Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Liga Prvaka 18/19
Virgil je top klasa...
U rangu legendarnih stopera ala Baresi i Maldini...
;)
;)
Guest- Guest
Ajde jednom nesto pametno od tebefridrih_niche wrote:Virgil je top klasa...
U rangu legendarnih stopera ala Chiellini...Montero....Barzagli....
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
i moja baba bi bila klasa da je njen partner u obrani de ligtfridrih_niche wrote:Virgil je top klasa...
;)
End- Posts : 21177
2015-08-25
Al uz Lovrena je to puno teze...End wrote:i moja baba bi bila klasa da je njen partner u obrani de ligtfridrih_niche wrote:Virgil je top klasa...
;)
:D
Guest- Guest
Erik ten Hag: “Pochettino saying it’s unfair that we have more rest? We play in the Eredivisie where we get 10 million from TV-rights. They play in the Premier League where they get 200 million. So you tell me what’s fair?”
kakvo pišanje po lopovskom židovskom klošaru
2015-08-25
In between UCL semi-final matches, Liverpool will travel to Newcastle for a do-or-die EPL match.
Messi and Co will be at the spa.
2015-08-25
Finale: Liverpool: Ajax. Praznik nogometa. Najveći engleski i najveći nizozemski klub. Uz Real i Milan, najveći svjetski klubovi.
Roland Deschain wrote:Finale: Liverpool: Ajax. Praznik nogometa. Najveći engleski i najveći nizozemski klub. Uz Real i Milan, najveći svjetski klubovi.
Zavezi labrnju gluperdo i kmeci i dalje.
Atalanta samara Milance kako im pase.
A luzeri ce ostati u suzama ove godine.
Jedino sto si pogodio je da je Ajax najveci nizozemski klub
Ujedno veci i od stoke sa anfielda ac riza gaysa i sotone iz cmadrida.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ajde dementni tupane, kad ona lopovska družina iz Torina uđe u Top 10 klubova, onda se javi.PABLO ESCOBAR wrote:Roland Deschain wrote:Finale: Liverpool: Ajax. Praznik nogometa. Najveći engleski i najveći nizozemski klub. Uz Real i Milan, najveći svjetski klubovi.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Pa Atalanta se ove sezone najviše popisala po gay društvu iz Torina...PABLO ESCOBAR wrote:Roland Deschain wrote:Finale: Liverpool: Ajax. Praznik nogometa. Najveći engleski i najveći nizozemski klub. Uz Real i Milan, najveći svjetski klubovi.
Sa SIN-om u postavi...
:^O
Guest- Guest
Ovo je stvarno vrhunsko pisanje po minornom klubu iz Londona...End wrote:Erik ten Hag: “Pochettino saying it’s unfair that we have more rest? We play in the Eredivisie where we get 10 million from TV-rights. They play in the Premier League where they get 200 million. So you tell me what’s fair?”
:D
Guest- Guest
Brate Ende, nadji večeras neki dobar stream da mogu gledat na poslu...
<3
<3
Guest- Guest
Ionako ces se napusit pa ces imati halucinacije da si u dresu milana marke lotto i da te Sacchi uvodi umisto van bastena i da benfici uvaljujes hattrickfridrih_niche wrote:Brate Ende, nadji večeras neki dobar stream da mogu gledat na poslu...
<3
2015-09-13
Marke Adidas, a na prsima piše Mediolanum!PABLO ESCOBAR wrote:Ionako ces se napusit pa ces imati halucinacije da si u dresu milana marke lotto i da te Sacchi uvodi umisto van bastena i da benfici uvaljujes hattrickfridrih_niche wrote:Brate Ende, nadji večeras neki dobar stream da mogu gledat na poslu...
<3
<3
Guest- Guest
[ESPN] | Barcelona to copy Guardiola's City against Liverpool in Champions League
Valverde has spent hours going over 24 carefully selected Liverpool games from this campaign, but it is their two matches against Man City which he has been paying particular attention to
"Liverpool apply very high pressure in the form of six or even seven players. They want to make you uncomfortable and, if possible, they want to rob the ball back," a club source told ESPN FC.
"Our intention is to play as we always do. We want to get the ball at the back and play through their press. But we haven't ruled out going long if we have to."
A lot of work has also gone into analysing Liverpool's front three, while their full-backs are also players Barca know they have to pin back as much as possible
Valverde has spent hours going over 24 carefully selected Liverpool games from this campaign, but it is their two matches against Man City which he has been paying particular attention to
"Liverpool apply very high pressure in the form of six or even seven players. They want to make you uncomfortable and, if possible, they want to rob the ball back," a club source told ESPN FC.
"Our intention is to play as we always do. We want to get the ball at the back and play through their press. But we haven't ruled out going long if we have to."
A lot of work has also gone into analysing Liverpool's front three, while their full-backs are also players Barca know they have to pin back as much as possible
2015-08-25
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 48 of 50