BARCLAYS EPL 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 18/19
Serbia Strong wrote:Odličan maguire. Voleo bih da mu popušim kurac...
Guest- Guest
http://best.vod.mcdn.sportklub.com:8080/stream?asset=sergiosmd03022019&stream=1mb&t=0&player=m3u8v&sp=sportklub&u=sportklub&p=sp0rtsp0rtF104F
Bože dragi-ciganin 10 godina igra u engleskoj, ne zna 3 reči da bekne.
Bože dragi-ciganin 10 godina igra u engleskoj, ne zna 3 reči da bekne.
Guest- Guest
Situacija za Mauricija Sarija i nije tako idealna u ovom trenutku.
I pored "petarde" protiv Hadersfilda, plasman u Ligu šampiona je i dalje upitan, pa nema dileme da je Roman Abramovič sve nervozniji iz dana dana.
Rus je poznat kao neko ko je često menjao svoje trenere, Karlo Anćeloti je otkrio kako se nosio s tim što mu je biznismen konstantno "visio" nad glavom.
"Kad god smo izgubili ili odigrali loše, on mi je slao poruke. Poslao bi mi samo znak pitanja, ali sam mu ja odgovorao tako što sam slao uzvičnike", otkrio je Italijan novinari Fabiju Karesi.
Karleto je lako izlazio na kraj i sa Silvijom Berluskonijem koji je zahtevao da Milan igra u formaciji 4-3-3.
I pored "petarde" protiv Hadersfilda, plasman u Ligu šampiona je i dalje upitan, pa nema dileme da je Roman Abramovič sve nervozniji iz dana dana.
Rus je poznat kao neko ko je često menjao svoje trenere, Karlo Anćeloti je otkrio kako se nosio s tim što mu je biznismen konstantno "visio" nad glavom.
"Kad god smo izgubili ili odigrali loše, on mi je slao poruke. Poslao bi mi samo znak pitanja, ali sam mu ja odgovorao tako što sam slao uzvičnike", otkrio je Italijan novinari Fabiju Karesi.
Karleto je lako izlazio na kraj i sa Silvijom Berluskonijem koji je zahtevao da Milan igra u formaciji 4-3-3.
Anćeloti bi ga poslušao pred početak meča, ali bi se igrači posle nekoliko trenutaka nakon zvižduka vratili u dobro poznatu "Božićnu jelku".
Guest- Guest
kad su ga pitali, šta najbolje pamti iz vremena dok je bio trener psg-a, rekao je kruh iz lokalne pekare
Guest- Guest
Hahahhahahah, sudije ponovo smrdljivim luzerima spašavaju glavu priznavajući im golove iz ofsajda...
Kuću dajem da ne osvajaju titulu.
Kuću dajem da ne osvajaju titulu.
Guest- Guest
priča se da je još par ofsajda bil pušteno za luzere, sve samo da se s trona svrgne guardiola
End- Posts : 21177
2015-08-25
Hahahha, još smrdljiva prevara inflopčina ima obraza kenjati o sudijama nakon ovog meča...
Guest- Guest
Klopp: "You took two points from us"
'A complete performance. It doesn’t matter (about the row). Klopp is used to winning with goals offside. He beat at Malaga with a goal that was seven metres offside, so he can’t complain about nothing!' - Pellegrini
'A complete performance. It doesn’t matter (about the row). Klopp is used to winning with goals offside. He beat at Malaga with a goal that was seven metres offside, so he can’t complain about nothing!' - Pellegrini
2015-08-25
nisam mislio da je klopp takav cigan, ipak je podbacio pod pritiskom i pokazao svoje pravo cigansko lice kao i mali muslimanski arafat koji simulira svaku utakmicu
2015-08-25
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 21/22
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18