ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Malo zajebancije

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Malo zajebancije Empty Malo zajebancije

Post by veber 23/2/2019, 18:17

Praćenje navika kupaca

U HR mlađi od 18 ne mogu imati svoj tekući račun. Kako bi rješio taj problem otvorio sam u banci još jedan račun i kćeri dao karticu na koju mjesečno uplatim iznos. Pretežno po kartici idem u školu u prirodi po Hrvatskoj, odem i u Gardaland. Kupujem uloške i grudnjake, zalomi mi se McShit. Čekam da me obavjeste da imam popust na uloške i ruž za usne.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Malo zajebancije Empty Re: Malo zajebancije

Post by Guest 23/2/2019, 18:21

Sta ce ti ulosci..Gurni cep od vina u dupe (ako imas picku mos smotati rucnik pa od njega napraviti tampon...i gurnes u tranu pa si miran cijeli zivot) pa nes srat ni po forumu kao inace::))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 23/2/2019, 18:24

tvoj upis spada pod;
-podjebavanje
-humor
-ili nikaj od navedenog?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 23/2/2019, 18:26

Pa ja..danas nije problem proizvesti neshto,nego to uvaliti nekom,odnosno prodati,a konkurencija je ogromna..
Oni najmocniji nude uza svoju robu i usluge i razne gudize(pokloncice)..

Imao sam prilike vidjeti kako se auti masovno shtantzaju,da ti se povraca od kolicine..sad zamislimo jedan o.b. iz Weberove price...

Koliko se o.b.ova nashtantza u jednoj smjeni u tvornici,na nivou svjecke prodkucije..a treba to i popratiti logistikom i svim sto ide nakon toga..

Danas je produkcija overkill,vise se proizvodi nego se prodaje,pa se traze novi nacini da se nekom uvali roba ili usluga..

gdje god otvoris neki info,odmah ti iskoce reklame..

ja Kad sam kupovao auto, dovoljno je bilo samo jednom naisati brand i modell..Nadalje,od Zoutubea,Gugla,do Feed stranica na pocetnoj u Yandexu i ostalim brovserima su vrvila slikama,linkovima,side in videima gdje se daju informacije o robi koju sam samo jednom upisao u trazilicu..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 23/2/2019, 18:33

uvijek se proizvodilo više od potrošnje. nije to novi izum. i nije danas proizvodnja nešto previše od kupnje. postoji sustav vrijedi do, potrošiti do ili s datumom tim i tim nr vrijedi. onda odgojimo idiote pa bace jogurt jer mu je jučer istekao rok, a jogurt je ionako pokvareno mlijeko.

ili na vinu piše upotrijebiti do... a s druge strane seru o vinu starom 100 godina.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Eroo 23/2/2019, 18:36

Malo zajebancije 1-1 ;)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 23/2/2019, 18:38

Malo zajebancije

Malo zajebancije Lastpo11 by veber Today at 18:17
Praćenje navika kupaca

U HR mlađi od 18 ne mogu imati svoj tekući račun. Kako bi rješio taj problem otvorio sam u banci još jedan račun i kćeri dao karticu na koju mjesečno uplatim iznos. Pretežno po kartici idem u školu u prirodi po Hrvatskoj, odem i u Gardaland. Kupujem uloške i grudnjake, zalomi mi se McShit. Čekam da me obavjeste da imam popust na uloške i ruž za usne.

Na naslijeđeni ili darovani novac plaćate četiri posto poreza

https://gov.hr/moja-uprava/financije-i-porezi/porezi-i-prijava-poreza/porez-na-nasljedstva-i-darove/426
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/2/2019, 18:41

veber wrote:uvijek se proizvodilo više od potrošnje. nije to novi izum. i nije danas proizvodnja nešto previše od kupnje. postoji sustav vrijedi do, potrošiti do ili s datumom tim i tim nr vrijedi. onda odgojimo idiote pa bace jogurt jer mu je jučer istekao rok, a jogurt je ionako pokvareno mlijeko.

ili na vinu piše upotrijebiti do... a s druge strane seru o vinu starom 100 godina.

hahahaha..dobar..ziva istina..kako stvoiti potrosacke zombije...hrana se slobodno moze koristiti dok se ne popljesnivi,i promjeni boju i miris...

E sad,primjetio sam,nekada,kad se frisko mlijeko "pokvarilo" u stvari fermentiralo,sto ne znaci da je pokvareno,postajalo je kiselo i istog takvog mirisa..dobili smo kiselo mlijeko,koje ako smoj jos pustili na miru dobili smo sir..koliko puta je stara znala od "pokvarenog" ,mlijeka napraviti onaj zrnati sir,koji je cijedila kroz gaze ili krpe..dodaj tome,slicno dobiveni kajmak,imao si nesto sto se danas ne moze platiti lovom..

Neuki bi trebali malo posjetiti Francusku po pitanju sireva,i vidjeti kako se oni pripremaju,naravno ne oni industrijsko masovni.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/2/2019, 18:43

die antwoord wrote:

Malo zajebancije

Praćenje navika kupaca

https://gov.hr/moja-uprava/financije-i-porezi/porezi-i-prijava-poreza/porez-na-nasljedstva-i-darove/426

Po pitanju Nekretnina,ako se u roku 30 dana prijavi na sud i uknjizi,ne placa se nista... :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/2/2019, 18:45

tudej,milijek industrijska su tolika nafilana industrijskim antibiotiima,da kad se pokvare,odnosno,trebala bi krenuti fermentirati,jednostavno nE MOGU..nema mirisa kiselosti,samo neki cudan miris..ne znam kako opisati.uglavnom,ne moze se usiriti,samo malo promjeni boju na sivo..postaje neuporabljivo..
nekad si od kisela mlijeka mogao do 300 grama finog friskog sira napraviti..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 23/2/2019, 18:45

Eroo wrote:Malo zajebancije 1-1 ;)

Nisu razumjeli. Iskreno, nisam ni očekivao .... :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by danni1 23/2/2019, 18:47

die antwoord wrote:

Malo zajebancije

Praćenje navika kupaca

Da, osim ako ......pročitaj zakon do kraja.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by veber 23/2/2019, 18:48

die antwoord wrote:

Malo zajebancije

Praćenje navika kupaca

da nisi glup kao što jesi onda bi znao što sam napisao. bivša i kći imaju dodatne kartice za moj tekući račun i uredno ga mogu koristiti. račun je moj, novac je moj, a hoću li ga ja baciti u smeće ili kupit nutelu ne spada u porez jer se dva put nemre isto oporezovat. zato zajebi gugl i svoje pametne komentare ostavi za neke druge teme.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Noor 23/2/2019, 18:49

veber wrote:tvoj upis spada pod;
-podjebavanje
-humor
-ili nikaj od navedenog?
nikaj, da si naveo retardaciju i debilizam..onda bi pod to

2017-10-06

Back to top Go down

Post by veber 23/2/2019, 18:51

Noor wrote:
veber wrote:tvoj upis spada pod;
-podjebavanje
-humor
-ili nikaj od navedenog?
nikaj, da si naveo retardaciju i debilizam..onda bi pod to
trebao sam anketu otvorit.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 23/2/2019, 18:59

veber wrote:
die antwoord wrote:

da nisi glup kao što jesi onda bi znao što sam napisao. bivša i kći imaju dodatne kartice za moj tekući račun i uredno ga mogu koristiti. račun je moj, novac je moj, a hoću li ga ja baciti u smeće ili kupit nutelu ne spada u porez jer se dva put nemre isto oporezovat. zato zajebi gugl i svoje pametne komentare ostavi za neke druge teme.
:aw
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/2/2019, 19:30

@veber : tvoj upis spada pod;
-podjebavanje
-humor
-ili nikaj od navedenog?

Napisao bi ja nesto zabavnije ali ti i ova krmacica Nurka ste glupi ko kurac pa ionako ne bi nist kuzili:)))))))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/2/2019, 19:46

veber wrote:Praćenje navika kupaca

Smartphone Apps Sending "Intensely Personal Information" To Facebook - Whether Or Not You Have An Account

Malo zajebancije Wsjtest

Facebook has been collecting "intensely personal information" from millions of people - whether they have Facebook accounts or not, according to testing performed by the Wall Street Journal.

According to tests of more than 70 apps using software to monitor internet communications, the Journal found that "the apps often send the data without any prominent or specific disclosure," and that "Facebook software collects data from many apps even if no Facebook account is used to log in and if the end user isn’t a Facebook member."

Eleven of the apps tested sent Facebook "potentially sensitive information about how users behaved or actual data they entered."

https://www.zerohedge.com/news/2019-02-22/smartphone-apps-sending-intensely-personal-information-facebook-whether-or-not-you

dosta zajebanicije, tema je ozbiljna study

a Fejs i mobiteli su još gori od tih multi plus kartica, bilježe i kad si na zahodu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 23/2/2019, 20:27

frka wrote:@veber : tvoj upis spada pod;
-podjebavanje
-humor
-ili nikaj od navedenog?

Napisao bi ja nesto zabavnije ali ti i ova krmacica Nurka ste glupi ko kurac pa ionako ne bi nist kuzili:)))))))
ti svoju supljoglavu "pamet" trofazne dijaspore s floride slobodno i dalje prosipas, cisto da zadrzis primat na forumu
mada, nema jebene sanse da ti itko ovdje krunu oduzme

2017-10-06

Back to top Go down

Post by kic 23/2/2019, 20:35

die antwoord wrote:
veber wrote:Praćenje navika kupaca

Smartphone Apps Sending "Intensely Personal Information" To Facebook - Whether Or Not You Have An Account

Malo zajebancije Wsjtest

Facebook has been collecting "intensely personal information" from millions of people - whether they have Facebook accounts or not, according to testing performed by the Wall Street Journal.

According to tests of more than 70 apps using software to monitor internet communications, the Journal found that "the apps often send the data without any prominent or specific disclosure," and that "Facebook software collects data from many apps even if no Facebook account is used to log in and if the end user isn’t a Facebook member."

Eleven of the apps tested sent Facebook "potentially sensitive information about how users behaved or actual data they entered."

https://www.zerohedge.com/news/2019-02-22/smartphone-apps-sending-intensely-personal-information-facebook-whether-or-not-you

dosta zajebanicije, tema je ozbiljna  study

a Fejs i mobiteli su još gori od tih multi plus kartica, bilježe i kad si na zahodu

:|
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down