neki novi, stari, klinci
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: neki novi, stari, klinci
Noor wrote:progenijaOh_Femder wrote:
To neki potomak Habsburgovaca? Poznatih po tzv. 'habsburškoj usni'
čiji god da je, ugl..sav je zgvintan i preželučen
potomak srbina iz Subotice, Sombor emigrirao u Drniš, Drinovci. vlaj.
Guest- Guest
Dragica Vranješ
Vranješ families are often Croats and they are mostly from Vrgorac , less frequently Serbs. In the past century, relatively most of Croatian residents bearing this family name were born in Herzegovina (Grude area) and in Vrgorac. In Puteševica in Herzegovina every third inhabitant had the family name Vranješ.
Vranješ families are often Croats and they are mostly from Vrgorac , less frequently Serbs. In the past century, relatively most of Croatian residents bearing this family name were born in Herzegovina (Grude area) and in Vrgorac. In Puteševica in Herzegovina every third inhabitant had the family name Vranješ.
Guest- Guest
Tomislav Sokol
Sokol families are Croats and they are mostly from Varazdin area. According to some sources they are from historic region of Poljicka Republic. In the past century, relatively most of Croatian residents bearing this family name were born in Varazdin and Zagreb. In Žigrovec in Varazdin area every second inhabitant had the family name Sokol.
Sokol families are Croats and they are mostly from Varazdin area. According to some sources they are from historic region of Poljicka Republic. In the past century, relatively most of Croatian residents bearing this family name were born in Varazdin and Zagreb. In Žigrovec in Varazdin area every second inhabitant had the family name Sokol.
Guest- Guest
Iman ja prijatelja moje godište sa tim prezimenom , to su ti Hrvati a ti Srbi to su ti prešli na pravoslavlje pa ima nešto i kod njihGnječ wrote:Dragica Vranješ
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Marko Milić
Milić families are predominantly Croats and they are mostly from middle Bosnia and according to some sources s Hvara or from Ravnih Kotara , less frequently Serbs.
Milić families are predominantly Croats and they are mostly from middle Bosnia and according to some sources s Hvara or from Ravnih Kotara , less frequently Serbs.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Marko Milić
Ovaj je moj :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Tena Mišetić
Mišetić families are Croats and they are mostly from Herzegovina. In the past century, relatively most of Croatian residents bearing this family name were born in Herzegovina (Ljubuski area)
Mišetić families are Croats and they are mostly from Herzegovina. In the past century, relatively most of Croatian residents bearing this family name were born in Herzegovina (Ljubuski area)
Guest- Guest
Gnječ wrote:Tena Mišetić
Ovo je erin.
Gnječu imal koji tvoj :D
2015-08-06
Karlo Ressler
Ressler families are Croats (from Orahovica ). In the past century, relatively most of Croatian residents bearing this family name were born in Nasice and Orahovica.
Ressler families are Croats (from Orahovica ). In the past century, relatively most of Croatian residents bearing this family name were born in Nasice and Orahovica.
Guest- Guest
epikur37 wrote:Gnječ wrote:Tena Mišetić
Ovo je erin.
nema.
Guest- Guest
Gnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:Tena Mišetić
Ovo je erin.
nema.
Kako to?
2015-08-06
epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:Tena Mišetić
Ovo je erin.
nema.
Kako to?
pa moji preci nisu slaveni.
Guest- Guest
Gnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:Tena Mišetić
Ovo je erin.
nema.
Kako to?
Svejedno asimilirali ste se i danas ste Hrvati.
Ti jesi budaletina ali definitivno nisi baš glup..znači i familija vrijedi nekog hurca.
Di ste u nomenklaturi, di?
2015-08-06
epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:
Ovo je erin.
nema.
Kako to?
Ti jesi budaletina ali definitivno nisi baš glup..znači i familija vrijedi nekog hurca.
nismo se uopće asimilirali niti smo postali hrvati hrvati i niti ćemo ikada postati hrvati jer nemamo isti mentalni sklop kao i hrvati. potpuno smo različiti. to što smo danas pod hrvatskom okupacijom ne znači da smo ili ćemo se asimilirati ili da če te vi nas asimilirati.
e sad dosta vidi se da si rvat ustaša niškoristi lopina lahkodelac sisavac parazit koji nema kulture niti zna gdje su mu granice pa odmah vrši invaziju na tuđi moj privatni prostor. ajd bre bosanac razguli.
Guest- Guest
Gnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:
nema.
Kako to?
nismo se uopće asimilirali niti smo postali hrvati hrvati i niti ćemo ikada postati hrvati jer nemamo isti mentalni sklop kao i hrvati. potpuno smo različiti. to što smo danas pod hrvatskom okupacijom ne znači da smo ili ćemo se asimilirati ili da če te vi nas asimilirati.
e sad dosta vidi se da si rvat ustaša niškoristi lopina lahkodelac sisavac parazit koji nema kulture niti zna gdje su mu granice pa odmah vrši invaziju na tuđi moj privatni prostor. ajd bre bosanac razguli.
A ja..naravno da krv nije voda,i krv i druga genetska nasljedja,nose i druge karakteristike..nemos ti biti deklarativno netko,cijegene,niti karakter,niti ikakve osobine ne nosis..cist logika..
Guest- Guest
pismejker wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:Gnječ wrote:epikur37 wrote:
Kako to?
A ja..naravno da krv nije voda,i krv i druga genetska nasljedja,nose i druge karakteristike..nemos ti biti deklarativno netko,cijegene,niti karakter,niti ikakve osobine ne nosis..cist logika..
Mi smo kumulativna nacija, bez problema obuhvaćamo i gnječa i tebe u dijaspori...
2015-08-06
i poslije komunjara, komunjare
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
flumen wrote:i poslije komunjara, komunjare
ne znam po čemu al dobro
2015-08-06
epikur37 wrote:flumen wrote:i poslije komunjara, komunjare
ne znam po čemu al dobro
pa cija su to dica?
cije je plenkovic dite?
sto su cinili do 1990. njihove dide - su bili u sk ili ne?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
flumen wrote:epikur37 wrote:flumen wrote:i poslije komunjara, komunjare
ne znam po čemu al dobro
pa cija su to dica?
cije je plenkovic dite?
Kako koje, nečiji su preci bili i u sk a ima ih koje su bile i u ustašama i što sad?
Gluposti.
Danas živimo u demokraciji, nove elite se odgajanju u njoj i stavri idu dalje.
2015-08-06
epikur37 wrote:flumen wrote:epikur37 wrote:flumen wrote:i poslije komunjara, komunjare
ne znam po čemu al dobro
pa cija su to dica?
cije je plenkovic dite?
Kako koje, nečiji su preci bili i u sk a ima ih koje su bile i u ustašama i što sad?
Gluposti.
Danas živimo u demokraciji, nove elite se odgajanju u njoj i stavri idu dalje.
gluposti...komunjare ostaju komunjare
onaj tko je naucio da mu se sve stavlja pod rit, taj se nece pretrgnuti za narod i zemlju...bez brige - isto govno drugo pakovanje
Last edited by flumen on 25/2/2019, 16:08; edited 1 time in total (Reason for editing : bljak)
flumen-
2015-08-21
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Novi iPhone je dvije godine stari Android
» VW buba na struju: Stari automobili dobijaju novi život
» Za Nijemce novi, za Hrvate stari način zdravstvene skrbi
» Koji oklopnjak HV-u?bib8h8 ibiw,Stari Bradly ili novi njemacki Lynx?
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» VW buba na struju: Stari automobili dobijaju novi život
» Za Nijemce novi, za Hrvate stari način zdravstvene skrbi
» Koji oklopnjak HV-u?bib8h8 ibiw,Stari Bradly ili novi njemacki Lynx?
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
Page 3 of 7