''Hasanbegović je danas dokazao da je HDZ-ov igrač''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ''Hasanbegović je danas dokazao da je HDZ-ov igrač''
Sve 5 nemam nista protiv. No ti ces ljubiti Kuran bez da smijes zucnuti dok posmatras kako ti siluju po kuci. To je tvoj svijet koji stvaras, obozavas i u kojem ces da ostanes.red wolf wrote:Zato ćeš nestati zajedno s ovim svijetom kojeg toliko obožavaš...omni wrote:Za to da mu Ahmad prasi zenu dok on zadovoljno prcka po iPhone 8 i velica ISIS pobjede, dok pljuje po USA koja mu je stvorila omiljene islamiste. Morbidno.red wolf wrote:Za što živi ljevičar kad je Zemlja u pitanju...
omni- Posts : 7009
2014-04-12
Neću...Nije me briga za tvoj smrdljivi svijet...omni wrote:Sve 5 nemam nista protiv. No ti ces ljubiti Kuran bez da smijes zucnuti dok posmatras kako ti siluju po kuci. To je tvoj svijet koji stvaras, obozavas i u kojem ces da ostanes.red wolf wrote:Zato ćeš nestati zajedno s ovim svijetom kojeg toliko obožavaš...omni wrote:Za to da mu Ahmad prasi zenu dok on zadovoljno prcka po iPhone 8 i velica ISIS pobjede, dok pljuje po USA koja mu je stvorila omiljene islamiste. Morbidno.red wolf wrote:Za što živi ljevičar kad je Zemlja u pitanju...
red wolf-
2016-02-10
Hoces hoces i te kako i to tako da neces smjeti ni da pisnes. Popljuvat ces sve o cemu si pricao. Za moj svijet te i ne treba biti briga jer svoj neces upetljati u moj. Raduj se vristanju svojih zena i svojoj gluposti kada bude kasno, ljubi i nadaj se da te Ali zakolje brzo ostrim nozem a ne hrdjavom zlicom, lagano. :D.red wolf wrote:Neću...Nije me briga za tvoj smrdljivi svijet...omni wrote:Sve 5 nemam nista protiv. No ti ces ljubiti Kuran bez da smijes zucnuti dok posmatras kako ti siluju po kuci. To je tvoj svijet koji stvaras, obozavas i u kojem ces da ostanes.red wolf wrote:Zato ćeš nestati zajedno s ovim svijetom kojeg toliko obožavaš...omni wrote:Za to da mu Ahmad prasi zenu dok on zadovoljno prcka po iPhone 8 i velica ISIS pobjede, dok pljuje po USA koja mu je stvorila omiljene islamiste. Morbidno.red wolf wrote:Za što živi ljevičar kad je Zemlja u pitanju...
omni-
2014-04-12
Ja nisam tijelo koje ti nosiš...Baš me briga...omni wrote:Hoces hoces i te kako i to tako da neces smjeti ni da pisnes. Popljuvat ces sve o cemu si pricao. Za moj svijet te i ne treba biti briga jer svoj neces upetljati u moj. Raduj se vristanju svojih zena i svojoj gluposti kada bude kasno, ljubi i nadaj se da te Ali zakolje brzo ostrim nozem a ne hrdjavom zlicom, lagano. :D.red wolf wrote:Neću...Nije me briga za tvoj smrdljivi svijet...omni wrote:Sve 5 nemam nista protiv. No ti ces ljubiti Kuran bez da smijes zucnuti dok posmatras kako ti siluju po kuci. To je tvoj svijet koji stvaras, obozavas i u kojem ces da ostanes.red wolf wrote:Zato ćeš nestati zajedno s ovim svijetom kojeg toliko obožavaš...omni wrote:
Za to da mu Ahmad prasi zenu dok on zadovoljno prcka po iPhone 8 i velica ISIS pobjede, dok pljuje po USA koja mu je stvorila omiljene islamiste. Morbidno.
red wolf-
2016-02-10
Polako bit ce, samo stvaraj svoj svijetred wolf wrote:Ja nisam tijelo koje ti nosiš...Baš me briga...omni wrote:Hoces hoces i te kako i to tako da neces smjeti ni da pisnes. Popljuvat ces sve o cemu si pricao. Za moj svijet te i ne treba biti briga jer svoj neces upetljati u moj. Raduj se vristanju svojih zena i svojoj gluposti kada bude kasno, ljubi i nadaj se da te Ali zakolje brzo ostrim nozem a ne hrdjavom zlicom, lagano. :D.red wolf wrote:Neću...Nije me briga za tvoj smrdljivi svijet...omni wrote:Sve 5 nemam nista protiv. No ti ces ljubiti Kuran bez da smijes zucnuti dok posmatras kako ti siluju po kuci. To je tvoj svijet koji stvaras, obozavas i u kojem ces da ostanes.red wolf wrote:
Zato ćeš nestati zajedno s ovim svijetom kojeg toliko obožavaš...
omni-
2014-04-12
To upravo činimo...omni wrote:Polako bit ce, samo stvaraj svoj svijetred wolf wrote:Ja nisam tijelo koje ti nosiš...Baš me briga...omni wrote:Hoces hoces i te kako i to tako da neces smjeti ni da pisnes. Popljuvat ces sve o cemu si pricao. Za moj svijet te i ne treba biti briga jer svoj neces upetljati u moj. Raduj se vristanju svojih zena i svojoj gluposti kada bude kasno, ljubi i nadaj se da te Ali zakolje brzo ostrim nozem a ne hrdjavom zlicom, lagano. :D.red wolf wrote:Neću...Nije me briga za tvoj smrdljivi svijet...omni wrote:
Sve 5 nemam nista protiv. No ti ces ljubiti Kuran bez da smijes zucnuti dok posmatras kako ti siluju po kuci. To je tvoj svijet koji stvaras, obozavas i u kojem ces da ostanes.
red wolf-
2016-02-10
Samo naprijed, uzivaj u posljedicama. Ja cu svakako.red wolf wrote:To upravo činimo...omni wrote:Polako bit ce, samo stvaraj svoj svijetred wolf wrote:Ja nisam tijelo koje ti nosiš...Baš me briga...omni wrote:Hoces hoces i te kako i to tako da neces smjeti ni da pisnes. Popljuvat ces sve o cemu si pricao. Za moj svijet te i ne treba biti briga jer svoj neces upetljati u moj. Raduj se vristanju svojih zena i svojoj gluposti kada bude kasno, ljubi i nadaj se da te Ali zakolje brzo ostrim nozem a ne hrdjavom zlicom, lagano. :D.red wolf wrote:
Neću...Nije me briga za tvoj smrdljivi svijet...
omni-
2014-04-12
Tebe nema u tom svijetu...Pa nećeš uživati ni na koji način...omni wrote:Samo naprijed, uzivaj u posljedicama. Ja cu svakako.red wolf wrote:To upravo činimo...omni wrote:Polako bit ce, samo stvaraj svoj svijetred wolf wrote:Ja nisam tijelo koje ti nosiš...Baš me briga...omni wrote:
Hoces hoces i te kako i to tako da neces smjeti ni da pisnes. Popljuvat ces sve o cemu si pricao. Za moj svijet te i ne treba biti briga jer svoj neces upetljati u moj. Raduj se vristanju svojih zena i svojoj gluposti kada bude kasno, ljubi i nadaj se da te Ali zakolje brzo ostrim nozem a ne hrdjavom zlicom, lagano. :D.
red wolf-
2016-02-10
Itekako hocu, nemas ti pojma, samo se zabavljaj. :D ja cu te gledati iz svog nestalog svijeta, uz kokice i utisan TV da se susjedi ne zgrazavaju.red wolf wrote:Tebe nema u tom svijetu...Pa nećeš uživati ni na koji način...omni wrote:Samo naprijed, uzivaj u posljedicama. Ja cu svakako.red wolf wrote:To upravo činimo...omni wrote:Polako bit ce, samo stvaraj svoj svijetred wolf wrote:
Ja nisam tijelo koje ti nosiš...Baš me briga...
omni-
2014-04-12
Nećeš...Nema te...omni wrote:Itekako hocu, nemas ti pojma, samo se zabavljaj. :D ja cu te gledati iz svog nestalog svijeta, uz kokice i utisan TV da se susjedi ne zgrazavaju.red wolf wrote:Tebe nema u tom svijetu...Pa nećeš uživati ni na koji način...omni wrote:Samo naprijed, uzivaj u posljedicama. Ja cu svakako.red wolf wrote:To upravo činimo...omni wrote:
Polako bit ce, samo stvaraj svoj svijet
red wolf-
2016-02-10
Sjetit ces se ovoga kada dodje tvoje vrijeme tik tak tik takred wolf wrote:Nećeš...Nema te...omni wrote:Itekako hocu, nemas ti pojma, samo se zabavljaj. :D ja cu te gledati iz svog nestalog svijeta, uz kokice i utisan TV da se susjedi ne zgrazavaju.red wolf wrote:Tebe nema u tom svijetu...Pa nećeš uživati ni na koji način...omni wrote:Samo naprijed, uzivaj u posljedicama. Ja cu svakako.red wolf wrote:
To upravo činimo...
omni-
2014-04-12
Ne mogu to učiniti...Ja sam to već vidio...omni wrote:Sjetit ces se ovoga kada dodje tvoje vrijeme tik tak tik takred wolf wrote:Nećeš...Nema te...omni wrote:Itekako hocu, nemas ti pojma, samo se zabavljaj. :D ja cu te gledati iz svog nestalog svijeta, uz kokice i utisan TV da se susjedi ne zgrazavaju.red wolf wrote:Tebe nema u tom svijetu...Pa nećeš uživati ni na koji način...omni wrote:
Samo naprijed, uzivaj u posljedicama. Ja cu svakako.
red wolf-
2016-02-10
nisi nisi, ti si tijelo koje nosi fanaticni lijevi idiotizamred wolf wrote:Ja nisam tijelo koje ti nosiš...Baš me briga...omni wrote:Hoces hoces i te kako i to tako da neces smjeti ni da pisnes. Popljuvat ces sve o cemu si pricao. Za moj svijet te i ne treba biti briga jer svoj neces upetljati u moj. Raduj se vristanju svojih zena i svojoj gluposti kada bude kasno, ljubi i nadaj se da te Ali zakolje brzo ostrim nozem a ne hrdjavom zlicom, lagano. :D.red wolf wrote:Neću...Nije me briga za tvoj smrdljivi svijet...omni wrote:Sve 5 nemam nista protiv. No ti ces ljubiti Kuran bez da smijes zucnuti dok posmatras kako ti siluju po kuci. To je tvoj svijet koji stvaras, obozavas i u kojem ces da ostanes.red wolf wrote:
Zato ćeš nestati zajedno s ovim svijetom kojeg toliko obožavaš...
al ne brini nis, to je super podloga za osnovat kakav kult
mozda vam se I posreci pa izvrsite kolektivno samoubistvo negdje u prasini
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Hase nije rekao da ne voli hdz nego ne voli plenkija i ekipu oko njega...no postoji problem...on doista ne voli ovo danasnje vodstvo hdza ali jos vise ne voli oporbu na celu sa sdp-om ako izuzmemo most
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Karamarko Pupovcu:'I danas ostajem pri ovom stavu i nikad ne bi koalirao sa SDSS-om pa makar izgubio sve politicke pozicije sto sam i dokazao'
» VRH SPC DANAS U JASENOVCU: HASANBEGOVIĆ 'Išao bih i da nisam izaslanik predsjednice. Pozvao me episkop Jovan i rado sam se odazvao
» https://hrvatska-danas.com/2021/02/19/hasanbegovic-o-porfiriju-spc-ima-vucje-lice-koje-osjecaju-na-svojoj-kozi-svi-koji-su-na-udaru-srpske-modificirane-politike-teritorijalne-ekspanzije/?fbclid=IwAR1aZi553rm1QniRQje8G3NG5MFUeF-D-MZumgyhK9xmPCVjjz28gwZX3x8
» Hasanbegović o zagrebaškom potresu: Hasanbegović: 1945. je začet socijalno-politički potres...
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» VRH SPC DANAS U JASENOVCU: HASANBEGOVIĆ 'Išao bih i da nisam izaslanik predsjednice. Pozvao me episkop Jovan i rado sam se odazvao
» https://hrvatska-danas.com/2021/02/19/hasanbegovic-o-porfiriju-spc-ima-vucje-lice-koje-osjecaju-na-svojoj-kozi-svi-koji-su-na-udaru-srpske-modificirane-politike-teritorijalne-ekspanzije/?fbclid=IwAR1aZi553rm1QniRQje8G3NG5MFUeF-D-MZumgyhK9xmPCVjjz28gwZX3x8
» Hasanbegović o zagrebaškom potresu: Hasanbegović: 1945. je začet socijalno-politički potres...
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
Page 2 of 2