pogodi ime forumaša
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: pogodi ime forumaša
Koja Ina...kod željezničke pruge ili na izlazu iz grada u smjeru ZG?pismejker wrote:hehehehehe,ma znam neke likove u Krizevcima,stanuju na pocetku,sa strane podravske magistrale,ona ulica kontra inine benziske na ulazu u grad..desno..Noor wrote:pismejker wrote:Noor wrote:jespismejker wrote:Noorka ti si iz Krizevaca..?
aaaa.davno cuh da tamo ima nekih Cura,koje vole vozati velike i jake motore..
no nismo se poduze culi,jos od rata..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
uffff...ma znas kad je za vrijeme rata autoban bio presjecen,sve iz Slavonije je islo,podravskom magistralom i SA TE STRANE se ulazilo u krizevce..dakle to je onda vjerovatno preko zeljeznicke pruge..davno je bilo pa se nesh pruge ne sjecamNoor wrote:Koja Ina...kod željezničke pruge ili na izlazu iz grada u smjeru ZG?pismejker wrote:hehehehehe,ma znam neke likove u Krizevcima,stanuju na pocetku,sa strane podravske magistrale,ona ulica kontra inine benziske na ulazu u grad..desno..Noor wrote:pismejker wrote:Noor wrote:
jes
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
da, ma kž ti je rasadnik motorista, imamo i europskih prvaka i oni žive baš u tom kvartu sto kažeš, al poznaš im valjda ćaću, taj je bio drzavni prvak i za vrijeme juge i kasnije hr :)pismejker wrote:uffff...ma znas kad je za vrijeme rata autoban bio presjecen,sve iz Slavonije je islo,podravskom magistralom i SA TE STRANE se ulazilo u krizevce..dakle to je onda vjerovatno preko zeljeznicke pruge..davno je bilo pa se nesh pruge ne sjecamNoor wrote:Koja Ina...kod željezničke pruge ili na izlazu iz grada u smjeru ZG?pismejker wrote:hehehehehe,ma znam neke likove u Krizevcima,stanuju na pocetku,sa strane podravske magistrale,ona ulica kontra inine benziske na ulazu u grad..desno..Noor wrote:pismejker wrote:
stoje u redumarcellus wrote:Sora wrote:
Samo mladima i naprednima dajem
Noor wrote:da, ma kž ti je rasadnik motorista, imamo i europskih prvaka i oni žive baš u tom kvartu sto kažeš, al poznaš im valjda ćaću, taj je bio drzavni prvak i za vrijeme juge i kasnije hr :)pismejker wrote:uffff...ma znas kad je za vrijeme rata autoban bio presjecen,sve iz Slavonije je islo,podravskom magistralom i SA TE STRANE se ulazilo u krizevce..dakle to je onda vjerovatno preko zeljeznicke pruge..davno je bilo pa se nesh pruge ne sjecamNoor wrote:Koja Ina...kod željezničke pruge ili na izlazu iz grada u smjeru ZG?pismejker wrote:hehehehehe,ma znam neke likove u Krizevcima,stanuju na pocetku,sa strane podravske magistrale,ona ulica kontra inine benziske na ulazu u grad..desno..Noor wrote:
nikako da nadjem vremena i prilike da obidjem staru ekipu..znali smo jos neposredno prije rata potrpati se u auto i zapicti po bivsoj Yugi u posjetu nekim frendovima u jna vojsci..
Sjecam se isli smo u srbiju za nisku kasarnu,nekom bjelovarcu u posjetu i stali na tankstelu se napuniti i popiti kofi,a slika Milosevica je vec bila posvuda...
Guest- Guest
Yoda i Longi..ajbtg..za pocetak seksovanja..trebaju mladci nauciti..Noor wrote:stoje u redumarcellus wrote:Sora wrote:
Samo mladima i naprednima dajem
Guest- Guest
jasambrend wrote:Sora wrote:Pa ne odlaze Ljudi jer nemaju ovdje sto raditi
Nego jer im je zgađen zivot primitivizmom i diktaturom nacionalista
Praznim i šupljim pricama koje negiraju iole pozitivno u novijoj povijest hrvatske
meni je primitivizan i nacionalizam jedino što valja u RH :D
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:jasambrend wrote:Sora wrote:Pa ne odlaze Ljudi jer nemaju ovdje sto raditi
Praznim i šupljim pricama koje negiraju iole pozitivno u novijoj povijest hrvatske
Doduše na vulgarni čardak primitivizam sam i sam alergičan, samo ovi leftardi ga namjerno brkaju s nacionalizmom koji je itekako poželjan...
darth_vader-
2014-04-17
Zašto blebećete bezveze? Zar nemate ništa drugo raditi?
crvenkasti-
2014-04-17
Sora wrote:Pa ne odlaze Ljudi jer nemaju ovdje sto raditi
Nego jer im je zgađen zivot primitivizmom i diktaturom CRVENIH KOMUNISTA
immortal-
2014-04-16
On isto malo ni bi normalan
2014-04-16
Ravnozemljaš ili njeki takvi kršćanin. Dok ga ne shvatiš ozbiljno, bilo ga je zabavno čitati.
marcellus wrote:ok niko ne zna...
giger
el to on...čak je bila neka fotka s očalama i tad...
stari antisemith i proiranski agitator
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
AssadNaPodmornici wrote:jasambrend wrote:Sora wrote:Pa ne odlaze Ljudi jer nemaju ovdje sto raditi
:D :D :D :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
prodaje maglu misli da su svi glupi on pametan....dok ne naleti netko pametnijimarcellus wrote:Noor wrote:muljator i prevarant
šta bilo
ma, teske filozofije iz ciriha su to :))
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Pogodi bend!
» Pogodi film!
» Kviz: pogodi umjetnika!
» Hrvati zaposleni u NASA-i paze da kakav meteor ne pogodi zemlju
» Kupnja ratne flote: Krstičevićeva tvrtka sa kompjutera prešla čik pogodi
» Pogodi film!
» Kviz: pogodi umjetnika!
» Hrvati zaposleni u NASA-i paze da kakav meteor ne pogodi zemlju
» Kupnja ratne flote: Krstičevićeva tvrtka sa kompjutera prešla čik pogodi
Page 3 of 5