Novosti -izašao 1000-ti broj
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Novosti -izašao 1000-ti broj
pa da,sta zar ima jos nekih novosti?
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
The Republic of Dream wrote:pa da,sta zar ima jos nekih novosti?
Da. U Hrvatskoj.
Guest- Guest
ah da zaboravio sam na te,moracu to malo pogledati,hvala sto si me podsjetio
tre wrote:rekao sam ti da ti je tamo brat na slici a ja ne želim da patiš zbog toga. Inače poprilično smo tvoje braće tamo naslagali i nije čudo što si toliko frustriran kad se sjetiš svih batina koje ste dobili od 91 završno sa 95om i to na svim ratištimacrvenkasti wrote:tre wrote:sora nije maliciozna ni blizu kao ovaj psihopat, prosto je nevjerojatna količkna mržnje i frustracije koje izbijaju iz njegaSpeare Shaker wrote:tre wrote:
crvekasti smrad bi rado vidio da je još netko smeće poput njega da se ne osjeća usamljeno
Po tom je pitanju van svake razumne sumnje najgori na ovom forumu. Beskrajno gori čak i od Sore, a to je stvarno veliko dostignuće.
Daj stavi opet slike onih mrtvih četnika.
Jel ima među njima netko od tvoje rodbine?
A što je bulo s tvojim ocem četnikom? Je li ostao živ?
Trebao si i njega zaklati, dok si imao priliku.
crvenkasti-
2014-04-17
@crvenkasti:A što je bulo s tvojim ocem četnikom? Je li ostao živ?
Pa stvarno je srbo jer ne zna da se hrvatski pise vijesti a ne novosti...prevrtac bog te jebo gradio covjek zid u Dubrovniku ne samo to prvi je napravio hidrocentralu na Platku tamo na izvoru ponornice..Gnjec me spasio ..da mi taj manijak ne dosadjuje..popusio je virus a jos ne zna::))))
Pa stvarno je srbo jer ne zna da se hrvatski pise vijesti a ne novosti...prevrtac bog te jebo gradio covjek zid u Dubrovniku ne samo to prvi je napravio hidrocentralu na Platku tamo na izvoru ponornice..Gnjec me spasio ..da mi taj manijak ne dosadjuje..popusio je virus a jos ne zna::))))
Guest- Guest
Moj otac je Hrvat, nikada nisam napisao drugačije no budući da si srbo nije ni čudo da se možeš spustiti na takav ljigav nivo i ovu svoju govnariju ponavljati do besvjesti. Gle mene na forumu poznaje dosta ljudi u reali i svako od njih će ti potvrditi da nemam veze sa srbljovima i Bože me sačuvaj da bi i imao ikakve pa makar i nacionalne veze sa takvim skotom kao što si ti.crvenkasti wrote:tre wrote:rekao sam ti da ti je tamo brat na slici a ja ne želim da patiš zbog toga. Inače poprilično smo tvoje braće tamo naslagali i nije čudo što si toliko frustriran kad se sjetiš svih batina koje ste dobili od 91 završno sa 95om i to na svim ratištimacrvenkasti wrote:tre wrote:sora nije maliciozna ni blizu kao ovaj psihopat, prosto je nevjerojatna količkna mržnje i frustracije koje izbijaju iz njegaSpeare Shaker wrote:
Po tom je pitanju van svake razumne sumnje najgori na ovom forumu. Beskrajno gori čak i od Sore, a to je stvarno veliko dostignuće.
Sa druge strane ti se sakrivaš i ne dozvoljavaš nikome da te upozna što samo govori o tome da si sazdan od govana i da se bojiš vlastite sjenke što nije čudo, ipak se radi o četniku a zna se kakve su to "hrabre" mange uvijek bili i ostali.
tre wrote:Moj otac je Hrvat, nikada nisam napisao drugačije no budući da si srbo nije ni čudo da se možeš spustiti na takav ljigav nivo i ovu svoju govnariju ponavljati do besvjesti. Gle mene na forumu poznaje dosta ljudi u reali i svako od njih će ti potvrditi da nemam veze sa srbljovima i Bože me sačuvaj da bi i imao ikakve pa makar i nacionalne veze sa takvim skotom kao što si ti.crvenkasti wrote:tre wrote:rekao sam ti da ti je tamo brat na slici a ja ne želim da patiš zbog toga. Inače poprilično smo tvoje braće tamo naslagali i nije čudo što si toliko frustriran kad se sjetiš svih batina koje ste dobili od 91 završno sa 95om i to na svim ratištimacrvenkasti wrote:tre wrote:
sora nije maliciozna ni blizu kao ovaj psihopat, prosto je nevjerojatna količkna mržnje i frustracije koje izbijaju iz njega
Sa druge strane ti se sakrivaš i ne dozvoljavaš nikome da te upozna što samo govori o tome da si sazdan od govana i da se bojiš vlastite sjenke što nije čudo, ipak se radi o četniku a zna se kakve su to "hrabre" mange uvijek bili i ostali.
Ajde, ajde, nije to sramota. I moj otac je četnik, pa sam ja Hrvat, i to pravi Hrvat.
Znači, ne govnar, nego Hrvat.
Moj je otac pobjegao u Srbiju,. Inače ne znam što bi bilo.
crvenkasti-
2014-04-17
rekoh ti sve gore, govnar si i ljigavi kukavelj, ili da ti prevedem na Hrvatski smrdljivi četnikcrvenkasti wrote:tre wrote:Moj otac je Hrvat, nikada nisam napisao drugačije no budući da si srbo nije ni čudo da se možeš spustiti na takav ljigav nivo i ovu svoju govnariju ponavljati do besvjesti. Gle mene na forumu poznaje dosta ljudi u reali i svako od njih će ti potvrditi da nemam veze sa srbljovima i Bože me sačuvaj da bi i imao ikakve pa makar i nacionalne veze sa takvim skotom kao što si ti.crvenkasti wrote:tre wrote:rekao sam ti da ti je tamo brat na slici a ja ne želim da patiš zbog toga. Inače poprilično smo tvoje braće tamo naslagali i nije čudo što si toliko frustriran kad se sjetiš svih batina koje ste dobili od 91 završno sa 95om i to na svim ratištimacrvenkasti wrote:
Ajde, ajde, nije to sramota. I moj otac je četnik, pa sam ja Hrvat, i to pravi Hrvat.
zasto je pobjegao i kad?crvenkasti wrote:tre wrote:Moj otac je Hrvat, nikada nisam napisao drugačije no budući da si srbo nije ni čudo da se možeš spustiti na takav ljigav nivo i ovu svoju govnariju ponavljati do besvjesti. Gle mene na forumu poznaje dosta ljudi u reali i svako od njih će ti potvrditi da nemam veze sa srbljovima i Bože me sačuvaj da bi i imao ikakve pa makar i nacionalne veze sa takvim skotom kao što si ti.crvenkasti wrote:tre wrote:rekao sam ti da ti je tamo brat na slici a ja ne želim da patiš zbog toga. Inače poprilično smo tvoje braće tamo naslagali i nije čudo što si toliko frustriran kad se sjetiš svih batina koje ste dobili od 91 završno sa 95om i to na svim ratištimacrvenkasti wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ma koga boli uvo za oca ove budaletine? samo smrdljivko crveni ima fiksaciju na tuđe roditelje koji su uz to pokojni već godinama no budaletini to ne smeta da ih ne prestaje spominjati u svojim poganim žvaljama. Gadljivo do bolavuksadinare wrote:zasto je pobjegao i kad?crvenkasti wrote:tre wrote:Moj otac je Hrvat, nikada nisam napisao drugačije no budući da si srbo nije ni čudo da se možeš spustiti na takav ljigav nivo i ovu svoju govnariju ponavljati do besvjesti. Gle mene na forumu poznaje dosta ljudi u reali i svako od njih će ti potvrditi da nemam veze sa srbljovima i Bože me sačuvaj da bi i imao ikakve pa makar i nacionalne veze sa takvim skotom kao što si ti.crvenkasti wrote:tre wrote:
rekao sam ti da ti je tamo brat na slici a ja ne želim da patiš zbog toga. Inače poprilično smo tvoje braće tamo naslagali i nije čudo što si toliko frustriran kad se sjetiš svih batina koje ste dobili od 91 završno sa 95om i to na svim ratištima
vuksadinare wrote:zasto je pobjegao i kad?crvenkasti wrote:tre wrote:Moj otac je Hrvat, nikada nisam napisao drugačije no budući da si srbo nije ni čudo da se možeš spustiti na takav ljigav nivo i ovu svoju govnariju ponavljati do besvjesti. Gle mene na forumu poznaje dosta ljudi u reali i svako od njih će ti potvrditi da nemam veze sa srbljovima i Bože me sačuvaj da bi i imao ikakve pa makar i nacionalne veze sa takvim skotom kao što si ti.crvenkasti wrote:tre wrote:
rekao sam ti da ti je tamo brat na slici a ja ne želim da patiš zbog toga. Inače poprilično smo tvoje braće tamo naslagali i nije čudo što si toliko frustriran kad se sjetiš svih batina koje ste dobili od 91 završno sa 95om i to na svim ratištima
Ja sam ga otjerao čim sam postao Hrvat. Što on ima raditi u mojoj kući, smrad četnički!
Da je ostao, možda bih ga i zaklao ili tako nešto.
crvenkasti-
2014-04-17
ja mislio stripoteke il zlatne serije il neceg slicnoga, reko malo si u zaostatku , to je davno izaslo , kad ono ti reklamires neku zhutu stampu :Djastreb wrote:https://www.portalnovosti.com/hiljadu-novosti-gordana-vilovic-ivo-goldstein-snjezana-kordic-i-nadezda-cacinovic
https://www.vecernji.hr/vijesti/srpski-tjednik-novosti-obiljezio-1000-izdanje-1301230
» Broj stranih radnika nadmašio je broj nezaposlenih
» '' ZAŠTO JE PREDSJEDNICA ODABRALA BROJ 11? Što kažu astrolozi i numerolozi: 'To je moćan broj kojeg su slavili još i templari. Predsjednica se svjesno ili ne bavi visokom magijom što će joj donijeti uspjeh' ''
» HEROJ JE IZAŠAO
» Navaljani izašao iz kome
» Broj stranih radnika nadmašio je broj nezaposlenih
» '' ZAŠTO JE PREDSJEDNICA ODABRALA BROJ 11? Što kažu astrolozi i numerolozi: 'To je moćan broj kojeg su slavili još i templari. Predsjednica se svjesno ili ne bavi visokom magijom što će joj donijeti uspjeh' ''
» HEROJ JE IZAŠAO
» Navaljani izašao iz kome
Page 5 of 5