Cijela regija je na korak do krvavih sukoba iz 90-ih
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Cijela regija je na korak do krvavih sukoba iz 90-ih
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/istaknuta-njemacka-politicarka-upozorava-balkanu-ponovo-prijeti-kaos-cijela-regija-je-tek-na-korak-od-krvavih-sukoba-iz- 90-H-Godina / 8.408.378 /
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Cijela regija je na korak do krvavih sukoba iz 90-ih
Staje sukob dolje u Siriji treba negdje započeti ima previše oružja koje treba trošiti, valjda nisu izabrali opet ovo područje.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2066068
2015-09-08
Inač stavi link kako treba ne da se ovo otvorit
2015-09-09
mozes misliti .. kakvi sukobi.. neka izbije neki rat, tukli bi se hrvati, srbi i bošnjaci po kafićima u minkenu.. ova regija je nakon pada yuge propala, možda zvuči onako cinično, ali ta nesretna socijalistička yuga je izvukla maximum od ljudi ovih prostora.. baš maximum
Hehe izgleda, ali moguć je sukob ne budi naivan neće nas nitko ništa pitati.AssadNaPodmornici wrote:mozes misliti .. kakvi sukobi.. neka izbije neki rat, tukli bi se hrvati, srbi i bošnjaci po kafićima u minkenu.. ova regija je nakon pada yuge propala, možda zvuči onako cinično, ali ta nesretna socijalistička yuga je izvukla maximum od ljudi ovih prostora.. baš maximum
2015-09-09
yoda ja bas ne bi previse sumnjao u rijeci doris pack..ako tko dobro pozna ove prostore i politicke prilike to je ona..pa ona je ovdje prisutna od 1989...30 godina...nije to zena koja bzv prica...cesto se ne javlja..ali kad nesto kaze mahom se nesto i desi..pa tri godine prije svih je rekal da je ne bi cudilo da seselja pusti haag...dakel tri godine prije presudeAssadNaPodmornici wrote:mozes misliti .. kakvi sukobi.. neka izbije neki rat, tukli bi se hrvati, srbi i bošnjaci po kafićima u minkenu.. ova regija je nakon pada yuge propala, možda zvuči onako cinično, ali ta nesretna socijalistička yuga je izvukla maximum od ljudi ovih prostora.. baš maximum
2015-09-08
samo se vi mlatite.. ja budem navijao za vas iz minkena.. i 99% mojih frendova i poznanika. (a družim se sa desničarima, nikako sa liberalim socijalističkim pederima a oni se sigurno neće isto mlatiti Čardak)vuksadinare wrote:yoda ja bas ne bi previse sumnjao u rijeci doris pack..ako tko dobro pozna ove prostore i politicke prilike to je ona..pa ona je ovdje prisutna od 1989...30 godina...nije to zena koja bzv prica...cesto se ne javlja..ali kad nesto kaze mahom se nesto i desi..pa tri godine prije svih je rekal da je ne bi cudilo da seselja pusti haag...dakel tri godine prije presudeAssadNaPodmornici wrote:mozes misliti .. kakvi sukobi.. neka izbije neki rat, tukli bi se hrvati, srbi i bošnjaci po kafićima u minkenu.. ova regija je nakon pada yuge propala, možda zvuči onako cinično, ali ta nesretna socijalistička yuga je izvukla maximum od ljudi ovih prostora.. baš maximum
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
sukobi se mogu desiti samo u multietničkim i multikulturalnim državama npr. Bosni, i eventualno po Srbiji gdje su Albanci većina
Hrvatska je skoro pa etnički čista, tu neće biti sukoba jer nema unutrašnjeg neprijatelja
Hrvatska je skoro pa etnički čista, tu neće biti sukoba jer nema unutrašnjeg neprijatelja
Guest- Guest
Mislim da će odaziv biti svugdje jako mali, jednostavno se ne isplati ginuti za nekekve ideale gdje će poslije opet najveći krimosi pokupiti sve sirotinja će biti maknuta na stranu kao i uvijek i svugdje. Zaista nakon svog ovog kriminala i sranja nakon 90ih ne vidim kako bi netko mogao biti za takve stvari. 90te razumijem druga vremena i san o samostalnoj državi i bio je takav neviđeni zanos, danas bi to teže išlo baš zato jer su ponajviše razočarani upravo najvrjedniji i najzdraviji ili bolje reći nositelji hrvatskoh vrijednosti.AssadNaPodmornici wrote:samo se vi mlatite.. ja budem navijao za vas iz minkena.. i 99% mojih frendova i poznanika. (a družim se sa desničarima, nikako sa liberalim socijalističkim pederima a oni se sigurno neće isto mlatiti Čardak)vuksadinare wrote:yoda ja bas ne bi previse sumnjao u rijeci doris pack..ako tko dobro pozna ove prostore i politicke prilike to je ona..pa ona je ovdje prisutna od 1989...30 godina...nije to zena koja bzv prica...cesto se ne javlja..ali kad nesto kaze mahom se nesto i desi..pa tri godine prije svih je rekal da je ne bi cudilo da seselja pusti haag...dakel tri godine prije presudeAssadNaPodmornici wrote:mozes misliti .. kakvi sukobi.. neka izbije neki rat, tukli bi se hrvati, srbi i bošnjaci po kafićima u minkenu.. ova regija je nakon pada yuge propala, možda zvuči onako cinično, ali ta nesretna socijalistička yuga je izvukla maximum od ljudi ovih prostora.. baš maximum
2015-09-09
Sukobi su svugdje mogući, a istina izmiješane sredine su prve na udaru.die antwoord wrote:sukobi se mogu desiti samo u multietničkim i multikulturalnim državama npr. Bosni, i eventualno po Srbiji gdje su Albanci većina
2015-09-09
yoda ti si totalno zbrkana osoba..ti ne znas sto bi u stvari..nisi se poslozio u glavi..mlad si razumijem..no ajmo navesti nekoliko primjera sto daje za pravo doris pack..u zadnjih godinu dana recimo hrvatska i srbija su izveli nekoliko vojnih vjezbi vecih razmjera..posljednja je ova koju je izvela HV a postavio sam temu...takvi manevri se ne izvode samo tako jer to i kosta...pa interesantno jna je izvela svoje dvije najvece vojne vjezbe 1989 i 1990 godine..'Kupa '89'.u hrvatskoj..i cini mi se 'Udar '90' u bh-a na podrucju doboja i dijelom kod sarajeva dakle gdje su prakticno i poceli sukobi '91 i '92...kad je vojska u pitanju i takve vjezbe nema tu mjesta slucajnosti..vojska je uvijek prva upucena ako se stvaraju neki ozbiljni planovi u politickom vrhuAssadNaPodmornici wrote:samo se vi mlatite.. ja budem navijao za vas iz minkena.. i 99% mojih frendova i poznanika. (a družim se sa desničarima, nikako sa liberalim socijalističkim pederima a oni se sigurno neće isto mlatiti Čardak)vuksadinare wrote:yoda ja bas ne bi previse sumnjao u rijeci doris pack..ako tko dobro pozna ove prostore i politicke prilike to je ona..pa ona je ovdje prisutna od 1989...30 godina...nije to zena koja bzv prica...cesto se ne javlja..ali kad nesto kaze mahom se nesto i desi..pa tri godine prije svih je rekal da je ne bi cudilo da seselja pusti haag...dakel tri godine prije presudeAssadNaPodmornici wrote:mozes misliti .. kakvi sukobi.. neka izbije neki rat, tukli bi se hrvati, srbi i bošnjaci po kafićima u minkenu.. ova regija je nakon pada yuge propala, možda zvuči onako cinično, ali ta nesretna socijalistička yuga je izvukla maximum od ljudi ovih prostora.. baš maximum
2015-09-08
iskreno jebe me se šta naša raspala vojska i raspala vojska srbije izvode. samo se vi mlatite, ja budem navijao za vas iz minkena, ja i moji frendovi, i budemo vam poslali 100€ mjesečno pomoći,
a gospe ti jesi vise otisao..odlazis vec tri godine..a bojim se da ni neces..dobro je tebi ovdje..ali ako odlazis jer su ti tamo neki prijatelji nije ti bas mudar potez..prijatelji uvijek ce doci tu makar na godisnji...AssadNaPodmornici wrote:iskreno jebe me se šta naša raspala vojska i raspala vojska srbije izvode. samo se vi mlatite, ja budem navijao za vas iz minkena, ja i moji frendovi, i budemo vam poslali 100€ mjesečno pomoći,
2015-09-08
Čović podržao Dodika
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/dodik-covic-daleko-je-nato
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/dodik-covic-daleko-je-nato
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:mozes misliti .. kakvi sukobi.. neka izbije neki rat, tukli bi se hrvati, srbi i bošnjaci po kafićima u minkenu.. ova regija je nakon pada yuge propala, možda zvuči onako cinično, ali ta nesretna socijalistička yuga je izvukla maximum od ljudi ovih prostora.. baš maximum
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
imamo mi veliku vojsku privilegiranih,uhljebljenih i ostalih domoljuba pa ako će trebati nek dokažu da vole tu i takvu zemlju koju godinama sisaju da im oči poispadale.Pušku u ruke i tutanj u boj za narod svoj.Nekog prevarenog,opljačkanog i poniženog ako naoružaju mogao bi pušku okrenuti na kontra stranu.AssadNaPodmornici wrote:iskreno jebe me se šta naša raspala vojska i raspala vojska srbije izvode. samo se vi mlatite, ja budem navijao za vas iz minkena, ja i moji frendovi, i budemo vam poslali 100€ mjesečno pomoći,
vili40-
2015-08-02
očekujem onoga Kotarca što je sa 28godina nakon fakulteta Baltazar postao direktor državne institucije sa brutom plaćom 25- 30 000kn, i mlade culeje, đikiće, i sin generala kruljca, i djeca HDZova (i SDPovaca i HNSovaca) da se oni ratuju.vili40 wrote:imamo mi veliku vojsku privilegiranih,uhljebljenih i ostalih domoljuba pa ako će trebati nek dokažu da vole tu i takvu zemlju koju godinama sisaju da im oči poispadale.Pušku u ruke i tutanj u boj za narod svoj.Nekog prevarenog,opljačkanog i poniženog ako naoružaju mogao bi pušku okrenuti na kontra stranu.AssadNaPodmornici wrote:iskreno jebe me se šta naša raspala vojska i raspala vojska srbije izvode. samo se vi mlatite, ja budem navijao za vas iz minkena, ja i moji frendovi, i budemo vam poslali 100€ mjesečno pomoći,
ja i moja ekipa nećemo.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
U pravu je. Srbi nisu doživjeli katarzu.
crvenkasti-
2014-04-17
I njena regija je na korak od sukoba
osim ako saptom ne padne ko trulotina
cudi me da to nije primjetila
osim ako saptom ne padne ko trulotina
cudi me da to nije primjetila
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» MISS(?) SUKOBA INTERESA Anka Mrak Satarsh mora opet platit novcanu kaznu zbog sukoba interesa
» Jao, bice krvi do kolena, oni stizu besni i krvavih ociju...
» Da li guster NATO "regija" slavi 11.11
» Poznati profesor obrušio se na Obersnela zbog obnove Galeba: Titu je propalo sve, ostao je samo bjelosvjetski hohštapler krvavih ruku
» Egzodus iz Jugoistočne Europe - regija će iskrvariti
» Jao, bice krvi do kolena, oni stizu besni i krvavih ociju...
» Da li guster NATO "regija" slavi 11.11
» Poznati profesor obrušio se na Obersnela zbog obnove Galeba: Titu je propalo sve, ostao je samo bjelosvjetski hohštapler krvavih ruku
» Egzodus iz Jugoistočne Europe - regija će iskrvariti
Page 1 of 6