Hrvatska ce biti rasturena najavljuje Suljin glavni propagandni bilten
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hrvatska ce biti rasturena najavljuje Suljin glavni propagandni bilten
ne bi me čudilo da osnuje informer.hrdzango wrote:Ma on ti je izvor virusa. Vaši sendvičari, naši sendvičari, sve ti je to isto.kaya wrote:imaš pravo. vidi što su nam od vuka uradili. sad ako okrivimo srbe nitko nam ne bi vjerovao :)dzango wrote:Prava stvar uvek nađe svog konzumenta. Ja ni ne otvaram njegove linkove. Sve se bojim da me ne zarazi neke sendvičarski virus.kaya wrote:Jes ti to vidio?.. nakacio se na informerdzango wrote:Vuk se sa Kurira prebacio na Informer. Kakav bi to vrstan sendvičar bio samo da se rodio u Srbiji.
neka bude on sam kriv što je inficiran.
Last edited by kaya on 16/2/2019, 15:11; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ili sendvič.yu Lepše će im biti kada su zajedno.kaya wrote:ne bi me čudilo da osnuje informer.hrdzango wrote:Ma on ti je izvor virusa. Vaši sendvičari, naši sendvičari, sve ti je to isto.kaya wrote:imaš pravo. vidi što su nam od vuka uradili. sad ako okrivimo srbe nitko nam ne bi vjerovao :)dzango wrote:Prava stvar uvek nađe svog konzumenta. Ja ni ne otvaram njegove linkove. Sve se bojim da me ne zarazi neke sendvičarski virus.kaya wrote:
Jes ti to vidio?.. nakacio se na informer
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
heheh...ako stave forum sora će se prva logiratidzango wrote:Ili [url=sendvi%C4%8D.yu]sendvič.yu[/url]. lepše će im biti kada su zajedno.kaya wrote:ne bi me čudilo da osnuje informer.hrdzango wrote:Ma on ti je izvor virusa. Vaši sendvičari, naši sendvičari, sve ti je to isto.kaya wrote:imaš pravo. vidi što su nam od vuka uradili. sad ako okrivimo srbe nitko nam ne bi vjerovao :)dzango wrote:
Prava stvar uvek nađe svog konzumenta. Ja ni ne otvaram njegove linkove. Sve se bojim da me ne zarazi neke sendvičarski virus.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
sem sto je naveo nekoliko istorijskih
sve ostalo je stvar fantaziranja.
on je isto sto i vucko von forum.
nema razlike
sve ostalo je stvar fantaziranja.
on je isto sto i vucko von forum.
nema razlike
Guest- Guest
Tog kretena više ni u Srbiji ne doživljavaju ozbiljno,na ogromnu žalost Vuka i sličnih "prosvjetitelja".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne kuzim...ja sad kriv...sto je suljin glavni politicki i propagandni medij cisti debilizam..pa pobogu oni su nam prve komsije a ne ne znam sa grenlanda...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:https://informer.rs/vesti/balkan/420845/video-hrvatska-biti-rasturena-italijani-spasavali-srbe-ustase-zverski-nacin-ubijale-jedne-druge-stize-vendeta
Bi oni, ali nemaju škin i i šučin.
Što je Sulja bez pasulja ??
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Glavni imama Al Aksa đamije najavljuje pokoravanje Evrope
» U lazi(vucka) kratke noge!Vucicev glavni propagandni medij otvorio ponovno medijski rat protiv Hrvatske a ni mjesec dana nije proslo...
» Suljin trbuhozborac i glavni urednik Informera uputio jezivu prijetnju Bjelogrlicu:'Bjelogrlicu treba iscupati jezik'
» Život i gospodarstvo se sele na Jadran, treba li Split biti glavni grad!?
» Je li konačno došao trenutak da komunisti prestanu biti glavni krivci za stanje u Hrvatskoj?
» U lazi(vucka) kratke noge!Vucicev glavni propagandni medij otvorio ponovno medijski rat protiv Hrvatske a ni mjesec dana nije proslo...
» Suljin trbuhozborac i glavni urednik Informera uputio jezivu prijetnju Bjelogrlicu:'Bjelogrlicu treba iscupati jezik'
» Život i gospodarstvo se sele na Jadran, treba li Split biti glavni grad!?
» Je li konačno došao trenutak da komunisti prestanu biti glavni krivci za stanje u Hrvatskoj?
Page 2 of 2