Karamarko Pupovcu:'I danas ostajem pri ovom stavu i nikad ne bi koalirao sa SDSS-om pa makar izgubio sve politicke pozicije sto sam i dokazao'
Page 1 of 1
Karamarko Pupovcu:'I danas ostajem pri ovom stavu i nikad ne bi koalirao sa SDSS-om pa makar izgubio sve politicke pozicije sto sam i dokazao'
https://direktno.hr/direkt/karamarko-ostro-o-pupovcu-vrijeme-da-srpska-manjina-hrvatskoj-okrene-leda-onima-koji-stvaraju-razdor-165178/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Karamarko Pupovcu:'I danas ostajem pri ovom stavu i nikad ne bi koalirao sa SDSS-om pa makar izgubio sve politicke pozicije sto sam i dokazao'
Svaka cast karamarku sto god rekli o njemu..ako zbog ideala i stavs zrtvovat fotelju zrtvovat ce je...malo je takvih
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Karamarko Pupovcu:'I danas ostajem pri ovom stavu i nikad ne bi koalirao sa SDSS-om pa makar izgubio sve politicke pozicije sto sam i dokazao'
Ovo dovoljno govori i o HDZ-ovcima kakav su ološ nakon što su mu okrenuli leđa...
darth_vader-
2014-04-17
nece s pupijem a hoce s lolek/bolek
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
vuksadinare wrote:Svaka cast karamarku sto god rekli o njemu..ako zbog ideala i stavs zrtvovat fotelju zrtvovat ce je...malo je takvih
Guest- Guest
Similar topics
» Bulj:'Bio bih zadnja gnjida i nistarija kad bi se odrekao suboraca iz HOS-a,makar me to kostalo i politicke karijere.'
» ''Hasanbegović je danas dokazao da je HDZ-ov igrač''
» Karamarko izgubio konce u HDZ-u
» Medved po nosu Pupovcu:'Milorade samo na ovom pidrucju su 44 masovne grobnice gdje su pobunjeni Srbi pobili ljude.Pogledaj sto su radili devedesetih u Majskim poljanama...'
» Dok Plenki pada i gubi pozicije u briselskoj i eu hijerarhiji Ruza Tomasic raste i dobija pozicije
» ''Hasanbegović je danas dokazao da je HDZ-ov igrač''
» Karamarko izgubio konce u HDZ-u
» Medved po nosu Pupovcu:'Milorade samo na ovom pidrucju su 44 masovne grobnice gdje su pobunjeni Srbi pobili ljude.Pogledaj sto su radili devedesetih u Majskim poljanama...'
» Dok Plenki pada i gubi pozicije u briselskoj i eu hijerarhiji Ruza Tomasic raste i dobija pozicije
Page 1 of 1