Hrvatska ce biti rasturena najavljuje Suljin glavni propagandni bilten
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Hrvatska ce biti rasturena najavljuje Suljin glavni propagandni bilten
https://informer.rs/vesti/balkan/420845/video-hrvatska-biti-rasturena-italijani-spasavali-srbe-ustase-zverski-nacin-ubijale-jedne-druge-stize-vendeta
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hrvatska ce biti rasturena najavljuje Suljin glavni propagandni bilten
Mora da sulji jebeno gori pod nogama kad se ovako zestoko obrusio na nas...eno napao hr novinare u minhenu
2015-09-08
Ustase ce rasturiti Hrbatsku
Ne treba nam nitko drugi
Ne treba nam nitko drugi
Gdje nađu ovakve likove ?
Italija , Srbija , mi i Italijani , ovo ono , Srbija do Milvaukea....a majke ti svašta.
Tko će ti čuvat Banja Luku ?
Italija , Srbija , mi i Italijani , ovo ono , Srbija do Milvaukea....a majke ti svašta.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Koja patologija u pizdu materinu ....vuksadinare wrote:https://informer.rs/vesti/balkan/420845/video-hrvatska-biti-rasturena-italijani-spasavali-srbe-ustase-zverski-nacin-ubijale-jedne-druge-stize-vendeta
Hajde nek sam saznao da su ustaše bacali Talijane u jame. I to da su ustaše masovno bježali u partizane nakon 1943 ...
Ma ne, ovako je nemoguć bilo kakav normalan dijalog ... ignorirati i ništa drugo.
Last edited by Ringo10 on 16/2/2019, 07:56; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ray ajmo mi njih spickati mi i bugari cemo raspickat srbijuRayMabus wrote:Gdje nađu ovakve likove ?
2015-09-08
On će se dogovoriti s Mađarima oko podjele Baranje ?
U Baranji ima dva Mađara a u Vojvodini ih ima pun kurac.
A budale Isusa ti.
U Baranji ima dva Mađara a u Vojvodini ih ima pun kurac.
A budale Isusa ti.
2014-04-11
Ma netriba njima ništa , ovakvi su im dovoljni da ih sjebu dok vrijeme radi svoje.vuksadinare wrote:ray ajmo mi njih spickati mi i bugari cemo raspickat srbijuRayMabus wrote:Gdje nađu ovakve likove ?
I najniže plaće u regionu.
2014-04-11
interesantno a ovo je glavni propagandni medij kao kod nas jutarnji ali bogami ovakvih idiotskih komentara i naslova neces procitat u jutarnjem..onda znas koliko je sati u suljinoj glavi a i kod onih koji mu lizu dupeRingo10 wrote:Koja patologija u pizdu materinu ....vuksadinare wrote:https://informer.rs/vesti/balkan/420845/video-hrvatska-biti-rasturena-italijani-spasavali-srbe-ustase-zverski-nacin-ubijale-jedne-druge-stize-vendeta
Hajde nek sam saznao da su ustaše bacali Talijane u jame. I to da su ustaše masovno bježali u partizane nakon 1943 ...
Ma ne, ovako je nemoguć bilo kakav normalan dijalog ... ignorirati i ništa drugo.
2015-09-08
Jučer im je izaslanik evropskog parlamenta poručio
https://www.ex-iskon-pleme.com/t32142-ep-bez-medijskih-sloboda-nema-u-eu-za-srbiju
Aco će.morat začepiti gubicu ako misli u EU
Oni misle uć u EU a ovi ovakvi da im pričaju o komadanju susjednih država na javnom mediju
A svašta
https://www.ex-iskon-pleme.com/t32142-ep-bez-medijskih-sloboda-nema-u-eu-za-srbiju
Aco će.morat začepiti gubicu ako misli u EU
Oni misle uć u EU a ovi ovakvi da im pričaju o komadanju susjednih država na javnom mediju
A svašta
2014-04-11
To ti je samo kod njih normalno da neki Šešelj il tako šta dobije prostor u javnim medijima ( novine , tv , internet portali ) i otvoreno priča o komadanjima susjednih država i velikoj Srbiji
Jučer im poslanik evropskog parlamenta poručio da neće uć u EU ako tako nastave.
A lud narod skroz.
Jučer im poslanik evropskog parlamenta poručio da neće uć u EU ako tako nastave.
A lud narod skroz.
2014-04-11
Ovaj 'Nestali' bih mogla pogledat.
Citala o tome iz vise izvora. Bas me film zanima.
A, Suljo k'o Suljo.
Citala o tome iz vise izvora. Bas me film zanima.
A, Suljo k'o Suljo.
Vuk se sa Kurira prebacio na Informer. Kakav bi to vrstan sendvičar bio samo da se rodio u Srbiji.
Ma lako ces ti i svi vi tamo za to ...vuksadinare wrote:interesantno a ovo je glavni propagandni medij kao kod nas jutarnji ali bogami ovakvih idiotskih komentara i naslova neces procitat u jutarnjem..onda znas koliko je sati u suljinoj glavi a i kod onih koji mu lizu dupeRingo10 wrote:Koja patologija u pizdu materinu ....vuksadinare wrote:https://informer.rs/vesti/balkan/420845/video-hrvatska-biti-rasturena-italijani-spasavali-srbe-ustase-zverski-nacin-ubijale-jedne-druge-stize-vendeta
Nego oni rade u korist svoje stete, oni svoj narod konstantno truju ovakvim budalastinama ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Dobro daj nemoj kilkati vise po tom informeru , samo povecavas citanost onom zubatom usrancu..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jes ti to vidio?.. nakacio se na informerdzango wrote:Vuk se sa Kurira prebacio na Informer. Kakav bi to vrstan sendvičar bio samo da se rodio u Srbiji.
2015-08-15
Prava stvar uvek nađe svog konzumenta. Ja ni ne otvaram njegove linkove. Sve se bojim da me ne zarazi neke sendvičarski virus.kaya wrote:Jes ti to vidio?.. nakacio se na informerdzango wrote:Vuk se sa Kurira prebacio na Informer. Kakav bi to vrstan sendvičar bio samo da se rodio u Srbiji.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
imaš pravo. vidi što su nam od vuka uradili. sad ako okrivimo srbe nitko nam ne bi vjerovao :)dzango wrote:Prava stvar uvek nađe svog konzumenta. Ja ni ne otvaram njegove linkove. Sve se bojim da me ne zarazi neke sendvičarski virus.kaya wrote:Jes ti to vidio?.. nakacio se na informerdzango wrote:Vuk se sa Kurira prebacio na Informer. Kakav bi to vrstan sendvičar bio samo da se rodio u Srbiji.
neka bude on sam kriv što je inficiran.
2015-08-15
Ma on ti je izvor virusa. Vaši sendvičari, naši sendvičari, sve ti je to isto.kaya wrote:imaš pravo. vidi što su nam od vuka uradili. sad ako okrivimo srbe nitko nam ne bi vjerovao :)dzango wrote:Prava stvar uvek nađe svog konzumenta. Ja ni ne otvaram njegove linkove. Sve se bojim da me ne zarazi neke sendvičarski virus.kaya wrote:Jes ti to vidio?.. nakacio se na informerdzango wrote:Vuk se sa Kurira prebacio na Informer. Kakav bi to vrstan sendvičar bio samo da se rodio u Srbiji.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ne bi me čudilo da osnuje informer.hrdzango wrote:Ma on ti je izvor virusa. Vaši sendvičari, naši sendvičari, sve ti je to isto.kaya wrote:imaš pravo. vidi što su nam od vuka uradili. sad ako okrivimo srbe nitko nam ne bi vjerovao :)dzango wrote:Prava stvar uvek nađe svog konzumenta. Ja ni ne otvaram njegove linkove. Sve se bojim da me ne zarazi neke sendvičarski virus.kaya wrote:Jes ti to vidio?.. nakacio se na informerdzango wrote:Vuk se sa Kurira prebacio na Informer. Kakav bi to vrstan sendvičar bio samo da se rodio u Srbiji.
Last edited by kaya on 16/2/2019, 15:11; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Glavni imama Al Aksa đamije najavljuje pokoravanje Evrope
» U lazi(vucka) kratke noge!Vucicev glavni propagandni medij otvorio ponovno medijski rat protiv Hrvatske a ni mjesec dana nije proslo...
» Suljin trbuhozborac i glavni urednik Informera uputio jezivu prijetnju Bjelogrlicu:'Bjelogrlicu treba iscupati jezik'
» Život i gospodarstvo se sele na Jadran, treba li Split biti glavni grad!?
» Je li konačno došao trenutak da komunisti prestanu biti glavni krivci za stanje u Hrvatskoj?
» U lazi(vucka) kratke noge!Vucicev glavni propagandni medij otvorio ponovno medijski rat protiv Hrvatske a ni mjesec dana nije proslo...
» Suljin trbuhozborac i glavni urednik Informera uputio jezivu prijetnju Bjelogrlicu:'Bjelogrlicu treba iscupati jezik'
» Život i gospodarstvo se sele na Jadran, treba li Split biti glavni grad!?
» Je li konačno došao trenutak da komunisti prestanu biti glavni krivci za stanje u Hrvatskoj?
Page 1 of 2