San Francisco: Zabranjen Ruski film T-34 zbog širenja propagande
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: San Francisco: Zabranjen Ruski film T-34 zbog širenja propagande
Staljinizam je dobar kome ga je bog dao...epikur37 wrote:SAD postaje SSSR :D
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
film se zabranio jer su ukri pritisli amere, čitajte malo vijesti
Guest- Guest
https://www.rt.com/news/451867-massive-swastika-kiev-mall/
Massive LED swastika displayed at Kiev shopping mall
Guest- Guest
Amerika je najtotalitarnija zemlja na svetu (sa izuzetkom mozda Severne Koreje). Taj nivo indoktrinacije ne postoji nigde. Prosecan amerikanac zaista veruje da je "poseban". Tamo se kao u rajhu himna svira za svaku priliku. I nagradna igra: Ko pronadje makar jedan njihov film ili seriju, gde se barem u jednom kadru ne pojavi americka zastava - dobije cokoladu...
naravno da ne znas, tri kurca ti pojma nemasRingo10 wrote:Bio Zapad ljevicarski desnicarski ili ne znam kakav ...
Ali cinjenica je da tone u totalitarni mrak.
A najsmjesnije je da to nazivaju obranom demokracije.
Apsurd.
zato I jesi korisni idiot
prckov- Posts : 34546
2014-04-19
Stanojko wrote:Amerika je najtotalitarnija zemlja na svetu (sa izuzetkom mozda Severne Koreje). Taj nivo indoktrinacije ne postoji nigde. Prosecan amerikanac zaista veruje da je "poseban". Tamo se kao u rajhu himna svira za svaku priliku. I nagradna igra: Ko pronadje makar jedan njihov film ili seriju, gde se barem u jednom kadru ne pojavi americka zastava - dobije cokoladu...
Guest- Guest
ma daStanojko wrote:Amerika je najtotalitarnija zemlja na svetu (sa izuzetkom mozda Severne Koreje). Taj nivo indoktrinacije ne postoji nigde. Prosecan amerikanac zaista veruje da je "poseban". Tamo se kao u rajhu himna svira za svaku priliku. I nagradna igra: Ko pronadje makar jedan njihov film ili seriju, gde se barem u jednom kadru ne pojavi americka zastava - dobije cokoladu...
boze pravde
2014-04-19
evo jos jednogpismejker wrote:Stanojko wrote:Amerika je najtotalitarnija zemlja na svetu (sa izuzetkom mozda Severne Koreje). Taj nivo indoktrinacije ne postoji nigde. Prosecan amerikanac zaista veruje da je "poseban". Tamo se kao u rajhu himna svira za svaku priliku. I nagradna igra: Ko pronadje makar jedan njihov film ili seriju, gde se barem u jednom kadru ne pojavi americka zastava - dobije cokoladu...
cime vas hrane jebote
2014-04-19
prckov wrote:evo jos jednogpismejker wrote:Stanojko wrote:Amerika je najtotalitarnija zemlja na svetu (sa izuzetkom mozda Severne Koreje). Taj nivo indoktrinacije ne postoji nigde. Prosecan amerikanac zaista veruje da je "poseban". Tamo se kao u rajhu himna svira za svaku priliku. I nagradna igra: Ko pronadje makar jedan njihov film ili seriju, gde se barem u jednom kadru ne pojavi americka zastava - dobije cokoladu...
cime vas hrane jebote
Pa u sustini jeste Cika-Prckoff..Ono kao vizija demokracije i slobodde,aLI USKOM I UTABANOM LINIJOM..kao linearna video igra..skreni m,alo,i odmah si pod brutalnom represijom njutarnjih organa..malo nesh intenzivnije protiv vlasti i drzave,odma si na meni onijah organizacija sa 3 ili 4 slova,biraj koja je zlocestija..
triput napravih protuzakonitu bedastocu..hajmo reci Mariška,nakon treceg 10 godina bajbuk..da nastavim???
Guest- Guest
U pravu si. Tamo su mediji slobodni, narod odlucuje itd...prckov wrote:ma daStanojko wrote:Amerika je najtotalitarnija zemlja na svetu (sa izuzetkom mozda Severne Koreje). Taj nivo indoktrinacije ne postoji nigde. Prosecan amerikanac zaista veruje da je "poseban". Tamo se kao u rajhu himna svira za svaku priliku. I nagradna igra: Ko pronadje makar jedan njihov film ili seriju, gde se barem u jednom kadru ne pojavi americka zastava - dobije cokoladu...
boze pravde
yah..isto kao i ona mrezna igra battlefield 4,gdje kao ...open world mapa,ali skreni 200 metarta van smjera na koji te uvijek tjeraju,odmah ti pocnu odbrojavati do samodestrukšna..aj lijepi slobodni i otvoreni woerld..
jedino ako zagrabis sam u roki Mauntajne gdje nema zive duse i pocens i sveg glasa vikat ..Ja sam slobodan i mogu kako hocu..!!!..sve dok te ne uspota neki grizlli pa te ipak nauci..da to i nije bas tako...mdaaa..
jedino ako zagrabis sam u roki Mauntajne gdje nema zive duse i pocens i sveg glasa vikat ..Ja sam slobodan i mogu kako hocu..!!!..sve dok te ne uspota neki grizlli pa te ipak nauci..da to i nije bas tako...mdaaa..
Guest- Guest
evo malo zahladnilopismejker wrote:prckov wrote:evo jos jednogpismejker wrote:Stanojko wrote:Amerika je najtotalitarnija zemlja na svetu (sa izuzetkom mozda Severne Koreje). Taj nivo indoktrinacije ne postoji nigde. Prosecan amerikanac zaista veruje da je "poseban". Tamo se kao u rajhu himna svira za svaku priliku. I nagradna igra: Ko pronadje makar jedan njihov film ili seriju, gde se barem u jednom kadru ne pojavi americka zastava - dobije cokoladu...
cime vas hrane jebote
Pa u sustini jeste Cika-Prckoff..Ono kao vizija demokracije i slobodde,aLI USKOM I UTABANOM LINIJOM..kao linearna video igra..skreni m,alo,i odmah si pod brutalnom represijom njutarnjih organa..malo nesh intenzivnije protiv vlasti i drzave,odma si na meni onijah organizacija sa 3 ili 4 slova,biraj koja je zlocestija..
triput napravih protuzakonitu bedastocu..hajmo reci Mariška,nakon treceg 10 godina bajbuk..da nastavim???
naoblacilo se
2014-04-19
eto i Medo primjer u Jemerici..mozda nitko nije primjetio,ali jako pazljivo bira rijeci u tekstu u kojem spominje Jemeriku..uglavnom ubaci neki vidio i da sturi komentar,jerbo cija,Efbiaj,Houmland,Enesa,nikad ne spavaju,a uvijek ti mogu banuti na vrata..sto se napos i dogadja,ako dignes roge vise ,nego prosjecno tele..
Guest- Guest
Mislim,volio bih ja da je drugacije,ali..
Prosjecan gradjanin koji previse ne talasa,moze imati percepciju slobode i demokracije,i vjerovatno je to tako ,ali Zute prsluke nikad u Jusi necemo vidjeti..
Prosjecan gradjanin koji previse ne talasa,moze imati percepciju slobode i demokracije,i vjerovatno je to tako ,ali Zute prsluke nikad u Jusi necemo vidjeti..
Guest- Guest
Zovu ga PRCKOV jer ga prca ko stigne.pismejker wrote:prckov wrote:evo jos jednogpismejker wrote:Stanojko wrote:Amerika je najtotalitarnija zemlja na svetu (sa izuzetkom mozda Severne Koreje). Taj nivo indoktrinacije ne postoji nigde. Prosecan amerikanac zaista veruje da je "poseban". Tamo se kao u rajhu himna svira za svaku priliku. I nagradna igra: Ko pronadje makar jedan njihov film ili seriju, gde se barem u jednom kadru ne pojavi americka zastava - dobije cokoladu...
cime vas hrane jebote
A mozda on i uziva u tome ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ja sam mislio da si ti ozbiljniji covaStanojko wrote:U pravu si. Tamo su mediji slobodni, narod odlucuje itd...prckov wrote:ma daStanojko wrote:Amerika je najtotalitarnija zemlja na svetu (sa izuzetkom mozda Severne Koreje). Taj nivo indoktrinacije ne postoji nigde. Prosecan amerikanac zaista veruje da je "poseban". Tamo se kao u rajhu himna svira za svaku priliku. I nagradna igra: Ko pronadje makar jedan njihov film ili seriju, gde se barem u jednom kadru ne pojavi americka zastava - dobije cokoladu...
boze pravde
al hajde, mozda nisi naspavan dovoljno danas
2014-04-19
mani se ustasa I partizanaRingo10 wrote:Zovu ga PRCKOV jer ga prca ko stigne.pismejker wrote:prckov wrote:evo jos jednogpismejker wrote:Stanojko wrote:Amerika je najtotalitarnija zemlja na svetu (sa izuzetkom mozda Severne Koreje). Taj nivo indoktrinacije ne postoji nigde. Prosecan amerikanac zaista veruje da je "poseban". Tamo se kao u rajhu himna svira za svaku priliku. I nagradna igra: Ko pronadje makar jedan njihov film ili seriju, gde se barem u jednom kadru ne pojavi americka zastava - dobije cokoladu...
cime vas hrane jebote
otvori mozak I virni u svijet
mozda ipak ima sanse za tebe, ko zna
2014-04-19
Jebo ustase i partizane ...prckov wrote:mani se ustasa I partizanaRingo10 wrote:Zovu ga PRCKOV jer ga prca ko stigne.pismejker wrote:prckov wrote:evo jos jednogpismejker wrote:
cime vas hrane jebote
Nego ja uzivam da vas malo zajebavam .. pa da popizdite.
Krepavam od smijeha kad citam vase reakcije.
Nekad sam tako volio zajebavat Srbi i Muslimane, ali nisu mi vise zanimljivi, a sad su mi Hrvati prava poslastica.
2015-09-24
ne uzivas ti nistaRingo10 wrote:Jebo ustase i partizane ...prckov wrote:mani se ustasa I partizanaRingo10 wrote:Zovu ga PRCKOV jer ga prca ko stigne.pismejker wrote:prckov wrote:
evo jos jednog
cime vas hrane jebote
Nekad sam tako volio zajebavat Srbi i Muslimane, ali nisu mi vise zanimljivi, a sad su mi Hrvati prava poslastica.
ti samo podgrijavas svoje zablude
al kako bi to mogo znat
2014-04-19
Ti si neprocjenjivi mamlaz ...prckov wrote:ne uzivas ti nistaRingo10 wrote:Jebo ustase i partizane ...prckov wrote:mani se ustasa I partizanaRingo10 wrote:Zovu ga PRCKOV jer ga prca ko stigne.pismejker wrote:
al kako bi to mogo znat
Sjecam se u mladosti sam takvim dusu vadio ...
2015-09-24
samo ti otvaram ociRingo10 wrote:Ti si neprocjenjivi mamlaz ...prckov wrote:ne uzivas ti nistaRingo10 wrote:Jebo ustase i partizane ...prckov wrote:mani se ustasa I partizanaRingo10 wrote:
Zovu ga PRCKOV jer ga prca ko stigne.
al kako bi to mogo znat
Sjecam se u mladosti sam takvim dusu vadio ...
al kako bi ti to mogo znat
2014-04-19
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Bakir završio na policiji zbog širenja mržnje
» Ruski film ‘Gospodar’ najbolji na beogradskom FEST-u
» Saudijska Arabija priznala da namjerno ne prima izbjeglice zbog širenja islama u Europu
» Frka u Srbiji:Roštilj na ćumur biće zabranjen zbog povećanja pojave tumora
» RTS: "Zbog bezbednosti Hrvata" odložen film
» Ruski film ‘Gospodar’ najbolji na beogradskom FEST-u
» Saudijska Arabija priznala da namjerno ne prima izbjeglice zbog širenja islama u Europu
» Frka u Srbiji:Roštilj na ćumur biće zabranjen zbog povećanja pojave tumora
» RTS: "Zbog bezbednosti Hrvata" odložen film
Page 3 of 4