Ostoja kaže sabirni centri će biti odmorišta
Page 1 of 1
Ostoja kaže sabirni centri će biti odmorišta
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/ostojic-potvrdio-da-u-hrvatskoj-nije-predvideno-osnivanje-hot-spotova-za-izbjeglice/
Kermit-
2014-04-17
Re: Ostoja kaže sabirni centri će biti odmorišta
“Imamo problem da netko pokušava napraviti sabirni centar u Hrvatskoj”, rekao je i ocijenio kako Hrvatskoj odgovara dogovor iz Bruxellesa među ostalim i zato što se u njemu ne govori o hot spotovima u zemljama na zapadnobalkanskoj ruti, nego o odmorištima. Riječ je o mjestima na kojima bi se izbjeglice zadržavale vrlo kratko prije prijevoza dalje, objasnio je. Ocijenio je kako se otvaranjem odmorišta usporava priljev izbjeglica i migranata i daje Grčkoj predah da riješi hot spotove, a Njemačkoj da se stabilizira u vezi s prihvatom i vraćanjem onih koji su s područja koja ne uživaju međunarodnu zaštitu.
Toliko o tome...
Toliko o tome...
Kermit-
2014-04-17
To vracanje. Koliko ce to da kosta? Ili ih planiraju poslat pjeske doma?
omni-
2014-04-12
A gdje će se klanjat dok se odmaraju ???
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Treba đamiju napravit.
2014-04-11
Počima islamizacija Hrvatske.
2014-04-11
Najbolje pješke jer bi im u suprotnom moglo pasti na pamet opet doći.omni wrote:To vracanje. Koliko ce to da kosta? Ili ih planiraju poslat pjeske doma?
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Nece to nikad uspjet vratit, to ce se razmilit po svim EU rupama.
omni-
2014-04-12
istina, nema šanse pogotovo jer ih dolazi još par mil. ovo je je u biti ciljano napravljeno šlampavo i horuk kako bi se uguralo 10-tak mil. dok raja ne shvati o čemu se radi...omni wrote:Nece to nikad uspjet vratit, to ce se razmilit po svim EU rupama.
Kermit-
2014-04-17
Ma oni nemaju ni uvida koliko ih je doslo niti gdje su svi ti ljudi. Barataju brojkama a ovi se nisu ni registrirali, pobrojali ih u grckoj ko ovce onako na brzinu. Sad zalim sto nisam u biznisu s narkoticima, zaradio bih milijarde, kuriri bi mi mogli prelazit granice s torbama punim heroina bez da pokazu isprave ili sto nose. Jbg, a ja ko konj radim i placam porez, budala.asilovski wrote:istina, nema šanse pogotovo jer ih dolazi još par mil. ovo je je u biti ciljano napravljeno šlampavo i horuk kako bi se uguralo 10-tak mil. dok raja ne shvati o čemu se radi...omni wrote:Nece to nikad uspjet vratit, to ce se razmilit po svim EU rupama.
omni-
2014-04-12
hahaha dobaromni wrote:Sad zalim sto nisam u biznisu s narkoticima, zaradio bih milijarde, kuriri bi mi mogli prelazit granice s torbama punim heroina bez da pokazu isprave ili sto nose. Jbg, a ja ko konj radim i placam porez, budala.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Pa da ti nose drva, svatko po malu cjepanicu zaradio bi masu love.omni wrote:Ma oni nemaju ni uvida koliko ih je doslo niti gdje su svi ti ljudi. Barataju brojkama a ovi se nisu ni registrirali, pobrojali ih u grckoj ko ovce onako na brzinu. Sad zalim sto nisam u biznisu s narkoticima, zaradio bih milijarde, kuriri bi mi mogli prelazit granice s torbama punim heroina bez da pokazu isprave ili sto nose. Jbg, a ja ko konj radim i placam porez, budala.asilovski wrote:istina, nema šanse pogotovo jer ih dolazi još par mil. ovo je je u biti ciljano napravljeno šlampavo i horuk kako bi se uguralo 10-tak mil. dok raja ne shvati o čemu se radi...omni wrote:Nece to nikad uspjet vratit, to ce se razmilit po svim EU rupama.
Guest- Guest
Karma is bičez,does not??RayMabus wrote:Počima islamizacija Hrvatske.
Guest- Guest
Dovoljno je reći "ostoja kaže" da se čovjek uhvati za glavuasilovski wrote:“Imamo problem da netko pokušava napraviti sabirni centar u Hrvatskoj”, rekao je i ocijenio kako Hrvatskoj odgovara dogovor iz Bruxellesa među ostalim i zato što se u njemu ne govori o hot spotovima u zemljama na zapadnobalkanskoj ruti, nego o odmorištima. Riječ je o mjestima na kojima bi se izbjeglice zadržavale vrlo kratko prije prijevoza dalje, objasnio je. Ocijenio je kako se otvaranjem odmorišta usporava priljev izbjeglica i migranata i daje Grčkoj predah da riješi hot spotove, a Njemačkoj da se stabilizira u vezi s prihvatom i vraćanjem onih koji su s područja koja ne uživaju međunarodnu zaštitu.
Toliko o tome...
Guest- Guest
Ostojić je nebitan. Nitko ga tko kaj pita, niti on ima utjecaja. Ovo su zakuhali i sad HR serviraju Kolindini i Zokijevi šefovi.
Guest- Guest
Similar topics
» SDA: Neće Dodik odlučivati gdje će biti izmješteni migrantski centri (Ero:a tko drugi?Bakir?)
» Mesić kaže špotao sam Milanovića jer nije na Komšićevoj liniji a treba biti kao ja.
» Dotle je došlo: Glavaš brani Plenkovića, kaže da branitelji ne mogu biti SUBNOR
» Neće biti smanjenja poreza na dohodak i povećanja plaća - kaže ministar financija
» 'Definitivno postoji opasnost da se pretvorimo u sabirni centar'
» Mesić kaže špotao sam Milanovića jer nije na Komšićevoj liniji a treba biti kao ja.
» Dotle je došlo: Glavaš brani Plenkovića, kaže da branitelji ne mogu biti SUBNOR
» Neće biti smanjenja poreza na dohodak i povećanja plaća - kaže ministar financija
» 'Definitivno postoji opasnost da se pretvorimo u sabirni centar'
Page 1 of 1