nema smisla...*dudette* wrote:Ne bih ni rzala ni trzala.bogomdani wrote:Ostajes bez odgovora.. ...No ti bi definitivno njištala..mozda cak i rzala..*dudette* wrote:Ne, ja samo pitam.bogomdani wrote:Ti bi da provjeris??..E nece ici...*dudette* wrote:Jel njištiš?
Guest- Guest
Što ima predlagat kad se to se već dogadja.asilovski wrote:"Developed countries must become more culturally diverse because they need workers while poorer regions have high unemployment, says head of International Organization of Migration " ime nije bitno već ono što predlaže, a to je masovna emigracija, transformacija, multikulti i to na potpuno lažnim premisama, ponajviše nedostatak KV-e pekača kebaba i dilera spida*dudette* wrote:Mijenja, emigracija i migracija nisu istoznačnice. Odi prilezi.asilovski wrote:Joj da to u cijelsoti mijenja situaciju i on nije izrekao ili tražio bilo što je rečeno u tekstu, majkomila zbog ovoga nisi morala ustajati iz kreveta...*dudette* wrote:Kakva svjetska organizacija za emigraciju? Čitaj kako piše:
International Organization for Migration = Međunarodna organizacija za migracije
Guest- Guest
Nema erotike do ViP-a.bogomdani wrote:bi,kao da te drma haj voltage.. ...no dobro,necemo o erotizmu na VIP-u..nema smisla...*dudette* wrote:Ne bih ni rzala ni trzala.bogomdani wrote:Ostajes bez odgovora.. ...No ti bi definitivno njištala..mozda cak i rzala..*dudette* wrote:Ne, ja samo pitam.bogomdani wrote:Ti bi da provjeris??..E nece ici...*dudette* wrote:Jel njištiš?
Guest- Guest
Pa ne događa se nema potrebe za nepismenom NKV-e radnom snagom pogotovo ne njih par mil., a drugo postaju sve veći otpori a nije niti počelo*dudette* wrote:Što ima predlagat kad se to se već dogadja.asilovski wrote:"Developed countries must become more culturally diverse because they need workers while poorer regions have high unemployment, says head of International Organization of Migration " ime nije bitno već ono što predlaže, a to je masovna emigracija, transformacija, multikulti i to na potpuno lažnim premisama, ponajviše nedostatak KV-e pekača kebaba i dilera spida*dudette* wrote:Mijenja, emigracija i migracija nisu istoznačnice. Odi prilezi.asilovski wrote:Joj da to u cijelsoti mijenja situaciju i on nije izrekao ili tražio bilo što je rečeno u tekstu, majkomila zbog ovoga nisi morala ustajati iz kreveta...*dudette* wrote:Kakva svjetska organizacija za emigraciju? Čitaj kako piše:
Kermit-
2014-04-17
Pa...donekle..ipak vrlo kultivirano,pa mi pase..*dudette* wrote:Nema erotike do ViP-a.bogomdani wrote:bi,kao da te drma haj voltage.. ...no dobro,necemo o erotizmu na VIP-u..nema smisla...*dudette* wrote:Ne bih ni rzala ni trzala.bogomdani wrote:Ostajes bez odgovora.. ...No ti bi definitivno njištala..mozda cak i rzala..*dudette* wrote:Ne, ja samo pitam.bogomdani wrote:Ti bi da provjeris??..E nece ici...*dudette* wrote:Jel njištiš?
Guest- Guest
Aber gehe...asilovski wrote:Pa ne događa se nema potrebe za nepismenom NKV-e radnom snagom pogotovo ne njih par mil., a drugo postaju sve veći otpori a nije niti počelo
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Za pobjedu nad HDZ-om oporbi treba puno vise od puke kritike HDZ-a
» CIA je najveća svjetska organizacija
» Svjetska trgovinska organizacija podržala Rusiju u sporu sa EU
» W2EU: organizacija „Welcome to Europe" organizira, pomaže i potpiruje ilegalnu emigraciju u Evropu
» Putin najavio pohod na svjetska mora
» CIA je najveća svjetska organizacija
» Svjetska trgovinska organizacija podržala Rusiju u sporu sa EU
» W2EU: organizacija „Welcome to Europe" organizira, pomaže i potpiruje ilegalnu emigraciju u Evropu
» Putin najavio pohod na svjetska mora
Page 2 of 2