Denkverbot
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Denkverbot
a sta da ja slikam tek, ima vise crne zemlje u Dalmaciji od paljenja nego sive od kamena..
night sky wrote:koprive su nesto najocajnije sto sam y zivotu probala....napravljene kao spinat uz pire krumpir i snicle..... kazu da su pune zeljeza....ali okus ..... katastrofa.....
sve je na pocetku malo odbojno ali naviknes se, isto kod lista maslacka isto npr predobro nest uz salatu
O kakovin paljenju govoriš? Požarišća?
2014-04-16
tupa igla wrote:
a sta da ja slikam tek, ima vise crne zemlje u Dalmaciji od paljenja nego sive od kamena..
imali smo slucaj gdje je bandic htio unistiti ogromni park sa djecjim ihralistem i izgtsditi crkvu drito pod prozorima prvih stanara....oc9tija devastacoja zelenih ppvrsina ne moze biti....ali tako je to kad je moc odlucivanja u rukama prodanih dusa.......
prirodu treba cuvati!
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
tupa igla wrote:night sky wrote:koprive su nesto najocajnije sto sam y zivotu probala....napravljene kao spinat uz pire krumpir i snicle..... kazu da su pune zeljeza....ali okus ..... katastrofa.....
sve je na pocetku malo odbojno ali naviknes se, isto kod lista maslacka isto npr predobro nest uz salatu
gorkasti ali fino pase.... probala.....
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
tupa igla wrote:
tzv ciscenje sto ljudi rade da
jebiga. ljudi imaju rozličite vizije kako bi tribalo biti. meni je miris paljevine zimske razidbe vrh, nešto ča me instantno vaća u prošlost i nikakova zaštita koprive tome ni ni do gležnja.
uvika je bilo vrsta ke su nestajale. ni istina da ako nemo koprive da nemo ni ljudi.
2014-04-16
[quote="night sky"]
bloody clueless
tupa igla wrote:
...ali tako je to kad je moc odlucivanja u rukama prodanih dusa.......
bloody clueless
2014-04-16
Nadovezala bih se:night sky wrote:
prirodu treba cuvati!
"Prirodu nismo naslijedili od svojih predaka, nego posudili od svojih potomaka."
tribali bi je netaknutu i neoskvrnjenu vrotiti potomcima.mativka wrote:Nadovezala bih se:night sky wrote:
prirodu treba cuvati!
"Prirodu nismo naslijedili od svojih predaka, nego posudili od svojih potomaka."
mama, ja bi kinder joje
eno ti livada
tata, mrzlo mi je
eno ti livada
2014-04-16
A dobro, ne pretjeruj :)aben wrote:tribali bi je netaknutu i neoskvrnjenu vrotiti potomcima.mativka wrote:Nadovezala bih se:night sky wrote:
prirodu treba cuvati!
mama, ja bi kinder joje
eno ti livada
tata, mrzlo mi je
eno ti livada
Biti pažljivi gospodar je smisao...
mativka wrote:A dobro, ne pretjeruj :)aben wrote:tribali bi je netaknutu i neoskvrnjenu vrotiti potomcima.mativka wrote:Nadovezala bih se:night sky wrote:
prirodu treba cuvati!
mama, ja bi kinder joje
eno ti livada
tata, mrzlo mi je
eno ti livada
ne pretjerujen;
nemo kopriv, bogte jeba!
2014-04-16
to "i neke detalje" bi bilo zanimljivo cuti :-Dnight sky wrote:Maggie19 wrote:on stavlja tocan datum rodjenja na forum..mo'sh si mislit ;-Dnight sky wrote:nis ti ne vjerujem.... i manioulator si ..
:D
.... ne bi odbacila mogucnost da je ipak tocan :D .....obzirom na merkur i tako....jos neke detalje.
.....buduci da se predstavlja kao tipican merkurovac opsjednut rijecima-komunikacija,razmisljanje.... um sa ovim dstumom je u raku a vidimo da se aben ne odrice govora svog kraja, rekli bi i da se hvata za svaku,doslovno,rijec sa bilo kime i o bilo cemu razmijeniti misao...rak je najsenzobilniji znak i potreba za paznjom,bliskoscu,pripadanjem je nasusna potreba....
a i rekoh da je verbalni zlostavljac, merkur kvadrat pluton bi to i potvrdio....
:D
Hmm , da, smisleno..i malo previse je patriotski raspolozen (verbalno, barem) za jednog Blizanca. To je taj Me u Raku.,-P
Uff, koji aspekt..pa da, ima smisla ;-))
danas je u obrovcu prosvjed zbog gradnje neke tvornice. okolo sve spaljena zemlja, a oni prosvjeduju radi ekološkog otiska čovika :)
2014-04-16
Jeba tebe ludog, pa narasti će..bar se ona širi ko blitva!aben wrote:mativka wrote:A dobro, ne pretjeruj :)aben wrote:tribali bi je netaknutu i neoskvrnjenu vrotiti potomcima.mativka wrote:Nadovezala bih se:night sky wrote:
prirodu treba cuvati!
mama, ja bi kinder joje
eno ti livada
tata, mrzlo mi je
eno ti livada
ne pretjerujen;
nemo kopriv, bogte jeba!
Ima kod mene po svuda, jel ti triba? :)
volim..s blitvom i misancijom..jedan krumpir, maslinovo ulje..i prezdravo..:-)night sky wrote:koprive su nesto najocajnije sto sam y zivotu probala....napravljene kao spinat uz pire krumpir i snicle..... kazu da su pune zeljeza....ali okus ..... katastrofa.....
mativka wrote:Jeba tebe ludog, pa narasti će..bar se ona širi ko blitva!aben wrote:mativka wrote:A dobro, ne pretjeruj :)aben wrote:tribali bi je netaknutu i neoskvrnjenu vrotiti potomcima.mativka wrote:
Nadovezala bih se:
mama, ja bi kinder joje
eno ti livada
tata, mrzlo mi je
eno ti livada
ne pretjerujen;
nemo kopriv, bogte jeba!
ne, fola lipa, jo sun korovofob.
posijo sun puno blitve ove godine, celo leto ću je svaki dun isti, sve dok ne pozelenin
2014-04-16
A nisi li mogao posijati nešto drugo? Blitva ipak prednjači u samoodrživom razvoju.aben wrote:mativka wrote:Jeba tebe ludog, pa narasti će..bar se ona širi ko blitva!aben wrote:mativka wrote:A dobro, ne pretjeruj :)aben wrote:
tribali bi je netaknutu i neoskvrnjenu vrotiti potomcima.
mama, ja bi kinder joje
eno ti livada
tata, mrzlo mi je
eno ti livada
ne pretjerujen;
nemo kopriv, bogte jeba!
posijo sun puno blitve ove godine, celo leto ću je svaki dun isti, sve dok ne pozelenin
mativka wrote:A nisi li mogao posijati nešto drugo? Blitva ipak prednjači u samoodrživom razvoju.aben wrote:mativka wrote:Jeba tebe ludog, pa narasti će..bar se ona širi ko blitva!aben wrote:mativka wrote:
A dobro, ne pretjeruj :)
ne pretjerujen;
nemo kopriv, bogte jeba!
a ne zun ča sun mogo...od onoga ča se ne ide imun u vrtlu megnjoj, loboćiku, mrtomicu, lubrostk, neko cviće, crniku, lavandu i smilje. mislin da sun učini svoje po pitanju ekologije
2014-04-16
A lipa je činjenica što se baviš vrtom.aben wrote:mativka wrote:A nisi li mogao posijati nešto drugo? Blitva ipak prednjači u samoodrživom razvoju.aben wrote:mativka wrote:Jeba tebe ludog, pa narasti će..bar se ona širi ko blitva!aben wrote:
ne pretjerujen;
nemo kopriv, bogte jeba!
a ne zun ča sun mogo...od onoga ča se ne ide imun u vrtlu megnjoj, loboćiku, mrtomicu, lubrostk, neko cviće, crniku, lavandu i smilje. mislin da sun učini svoje po pitanju ekologije
P.S. sutra će mi biti prvi radni dan na novom poslu (morala sam ti reći)
mativka wrote:A lipa je činjenica što se baviš vrtom.aben wrote:mativka wrote:A nisi li mogao posijati nešto drugo? Blitva ipak prednjači u samoodrživom razvoju.aben wrote:mativka wrote:
Jeba tebe ludog, pa narasti će..bar se ona širi ko blitva!
P.S. sutra će mi biti prvi radni dan na novom poslu (morala sam ti reći)
jel realan poso ili..?
je te stroh?
2014-04-16
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Page 26 of 50