skromna koliba
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
skromna koliba
"MA NISU to dvori. To je skromna koliba od 50 kvadrata", tvrdi biskup Sisačko moslavački Vlado Košić za svoje velebno imanje od oko 8 tisuća kvadrata, a koje se nalazi u miru šume između Ivanić Grada i Popovače u blizini naselja Ruškovica. Naime, riječ je prekrasnom imanju u šumi koje ima ogromnu betonsko-drvenu zgradu te manju drvenu kapelicu, a koje su smještene na imanju pod videonadzorom.
Do privatnom Košićevog imanja može se jedino doći automobilom neasfaltiranom šumskom cestom.
Kada se dovrši klijet, dođe struja i voda onda kreće legalizacija
U izjavi za Index, biskup Košić potvrdio je kako zgrade nisu legalizirane, te kako ga to uopće ne zabrinjava jer kani pokrenuti proceduru tek kada dođu voda i struja. Za sada jedino što ima je potvrda iz 2012. godine da na tom mjesto može biti - klijet!?
"Skromna biskupova koliba" radila se, kako doznajemo, u isto vrijeme kada je Crkva obnavljala zgradu Velikog Kaptola u središtu Siska, a izvođač je bio isti. Tu informaciju potvrdili su nam u sisačkoj biskupiji.
"Izvođač je isti, s kojim je sklopljen važeći ugovor i za dosadašnje radove ispostavljen je račun koji je i u ratama plaćen", kaže nam biskup Košić putem ureda za medije sisačke biskupije.
Iz Ministarstva graditeljstva potvrdili su nam kako građevinska inspekcija nikada nije zaprimila nikakvu prijavu, te nije postupala na lokaciji biskupovih dvora.
Iz Županije sisačko-moslavačke Ureda za graditeljstvo do zaključenja ovog članka nisu nam odgovorili je li biskup podnio zahtjev za legalizaciju, no sudeći prema odgovoru kojeg smo dobili od samog biskupa sasvim sigurno to nije uradio.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/otkrili-smo-nelegalno-privatno-imanje-sisackog-biskupa-on-tvrdi-to-je-skromna-koliba/851761.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: skromna koliba
ponizan u skromnosti , nelegalno , ka ono nega brale ae
2014-04-12
Jos da ode u Afriku ubijat lavove, slonove i nosoroge, napravit ce taj posljednji korak da se odrekne Boga potpuno i osnuje komunisticku partiju.debotoijusto wrote:ponizan u skromnosti , nelegalno , ka ono nega brale ae
omni-
2014-04-12
n_razbojnik-
2014-04-15
biskup bi svojim primjerom trebao vodit stado... u katolickoj djamahiriji sve obrnutonevjestin_razbojnik wrote:ako može Cigo, može i biskup
2014-04-12
pa mene je poveo, i ja bih jednu takvudebotoijusto wrote:biskup bi svojim primjerom trebao vodit stado... u katolickoj djamahiriji sve obrnutonevjestin_razbojnik wrote:ako može Cigo, može i biskup
n_razbojnik-
2014-04-15
Ah jbg, on je odstupio od skromnosti i odgovarat ce za to pred Bogom, stadu ce Bog sudit po zaslugama neovisno o zalutalom biskupu, po vjeri. Partijski mocnici su odstupili od komunisticke ideologije ravnopravnosti i jednakosti, uz to su svom stadu koje ih slijedi uzeli i vjeru u Boga pa je stado sad ostalo glupo ko kurac bez ikakve nade. Sve je to naopako.debotoijusto wrote:biskup bi svojim primjerom trebao vodit stado... u katolickoj djamahiriji sve obrnutonevjestin_razbojnik wrote:ako može Cigo, može i biskup
omni-
2014-04-12
hahahahahahahahahahahahahahaha...Ajde, sad ćete ponovno glasati za domoljube, kršćane...Majko mila...
Guest- Guest
...koji ima barem 4-5 stanova, ali svi na ženi ili u vlasništvu rodbine.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahaha...Ajde, sad ćete ponovno glasati za domoljube
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Oni to vole...Ero wrote:...koji ima barem 4-5 stanova, ali svi na ženi ili u vlasništvu rodbine.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahaha...Ajde, sad ćete ponovno glasati za domoljube
Guest- Guest
Dio elite koju cine zajedno s politicarima i tajkunima u sprezi.
2014-04-12
Šovinistički ispad Zorana Milanovića: Kako je pljunuo na Dimitrija Demetra, Branka Gavellu, majku Terezu, Tošeta Proeskog...
http://www.hkv.hr/vijesti/hrvatska/21550-sovinisticki-ispad-zorana-milanovica.html
Guest- Guest
Kak je ono rekel Isus!? Prije će deva kroz iglene uši nego bogataš u kraljevstvo nebesko. Gledajući kaj Crkva posjeduje, sumnjivo mi je to kraljestvo nebesko.
Guest- Guest
to je popek pripremao za swingerske zabave....oće imati griješnike pod kontrolom...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Crkva je institucija sa clanovima koji su obicni ljudi i do njih je hoce li ili ne upoznat kraljevstvo nebesko, po vjeri. Nisu biskupi niti crkvena elita andjeli s neba, obicni su ljudi kao ja i ti, mada smatram da njihov grijeh tezi vise jer su se posvetili i zakleli Bogu. E sad jedno je sto religije kazu i pisu a drugo sta On Ona i Ono misle.Eva wrote:Kak je ono rekel Isus!? Prije će deva kroz iglene uši nego bogataš u kraljevstvo nebesko. Gledajući kaj Crkva posjeduje, sumnjivo mi je to kraljestvo nebesko.
omni-
2014-04-12
Ja još nisam vidjela svećenika da ide pješke. Ovi moji zagrebački susjedi niš ispod cherokeeja ne voze. Voznog parka im bi se postidjeli i najbogatiji Austrijanci.omni wrote:Crkva je institucija sa clanovima koji su obicni ljudi i do njih je hoce li ili ne upoznat kraljevstvo nebesko, po vjeri. Nisu biskupi niti crkvena elita andjeli s neba, obicni su ljudi kao ja i ti, mada smatram da njihov grijeh tezi vise jer su se posvetili i zakleli Bogu. E sad jedno je sto religije kazu i pisu a drugo sta On Ona i Ono misle.Eva wrote:Kak je ono rekel Isus!? Prije će deva kroz iglene uši nego bogataš u kraljevstvo nebesko. Gledajući kaj Crkva posjeduje, sumnjivo mi je to kraljestvo nebesko.
Guest- Guest
To je njihova stvar i njihov grijeh, mozda daju los primjer al pravom vjerniku je to pravo iskusenje da ne padne pod takav utjecaj. Mislim nemoj me pogresno shvatit ne smatram se vjernikom po programu, ali eto imam neko misljenje.Eva wrote:Ja još nisam vidjela svećenika da ide pješke. Ovi moji zagrebački susjedi niš ispod cherokeeja ne voze. Voznog parka im bi se postidjeli i najbogatiji Austrijanci.omni wrote:Crkva je institucija sa clanovima koji su obicni ljudi i do njih je hoce li ili ne upoznat kraljevstvo nebesko, po vjeri. Nisu biskupi niti crkvena elita andjeli s neba, obicni su ljudi kao ja i ti, mada smatram da njihov grijeh tezi vise jer su se posvetili i zakleli Bogu. E sad jedno je sto religije kazu i pisu a drugo sta On Ona i Ono misle.Eva wrote:Kak je ono rekel Isus!? Prije će deva kroz iglene uši nego bogataš u kraljevstvo nebesko. Gledajući kaj Crkva posjeduje, sumnjivo mi je to kraljestvo nebesko.
omni-
2014-04-12
Vi ste se odrekli Isusa. Bit će baš zbog ovog njegovog proročanstva. Ej, bogati neće u raj? Za Židove je bio mrtav istog trena kad je to izjavio.Eva wrote:Kak je ono rekel Isus!? Prije će deva kroz iglene uši nego bogataš u kraljevstvo nebesko. Gledajući kaj Crkva posjeduje, sumnjivo mi je to kraljestvo nebesko.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Page 1 of 3