Eksperiment na Hrvatima!JNA bacala 'Paucinu' a Pliva sve znala
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Eksperiment na Hrvatima!JNA bacala 'Paucinu' a Pliva sve znala
U pravu si .. ili kada su išli u Jameriku kod Clintonice masonkepismejker wrote:Inace,jako je lako nekom podmjestiti Plutonij u pice ili hranu,no to bas ne posjeduje svaka susa,uglavnom drzave to kontroliraju..dakle umorstva na drzavnom nivoju..Mi-6 pretpostavljam..Briti su ljigavci do boli..podmukli i opasnimortal wrote:pismejker wrote:mortal wrote:možda se trebalo rješiti svih koji nisu htjeli odigrati sve kako je zamislio "veliki brat"mortal wrote:uzmi u obzir samo spoznaju da su Tuđman, Gojko Šušak, Boban umrli od tumora jedan za drugim (uvjerena sam da su otrovani), a ni Ivica Račan nije izbjegao istu sudbinu
koliko ljudi danas oboljeva od tumora, a koliko ih je bilo prije 91
za čudo ni jedan političar srbin, slovenac, bosanac nije obolio i umro od tumora tih posljeratnih godina
kod nas cijela ekipa
briti vas nikad nisu mogli smisliti..
vidiš kako su si bazu napravili na Kosovu
imali su oni gadnu strategiju
immortal- Posts : 23293
2014-04-16
mortal wrote:U pravu si .. ili kada su išli u Jameriku kod Clintonice masonkepismejker wrote:Inace,jako je lako nekom podmjestiti Plutonij u pice ili hranu,no to bas ne posjeduje svaka susa,uglavnom drzave to kontroliraju..dakle umorstva na drzavnom nivoju..Mi-6 pretpostavljam..Briti su ljigavci do boli..podmukli i opasnimortal wrote:pismejker wrote:mortal wrote:
možda se trebalo rješiti svih koji nisu htjeli odigrati sve kako je zamislio "veliki brat"
za čudo ni jedan političar srbin, slovenac, bosanac nije obolio i umro od tumora tih posljeratnih godina
kod nas cijela ekipa
camp david ista shema..postoje pretpostavke da je jos onda Tudjmanu podmjesten plutonij...ne fatalna kolicina,ali da se u iducih par godina razvije tumor..
Guest- Guest
znači razglabalo se o mogućem trovanju i porjeklu otrovanjapismejker wrote:mortal wrote:U pravu si .. ili kada su išli u Jameriku kod Clintonice masonkepismejker wrote:Inace,jako je lako nekom podmjestiti Plutonij u pice ili hranu,no to bas ne posjeduje svaka susa,uglavnom drzave to kontroliraju..dakle umorstva na drzavnom nivoju..Mi-6 pretpostavljam..Briti su ljigavci do boli..podmukli i opasnimortal wrote:pismejker wrote:
camp david ista shema..postoje pretpostavke da je jos onda Tudjmanu podmjesten plutonij...ne fatalna kolicina,ali da se u iducih par godina razvije tumor..
immortal-
2014-04-16
....zrakoplovi jna su bacali paucinu i to nije ona paucina od pauka o kojoj pauk gnjeco govorio...lijepo je sve u tekstu prilozeno i pise
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Ne znam sto su s tim cinili, nije nam donijela neku stetu, barem koliko znamo.
dijagram-
2015-08-09
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pliva patka, pliva guska...
» Srbija da pliva u krvi
» U SAVI PLIVA ŠTAKOR, U SABORU OKUPATOR
» CIA je znala da se sprema pariški masakr, ali nisu ništa mogli učiniti da se spriječi
» EKSPERIMENT U HRVATSKOJ
» Srbija da pliva u krvi
» U SAVI PLIVA ŠTAKOR, U SABORU OKUPATOR
» CIA je znala da se sprema pariški masakr, ali nisu ništa mogli učiniti da se spriječi
» EKSPERIMENT U HRVATSKOJ
Page 2 of 2