San Francisco: Zabranjen Ruski film T-34 zbog širenja propagande
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: San Francisco: Zabranjen Ruski film T-34 zbog širenja propagande
samo ti otvaram ociRingo10 wrote:Ti si neprocjenjivi mamlaz ...prckov wrote:ne uzivas ti nistaRingo10 wrote:Jebo ustase i partizane ...prckov wrote:mani se ustasa I partizanaRingo10 wrote:
Zovu ga PRCKOV jer ga prca ko stigne.
A mozda on i uziva u tome ...
otvori mozak I virni u svijet
mozda ipak ima sanse za tebe, ko zna
Nego ja uzivam da vas malo zajebavam .. pa da popizdite.
Krepavam od smijeha kad citam vase reakcije.
Nekad sam tako volio zajebavat Srbi i Muslimane, ali nisu mi vise zanimljivi, a sad su mi Hrvati prava poslastica.
ti samo podgrijavas svoje zablude
al kako bi to mogo znat
Sjecam se u mladosti sam takvim dusu vadio ...
al kako bi ti to mogo znat
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
gledao sam na youtubu dosta isječaka, ono složio bi se sa većinom kritika.. trash ratni film, kombinacija vrhunskih specijalnih CGI efekata sa lošim animacijama, ali veoma zabavan , negdje sam pročitao fast and furious sa tenkovima, eto je to.. obiteljski film za zabaviti djecu od 6do 11godina.. kome je do ozbiljnih ratnih filmova neka gleda Njemački - Das Boot, Stalingrad, ili Untergang, ili sovjetski IDI i Smotri, ili Američki The Thin Red Line, gdje ih švabe masovno kolju , gdje je prikazna zaboravljena bitka gdje je poginulo 30 000 amerikanaca na zapadnoj fronti..debotoijusto wrote:dobra reklama za film , bacim oko kad uhvatim vremena
dok ovaj film je ono Ruska Hollywood style zabava za djecu.. jedan Ruski tenk, uništiti 50njemačkih,
AssadNaPodmornici- Posts : 22253
2018-06-14
DA, malop previse imitiraju Holivud.AssadNaPodmornici wrote:gledao sam na youtubu dosta isječaka, ono složio bi se sa većinom kritika.. trash ratni film, kombinacija vrhunskih specijalnih CGI efekata sa lošim animacijama, ali veoma zabavan , negdje sam pročitao fast and furious sa tenkovima, eto je to.. obiteljski film za zabaviti djecu od 6do 11godina.. kome je do ozbiljnih ratnih filmova neka gleda Njemački - Das Boot, Stalingrad, ili Untergang, ili sovjetski IDI i Smotri, ili Američki The Thin Red Line, gdje ih švabe masovno kolju , gdje je prikazna zaboravljena bitka gdje je poginulo 30 000 amerikanaca na zapadnoj fronti..debotoijusto wrote:dobra reklama za film , bacim oko kad uhvatim vremena
dok ovaj film je ono Ruska Hollywood style zabava za djecu.. jedan Ruski tenk, uništiti 50njemačkih,
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
'Thin red line' se radnja odvija na pacifiku...AssadNaPodmornici wrote:gledao sam na youtubu dosta isječaka, ono složio bi se sa većinom kritika.. trash ratni film, kombinacija vrhunskih specijalnih CGI efekata sa lošim animacijama, ali veoma zabavan , negdje sam pročitao fast and furious sa tenkovima, eto je to.. obiteljski film za zabaviti djecu od 6do 11godina.. kome je do ozbiljnih ratnih filmova neka gleda Njemački - Das Boot, Stalingrad, ili Untergang, ili sovjetski IDI i Smotri, ili Američki The Thin Red Line, gdje ih švabe masovno kolju , gdje je prikazna zaboravljena bitka gdje je poginulo 30 000 amerikanaca na zapadnoj fronti..debotoijusto wrote:dobra reklama za film , bacim oko kad uhvatim vremena
'Pisma s iwo jime' prolaze, što se tiče americkih ratnih filmova i realnosti u njima......
T.- Posts : 17551
2014-04-14
Serije Band of Brothers i Pacific su mi dosta realne.T. wrote:'Thin red line' se radnja odvija na pacifiku...AssadNaPodmornici wrote:gledao sam na youtubu dosta isječaka, ono složio bi se sa većinom kritika.. trash ratni film, kombinacija vrhunskih specijalnih CGI efekata sa lošim animacijama, ali veoma zabavan , negdje sam pročitao fast and furious sa tenkovima, eto je to.. obiteljski film za zabaviti djecu od 6do 11godina.. kome je do ozbiljnih ratnih filmova neka gleda Njemački - Das Boot, Stalingrad, ili Untergang, ili sovjetski IDI i Smotri, ili Američki The Thin Red Line, gdje ih švabe masovno kolju , gdje je prikazna zaboravljena bitka gdje je poginulo 30 000 amerikanaca na zapadnoj fronti..debotoijusto wrote:dobra reklama za film , bacim oko kad uhvatim vremena
'Pisma s iwo jime' prolaze, što se tiče americkih ratnih filmova i realnosti u njima......
omni-
2014-04-12
najbolji nacin da nesh dobro prodas je da to netko zabrani...
Guest- Guest
Realnije puno od filmova istih redatelja/scenarista...omni wrote:Serije Band of Brothers i Pacific su mi dosta realne.T. wrote:'Thin red line' se radnja odvija na pacifiku...AssadNaPodmornici wrote:gledao sam na youtubu dosta isječaka, ono složio bi se sa većinom kritika.. trash ratni film, kombinacija vrhunskih specijalnih CGI efekata sa lošim animacijama, ali veoma zabavan , negdje sam pročitao fast and furious sa tenkovima, eto je to.. obiteljski film za zabaviti djecu od 6do 11godina.. kome je do ozbiljnih ratnih filmova neka gleda Njemački - Das Boot, Stalingrad, ili Untergang, ili sovjetski IDI i Smotri, ili Američki The Thin Red Line, gdje ih švabe masovno kolju , gdje je prikazna zaboravljena bitka gdje je poginulo 30 000 amerikanaca na zapadnoj fronti..debotoijusto wrote:dobra reklama za film , bacim oko kad uhvatim vremena
T.- Posts : 17551
2014-04-14
A Neretva? Revizionistu jedan! Imaš srjeće da te se Sora nije dohvatila.T. wrote:Njemački: das boot, stalingrad, der untergang, der hauptmannomni wrote:Najbolji ratni filmovi, Ruski i Njemacki.
Sssr: idi i smotri
Ruski: deveta rota
Japanski: yamato, eternal zero
Južno Korejski: my way
Sad: pisma s iwo jime
I sl. ...
Da. Kad je krenul, mislil sam da će biti serija o boljoj prošlosti, kako se njekad bolje živjelo i tko nas zavadi. No, pokazalo da sam krivo procienil, dosta je realistična, dobri su glumci i scenarij. Nedostaje samo lik političkoga zatvorenika ili neprijatelja socijalizma za punu sliku.epikur37 wrote:Ovaj Crno bijeli svijet na HRT je na kraju ispao super serija.
Zeključno.
https://www.imdb.com/title/tt0135706/T. wrote:'Thin red line' se radnja odvija na pacifiku...AssadNaPodmornici wrote:gledao sam na youtubu dosta isječaka, ono složio bi se sa većinom kritika.. trash ratni film, kombinacija vrhunskih specijalnih CGI efekata sa lošim animacijama, ali veoma zabavan , negdje sam pročitao fast and furious sa tenkovima, eto je to.. obiteljski film za zabaviti djecu od 6do 11godina.. kome je do ozbiljnih ratnih filmova neka gleda Njemački - Das Boot, Stalingrad, ili Untergang, ili sovjetski IDI i Smotri, ili Američki The Thin Red Line, gdje ih švabe masovno kolju , gdje je prikazna zaboravljena bitka gdje je poginulo 30 000 amerikanaca na zapadnoj fronti..debotoijusto wrote:dobra reklama za film , bacim oko kad uhvatim vremena
ajme šta sam se obruka..
mislim OK je thin red line , ali evo ovaj film
When Trumpets Fade -kada trube stanu, ili kako se već može prevesti.. brutalan film, a nepoznat.. pokazuje američki pokušaj proboja Sigfriedove linije na zapadnoj fronti, gdje su ih švabe masakrirali, poginulo 30 000 amerikanaca, a bitka zaboravljena a na kraju nisu uspjeli probiti.. recimo dobar ratni film..
ali zadnji ruski ratni filmovi su totalno sranje na kvadrat.. iako sam nedavno gledao jedan na youtubu, zapravo i nije loš film, solidan ruski, čak je navodno rađen prema realnoj bitki.. naravno manja postrojba rusa satrala švabe.. osrednji film..
e gdje rastu željezni križevi je odličan ratni film.. europski.
imaju inače finci dobre ratne filmove koji opisuju rusko-finski rat, i serije.. ima jedan odličan ratni film koji opisuje borbu neke baltičke države protiv crvene armije.. pogledao sam sve to davno.. ima dobrih ratnih filmova uglavnom nisu extra poznati i ne previše popularni jer realno prikazuju rat,..
dok ovaj ruski film je zabava za djecu, kao onaj britanski-američki "neprijatelj pred vratima" gdje vasilij zajtsev tamani švabe.. mislim meni je film jedan od najdražih, ali je film sprdačina
2018-06-14
Regoč wrote:A Neretva? Revizionistu jedan! Imaš srjeće da te se Sora nije dohvatila.T. wrote:Njemački: das boot, stalingrad, der untergang, der hauptmannomni wrote:Najbolji ratni filmovi, Ruski i Njemacki.
I sl. ...
Inače odlična gore lista.
E deveta rota, eto to je najbolji ruski ratni film. definitivno jebeni film. IDI i Smotri brutalna, ima na youtubu.
A NAJBOLJI PARTIZANSKI RATNI FILM - GLUVI BARUT. . imate na youtubu, iako isječen jedan dio. odličan ratni film. Ovdje glumi onaj Izet fazlinović kojeg u filmu zovu španac (a on je glumpio španca i u našoj seriji druga mračna noć) jeben partizanski film.
Inače taj film je odličan zato jer poprilično kritički prikazuje partizane, realno, prikazuje njihove greške, itd, napravljenj je 1989 kada je već diktatura popustila..
nije visoko budgetni film, odličan - najbolji partizanski , i ima poznatih glumaca
2018-06-14
a jesi gledo stalingrad, mislim da je americko ruska produkcija, jbte koje sranje od filma, ne znas jel jebeni film il jebena igrica, toliko cgi ima, isto onaj pobjeda je nasaAssadNaPodmornici wrote:https://www.imdb.com/title/tt0135706/T. wrote:'Thin red line' se radnja odvija na pacifiku...AssadNaPodmornici wrote:gledao sam na youtubu dosta isječaka, ono složio bi se sa većinom kritika.. trash ratni film, kombinacija vrhunskih specijalnih CGI efekata sa lošim animacijama, ali veoma zabavan , negdje sam pročitao fast and furious sa tenkovima, eto je to.. obiteljski film za zabaviti djecu od 6do 11godina.. kome je do ozbiljnih ratnih filmova neka gleda Njemački - Das Boot, Stalingrad, ili Untergang, ili sovjetski IDI i Smotri, ili Američki The Thin Red Line, gdje ih švabe masovno kolju , gdje je prikazna zaboravljena bitka gdje je poginulo 30 000 amerikanaca na zapadnoj fronti..debotoijusto wrote:dobra reklama za film , bacim oko kad uhvatim vremena
ajme šta sam se obruka..
When Trumpets Fade -kada trube stanu, ili kako se već može prevesti.. brutalan film, a nepoznat.. pokazuje američki pokušaj proboja Sigfriedove linije na zapadnoj fronti, gdje su ih švabe masakrirali, poginulo 30 000 amerikanaca, a bitka zaboravljena a na kraju nisu uspjeli probiti.. recimo dobar ratni film..
ali zadnji ruski ratni filmovi su totalno sranje na kvadrat.. iako sam nedavno gledao jedan na youtubu, zapravo i nije loš film, solidan ruski, čak je navodno rađen prema realnoj bitki.. naravno manja postrojba rusa satrala švabe.. osrednji film..
imaju inače finci dobre ratne filmove koji opisuju rusko-finski rat, i serije.. ima jedan odličan ratni film koji opisuje borbu neke baltičke države protiv crvene armije.. pogledao sam sve to davno.. ima dobrih ratnih filmova uglavnom nisu extra poznati i ne previše popularni jer realno prikazuju rat,..
dok ovaj ruski film je zabava za djecu, kao onaj britanski-američki "neprijatelj pred vratima" gdje vasilij zajtsev tamani švabe.. mislim meni je film jedan od najdražih, ali je film sprdačina
jos malo nece trebat ni glumaca ni kulisa nego sve na jebenom kompjuteru napravit
nisam , pogledao sam par isječaka sa youtubua i čitao kritike, i rusi pišu da je sranje film.Leviathan2 wrote:a jesi gledo stalingrad, mislim da je americko ruska produkcija, jbte koje sranje od filma, ne znas jel jebeni film il jebena igrica, toliko cgi ima, isto onaj pobjeda je nasaAssadNaPodmornici wrote:https://www.imdb.com/title/tt0135706/T. wrote:'Thin red line' se radnja odvija na pacifiku...AssadNaPodmornici wrote:gledao sam na youtubu dosta isječaka, ono složio bi se sa većinom kritika.. trash ratni film, kombinacija vrhunskih specijalnih CGI efekata sa lošim animacijama, ali veoma zabavan , negdje sam pročitao fast and furious sa tenkovima, eto je to.. obiteljski film za zabaviti djecu od 6do 11godina.. kome je do ozbiljnih ratnih filmova neka gleda Njemački - Das Boot, Stalingrad, ili Untergang, ili sovjetski IDI i Smotri, ili Američki The Thin Red Line, gdje ih švabe masovno kolju , gdje je prikazna zaboravljena bitka gdje je poginulo 30 000 amerikanaca na zapadnoj fronti..debotoijusto wrote:dobra reklama za film , bacim oko kad uhvatim vremena
ajme šta sam se obruka..
jos malo nece trebat ni glumaca ni kulisa nego sve na jebenom kompjuteru napravit
problem rusa je što boluju od istih problema kao i ameri, dakle rat prikazuju crno-bijelo, dakle rusi ultimitaivno dobro, švabe ultima zlo, tako i ameri rade, i onda su bitke nerealne, loši efekti, i zbrojiš ovo dvoje i imaš loš film.
recimo švabe nesmiju raditi film gdje su oni dobri dečki, jer su izgubili rat pa moraju realno prikazati.
pa recimo u najboljem njemačkom filmu Das Boot, Njemačka podmornica se muči cijelo vrijeme.. nije da ona "potapa" desetke britanskih brodova, nego baš suprotno , britanci je skoro satrali par puta, jedino je potopila jedan tanker, i onda na kraju vidiš kako britanski mornari vrište dok gore na brodu, a švabe u šoku gledaju..
i njemački ratni filmovi isto tako, prikazuju realne borbe , gdje su rusi ravnopravni ili čak jači, gdje ima njemačkih ratnih zločina, ruskih, gdje ima njemačkih dobrih momaka i dobrih rusa, gdje se ljudi na kraju pitaju "što nama treba sve ovo u životu"
eh dobra njemačka serija , unsere mutter unsere father, pogledati..
https://www.imdb.com/title/tt1883092/
aj ruski film 9rota, je vrh vrhova.. to je onaj film kakav treba biti.. realan, koji ne slavi rat, i brutalan
2018-06-14
Da, slazem se, prikazuje nesto sto je kasnije osudjeno kao tkzv LIJEVA SKRETANJA. Boljsevicki fanatizam koji je doveo do sloma partizanskog pokreta u jednom periodu. GLUVI BARUT prikazuje raskol medju Srbima na partizane i cetnike i cetnicke puceve unutar ranog partizanskog pokreta, boljsevicki radikalizam koji se po metodama ne ralikuje od cetnickog radikalizma. Mustafa Naadrevic je fanatika Spanca odglumio maestralno. I Josip Pejakovic kao cetnicki vojvoda.AssadNaPodmornici wrote:Regoč wrote:A Neretva? Revizionistu jedan! Imaš srjeće da te se Sora nije dohvatila.T. wrote:Njemački: das boot, stalingrad, der untergang, der hauptmannomni wrote:Najbolji ratni filmovi, Ruski i Njemacki.
I sl. ...
Inače odlična gore lista.
E deveta rota, eto to je najbolji ruski ratni film. definitivno jebeni film. IDI i Smotri brutalna, ima na youtubu.
A NAJBOLJI PARTIZANSKI RATNI FILM - GLUVI BARUT. . imate na youtubu, iako isječen jedan dio. odličan ratni film. Ovdje glumi onaj Izet fazlinović kojeg u filmu zovu španac (a on je glumpio španca i u našoj seriji druga mračna noć) jeben partizanski film.
Inače taj film je odličan zato jer poprilično kritički prikazuje partizane, realno, prikazuje njihove greške, itd, napravljenj je 1989 kada je već diktatura popustila..
nije visoko budgetni film, odličan - najbolji partizanski , i ima poznatih glumaca
Da, jako dobar film prema izvrsnom romanu Branka Copica.
Inace, najjaci ratni odnosno anti-ratni film sa tematikom 2. sv rata je sovjestski IDI I GLEDAJ.
Tu su i njemacki Staljingrad i onaj THE FALL (engleski naziv, ne znam kako je kod nas preveden) u kojem Hitlera glumi onaj Bruno sto je nedavno umro.
KAd smo kod Amerikanaca, THIN RED LINE je mnogo jaci od SAVING PRIVATE RYAN koji je iako odlican, po meni suvise patetican.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
AssadNaPodmornici wrote:aj ruski film 9rota, je vrh vrhova.. to je onaj film kakav treba biti.. realan, koji ne slavi rat, i brutalan
Super film, samo što režiser danas snima cgi sranja
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Bakir završio na policiji zbog širenja mržnje
» Ruski film ‘Gospodar’ najbolji na beogradskom FEST-u
» Saudijska Arabija priznala da namjerno ne prima izbjeglice zbog širenja islama u Europu
» Frka u Srbiji:Roštilj na ćumur biće zabranjen zbog povećanja pojave tumora
» RTS: "Zbog bezbednosti Hrvata" odložen film
» Ruski film ‘Gospodar’ najbolji na beogradskom FEST-u
» Saudijska Arabija priznala da namjerno ne prima izbjeglice zbog širenja islama u Europu
» Frka u Srbiji:Roštilj na ćumur biće zabranjen zbog povećanja pojave tumora
» RTS: "Zbog bezbednosti Hrvata" odložen film
Page 4 of 4