Sa Vučićem u Rusiji
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Sa Vučićem u Rusiji
Pa Srbi godisnje inkasiraju do milijardu dolara od proizvodnje municije i oruzja,naravno za izvoz..
Guest- Guest
Najviše izvoze u AMeriku , čak i u Hr više izvoze nego u Rusiju. NJima je Rusija zaheb jer kao šta vidiš oni u njih samo kupuju i to oče na veresiju i na popust a Srbi slabo izvoze u Rusiju. Praktički srpska vojna industrija je više konkurenkcija ruskoj tako da im Rusi tu nisu baš prijatelji.bogomdani wrote:Pa Srbi godisnje inkasiraju do milijardu dolara od proizvodnje municije i oruzja,naravno za izvoz..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Za Israel stantzaju pjesacku municiju i sve do 40 milimetara...RayMabus wrote:Najviše izvoze u AMeriku , čak i u Hr više izvoze nego u Rusiju. NJima je Rusija zaheb jer kao šta vidiš oni u njih samo kupuju i to oče na veresiju i na popust a Srbi slabo izvoze u Rusiju. Praktički srpska vojna industrija je više konkurenkcija ruskoj tako da im Rusi tu nisu baš prijatelji.bogomdani wrote:Pa Srbi godisnje inkasiraju do milijardu dolara od proizvodnje municije i oruzja,naravno za izvoz..
Guest- Guest
Meni je srpsko naoružavanje zabavno. Prvo tu nitko nikoga neće napadat. Ajde stavi sve na papir pa nek netko objasni kako će se ove dvi zemlje zaratit i zbog čega. Zbog RS ? Pa jedino ako oni sami odluče stavit neke rakete uperene prema ZG i to pa će naravno dobit protuodgovor al to nije realna opcija.
Avijacija , Srbi mogu letit samo unutar svoje države , aerodrome im skinemo ko od šale i nema aviona , nemaju ni para a jedna eskadrila ( 12 aviona ) im sigurno neće dat prevagu u ratu protiv NATO ćlanice tj NATO pakta.
Više bi se muslimani u BiH i ALbanci na Kosovu trebali ovim zamarat mada ni oni ne nešto previše al ako čemo gledat da se zarati onda je ovaj arsenal VS u osnovi okrenut prema njima.
Uzmeš li u obzir ovaj sistem Nora i ovaj Lazar 30 mm to je nekako više ono istočna Bosna , Kosovo fronta .....
Avijacija , Srbi mogu letit samo unutar svoje države , aerodrome im skinemo ko od šale i nema aviona , nemaju ni para a jedna eskadrila ( 12 aviona ) im sigurno neće dat prevagu u ratu protiv NATO ćlanice tj NATO pakta.
Više bi se muslimani u BiH i ALbanci na Kosovu trebali ovim zamarat mada ni oni ne nešto previše al ako čemo gledat da se zarati onda je ovaj arsenal VS u osnovi okrenut prema njima.
Uzmeš li u obzir ovaj sistem Nora i ovaj Lazar 30 mm to je nekako više ono istočna Bosna , Kosovo fronta .....
2014-04-11
Pa ok ....ako maknemo municija , sitno naoružanje , granate , osobno naoružanje i te stvari onda ono kod ovih sofisticiranijih sistema kaskaju malo tehnološki al u osnovi imaju uspijeha na izvoz za ove članice trečeg svijeta i slićno ....ono za evropski standard ipak to kaska tehnološki u nekim bitnijim stvarima al za Afriku , Aziju ono ok i tamo to ima prođu.bogomdani wrote:Ja to gledam sa ekonomskog aspekta..
Recimo ovaj Lazar ...on bi u Evropi mogao proči jedino kao policijsko oklopno vozilo jer jednostavno ovakve stvari u Evropi ono Patrija i slični tu su puno kvaliteniji i tehnološki napredniji nego Lazar vozilo al ok.
2014-04-11
Rade Srbi i one sitnije dronove,i bio je neki sajam u Europi i puno su dilova potpisali..
Guest- Guest
ne nuzno..mozda nije za battlefield najbolji,ali svakako doprema i logistika itakako je dobar..stovise,mislim da je samo zato i predvidjen,a oruzje koje ima je cisto defanzivno..RayMabus wrote:Pa ok ....ako maknemo municija , sitno naoružanje , granate , osobno naoružanje i te stvari onda ono kod ovih sofisticiranijih sistema kaskaju malo tehnološki al u osnovi imaju uspijeha na izvoz za ove članice trečeg svijeta i slićno ....ono za evropski standard ipak to kaska tehnološki u nekim bitnijim stvarima al za Afriku , Aziju ono ok i tamo to ima prođu.bogomdani wrote:Ja to gledam sa ekonomskog aspekta..
Recimo ovaj Lazar ...on bi u Evropi mogao proči jedino kao policijsko oklopno vozilo jer jednostavno ovakve stvari u Evropi ono Patrija i slični tu su puno kvaliteniji i tehnološki napredniji nego Lazar vozilo al ok.
Guest- Guest
Za Srbiju je Lazar ok kao i za ove u Africi i Aziji i slično ....mislim ono ok ....al sad tehnološki uspoređivat to sa Patrijom je ipak ono kao uspoređivat Mercedes sa Fiatom ....kako kod podvozja i motora tako i kod nekih stvari vezanih uz upravljanje , sisteme pucanja i drugo.
Rear view of Lazar 2 troops compartment.
2014-04-11
Inaće broj NORA je 18 komada a Lazara 15 komada ......čisto da vidimo o kakvom se to velikoj kupnji kod Rusa radi ......malo smiješno kako političari nešto pričaju a sve nešto maži laži raja skakuće od sreće ovo ono bla bla bla .....smiješno.
Kamioni se kupuju radi svoje nosivosti a top da se ugradi na ovo ....to su sve još uvijek planovi i treba napravit prototipe ....za početak .....
Kamioni se kupuju radi svoje nosivosti a top da se ugradi na ovo ....to su sve još uvijek planovi i treba napravit prototipe ....za početak .....
2014-04-11
Tko to mi ? HV ? Zašto bi ? Neda nam se.pizzon wrote:izvrsite vi agresiju na r.srpsku, pa ce biti nato
2014-04-11
Eventualno vezivanje Srbije na Rusiju(tako sad izgleda) bi automatski značio nestanak RS-a.pizzon wrote:izvrsite vi agresiju na r.srpsku, pa ce biti nato
To nije moje priželjkivanje (naprotiv) već plod logičkog zaključivanja.
Što bi to značilo za Srbiju ne treba posebno objašnjavati...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
dalje nastojanje zapada da preoblikuje dejton prema zelji muslimana i hrvata
dovesce do odustajanja srbije od, eu i neutralne politike. to ce biti prelomna
tacka, i to ne zavisi od srbije vec od zapada. srbija priznaje suverenitet bih,
ali po dejtonu, i nema inovacija bez slobono izrazene volje r.srpske. mi, srbi
iz srbije, ne zelimo eu po cenu urusavanja r.srpske. odustacemo od eu,
prihvaticemo vojno_politicki savez sa rusijom ako je to bezbedonosna zastita
od visedecenijske politike zapada na balkanu, vezano za srbe. za odnos srba
prema rusiji nisu zasluzni srbi, to je zasluga zapada, efekat grubog gazenja
nasih interesa. ono sto je sirija postala na b.istoku, tacka preloma, tako ce i
r.srpska biti prelomna tacka, eventualno. kratko, mi smo spremni da se odreknemo
clanstva u eu i voje neutralnosti, ako je to u interesu bezbednosti r.srpske.
normalno, kosmet i šiptari su posebno pitanje kao i nacin resevanja problema
vezano za srbe na kosmetu i srpske baštine. ali, cela turska lezi na civilzaciji
helenizma i vizantizma, boricemo se da to na kosmetu bude drugacije reseno.
dovesce do odustajanja srbije od, eu i neutralne politike. to ce biti prelomna
tacka, i to ne zavisi od srbije vec od zapada. srbija priznaje suverenitet bih,
ali po dejtonu, i nema inovacija bez slobono izrazene volje r.srpske. mi, srbi
iz srbije, ne zelimo eu po cenu urusavanja r.srpske. odustacemo od eu,
prihvaticemo vojno_politicki savez sa rusijom ako je to bezbedonosna zastita
od visedecenijske politike zapada na balkanu, vezano za srbe. za odnos srba
prema rusiji nisu zasluzni srbi, to je zasluga zapada, efekat grubog gazenja
nasih interesa. ono sto je sirija postala na b.istoku, tacka preloma, tako ce i
r.srpska biti prelomna tacka, eventualno. kratko, mi smo spremni da se odreknemo
clanstva u eu i voje neutralnosti, ako je to u interesu bezbednosti r.srpske.
normalno, kosmet i šiptari su posebno pitanje kao i nacin resevanja problema
vezano za srbe na kosmetu i srpske baštine. ali, cela turska lezi na civilzaciji
helenizma i vizantizma, boricemo se da to na kosmetu bude drugacije reseno.
Guest- Guest
NOVOSTI OTKRIVAJU Vučić traži od Putina rakete
V. N. | 29. oktobar 2015. 08:00 | Komentara: 0Šta će biti ključne teme u Moskvi tokom današnjeg razgovora srpskog premijera sa predsednikom Ruske federacije. Želimo raketni sistem "Buk" i granate "krasnopolj"
Vladimir Putin i Aleksandar Vučić
SRBIJA će od Ruske Federacije nabaviti deo naoružanja, koje neće biti ofanzivnog karaktera, već će služiti za zaštitu zemlje!
To je otkrio premijer Aleksandar Vučić, tokom drugog dana zvanične posete Moskvi, koju će danas krunisati najvažnijim susretom sa predsednikom Rusije Vladimirom Vladimirovičem Putinom, u njegovoj rezidenciji u Podmoskovlju.
.........................................................................................................
to je ok, nego, ponudi piste, beograd, nis, b.luku i sl. ako slete ruski aviona, mozda promene misljenje i stavove.
Guest- Guest
Ej,Pižon,da te pitam.
Dali su ti poznata beogradska noćna okupljališta Poslednja(ili zadnja) šansa,Limenka,Kod Toze grka,gdje su se okupljali umjetnici i boemi?
I da li ti je znan Džigi Bau?
Dali su ti poznata beogradska noćna okupljališta Poslednja(ili zadnja) šansa,Limenka,Kod Toze grka,gdje su se okupljali umjetnici i boemi?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Srbiji je mjesto u ruskom krugu kao i BiH ili barem Srpskoj. To je asno i vrapcima.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jastreb wrote:Ej,Pižon,da te pitam.
volim tašmajdansku " šansu "
Guest- Guest
epikur37 wrote:Srbiji je mjesto u ruskom krugu kao i BiH ili barem Srpskoj. To je asno i vrapcima.
ako zapad nastavi sa ovakvom politikom to ce biti neminovnost.
odluka je na njima.
Guest- Guest
Znao sam da mi nećeš adekvatno odgovoriti,pa ću prvom prilikom to pitati Džanga.pizzon wrote:jastreb wrote:Ej,Pižon,da te pitam.
volim tašmajdansku " šansu "
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
to me pitas ono sto tebe ointeresuje, a ja ti odgovaram
ono sto volim.
ono sto volim.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SRBIJA S VUČIĆEM DO KADA???
» Raspudić: HDZ-e je u koaliciji sa četnikom Vučićem
» Komšić sa Erdoganom i Vučićem u Beogradu
» "Sa Vučićem neću da pričam, ko je taj Nikolić?" :)
» OSVETA Kosovo izdaje poternicu za Vučićem?
» Raspudić: HDZ-e je u koaliciji sa četnikom Vučićem
» Komšić sa Erdoganom i Vučićem u Beogradu
» "Sa Vučićem neću da pričam, ko je taj Nikolić?" :)
» OSVETA Kosovo izdaje poternicu za Vučićem?
Page 2 of 3