pogodi ime forumaša
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: pogodi ime forumaša
veber wrote:ma koja crna glina?flumen wrote:Noor wrote:odakle je bio taj mačak?
Glina
a inače čovjek je živ zdrav, sretno udan. pizdarije koje pišu vuksesamposrao i rujka je majka su totalne laži.
čovjeku dojadile pizdarije i gluposti tipa sermvuk i rujkamijaka pa se niti ne javlja.
Pametan čovik.
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
vukseusro zna sve o svima, a nabada ko ćorava kokoš. mačoru se ne ide na forum. vuk po običaju piše pizdarije. zamolio me da nikom ne dajem broj. tko ga pozna, lako će ga preko fejsa naći. mora znati samo ime i prezimejasambrend wrote:veber wrote:ma koja crna glina?flumen wrote:Noor wrote:odakle je bio taj mačak?
Glina
a inače čovjek je živ zdrav, sretno udan. pizdarije koje pišu vuksesamposrao i rujka je majka su totalne laži.
čovjeku dojadile pizdarije i gluposti tipa sermvuk i rujkamijaka pa se niti ne javlja.
Pametan čovik.
veber-
2014-12-30
veber wrote:ma koja crna glina?flumen wrote:Noor wrote:odakle je bio taj mačak?
Glina
sta nije iz Gline (ili Slunj) izgleda da sam iz njegovih prica nesto pobrkao
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
pobrkao si.flumen wrote:veber wrote:ma koja crna glina?flumen wrote:Noor wrote:odakle je bio taj mačak?
Glina
sta nije iz Gline (ili Slunj) izgleda da sam iz njegovih prica nesto pobrkao
u kojem si gradu? ja trenutno "patim" u Landau, nisam siguran jel smijem naručit i kurve o trošak firme ili sam to moram platiti
veber-
2014-12-30
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Pogodi bend!
» Pogodi film!
» Kviz: pogodi umjetnika!
» Hrvati zaposleni u NASA-i paze da kakav meteor ne pogodi zemlju
» Kupnja ratne flote: Krstičevićeva tvrtka sa kompjutera prešla čik pogodi
» Pogodi film!
» Kviz: pogodi umjetnika!
» Hrvati zaposleni u NASA-i paze da kakav meteor ne pogodi zemlju