Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Liga Prvaka 18/19
Dečki moji, kak' ovaj Ajax igra milina ih je gledati.
Zeko-
2015-08-26
Ti si cak i od mene stariji. Stoga te ovo netriba cudit. Jednostavno se svjetski gigant vratio gdje i pripada. U sam vrh nogometa svjetskoga.. ovo meni uopce nije iznenadjenje. Jednostavno je realnost gledati jedan od najvecih svjetskih klubova u zavrsnoj fazi.Zeko wrote:Dečki moji, kak' ovaj Ajax igra milina ih je gledati.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Zaista od svega srca navijam da ajax ovo uzme
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ne bi mi bilo krivo, dapače...PABLO ESCOBAR wrote:Zaista od svega srca navijam da ajax ovo uzme
;)
Guest- Guest
Jako dugo nisam vidio jedan klub da igra ovakav nogomet. To je rapsodija, ovi glupi englezi šansu nisu napravili u 90 minuta, a kad se samo sjetimo da su Prevariolinim prevarama utrpali 3 komada. Ovi dečkići iz Ajaxa baš se igraju nogometa, jednom riječi, izvrsni su. Ovo im mogu samo ukrasti jer bolji su i od Barcelone i od Liverpoola.
Zeko-
2015-08-26
Kako i prilici svjetskom velikanu.Zeko wrote:Jako dugo nisam vidio jedan klub da igra ovakav nogomet. To je rapsodija, ovi glupi englezi šansu nisu napravili u 90 minuta, a kad se samo sjetimo da su Prevariolinim prevarama utrpali 3 komada. Ovi dečkići iz Ajaxa baš se igraju nogometa, jednom riječi, izvrsni su. Ovo im mogu samo ukrasti jer bolji su i od Barcelone i od Liverpoola.
Sanjan Dinamo u ovoj poziciji
2015-09-13
bajka se nastavlja, tiki taka uvijek pobjeđuje, total football je opet u modi, a sve zahvaljujući guardioli.
još barca odradi svoje i imamo savršeno finale, najveće u povijesti.
još barca odradi svoje i imamo savršeno finale, najveće u povijesti.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Klopp asked where Messi would be in all-time top 5, and who the others are:
"I don't want to talk about the others. Messi is the best..."
"I don't want to talk about the others. Messi is the best..."
2015-08-25
Liverpool's Roberto Firmino will not play . The Brazilian had a medical test today and he is not ready to play the game. [cadena ser]
2015-08-25
Horrible rats, @LivEchonews going to write a piece up on this stuff? pic.twitter.com/hOdZHusCLU
— The Toffee Blues (@EvertonNewsFeed) 30. travnja 2019.
nisam znao da su luzeri ovakvi cigani
2015-08-25
DISGUSTING: Liverpool fans throw locals into fountain and assault hotel employees in Barcelona
Ahead of their UEFA Champions League semi-final fixture against FC Barcelona, hundreds of Liverpool supporters gathered at the SQUARE to unveil banners, sing songs and support their club. However, as time progressed, some of the fans who were in an upbeat mode started getting violent on the locals.
Some of the fans were found to be laughing at the victim when an oriental man earlier thrown into the fountain was racially stereotyped. SHAMEFUL!
To control the situation, Barcelona police arrived at the scene and moved the Liverpool supporters out of the square.
Both Manchester United and Manchester City supporters have visited the SQUARE at Barcelona to support their teams in the past. Notably, supporters of both teams have maintained their conduct and there was no intervention from the Barcelona police.
Ahead of their UEFA Champions League semi-final fixture against FC Barcelona, hundreds of Liverpool supporters gathered at the SQUARE to unveil banners, sing songs and support their club. However, as time progressed, some of the fans who were in an upbeat mode started getting violent on the locals.
Some of the fans were found to be laughing at the victim when an oriental man earlier thrown into the fountain was racially stereotyped. SHAMEFUL!
To control the situation, Barcelona police arrived at the scene and moved the Liverpool supporters out of the square.
Both Manchester United and Manchester City supporters have visited the SQUARE at Barcelona to support their teams in the past. Notably, supporters of both teams have maintained their conduct and there was no intervention from the Barcelona police.
2015-08-25
Ništa strašno, kamilica prema BBB ili Torcidi kad dođu u Europu.
S ovim se moran složit...Roland Deschain wrote:Ništa strašno, kamilica prema BBB ili Torcidi kad dođu u Europu.
Inače, Barcelona ka grad je prekrasan grad...
Al po broju džepara su broj 1 u Europi...
Toliko sitnih kriminalaca nigdi nisan vidija, čak ni na Maksimiru...
:8)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:S ovim se moran složit...Roland Deschain wrote:Ništa strašno, kamilica prema BBB ili Torcidi kad dođu u Europu.
Inače, Barcelona ka grad je prekrasan grad...
Al po broju džepara su broj 1 u Europi...
Toliko sitnih kriminalaca nigdi nisan vidija, čak ni na pujankama
:8)
2015-09-13
Neće mi bit krivo ako večeras najveći engleski klub dobije Barcu...
Al isto zelin Messija gledat u finalu...
;)
;)
Guest- Guest
Glupane Cmarsa je u proslom kolu izbacila najveci engleski klubfridrih_niche wrote:Neće mi bit krivo ako večeras najveći engleski klub dobije Barcu...
;)
2015-09-13
Pep Guardiola is planning to attend the game tonight.
pa ovi luzeri ne znaju kakva oluja im se sprema..
pa ovi luzeri ne znaju kakva oluja im se sprema..
2015-08-25
This is Paul Scholes' son!
Incredible.
Arron Scholes
As much as I’d love to see De Ligt at United, I wouldn’t even wish that on him. Go to Barca and enjoy your career mate because we’re wank and have a team full of bell ends.
Incredible.
Arron Scholes
As much as I’d love to see De Ligt at United, I wouldn’t even wish that on him. Go to Barca and enjoy your career mate because we’re wank and have a team full of bell ends.
2015-08-25
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50