Denkverbot
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Denkverbot
haha......... a dobro,volim ja i safrane,jaglace, narcise isto :D....
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
Ljevičari se žalu ča se cviće zabranjivo i ča su ljudi navikli da država msli za njih prilikon konverzije;
Priceless
Priceless
2014-04-16
Lijepe tri riječi..no što bi svaka od tih riječi u širem kontekstu obuhvaćala?aben wrote:Život, sloboda i imovina
mativka wrote:Lijepe tri riječi..no što bi svaka od tih riječi u širem kontekstu obuhvaćala?aben wrote:Život, sloboda i imovina
ne razumin, kako misliš obuhvaćala?
2014-04-16
da, ful isto, s otin da san jo imun ured u svemiru na kin piše herbarlife, i ti si soma ušla unutro
2014-04-16
Jedina osoba koja moze govoriti o "vlastitom uredu" jest Kic. Sve ostalo je tupavo virtualno zapisavanje. Analogija nije usmjerena k Abenu na Denkverbotu, vec Abenovom mentalnom sklopu - mindsetu...
Guest- Guest
Toliko ti smeto ča dominirun denkverboton, da moroš to nekako nazvati zapišavanje iako jo nika temu nis nazvo svojon:)violator wrote:Jedina osoba koja moze govoriti o "vlastitom uredu" jest Kic. Sve ostalo je tupavo virtualno zapisavanje. Analogija nije usmjerena k Abenu na Denkverbotu, vec Abenovom mentalnom sklopu - mindsetu...
2014-04-16
aben wrote:Toliko ti smeto ča dominirun denkverboton, da moroš to nekako nazvati zapišavanje iako jo nika temu nis nazvo svojon:)violator wrote:Jedina osoba koja moze govoriti o "vlastitom uredu" jest Kic. Sve ostalo je tupavo virtualno zapisavanje. Analogija nije usmjerena k Abenu na Denkverbotu, vec Abenovom mentalnom sklopu - mindsetu...
Nekako sam uvjerena da u tvojoj blizini ljudi cesto kolutaju ocima.. Bas si neki tupko. Dominiraj ti cime god pozelis. : )) Tako je, smeta mi sto si ovdje glavni. O hebote!
Guest- Guest
Irelevantno je ča ljudi činu s očima u mojoj blizini;violator wrote:aben wrote:Toliko ti smeto ča dominirun denkverboton, da moroš to nekako nazvati zapišavanje iako jo nika temu nis nazvo svojon:)violator wrote:Jedina osoba koja moze govoriti o "vlastitom uredu" jest Kic. Sve ostalo je tupavo virtualno zapisavanje. Analogija nije usmjerena k Abenu na Denkverbotu, vec Abenovom mentalnom sklopu - mindsetu...
Nekako sam uvjerena da u tvojoj blizini ljudi cesto kolutaju ocima.. Bas si neki tupko. Dominiraj ti cimw zelis. : )) Tako je, smeta mi sto si ovdje glavni. O hebote!
Bitno je da jo nis došo do tebe u svemir i poče te pilati herbalajfon niti zapišavan teritorij niti sun ika reko da je ovo moja tema , ni vlastiti ured. Kic je sun stavi moju sliku jer dominirun temon.
Moreš ga pitati da je skine, ka te to toliko smeto:)
2014-04-16
aben wrote:Irelevantno je ča ljudi činu s očima u mojoj blizini;violator wrote:aben wrote:Toliko ti smeto ča dominirun denkverboton, da moroš to nekako nazvati zapišavanje iako jo nika temu nis nazvo svojon:)violator wrote:Jedina osoba koja moze govoriti o "vlastitom uredu" jest Kic. Sve ostalo je tupavo virtualno zapisavanje. Analogija nije usmjerena k Abenu na Denkverbotu, vec Abenovom mentalnom sklopu - mindsetu...
Nekako sam uvjerena da u tvojoj blizini ljudi cesto kolutaju ocima.. Bas si neki tupko. Dominiraj ti cimw zelis. : )) Tako je, smeta mi sto si ovdje glavni. O hebote!
Bitno je da jo nis došo do tebe u svemir i poče te pilati herbalajfon niti zapišavan teritorij niti sun ika reko da je ovo moja tema , ni vlastiti ured. Kic je sun stavi moju sliku jer dominirun temon.
Moreš ga pitati da je skine, ka te to toliko smeto:)
Abene, sljedeci put samo napisi "ne razumin" i sve pet. Nisi shvatio vic, nisi shvatio, pa sto sad? Hajde, bogati, kao da ti je prvi put. :D
Guest- Guest
A to je bi vic?
"Jedina osoba koja moze govoriti o "vlastitom uredu" jest Kic. Sve ostalo je tupavo virtualno zapisavanje. Analogija nije usmjerena k Abenu na Denkverbotu, vec Abenovom mentalnom sklopu - mindsetu..."
A sad kužin! hahaha
"Jedina osoba koja moze govoriti o "vlastitom uredu" jest Kic. Sve ostalo je tupavo virtualno zapisavanje. Analogija nije usmjerena k Abenu na Denkverbotu, vec Abenovom mentalnom sklopu - mindsetu..."
A sad kužin! hahaha
2014-04-16
aben wrote:A to je bi vic?
[size=44]"Jedina osoba koja moze govoriti o "vlastitom uredu" jest Kic. Sve ostalo je tupavo virtualno zapisavanje. Analogija nije usmjerena k Abenu na Denkverbotu, vec Abenovom mentalnom sklopu - mindsetu..."[/size]
[size=44]A sad kužin! hahaha[/size]
Ne, ovo je bi':
Last edited by violator on 7/3/2019, 15:57; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ispričoš nekomu vic, a unda mu rečeš
Cool:)
Cool:)
2014-04-16
2014-04-16
aben wrote:Ispričoš nekomu vic, a unda mu rečeš
"[size=38]Jedina osoba koja moze govoriti o "vlastitom uredu" jest Kic. Sve ostalo je tupavo virtualno zapisavanje. Analogija nije usmjerena k Abenu na Denkverbotu, vec Abenovom mentalnom sklopu - mindsetu..."[/size]
[size=38]Cool:)[/size]
Meni se cini da si prije tog citata nesto izostavio. Opet. :)
.Recimo, ovaj dovitljiv zakljucak. :D A kontekst se sam namece. :)
aben wrote:da, ful isto, s otin da san jo imun ured u svemiru na kin piše herbarlife, i ti si soma ušla unutro
Guest- Guest
Ne morun ga imati,kic wrote:
stvarno nemas humora abende :D
to je posljednje utočište polemičkih gubitnika
2014-04-16
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Page 23 of 50