Denkverbot
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Denkverbot
on stavlja tocan datum rodjenja na forum..mo'sh si mislit ;-Dnight sky wrote:nis ti ne vjerujem.... i manioulator si ..
:D
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
hvala, zeno..uzvracam tebi i ostaloj zenskadiji na temi ;-))violator wrote:Sretan vam Dan zena, zenice!
Maggie19 wrote:hvala, zeno..uzvracam tebi i ostaloj zenskadiji na temi ;-))violator wrote:Sretan vam Dan zena, zenice!
Guest- Guest
Nedostaje mi prosinac... :) Neka ovo bude sjaj subotnje veceri, onda.
Last edited by violator on 9/3/2019, 21:36; edited 1 time in total
Guest- Guest
Maggie19 wrote:on stavlja tocan datum rodjenja na forum..mo'sh si mislit ;-Dnight sky wrote:nis ti ne vjerujem.... i manioulator si ..
.... ne bi odbacila mogucnost da je ipak tocan :D .....obzirom na merkur i tako....jos neke detalje.
.....buduci da se predstavlja kao tipican merkurovac opsjednut rijecima-komunikacija,razmisljanje.... um sa ovim dstumom je u raku a vidimo da se aben ne odrice govora svog kraja, rekli bi i da se hvata za svaku,doslovno,rijec sa bilo kime i o bilo cemu razmijeniti misao...rak je najsenzobilniji znak i potreba za paznjom,bliskoscu,pripadanjem je nasusna potreba....
a i rekoh da je verbalni zlostavljac, merkur kvadrat pluton bi to i potvrdio....
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
its not me, its my planets...
2014-04-16
ne znam kad sam zadnji put vidio koprivu, nekako je sve manje poljskog cvijeca.. ljudi previse pale
Gay
2014-04-16
A ne brojiš well being raznolikih ljudi kima cviće prepuśćo svoje mesto?kic wrote:
da, jako je gay sto svijet u svojoj raznolikosti i bogatstvu nestaje..
2014-04-16
Uostalon, biće živeš u grodu i očekujeś poljsko cviće. Komene se ljudi žalu na neudedjenost a obćina u polugodišnjaku ki izdoje stalno obećava da se smanju površine pod cvićen u korist cimentironih površin.
2014-04-16
najmanje sam zivio u gradu, i uvijek sam se osjecso zarobljen i pritjesnjen tamo, tako da ne zivim sad u gradu..
ljudi zele cementirane povrsine? svasta
Športska igrališta, okretišta za autobuse, dječja igrališta, ceste, parkirališta, boćališta, šetnice...
2014-04-16
Jo su u zadru, u geometrijskon centru;
Dvo kilometra zračne linije omene počinje neplodna i neprivlačna vriština ku jedino mati i šparoge moru voliti. Zoč bibse čovik tribo brinuti o tomu?
Dvo kilometra zračne linije omene počinje neplodna i neprivlačna vriština ku jedino mati i šparoge moru voliti. Zoč bibse čovik tribo brinuti o tomu?
Last edited by aben on 10/3/2019, 09:53; edited 1 time in total
2014-04-16
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
aben wrote:Športska igrališta, okretišta za autobuse, dječja igrališta, ceste, parkirališta, boćališta, šetnice...
okretista za autobuse i bocalista, sjajno..
zato ca je sve povezano, ako nema trava i cvijeca ni zivotinje nemaju od cega zivjeti, a na kraju ni covjek..
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
koprive su nesto najocajnije sto sam y zivotu probala....napravljene kao spinat uz pire krumpir i snicle..... kazu da su pune zeljeza....ali okus ..... katastrofa.....
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
a sta da ja slikam tek, ima vise crne zemlje u Dalmaciji od paljenja nego sive od kamena..
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Page 25 of 50