Budo Loncar odbio odlikovanje grada Zagreba
Page 1 of 1
Budo Loncar odbio odlikovanje grada Zagreba
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/budimir-loncar-ne-zeli-primiti-medalju-grada-zagreba-ne-zelim-sudjelovati-u-javnom-igrokazu-koji-sramoti-domovinu/8396777/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Budo Loncar odbio odlikovanje grada Zagreba
jel to ovaj as koji je nama nametnuo sankcije na uvou oružja?
e moj budo..da si samo sudjelovao u nametanju embarga na oruzje hrvatskoj i bh-a kao sto jesi..to je dovoljno da ti se ne dodjeli odlikovanje bez obzira an sve drugo...
2015-09-08
da..i jos se buni..nevjerojatno obraz-đonAssadNaPodmornici wrote:jel to ovaj as koji je nama nametnuo sankcije na uvou oružja?
2015-09-08
"U nastalim okolnostima niti mogu, niti želim primiti priznanje koje mi je htio uručiti zagrebački gradonačelnik.
Zašto Bandić njemu nudi medalje?.. zar Bandić nije domoljub, katolik i hercegovac?
Zašto Bandić njemu nudi medalje?.. zar Bandić nije domoljub, katolik i hercegovac?
bandicje isti kurac kao i on...ne znas koji ej gori licemjer..on sto mu daje ili ovaj sto primaAssadNaPodmornici wrote:"U nastalim okolnostima niti mogu, niti želim primiti priznanje koje mi je htio uručiti zagrebački gradonačelnik.
2015-09-08
Bogtemazo te komunjare žive ko kornjače...
Trebalo je to sve rješavat u ratu, tko bi ga se danas sjećao...
stari moj...ne kuzi budo...da odlicja mogu zasluziti samo oni koji su u najgore vrijeme stali uz domovinu i bili spremni i zivot poloziti..te dali doprinos domovini na neke druge nacine humanitarnim radom,promocijom ili lobiranjem..a en onima koji su dali glas za embargo za oruzje narodu kojem pripadas ili si pripadao i koje izlazes nestanku...covjek koji je tek 1992 shvatio da mu se juga raspala..i sad on iz protesta nece primiti odlicje..kojeg jebenog protesta jesi ga zasluzio zapitaj se konju stariT. wrote:Bogtemazo te komunjare žive ko kornjače...
2015-09-08
veće je sranje taj bosanac bandić kojeg pola foruma hvali, ero ga uzdiže u nebo,
iako je bandić bio član komunističke partije pa se onda prešalta u "kvazi konzervativca".
i onda isti taj bandić daje medalje ovim veleizdajnicima.. ali eto bosanska katolička falanga ero, matilda
će mene proglasiti yugoslovaenom i srbinom
da sam ja bio o poziciji vlasti 91-99 nebi ovakvi stigli niti djeliti medalje, niti dobijati medalje
niti bi njihovi rodijaci sendvičari se rugali sa ostalim hrvatima
iako je bandić bio član komunističke partije pa se onda prešalta u "kvazi konzervativca".
i onda isti taj bandić daje medalje ovim veleizdajnicima.. ali eto bosanska katolička falanga ero, matilda
će mene proglasiti yugoslovaenom i srbinom
da sam ja bio o poziciji vlasti 91-99 nebi ovakvi stigli niti djeliti medalje, niti dobijati medalje
niti bi njihovi rodijaci sendvičari se rugali sa ostalim hrvatima
Similar topics
» Tko su komunisti koji su zasjeli na čelo grada Zagreba
» Uništeni barjaci: Diljem Zagreba vijore se potrgane zastave – Evo što o tome kažu iz Grada!
» Azimov: ‘Smatram da je potrebno jedan od središnjih zagrebačkih trgova nazvati njegovim imenom i podići spomenik slavnom sinu grada Zagreba‘
» Debotu čestitam od srca Dujmovo tj dan grada Splita i zaštitnika grada Sv.Duju
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» Uništeni barjaci: Diljem Zagreba vijore se potrgane zastave – Evo što o tome kažu iz Grada!
» Azimov: ‘Smatram da je potrebno jedan od središnjih zagrebačkih trgova nazvati njegovim imenom i podići spomenik slavnom sinu grada Zagreba‘
» Debotu čestitam od srca Dujmovo tj dan grada Splita i zaštitnika grada Sv.Duju
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
Page 1 of 1