MUP u Petrinji održava tribinu o humanitarnom aspektu tražitelja azila i izgradnji azilantskog centra
Page 1 of 1
MUP u Petrinji održava tribinu o humanitarnom aspektu tražitelja azila i izgradnji azilantskog centra
U organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova, u Petrinji se održava javna tribina o humanitarnom aspektu tražitelja azila i izgradnji azilantskog centra. Uz ministra Božinovića, na tribini sudjeluju sisačko moslavačko župan, gradonačelnik Petrinje te ravnatelj Isusovačke službe za izbjeglice.
Tribinom se želi senzibilizirati javnost oko centra za azilante koji bi trebao biti izgrađen u Maloj Gorici pokraj Petrinje. Vlada novcem iz EU-fondova želi izgraditi prihvatni centar za 200-tinjak izbjeglica i tražitelja azila koji bi se tu zadržavali oko 6 mjeseci. Naišli su na veliki otpor lokalnih vlasti i stanovništva, javlja Igor Dunaj.
Dodao je da su se branitelji organizirali i prikupili 1300 potpisa protiv izgradnje, a organiziraju i tribine.
Kažu da nisu protiv prihvaćanja ljudi koji bježe od rata, već su protiv toga da dođu u Petrinju, mjesto koje nema budućnost ni za lokalno stanovništvo, a kamoli za izbjeglice. Predlažu da se taj centar izgradi u Zagrebu gdje ima više smještajnih kapaciteta, ali i poslovnih prilika.
Kažu da nisu protiv prihvaćanja ljudi koji bježe od rata, već su protiv toga da dođu u Petrinju, mjesto koje nema budućnost ni za lokalno stanovništvo, a kamoli za izbjeglice. Predlažu da se taj centar izgradi u Zagrebu gdje ima više smještajnih kapaciteta, ali i poslovnih prilika.
https://vijesti.hrt.hr/490745/branitelji-ne-zele-centar-za-izbjeglice-u-maloj-gorici
Guest- Guest
Re: MUP u Petrinji održava tribinu o humanitarnom aspektu tražitelja azila i izgradnji azilantskog centra
die antwoord wrote:ravnatelj Isusovačke službe za izbjeglice
primite migrante, oni će nam pomoći da srušimo kapitalizam
buržoazija, malograđanština i njen kapitalizam, privatno vlasništvo je najveći neprijatelj crkve
treba se vratiti na feudalni ustroj
Guest- Guest
Re: MUP u Petrinji održava tribinu o humanitarnom aspektu tražitelja azila i izgradnji azilantskog centra
religiozni dogmatici su postali mainstream na zapadu
tu pogotovo mislim na one (nazovi) profesore fanatike koji predaju djeci u skolama vec 5-6 dekada
tesko je nac razumna covjeka na zapadnim skolama I sveucilistima a da nije opsjednut
ovo u HR je samo odjek onoga sto je zapad vec sjebalo
tu pogotovo mislim na one (nazovi) profesore fanatike koji predaju djeci u skolama vec 5-6 dekada
tesko je nac razumna covjeka na zapadnim skolama I sveucilistima a da nije opsjednut
2014-04-19
kad Kazem religiozni ne mislim tu iskljucivo na oficijelne religijeprckov wrote:religiozni dogmatici su postali mainstream na zapadu
nego (I posebno) na one "atesite" koji su puno fanaticniji a I uticaj u drustvu im je daleko veci
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
TRPAJ sirotinji u tim vukojebinama. glasujte opet za HDZ
nagradit će ih bog na nebuAssadNaPodmornici wrote:TRPAJ sirotinji
kad umru bit će bogati i u blagostanju, smrt je bolja od života, pogotovo ako ih migranti prikolju i siluju
biti mučenik i trpiti muku je blagoslov
Guest- Guest
sega mi je sto ljudi jos vjeruju u EU koja je postavljena na tim istim religiozno-dogmatskim temeljima
to je propalo osim ako se cudo ne desi pa se eu reformira na drugim puno labavijim osnovama
di se suverenitet i kulturne specificnosti svake clanice postuju
a nece
to je propalo osim ako se cudo ne desi pa se eu reformira na drugim puno labavijim osnovama
di se suverenitet i kulturne specificnosti svake clanice postuju
a nece
2014-04-19
ako mene pitaju ja bih prihvatio samo izbjeglice iz ukrajine...trenutno...
a idealno bi bilo kad bi se naselili Zidovi i Holandezi u Slavoniju
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
oni nisu dio marginaliziranih I potlacenih skupina, em su bijeli em krscaniflumen wrote:ako mene pitaju ja bih prihvatio samo izbjeglice iz ukrajine...trenutno...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
flumen wrote:izbjeglice iz ukrajine...trenutno...
još par godina i zemlja će im biti prazna
Guest- Guest
Haha vidi ga onaj sorošev pop za istim stolom sa ministrom.
Ne, nece se u zagrebu izgraditi , prijedlog im se odbija.
Kazu da su ih danas pitali bi li na baustelu malo dan, dva, nesto zaraditi pa su se zahvalili da ne bi.
Kazu da su ih danas pitali bi li na baustelu malo dan, dva, nesto zaraditi pa su se zahvalili da ne bi.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ateizam je religija samo po sebi...prckov wrote:kad Kazem religiozni ne mislim tu iskljucivo na oficijelne religijeprckov wrote:religiozni dogmatici su postali mainstream na zapadu
nego (I posebno) na one "atesite" koji su puno fanaticniji a I uticaj u drustvu im je daleko veci
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Nemate više vremena za zajebanciju...čim prije žicu i vojsku na granicu.
Da ne buden jope mora pisat "Jesan li van reka, pizdavanmaterina".
Da ne buden jope mora pisat "Jesan li van reka, pizdavanmaterina".
Similar topics
» Trojica tražitelja azila silovali Zagrepčanku
» Bijesni Nizozemci prekinuli sastanak o izgradnji izbjegličkog centra
» Ameri uhitili Jugoslava Vidica koji je 16.9.1991 u tvornici GAVRILOVIC u Petrinji odsjekao ruku Stjepa Komesu koji se rukovao Tudjmanom prilikom posjeta Petrinji
» UN izglasao rezoluciju o "humanitarnom primirju" u gazi...
» Predsjednik Jevrejske zajednice u CG napustio tribinu
» Bijesni Nizozemci prekinuli sastanak o izgradnji izbjegličkog centra
» Ameri uhitili Jugoslava Vidica koji je 16.9.1991 u tvornici GAVRILOVIC u Petrinji odsjekao ruku Stjepa Komesu koji se rukovao Tudjmanom prilikom posjeta Petrinji
» UN izglasao rezoluciju o "humanitarnom primirju" u gazi...
» Predsjednik Jevrejske zajednice u CG napustio tribinu
Page 1 of 1