Putin najavio pohod na svjetska mora
Page 1 of 1
Putin najavio pohod na svjetska mora
https://balkans.aljazeera.net/news/world/2021/8/23/putin-pokrenuo-izgradnju-nuklearnih-podmornica
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Putin najavio pohod na svjetska mora
hocu i ja !
2020-04-21
to me podseca na nemacki model.
2020-04-21
Putin poručio Plenkovicu
https://www.novosti.rs/planeta/svet/1029677/putin-pokrenuo-izgradnju-nuklearnih-podmornica-bice-naoruzane-balistickim-raketama
Ne boje se vas Hrvati, ne brini se. Ide ti deset tisuća pomorski mina ispred Krima i gotov tvoj san o vladanju Mediteranom.
https://www.novosti.rs/planeta/svet/1029677/putin-pokrenuo-izgradnju-nuklearnih-podmornica-bice-naoruzane-balistickim-raketama
Ne boje se vas Hrvati, ne brini se. Ide ti deset tisuća pomorski mina ispred Krima i gotov tvoj san o vladanju Mediteranom.
2014-04-11
To Vladimire Care...jebi mamu dusmanima
Samo jacaj svetu slavensku majku Rusiju
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Daleko su svjetska mora od Rusije. Opet će se pogubiti u svojoj ideji da budu fakotr tamo di jednostavno to nisu a pri tom mislim na Mediteran.
Guraju se negdje di nemaju nikakve šanse.
Guraju se negdje di nemaju nikakve šanse.
2014-04-11
Neke stvari su mogli i sami zaključit na osnovu iskustva od 200 godina unazad otkako su osvojili taj Krim al očito ne ide. Svaki put kad su ratovali na strani zapada u Mediteranu imali su vrhunske rezultate a kad su ratovali protiv istog dobiijali su po pički i onda bi utekli u svoje mišje rupe na sjeveru i lizali rane i ne bi ih ni čuo ni vidio godinama.
Debili nikako da neke stvari nauče.
Debili nikako da neke stvari nauče.
2014-04-11
Glupi su. Otkako su osvojili taj Krim imaju fiks ideju da budu faktor na Mediteranu. Onda se tu kurče a kad počme pravi rat ne mogu se tu održat i onda trč natrag u Rusiju. Uvijek ista priča. Ja ne znam kako im se više da. Stalno na iste grablje.
2014-04-11
koja budalaRingo10 wrote:To Vladimire Care...jebi mamu dusmanima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Smiješno... Amerika je samo na Afganistan u 20 godina spržiloa 40 ruskih vojnih proračuna.
Jedini koji mogu parirati po oružju svijetlom su Kinezi...
Doduše u fašizmu prema kojem ubrzano idemo, što se vidi po Ringovoj Australiji više, nego po Hrvatskoj, soft powera će biti manje pa će doći do izraza i grubijani poput Rusa... Ali Amerika prednJači...
Jedini koji mogu parirati po oružju svijetlom su Kinezi...
Doduše u fašizmu prema kojem ubrzano idemo, što se vidi po Ringovoj Australiji više, nego po Hrvatskoj, soft powera će biti manje pa će doći do izraza i grubijani poput Rusa... Ali Amerika prednJači...
Rusija ne bi mogla ni parirat EU ako bi se s istom zakačila.
I to mi je isto neki paradoks njihovog izlaska na Mediteran pa se dole kurče a dole imaš Grčku , Italiju , Francusku , Španjolsku itd. Ispada da ideš pritit samo njima kad tamo uploviš pa zveckaš oružjem.
To neko kurčenje po Mediteranu njima je samo autogol.
I to mi je isto neki paradoks njihovog izlaska na Mediteran pa se dole kurče a dole imaš Grčku , Italiju , Francusku , Španjolsku itd. Ispada da ideš pritit samo njima kad tamo uploviš pa zveckaš oružjem.
To neko kurčenje po Mediteranu njima je samo autogol.
2014-04-11
Similar topics
» Svjetska organizacija za emigraciju: treba još puno više emigranata, a Evropa se mora "educirati" da ih prihvati
» Putin najavio raspad EU
» Putin prelazi na tzv. Kosovo – sve je najavio?
» Putin najavio dolazak Kolinde Grabar-Kitarović u Rusiju
» Robert De Niro mora, Longie ne mora
» Putin najavio raspad EU
» Putin prelazi na tzv. Kosovo – sve je najavio?
» Putin najavio dolazak Kolinde Grabar-Kitarović u Rusiju
» Robert De Niro mora, Longie ne mora
Page 1 of 1