Antisemitizam u Francuskoj u porastu
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Antisemitizam u Francuskoj u porastu
https://www.google.com/amp/www.polisblog.it/amp/galleria/emmanuel-macron-visita-cimitero-ebraico-profanato/
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Antisemitism_in_21st-century_France
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Antisemitizam u Francuskoj u porastu
RayMabus wrote:
https://www.google.com/amp/www.polisblog.it/amp/galleria/emmanuel-macron-visita-cimitero-ebraico-profanato/
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Antisemitism_in_21st-century_France
Veli Macron da je to veliki problem i da ga treba rijesiti
Problem vidi u antisemitizmu temeljenom na islamskom fanatizmu...
glupi Arapi - ni ne znaju tko je bio Sem...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ja ne vidim problem , Arapi i ostali muslimani u Francuskoj ih ne vole , francuski nacisti isto a sad su se zamirili i Žutim prslucima jer podržavaju Macrona i bogate tj sebe.
Kuferče i pravac Izrael.
Kuferče i pravac Izrael.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja ne vidim problem , Arapi i ostali muslimani u Francuskoj ih ne vole , francuski nacisti isto a sad su se zamirili i Žutim prslucima jer podržavaju Macrona i bogate tj sebe.
Kuferče i pravac Izrael.
jadne su te zemlje u kojima nema Zidova...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Kao Francuska ? Bit će njima zanimljivo tamo uskoro jer podržavaju Macrona i bogatu elitu jer su i sami dio iste.
Nisu Židovi nikakve svete krave. Ja da dođem u neku državu i rovarim protiv naroda red je da me se potira. To je prirodno.
Nisu Židovi nikakve svete krave. Ja da dođem u neku državu i rovarim protiv naroda red je da me se potira. To je prirodno.
2014-04-11
Nek prouče francusku revoluciju i kako su završile elite onda ( plemstvo i svečenstvo ) , ovi svoga kralja pogube a ne tamo neke Židove koji su došli rovarit protiv njih i nova je elita u novoj francuskoj revoluciji.
A islam i nacisti tu još samo dodatak tom filmu.
2014-04-11
Nije to rovarenje,nego vlast sposobnih..Raja je uvijek bila zavidna i ljubomorna na one koji su sposobni i bogati..RayMabus wrote:Kao Francuska ? Bit će njima zanimljivo tamo uskoro jer podržavaju Macrona i bogatu elitu jer su i sami dio iste.
Guest- Guest
A pa uči lekcije iz povijesti : i u Rimu su se robovi dizali kad im je bilo loše.pismejker wrote:Nije to rovarenje,nego vlast sposobnih..Raja je uvijek bila zavidna i ljubomorna na one koji su sposobni i bogati..RayMabus wrote:Kao Francuska ? Bit će njima zanimljivo tamo uskoro jer podržavaju Macrona i bogatu elitu jer su i sami dio iste.
Mislim stvari su jednostavne : revolucija i to je to.
2014-04-11
Sposobni opstaju.
Gomilanje love pod svaku cijenu čak i da se zamiriš večini u državi pa ti ona sve uzme nije sposobnost nego nesposobnost.
Gomilanje love pod svaku cijenu čak i da se zamiriš večini u državi pa ti ona sve uzme nije sposobnost nego nesposobnost.
2014-04-11
moram se sloziti sa time...RayMabus wrote:A pa uči lekcije iz povijesti : i u Rimu su se robovi dizali kad im je bilo loše.pismejker wrote:Nije to rovarenje,nego vlast sposobnih..Raja je uvijek bila zavidna i ljubomorna na one koji su sposobni i bogati..RayMabus wrote:Kao Francuska ? Bit će njima zanimljivo tamo uskoro jer podržavaju Macrona i bogatu elitu jer su i sami dio iste.
Mislim stvari su jednostavne : revolucija i to je to.
Guest- Guest
Longi zasto se vi ne dignete i ne revolucionarite u RH?
Guest- Guest
RayMabus wrote:Nek prouče francusku revoluciju i kako su završile elite onda ( plemstvo i svečenstvo ) , ovi svoga kralja pogube a ne tamo neke Židove koji su došli rovarit protiv njih i nova je elita u novoj francuskoj revoluciji.
a evo - ja opet velim, da nije bilo Zidova u Rijeci - Rijeka ne bi imala ni to malo sto ima.
flumen-
2015-08-21
pismejker wrote:Longi zasto se vi ne dignete i ne revolucionarite u RH?
zato sto je svima predobro i nije jos za ici na ulice...to je ono - zadnje sto bi covjek (Hrvat) poduzeo...
flumen-
2015-08-21
uglavnom ne bi imala vecih gradjevina od osobnih kuća,kao niti svaki drugi grad..moj gradic,je jos imao ulice od zemlje i blata,ali je zato vec postojalo svratiste,danasnji hotel,koji i dan danas postoji...Zidovi koji su vlasnici bili poginuli su braneci grad u WW1flumen wrote:RayMabus wrote:Nek prouče francusku revoluciju i kako su završile elite onda ( plemstvo i svečenstvo ) , ovi svoga kralja pogube a ne tamo neke Židove koji su došli rovarit protiv njih i nova je elita u novoj francuskoj revoluciji.
a evo - ja opet velim, da nije bilo Zidova u Rijeci - Rijeka ne bi imala ni to malo sto ima.
Guest- Guest
Pa nismo mi Francuzi.pismejker wrote:Longi zasto se vi ne dignete i ne revolucionarite u RH?
Šta ću se ja dizat na revoluciju kad je mogu dignit u Francuskoj ?
Francuska ambasada u Zagrebu financira gey slikovnice ? To je objava rata.
Vlada Emanuela Macrona i ako si za njega onda si protiv mene.
2014-04-11
To nije tema jer nadrkanom narodu teško ćeš objasnit da bez Židova nebi imali puno toga npr avion Mirage i Rafale.flumen wrote:RayMabus wrote:Nek prouče francusku revoluciju i kako su završile elite onda ( plemstvo i svečenstvo ) , ovi svoga kralja pogube a ne tamo neke Židove koji su došli rovarit protiv njih i nova je elita u novoj francuskoj revoluciji.
2014-04-11
RayMabus wrote:To nije tema jer nadrkanom narodu teško ćeš objasnit da bez Židova nebi imali puno toga npr avion Mirage i Rafale.flumen wrote:RayMabus wrote:Nek prouče francusku revoluciju i kako su završile elite onda ( plemstvo i svečenstvo ) , ovi svoga kralja pogube a ne tamo neke Židove koji su došli rovarit protiv njih i nova je elita u novoj francuskoj revoluciji.
pa temu si ti usmjerio u taj pravac - recenicom - Zidovi pravac Izrael...
flumen-
2015-08-21
Ne nego psihologija rulje a Žuti prsluci su rulja.flumen wrote:RayMabus wrote:To nije tema jer nadrkanom narodu teško ćeš objasnit da bez Židova nebi imali puno toga npr avion Mirage i Rafale.flumen wrote:RayMabus wrote:Nek prouče francusku revoluciju i kako su završile elite onda ( plemstvo i svečenstvo ) , ovi svoga kralja pogube a ne tamo neke Židove koji su došli rovarit protiv njih i nova je elita u novoj francuskoj revoluciji.
pa temu si ti usmjerio u taj pravac - recenicom - Zidovi pravac Izrael...
Zaboravljaš da imam psihologiju u malom prstu.
Čitaj :
https://www.ex-iskon-pleme.com/t833-antisocijalna-osobnost-i-socijalana-osobnost
Pročitaj onaj dio o : lovu na ljude sa crnim kapuljačama
Počima LOV.
2014-04-11
Citirati ću ti dio u tom tekstu na koji moraš obratit pozornost.
...
Čovjek je u svojim tjeskobama sklon lovu na vještice.
Dovoljno je "ljude koji nose crne kape" proglasiti zločincim i pokolj ljudi sa crnim kapama može započeti.
....
Počima LOV.
...
Čovjek je u svojim tjeskobama sklon lovu na vještice.
Dovoljno je "ljude koji nose crne kape" proglasiti zločincim i pokolj ljudi sa crnim kapama može započeti.
....
Počima LOV.
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Antisemitizam u Europi u porastu..........
» BiH: Prodaja islamske literature u porastu
» Problem za Plenkija:Najveći pad HDZ-a,SDP i MOST u porastu
» Scholz: Mračne neonacističke mreže su u porastu
» Nezaposlenost u Austriji u porastu, ali i dalje najniža u EU
» BiH: Prodaja islamske literature u porastu
» Problem za Plenkija:Najveći pad HDZ-a,SDP i MOST u porastu
» Scholz: Mračne neonacističke mreže su u porastu
» Nezaposlenost u Austriji u porastu, ali i dalje najniža u EU
Page 1 of 3