Caracas: trgovine prazne, ljudi se tuku za 1 bananu...
Page 18 of 22
Page 18 of 22 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22
Re: Caracas: trgovine prazne, ljudi se tuku za 1 bananu...
tre wrote:nisam vidio da je netko objavio da se jedu djeca, nisu to srpski mediji jebote pa da prodaju priče o hranjenju lavova sa srpskom nejačiepikur37 wrote:tre wrote:ima da jedu koru s drvećaAssadNaPodmornici wrote:eee jebeš ameriku, imaš američku firmu koja plaća poreze i namete, ali vadi naftu, ali to je fuj, mi svi siti i imamo dobar standard, ali osjećamo se da smo pod okupacijom, jebeš auta, struju, hranu, daj slobodu protiv amerike, predaj sve kinezima , rusima i domaćim komunjarama, a mi ćemo jesti pase i golubove i pasti travu, ali to je slooboooda.. freedomtre wrote:
ae, nek je u rukama i kineza i rusa samo da mrski ameri nemaju koristi, jebeš venecuelu i njen narod kad su globalni interesi u pitanju :D
cnn javlja da već jedu vlastitu djecu od gladi a onaj nasmijuani mulac kojeg marcelo stavlja s tvitera kaže da umire od gladi, danima nije jeo čips.
Ne to su rekli za sjevernu koreju ali špranca je ista...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mislim da nitko ne bi imao ništa protiv osim madura i ekipe oko njegaepikur37 wrote:U glavnom ponovit ću svoj stav:
Stanje u zemlji je loše i ima nezadovoljstva. Mislim da bi trebalo ići na prijevremene izbore ali ne sada nego na ljeto ili za godinu dana, međunarodni nadzor (UN) provedbe izbora i sve 5.
A ovo kidisanje američkih jastrebova i njihovog debilka koji ponavlja frazetine te bi preko ulice na vlast...
Naravno da ne treba dopustiti.
tre wrote:mislim da nitko ne bi imao ništa protiv osim madura i ekipe oko njegaepikur37 wrote:U glavnom ponovit ću svoj stav:
Stanje u zemlji je loše i ima nezadovoljstva. Mislim da bi trebalo ići na prijevremene izbore ali ne sada nego na ljeto ili za godinu dana, međunarodni nadzor (UN) provedbe izbora i sve 5.
A ovo kidisanje američkih jastrebova i njihovog debilka koji ponavlja frazetine te bi preko ulice na vlast...
Naravno da ne treba dopustiti.
Ne vjerujem baš, američki brojler fura da je on već sad predsjednik :D
2015-08-06
Maduro barem formalno ima demokratski legitimitet i legalitet...ovaj se samo proglasio kad su mu rekli iz USA ambasade.
2015-08-06
Uostalom tako ste bili i protiv Assada a onda se jedan po jedan prestrojili.
2015-08-06
iskreno nisam ni za sjevernu koreju to vidio iako se svašta piše. U svakom slučaju sam slušao komentare iz sjeverne koreje i donio svoj sud da se radi doslovce o ispranim mozgovima bez trunke samosvjesti i individualizma. Rulja je tamo u stanju svi do jednog poginuti za velikog vođu a to je jasan znak da tamo jebački smrdiepikur37 wrote:tre wrote:nisam vidio da je netko objavio da se jedu djeca, nisu to srpski mediji jebote pa da prodaju priče o hranjenju lavova sa srpskom nejačiepikur37 wrote:tre wrote:ima da jedu koru s drvećaAssadNaPodmornici wrote:
eee jebeš ameriku, imaš američku firmu koja plaća poreze i namete, ali vadi naftu, ali to je fuj, mi svi siti i imamo dobar standard, ali osjećamo se da smo pod okupacijom, jebeš auta, struju, hranu, daj slobodu protiv amerike, predaj sve kinezima , rusima i domaćim komunjarama, a mi ćemo jesti pase i golubove i pasti travu, ali to je slooboooda.. freedom
cnn javlja da već jedu vlastitu djecu od gladi a onaj nasmijuani mulac kojeg marcelo stavlja s tvitera kaže da umire od gladi, danima nije jeo čips.
Ne to su rekli za sjevernu koreju ali špranca je ista...
to ste vi bosansko vlaški HDZovci sve prodali, prodali ste državu ali dobro.epikur37 wrote:Yoda ti bi prodao i državu i familiju za sladoled...aj.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
nije nitko ovdje bio protiv assada, baš nitko. niti ja, niti tree, niti marc, niti razjbonik. nitko. osim kserka koji je nestao, i aj tvoj i2b zemljak eroepikur37 wrote:Uostalom tako ste bili i protiv Assada a onda se jedan po jedan prestrojili.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
ja nisam bio ni za ni protiv, boli me čuna i dan danas za time ali ako bi birao radije bi asada nego drugu opciju. Venecuela je pak druga priča gdje komi majmun uništava državu kao i svaki komi majmun trpajući lovu na svoj konto a narod ko jebe u toj mjeri da zemlja sa enormnim zalihama vode nema vode, da nema osnovnih higijenskih potrepština, hrane...i zato sam da komi budaletinu skinu kako god znajuepikur37 wrote:Uostalom tako ste bili i protiv Assada a onda se jedan po jedan prestrojili.
AssadNaPodmornici wrote:nije nitko ovdje bio protiv assada, baš nitko. niti ja, niti tree, niti marc, niti razjbonik. nitko. osim kserka koji je nestao, i aj tvoj i2b zemljak eroepikur37 wrote:Uostalom tako ste bili i protiv Assada a onda se jedan po jedan prestrojili.
Ma da kao nitko nije pisao tada i ne zna što se pisalo...
Svejedno, a mislim što reći. Znamo stavove oko Venezuele.
Pratimo dalje.
Iskreno se nadam smirenju situacije i novim izborima u dogledno vrijeme.
2015-08-06
epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:u čijim rukama je sada Venezuelanska država i nacionalno bogatstvo?epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:šta fali američkom protektoratu
Pa to da se podvaljuje pod slobodne izbore i Guaida, nadalje otpor ljudi, prepuštanje države i nacionalnog bogatstva u tuđe ruke itd...
Neke zemlje to neće...mošđ mislit?
Ne znam ali pretpostavljam da Caracas odlučuje o njima.
Msm stanje u državi im je loše, ali njihova stvar, nek se riješe.
A huškanje ovih revolucija i uvaljivanje brojlera uzgojenog na nekim američkim ngo edukacijama...msm. Koji uz to izvaljuje frazetine iz reaganove ere o slobodnom svijetu i kurcu palcu...š u tri pm.
rosneft je vlasnik pola naftne kompanije, druga polovica država
dužni su rusima i kini 40 milijardi dolara
marcellus wrote:epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:u čijim rukama je sada Venezuelanska država i nacionalno bogatstvo?epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:šta fali američkom protektoratu
Pa to da se podvaljuje pod slobodne izbore i Guaida, nadalje otpor ljudi, prepuštanje države i nacionalnog bogatstva u tuđe ruke itd...
Neke zemlje to neće...mošđ mislit?
Ne znam ali pretpostavljam da Caracas odlučuje o njima.
Msm stanje u državi im je loše, ali njihova stvar, nek se riješe.
A huškanje ovih revolucija i uvaljivanje brojlera uzgojenog na nekim američkim ngo edukacijama...msm. Koji uz to izvaljuje frazetine iz reaganove ere o slobodnom svijetu i kurcu palcu...š u tri pm.
rosneft je vlasnik pola naftne kompanije, druga polovica država
dužni su rusima i kini 40 milijardi dolara
E a što su im davali bez kontrole o jamstava. Vjerovnici nek nađu način i Caracas.
2015-08-06
tocno yoda, upravo tako.AssadNaPodmornici wrote:pa jednostavno je. slobodni izbori. ali baš slobodni izbori.
i neka venezuelanci odluče. žele li zadržati boljševizam sa madurom, uz dijetu sastavljenu od pasa lutalica i mačaka i hiperinflaciju, ili žele pokušati nešto drugo.
u čemu je problem, održati slobodne izbore, gdje će se dovesti neutralni promatrači, gdje neće biti hapšenje oporbe, krađe glasova itd
dijagram-
2015-08-09
jel to opet nestalo banana u caracasu a :D
Guest- Guest
Nije se on prestrojia, neg nevoljko prihvatija realnost, pa sad više o tome ne priča. Jedino eto što pokušava prenapuhivati ćifutska lupanja praznih skladišta u Siriji, koje im Ruje dopuste jednom misečno ka milostinju. :Pepikur37 wrote:Uostalom tako ste bili i protiv Assada a onda se jedan po jedan prestrojili.
Ma kakvo smirivanje i izbori, jesil pametan ti...epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:nije nitko ovdje bio protiv assada, baš nitko. niti ja, niti tree, niti marc, niti razjbonik. nitko. osim kserka koji je nestao, i aj tvoj i2b zemljak eroepikur37 wrote:Uostalom tako ste bili i protiv Assada a onda se jedan po jedan prestrojili.
Ma da kao nitko nije pisao tada i ne zna što se pisalo...
Svejedno, a mislim što reći. Znamo stavove oko Venezuele.
Pratimo dalje.
Iskreno se nadam smirenju situacije i novim izborima u dogledno vrijeme.
Oni znaju da bi MAduro opet dobio izbore. Zato se ide ukrajinskim receptom. Gnjido postavljen za Predsjednika i onda zabrane sve čavističke, bolivarske i ostale suverenističke stranke i na izbore izađu samo oni koji su odobreni od Velikog Sotone.
I onda uvijek pobjeđuju oni koji su podobni Velikom Sotoni.
I to je onda DEMOKRASI ... I onda ide smirivanje ... svim sredstvima.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Kako Venecuelanci mogu trpit taj MAdurov "komunizam" pored onakvog primjera kakav raj zemaljski vlada u američkim protektoratima poput Kolumbije
https://twitter.com/MarkAmesExiled/status/1103787331952218120
https://twitter.com/MarkAmesExiled/status/1103787331952218120
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
AlfaOmega wrote:Nije se on prestrojia, neg nevoljko prihvatija realnost, pa sad više o tome ne priča. Jedino eto što pokušava prenapuhivati ćifutska lupanja praznih skladišta u Siriji, koje im Ruje dopuste jednom misečno ka milostinju. :Pepikur37 wrote:Uostalom tako ste bili i protiv Assada a onda se jedan po jedan prestrojili.
a posve točno zapažanje :)
2015-08-06
Demokracija je odlična stvar osim u slučaju kada većina bira kandidata koji za saveznika bira ruse ili kineze, a država leži na nafti. U tom slučaju može precjednik biti i bin Mladen, a društveno uređenje poput oonog iz MadMaxa kakvo je danas u Libiji, zemlji koja na Htv-u i ne postoji zadnjih nekoliko godina... Ali zato postoji oporba u Venezueli koju ćemo podržati, možda im poslati i tomato bonove za početak....
Protiv sam Madura jer he komunist i neću se nikada "prestrojiti" i dati mu podršku.
Page 18 of 22 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22
Similar topics
» U Kini nema dovoljno ljudi da ispune sve prazne stanove
» EU će jačati kontrolu trgovine oružjem i krijumčarenja ljudi
» Leftardi se tuku
» Ljudi, odoše nam ljudi" - od 24.000 ljudi iselilo se 10.000
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
» EU će jačati kontrolu trgovine oružjem i krijumčarenja ljudi
» Leftardi se tuku
» Ljudi, odoše nam ljudi" - od 24.000 ljudi iselilo se 10.000
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
Page 18 of 22